Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo UUU, tole sem pa šele zdaj ujel GRRRRRR Pa kaj je s tabo? Velika razlika je med upati in hoteti. In še po toliko postih ti ni jasno, kaj sem hotel povedat. Da me pa označiš za zafrustriranega malega človečka, ki čepi doma in se boji iti v svet, dragi moj, tle si šel pa globoko predaleč, resno!!! Pa človek božji, kje pa živiš, da misliš, da ljudje, ki smo doma nismo ustvarjalni....o, se prekleto motiš in predvidevam tudi, da gledaš mojstre v kombinezonih zviška v kravati, v resnici ti pa crkne varovalka, pa je ne znaš zamenjat, al pa v kravatki čakaš, kdo ti bo gumo na avtu zamenjal..... Mogoče se motim, ne vem No tole zgoraj je bil jezni odziv. Zdaj, ko sem se pomiril ti bom rekel pa takole: V primeru, da bi jamral, da nisem zadovoljen s svojim zaslužkom, življenjem....pol bi bil zgoraj citirani stavek na mestu, tako pa ni!!! no.. čakal sem nate.. in te dočakal ja.. motiš se.. nisem v kravati.. ne gledam nobenega zviška.. in marsikaj postorim sam v bajti in izven bajte.. sem preprosto realen na tem nivoju, da ne vidim problema, če gre mož (ali žena seveda) za nekaj časa v tujino zaradi svojih in službenih želja.. to ne pomeni izdaja partnerja.. zavrnitev ali karkoli drugega.. pomeni to, da hoče ustvariti nekaj več kot je.. se potruditi na svojem nivoju.. izpolniti kako lastno željo.. kar pa ne pomeni, da taka oseba ne pogreša partnerja in družine.. samo včasih se je potrebno žrtvovati za take namene.. iz vseh strani.. ali bi ti stal v napoto svoji ženi, če bi si želela nekaj narediti.. storiti.. povrh vsega, če bi to prineslo vajini družini še boljše stanje in status..?? Če bi ji, si sebičen.. in neodgovoren.. in še nekaj.. ni vse v zaslužku in denarju v službi.. lahko zaslužiš malo, pa si zadovoljen s tem kar narediš.. ali pa obratno.. če si pri tem srečen.. je to najbolj pomebna stvar na svetu.. če nisi zadovoljen v službi.. bo odraz nezadovoljstva kmalu vidljiv tudi doma.. pri družini.. nekateri se utopijo v alkoholu.. nekateri v drugih ženskah.. nekateri so zaradi tega nasilni ipd.. ampak to so že ekstremi.. vsekakor je pa odraz vsakega človeka nek poklic (lahko je to tudi poklic mame ali očeta) .. ampak v vsakem poklicu se je potrebno najti.. izpopolniti.. če pa v službi trpiš.. dan za dnem.. leto za letom.. si pa nesrečen človek.. in nesrečen človek ima nesrečno družino..
|