yennika
|
ALO MAMIKE! KAKŠEN VETER JE PA DANES PRI NAS NA KOROŠKEM.HALO! Sem malega oblekla v debelo plošasto trenirko in dala v kengurujčka, da sva vsaj malo prišla na lufteka.Pa je bil zadovoljen, je kar zaspančkal.... Dajanax, mi smo stari že 2 meseca.Smo izkoristli lepo vreme in se krstili.Mi ni nič žal!Mali v cerkvi sicer ni spančkal, je sodeloval z župnikom in kar nekaj godel...bil je smešen.Tudi med polivanjem glavice ni jokal, samo široko je gledal. Sončica, držim pesti, da čimprej odvržeš nastavke.Tudi jaz sem jih imela na začetku, ker je mali pač pozabil sesati, je blo najbolj umirjeno, ko ni rabil iskati bradavice, jaz pa tudi nisem bila živčna zraven. Pa sem se naveličala....saj veš greš kam na obisk, na izlet, pa je treba najprej umiti nastavek, pa še cel si moker od mleka, ko potem vse kar ostane v nastavku steče ven....grrrrr! Pa mi je blo dosti, sem si vzela čas in se potrudila.Je bil mali malo jezen, pa je že potegnil, ko je bil dovolj lačen.Poskusi, ne bo ti žal...pa še drugačen stik je z mamo, ne boš verjela. Ne pa neki silikon v ustih!In tudi manj zraka pojejo, jih manj šraufa! Alenka, kaj ti si začela s polno dozo AD3?Poskušaj dodajati vsak teden kapljico več.Jaz sem začela z 1 in potem povečevala, zdaj sa na 5ki in grema počasi na 6.Zvišujem po občutku, ko se navadi in kak dan ni dretja.Moram povedati, da ga sploh ne šraufa več.Mogoče kako minutko, to je tud vse. lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|