Tejcha
|
Žiža, tud mene je ful stisnilo, ko sem prebrala tvoj post... Se še kr cmerim... Upam, da je z malčkom zdej vse OK in da so tudi izvidi takšni kot morajo bit. Danes sva bila s Tilnom v posvetovalnici... Smo zrasli, lepo pridobivamo na teži, mali je ful živahen, ful radoveden... Me je že kar strah, kk ga bom krotila, če je že pri treh tednih čist adijo... Me pa zanima, kaj so vam rekli glede prehrane... Sm kar skup lezla, ko mi je sestra začela naštevat, česa vsega ne bi smela... Od danes: jajca(????) Mleko (tega v natur obliki tak al tak ne maram, sam jogurte pa frezam non stop) Svinjsko meso (ok, jem ga, ampak zelo zelo redko... imava z mojim oba raje krilate reči) Čokolešnik (em...???) Oreški (ok, po recimo orehih mam že sama probleme...) Čokolada(ok, ta tak al tak ni najbolj priporočljiva) Patronažna je rekla: jest vse, izognit se rečem, ki napihujejo... V bolnici nasvet sestre: jest od A do Ž Kaj je zdej s tem?? Aja, pa še sveže sadje in zelenjava... Mogoče sem zmešana, ampak: normalno jem zeleno solato, jabolka in grozdje. Tud čokoladnemu sladoledu se nism uprla (kornet sem jedla že tisti dan, ko sem rodila), pa mali nima nobenih problemov... Aja. pa vsak dan spijem 0,5 litra navadnega jogurta... Tilna je zvijalo je po mandarini, tak da sem agrume zaenkrat res črtala...Za ostalo pa res ne vem... Aja, pa še to... Js mam čez dan za malega skuhan čaj (kumina, kamilica, janež) in mu ga dam za pit, če sitka vmes, ko še ni čas za mlekec... po treh, štirih požirkih se ful umiri... Spije cca 30 ml čez cel dan, tak da lakota zihr ne more bit (tud na teži več kot lepo pridobiva)... Danes pa sm poslušala tam samo to, da se do šestega meseca le doji in fertik... In js naj vsako uro ven vlečem joške??? Zato, da mali naredi 3 požirke? Res me zanima, kaj so vam rekli (sem menda kr tazadnja septemberka in verjamem, da so moja vprašanja za večino že brezvezna, ko imate že "tako velike" falotke in falotkice) in kak se ti nasveti obnesejo v praksi... polupčkajte svoje sončke, tea