ronja
|
Ojla, punce! Anaonimka, mene si pa spustla - 28 let, 1. noseča, PDP po mojih izračunih na RRji je 25.6., sestra v ZD mi je pa zračunal a24.6., ampak verjetno bo kasneje, ker je bil narejen enkrat od 1.10 dalje - tak da napiši, kar ti paše , enkrat konec junija-začetek julija, skratka. Jaz sem se šla danes zjutraj naročit za pregled in ga imam 16.11., še en mesec torej. Za njuhalno svetlino bom šla na pregled, prvič zato, ker bi rada bila pomirjena in tako imaš tisti dober občutek, ko ti rečejo, da je vse ok in te je manj strah, da bi bilo kaj narobe. Če pa je kaj narobe, pa imaš možnost pravočasno urgirat... Ker bo to moj prvi otroček, si komaj predstavljam in zaupam bit mamica zdravemu otročku, za prizadetega pa ne vem, če sem dovolj sposobna... Vseeno rabijo več... S fantom sva se tudi že pogovarjala o tem že prej in sva bila oba za, da bi v tem primeru splavila - se mi zdi v redu, da se take stvari prej zmeniš, da vidiš, če se približno strinjata partnerja, seveda pa oba dopuščava možnost, da bi si premislila. Ampak to je samo zato, da si teoretično pripravljen na stvari, ker se potem take, na katere si pripravljen ne zgodijo, eheh:) Itak bo pa z našimi vse v najlepšem redu:) Mogoče bojo mal živahni, ampak to je znak zdravja, a ne? Meni je bilo pa včeraj zvečer malo slabo, ampak ne tako grozno, nisem bruhala niti nič takega. Danes mi ni nič. Hlače so mi vse še prav, sploh se ne počutim ravno noseče, samo v trebuščku me kdaj pa kdaj mal zbode, čisto narahlo:)
|