gaja*
|
Hej ho, mamike Taaaaaako imam slabo vest, ker se nisem nič javila, se mi zdi da od nuhalne. Bilo je super, tudi rezultat je bil dober, preko 1: 7300, tako, da me je kar pomirilo. Mojega G sem komaj prepričala, da se počutim dobro, da ni ne duha ne sluha o kaki krvi, da lahko grem delat (delam pa na šoli) Najprej je rekel, da sem lahko brez problema doma, če želim delati samo 4 ure (se mi ne splača, ker bi itak morala vse ostalo narediti pač pol doma)... Na koncu mi je na tisti list pač napisal, da želiom delati Pač, zdaj delam in je vse ok. Moje bruhanje pa gre zares proti koncu Od tistih dobrih -5kg, ki sem jih zgubila od zadnje M je še ostalo dobrih -4, ampak tudi +1kg je nekaj Sem zelo ponosna sama nase in vesela, ko se zvečer vležem v posteljo in pomislim: jeeeeeeej, danes pa nisem bruhala. Se je že kar zgodilo nekaj takih dni - danes na primer (že trkam, da nisem rekla prehitro) Me še vedno boli trebuh in me šravfa, samo sej pravim, samo da ne visim nad wc školjko Kaj pa vem, kakšen je moj trebušček?? Hlače nosim take, ko jih pred 3 meseci niti približno nisem spravila čez pas, tako da je kr hecno Kljub temu da so mi prav, pa me tam okol trebuha (mal nižje) želi nekaj žulit, tako da doma taaaakoj smuknem v trenerko... Se mi zdi, da se mi edino v trenerki vidi bušči?? Al pa ga takrat taaaaaak strašno ven tiščim, da bi se ja videl Kakih gibov še nisem čutila, al pa ne vem no, pač enih parkrat zvečer sem imela tak občutek, ko da se mi nek zrak noter pretaplja sem in tja Al pa je bila to samo prebava, sej pravim, da ne vem Ko sem bila na nuhalni, sva z G šla prvič poslušat . In je najprej G rekel, da ni nujno, da se bo že kaj slišalo, da ne bom panična, ker smo ga tak prej gledali, kak je migal, pač poskusimo... In pol se na začetku res nič ni slišalo, samo ko smo ga pa našli, je pa tako rooooopotalo, da sem bila čisto solzna - mali me je čisto očaral... Aja, pa kaj me še zanima... Meni se zdi, da ko sem bila nazadnje na UZ (13t+), da je mali taaaako micen še (ok. 8cm), da se mi ni zdelo logično, da bi lahko komu že na ns povedali spol??? Jaz pa že taaako komaj čakam, da zvem spol, da me že res matra in bolj ko se trudim in gledam na uz, vidim samo miganje rokic in nogic, pa sem in tja, tam (sej veste ker prostor mislim ) je pa taaaka temaaaa... Nič ni No, kaj pravite, kdaj bi lahko videla Ne vem, če sem hotla še kaj drugega napisat, sem pa že kaj pozabla. Bom se oddolžila naslednji teden, ko so počitnice Bom prebrala za nazaj pa napisala za nazaj pa še malo za naprej Zdaj pa se ravno spravljam v kopalnico pod britvico, ker imam jutri pregled in morem biti seveda lepa za mojga , tako da se grem počasi rihtat Lp vsem aprilčicam in vašim