|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
19.10.2006 12:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Matejka, kje pa imaš ta napis? Men gre full na živce, ker je na sredini, pa bi ga ful rada prestavla kam drugam, da bi bil bolj viden, pa mi nikak ne rata.

user posted image ja tud pri meni ga ne gre premaknit je kar na sredini ekrana,....ma pa naj bo,...saj ne bo več dolgo user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.10.2006 12:40:14   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Petra...ti boš rodila v NM? No, če boš in malo prehitiš in jaz rodim tam okrog PDP imava šanse, da bova cimri user posted image ...ena mi je že ušla (mami23).

Najverjetneje bom šla v NM, če ne bo kakih "hitrih" potez. MOgoče boš pa ti kaj zamujala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sm prvič 7 dni!!!!!!! Noro, kak se vleče po roku. Pa še na dva dni sem morala hodit na preglede in CTG. Upam, ampak resnično upam, da bo naš lump kaj pohitel oz. ne bo hotu ven po roku!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.10.2006 12:43:33   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

ma pa naj bo,...saj ne bo več dolgo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to imaš pa prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo kmalu vse to za nami........ in bomo veselo crkljale user posted image . JOJ, kak komi čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.10.2006 12:45:41   
**Petra**
Kje bomo pa pol čvekale, ko ne bomo več user posted image in "novemberke"???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas bom kar pogrešala, če ne bomo nič več čvekale. Sicer verjetno ne bo več toliko časa kot zdaj, pa vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.10.2006 12:48:20   
Anonimen
Ja potem bomo pa šle drugam,...ampak sigurno bomo dalje čvekale user posted image  user posted image ,...hmm potem bomo pa novembrke 2006 pa bomo lahko skoz tam čvekale, ker bomo edine  generacija 2006 user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.10.2006 12:49:05   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Najverjetneje bom šla v NM, če ne bo kakih "hitrih" potez. MOgoče boš pa ti kaj zamujala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sm prvič 7 dni!!!!!!! Noro, kak se vleče po roku. Pa še na dva dni sem morala hodit na preglede in CTG. Upam, ampak resnično upam, da bo naš lump kaj pohitel oz. ne bo hotu ven po roku!!!!

Nisem vam še povedala, kak super datum sem mela za PDP pri Pii, in sicer 31.12.2004. Na zadnji dan starega leta, a? Ampak naša princeska ni še hotla it ven, ona še 7. 1. ni hotla, verjetn ji je blo preveč lepo v bušiju.

Upam, da se bratec ne bo zgledoval po njej. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.10.2006 13:22:54   
viv_
No, jaz sem nazaj... Dones sem ko švicarski sir. Vsa sem preluknjana user posted image . V porodnišnici so me dal v eno prazno sobo, pa priklopili na infuzijo. Sej, sestra je bila ful prijazna in vse, ampak meni so kr solze tekle, pa sam to sem mislila, da bi bil moj ali pa mami zraven mene user posted image  Joj, kaj delajo hormoni...

kaja - ja, jaz jo čutim že čist nizko, pa tudi včasih se kaj premika tam povsem za sramno kostjo. Mogoče še tale vikend zguramo...

Sem pa danes dobila košek user posted image . Kooooooooooončnoooooooooooo... zdej mam pa res vse! No, Mirnine cunje moram mal oprat, se je nabralo, da bo melo dete kaj za v vrtec. Že tako jo bo ati oblačil, ki ima bolj "moški" stil user posted image  ampak, bo že nekako...

Grem se še mal igrat v Mirnino sobico. Morm na eno steno nalepit pluto, da bomo dajali gor slikice iz vrtca.

Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.10.2006 14:06:17   
krfjolca
Joj, ste tečne user posted image ... Na napis klikneš z desno miško in izbereš widget preferences. Pod general lahko spreminjaš pisavo in barvo, pod window pa prosojnost (opacity) in nastavitev prikaza. Mislim pa, da se res ne da premaknit, je lahko samo na sredini.

Jaz sem tudi nazaj s pregleda, vse bp in kontrola čez 2 tedna. Viv, sem te pa videla, ko si prišla v porodnišnico, samo me je ravno sestra noter poklicala, če ne bi te za rokav pocukala.

Sem šla še v lekarno in nakupila še par malenkosti - mandljevo olje, fiziološko, alkohol, hlačke za enkratno uporabo in Bepanthen. Včeraj pa sva kupila vlažilec zraka, bo tudi prav prišel za dojenčka, pozimi imava vedno grozno suh zrak. Sva šla v Merkur, ker sva imela še za 10.000 dobropisa iz knjige mladoporočencev.

Zvečer nama je pa še svak dostavil glasbeni vrtiljak, igralni center in kengurujčka.
Zdaj pa rabiva samo še elektronsko varuško in to je to! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.10.2006 14:13:53   
Anonimen
Jaz sem tudi ravnokar s pregleda na Perinatalnem dnevnem centru. In sem se v enem kosu user posted image

Pogledali so pac kri, vodo, ctg, uz... in ugotovili, da imam povisan tlak in prezrelo posteljico (zaradi tega so me tudi poslali na pregled), ampak da ni panike in naj grem drug teden na običajen pregled k svojemu g. Tudi prav. Tamau lepo raste, čeprav je pretok že kar slab, ampak ni še tako slab, da bi ga bilo treba ven spravit. V glavnem so še enkrat potrdili, da bo res user posted image

Mogoče pa še ne odhajam med Oktoberke user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.10.2006 14:17:37   
Lana_s
Meni pa po 22-tem tednu ni nobenih meritev delalauser posted image Mogoče mi bo v ponedeljekuser posted image
Jaz pa sem se danes zbudila leto starejšauser posted image in sem prestopila v drugo polovico dvajsetihuser posted image Joj kak leta hitijo.

Drugače pa že tri dni perilo likam, je končno tudi mene zgrabil gnezditveni sidrom. Danes zjutraj sem za malega vse zlikala, morem pa še nekaj previjalnih plenic kupit - kje pa se sploh kupijo? Pa nekaj kozmetike še, potem pa bo počasi. Nasprotno od vas pa jaz upam, da bo user posted image še malo počakal in se po 21-tem rodil, ker imam takrat še zadnji izpit in bi se ga rada rešila še pred porodom. Upam, da bo šlo.

lpuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.10.2006 14:56:36   
Anonimen
Punce, dajte mi nekaj povedat - nujno!,... se vam je že zgodilo, da vam je na lepem začelo srce hitreje biti? Mislim groza,  od včeraj se mi je to že 2x zgodilo. Sedim za računalnikom pa kar na lepem,... mi začne razbijat user posted image . Včeraj sem bila na pregledu, pa sem imela pritisk 120/80,...kar je tud nekje povprečje pritiska skoz celo nosečnost.

Pijem sirup za železo, vendar na navodilih ne piše, da bi bili to lahko stranski učinki, pa tudi dozo sem zmanjšala, namesto 2x na dan ga vzamem le enkrat user posted image .

Ne vem kaj bi to lahko bilo, me je hudičevo strah odkar je mojemu srce odpovedalo user posted image  user posted image  user posted image .

Lana_s tudi meni od 29. tedna niso delali več UZ in teh meritev. Pa mi tud ne bojo več user posted image  , saj še malo pa bomo na koncu ne?

Krfjolca hvala za inštrukcije!user posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.10.2006 14:59:46   
Anonimen
Aja, pa še to naj povem, da imam trenutno mogoče res preveč stvari na grbi,...skrbi me kako bom brez očeta urejala očetovstvo, pokojnino, in vse zadeve povezane s sodiščem,...se že vidim kako v najvišjem snegu guram voziček user posted image  user posted image  user posted image ,... pa tud pri diplomi se mi je malo ustavilo, ker ne morem prit do mentorice, ker je na bolniški,...še tukaj bom spet cel mesec zgubila user posted image .

Mislite, da je to to? Podzavestno sekiranje? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.10.2006 15:23:18   
Capyka
Matejka, brez panike. user posted image  Tudi meni se to dogaja. In to se mi je začelo danes user posted image  Mi srce bije k zmešano, samo potem se pa lepo umiri... user posted image  Pojma nimam, kaj bi to bilo. Jaz sem totalno znervirana. Pa se že cel dan trudim ugotovit, zakaj user posted image user posted image user posted image  ? WTF?

LP

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.10.2006 15:24:56   
**Petra**
Matejka, ne bi ti znala svetovati, zakaj tako naraščanje pritiska. Obstaja pa možnost, da je vzrok "sekiranje", ki ga mogoče res ne kažeš na zunaj, a te vseeno pesti od znotraj. Tudi meni vsako, pa naj bo še najmanjše, razburjenje požene kri po žilah. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.10.2006 15:27:05   
adelinna
Lana_s - VSE NAJBOLJŠE! user posted image  
A veš, da druga polovica dvajsetih pomeni pol Abrahama?! user posted image

Matejka81 - ko je meni srce prvič tako ponorelo sem se tudi precej ustrašila. Potem pa me je G potolažila, da je to ena izmed tipičnih nosečniških težav. Nekaj časa se mi je to precej pogosto ponavljalo, zdaj pa vedno manjkrat.

Pri 36 2/7 je bila moja SF 39. Trebuh ogromen, notri pa podpovprečno majhna pikica. Punca ne samo, da sedi na riti z nogami v zrak, še prostora ima ogromno. Ja, eni so pa res na komot. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.10.2006 15:52:32   
krfjolca
Matejka, tudi meni se je to že zgodilo. To so trenutne aritmije, ki pa niso nič nevarne. Je pa res povezano s stresom. Jaz se trudim zadnji teden, da bi bila čimbolj sproščena in mirna, mi je tudi G rekel, da s svojo živčnostjo vplivam na otroka, da se s tem zožijo žile, otrok ne dobi dovolj hrane in posledica je manjša rast ploda. Verjetno je zato tudi pri tebi velikost otročka pod povprečjem, ker si imela te mesece toliko stresa.

Jaz sem si z neta že potegnila nekaj sprostitvene muzike in zdaj vsako jutro meditiram user posted image . Oliver Shanti in podobno, hehe.

Zdajle pa čakam dragega, že eno uro zamuja, jaz pa takoooo lačna!!! Pa na štedilniku čaka slasten segedin od tašče, mnjami, jaz moram pa čakat user posted image .

Danes pa neznansko težko hodim. A je pri kateri podobno? Tako me bolijo vse kosti, da bom znorela. Prejle sem šla samo od ZDja do lekarne in nazaj, pa sem mislila, da mi bo vse ven padlo! A bo še cel mesec tako???

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.10.2006 18:50:14   
katy.25
Matejka 81, tudi meni se včasih to zgodi in mi je g. rekel da je to normalno. Zanimivo, da jaz nisem pod nikakršnim stresom pa se mi to dogaja in to ponavadi ko ležim. Začnem se čudno/nelagodno počutit potem pa ugotovim, da mi srce nabija... a se hitro pomiri.

Karfjolca, jaz težko hodim zaradi občutka pritiskanja. Sicer me nič ne boli ampak pritisk je pa tak, kot da mi bo vse skup ven padlo.

Jaz sem pa ugotovila da rabimo nekaj za v dnevno sobo, kjer bo naša user posted image  čez dan ležala. Ves dan ne moremo biti v spalnici. Sem razmišljala o ležalniku, pa ga precej odsvetujejo za novorojenčke. A kaj veste okrog tega?
Imam pa košek ki mi je všeč samo soseda, ki mi ga je posodila nima več obrobe pa baldahinčka,... A katera ve kje se da to kupiti - komplet za košek?!!user posted image
Kaj boste pa ve prekticirale za čez dan?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.10.2006 19:15:56   
Anonimen
Matejka: tukaj sem še ena, ki se ji tudi to dogaja. Amapk ne samo med nosečnostjo, v bistvu že zadnjih... 20 let. So mi delali razne ekg teste in ugovotili, da je to najbrž res samo s stresom povezano. Meni osebno pomaga, če nekajkrat globoooko vdihnem. Res pa je, da je globoko dihanje posebej v zadnjih tednih skorajda nemogoče... user posted image

Midva sva šla pa včeraj končno kupit še odejo in tisto robno oblogo za posteljico, tako da sedaj mislim, da bova počasi pa res že vse imela.Končno! Meni se že prav ne da več po trgovinah letat... kaj naredi visoka nosečnost iz ženske user posted image

(odgovor članu katy.25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.10.2006 20:36:51   
Anonimen
Punce ste me malo pomirile user posted image ,... hvala vam, ampak verjetno bo pri meni še malo nervoze pa živčkov zravn pripomoglo user posted image user posted image ,...

No, bo kmalu boljše, ne? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.10.2006 20:39:02   
Aja1
Katy, jaz bom imela user posted image  čez dan kar v ležalniku. Zakaj ga pa odsvetujejo?

Matejka, je fino, da obstaja forum, kjer izveš da je to kar nekaj normalnega. jaz sicer tega še nisem zasledila....no, nisme bila pozorna na to....se bom zdaj malo opazovala. Lepo in veselo nosečnost še naprej.

Jutri grem pa obiskat mami23 in njeno user posted image  Nežiko v porodnišnico. Itak vem da bom jokala od ganjenosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.10.2006 21:57:23   
mirjanajelenko
Matejka81  jas mam puls podivjan od prvega meseca dalje  pod 100 ga nimam nikoli imela sem ga pa rekordno že 153  drugače se mi pa suče okoli 125  pa pravjo da je to normalno  včasih se mi zdi da moram bit tiho ker bi mi drugače z ust ven srce padlo hahahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.10.2006 22:04:13   
Anonimen
user posted image  Punce prav vesela sem, da nisem edina, res user posted image . Ker me je pošteno zgrabilo danes,...malo je manjkalo, da ne bi klicala v porodnišnico pa gnjavila kaj je narobe z mano user posted image  user posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.10.2006 9:16:44   
ema79
dobro jutro!
Jst pa sem nazaj že iz tretjega CTG. Vse ful v redu, me je tu pregledala, sem še zaprta, ampak postlca pa že čist zrela, tako da , če grem zdle rodit, bo vse v redu. Zdj se pa začnejo ful pregledi...v ponedeljek spet CTG, v sredo CTG + pregled, pa pol spet v ponedeljek CTG. in zdj sam čakajmo kdaj bo kej....
Aja pa tabelo za gibe mi je dala.
Nosečke lep  in tih deževen dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.10.2006 10:09:30   
Anonimen
Tudi jaz sem ravno nazaj iz CTG. Vse je bp, le vnetje mi spet nekaj nagaja, in sem spet dobila svečke. user posted image  je lepo aktivna, plodovnice imam dovolj, sem še popolnoma zaprta, pritisk imam še vedno nizek, naredil mi je tudi en kratek ultrazvok.
Zdaj pregledov in pa CTG-jev pa jaz kar nimam več predvidenih. Mi je kar malo čudno, ko ravno berem poročilo od Eme79 o njenih bodočih pregledih. user posted image

Dal mi je samo še eno dodatno napotnico, in sicer za 1.november ( je takrat ravno dežuren v CE porodnišnici ), če prej ne rodim in to je to.

12 dni do PDP...

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.10.2006 10:42:47   
Anonimen
NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

( naš seznamček, upam, da Aja1 ne zameriš, če ga pripopam )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?