ronja
|
Jaz sem iz Lj. V službi niti pod razno še ne mislim povedat, moram it vsaj na kak pregled prej, da vem, da je vse ok, itd... Verjetno 3. mesec, ko bom ziher, malo odvisno od tega, če me bojo hoteli kam ven pošiljat - potem pač malo prej, da jim povem, da me lahko pošljejo še par mesecev, potem pa ne bom več hotla nikamor nekaj časa, ehhe:) Itak nimam takega dela, da bi kdo drug zaradi tega trpel, če grem na porodniško:) Bojo po moje vsi veseli, ko bom povedala, pri nas v skupini je skoz katera na porodniški, samo zaenkrat bi še počakala, povedala sem samo lubiju:) Staršem ne vem, kdaj mogoče po prvem pregledu, vsaj moji mami ne bom govorila prej, ostalim mogoče, ne vem... Kati, madona, ti pa hitiš! Meni še ni padlo na pamet, da bi šla cotice k SDupovat , sem pa že razmišljala, da morava kopalnico končat, predno se rodi, hehe:) Imam neke hude plane zanjo, tako da se zna zavlečt... Zbujam se ne zgodaj, daleč od tega, sploh ker sem itak bolj nočni tip... Edino včeraj nisem mogla nazaj zaspat, ker sem se ob 4h zjutraj zbudila, da sem si šla umit zobe, ker sem nenamerno zaspala in sem potem šla takrat sredi noči še test naredi, ker me je lih lulat tiščalo, pa nisem hotela čakat do zjutraj, če bi šla pa takrat lulat, bi bila pa čez 2 uri koncentracija hormona v krvi lahko premala, pa ne bi pokazal, tako sem naredila test ob 4h ponoči in potem seveda nisem mogla nazaj zaspat - ampak mislim, da je to normalno za prvič, a ne?;) No, danes pa nisem mogla iz postelje, ker sem včeraj zvečer pekla torte in kiš in delala darilce za lubija,... (hehe, mam pač tak način, kako mu povedat, hihi:) hihi, seveda delam, zakaj bi pa zdaj bila doma, saj mi nič ni, (frockov pa še nimam)?
|