|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
18.10.2006 11:00:18   
Capyka
Živjo user posted image ,

se pridružujem.... Poln kufer imam vsega; ne morem spat, vse me tišči, naši user posted image  očitno zelo hitro zmanjkuje placa, tako da se reva boga matra k se obrača (se mi po trebuhu same bule delajo), ne morem se več sklanjati, grem dva metra, pa se zadiham kot bi maraton pralaufala... Ja kriza no. Pa še trebuh me boli, pa krči me grabijo, pa hormoni mi divjajo pa blabla flafla... user posted image  Pa moj user posted image  je že čisto zbegan....

Pa še megla je zunaj pa mrzlo. Nč.

No, vsaj ena pozitivna stvar. Bila sva na uz v 36t2d in so rezultati sledeči - za primerjavo: BPD 89,80, HC 332,10, AC 329,40 in pa FL 66,90. Ocenjena teža pa malo manj kot 2900g. Tako da mamo kar veliko pužiko. Sicer sva pa tudi midva bolj pri velikih, tako da je bilo to pričakovanouser posted image user posted image

Lp vsem
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.10.2006 11:02:13   
Capyka
Aja, pa iskrene čestitke mami23!!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi...user posted image user posted image user posted image

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.10.2006 11:10:50   
Lana_s
Mami23  user posted image user posted image user posted image čestitke, sem ti kar malo fauš, da si se že rešila trebuha. Tudi meni  je že pošteno napoti in bi že rada cartala malega škrata.user posted image Imaš pa veliko punčko glede na to, da si toliko prej rodila. Moja se je rodila tri dni po roku in je bila velika 50 cm in težka 3120g.

Zdaj sma bila dober teden brez interneta, ker sma operaterja menjala in sem bila čisto zgubljena. Ne vem kak lahko kdo zdrži brez interneta in celo brez računalnikauser posted image

Spim jaz tudi že zelo slabo. Vedno, ko se je treba obrnit se zbudim in se mi zdi, da mi bodo boki vstran padli tak so že razboleli. Prvič sem verjetno zato, ker lahko samo na bokih spim, tam strije dobila, zdaj še jih ni in upam, da jih ne bo. Eh, malo še pa bo. Glavno da se je že začelo, da vsaj imam občutek, da ni več daleč.

Monika upam, da bo s tastom vse vredu. Držim pestiuser posted image , da se boste kmalu skupaj veselili novega člana.user posted image

Plenice bom jaz najmanjše tudi samo en paket kupila, ker sem prvič tudi samo enega porabila, potem sem že morala večje kupiti.

Pregled imam pa komaj v ponedeljek, se mi že tak vleče. Ne vem zakaj me tako poredko naroča - vsake 4 tedneuser posted image . Zdaj bi me že lahko bolj pogosto.

Pa prehlad me muči že skoraj 14 dni. Ne morem se rešiti kašlja. Pa včasih, ko bolj močno zakašljam, mi kar malo "uide". Ne vem ali mi mali že tak na mehur pritiska ali so mišice že tak oslabljene ali kajuser posted image Joj komaj čakam, da mine.

Zdaj pa sem se razpisala po dolgem času. Uživajte, lep, mrzel dan še naprejuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.10.2006 11:28:52   
viv_
Kaj je pa z vsemi tistimi, ki so čakale user posted image user posted image ? A jih ni bilo ene par na začetku ...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.10.2006 11:44:20   
**Petra**
Pozdravljene!

Najprej čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami23 in njeni  pikici Neži. Ja, se je resnično začelo, a?

Jst sem lih s pregleda pršla. Mi je vzela bris zaradi tistega izcedka in na UZ sem šla, da je vidla, če je dost plodovnice. Mali ima cca. 2,5 kg in je rekla, da jih bo mel tam okol 3 največ 3,3 ob rojstvu. Sem kar potolažena, sem mela občutek, da jih bo mel oreng čez 3,5. Na CTG pa še nisem šla, tud za naslednjič ni nič omenila. Ponavadi se gre po 36 tednu, ne?

Pa nosečniški pas mi je svetovala za težave s hrbtenico, pa k fizioterapevtu me je poslala, da se bom mal razgibala. Katera nosi ta nosečniški pas?

Monika, vam pa želim čimhitrejše okrevanje.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.10.2006 12:24:44   
Anonimen
Hojla!

No jaz sem prebavne motnje pregnala, očitno to ni bilo to. Čeprav po drugi strani je pa mala user posted image  neki mirna zadnja 2 dni, mogoče se pa vseeno kaj kuha?

Jutri zadnja terapija akupunkture, posteljnina za malo končno oprana, zdajle se pa imam namen lotiti likanja, me čakata 2 velika kupa... juhej user posted image

Počutje drugače ok, spim še kar za silo, no danes ponoči bolj tako tako, pa bom že kasneje popoldne malo nadoknadila.
V petek spet CTG, če nas kaj ne preseneti. Aja imam zdaj tudi jaz albumček, geslo je kar moj vzdevek, če katero zanima. user posted image

Lep pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.10.2006 13:00:26   
Aja1
Pozdravljene so user posted image !

Kaj se pa zdaj prerivate, katera bo šla naslednja v Rim?! user posted image user posted image user posted image  Kar vse lepo po vrsti...najprej MucaMaca in katy.25, pol pa naprej.... viv, sej boš kmalu na vrsti, kaja11 pa tudi (če upoštevamo prvi rokuser posted image ).  No, še malo pa le počakajte, da bomo res novembrke....

MucaMaca, lep in velik trebušček. user posted image user posted image user posted image  Kje so pa ostali trebuščki? Počasi bo treba še zadnje slikice dat gor.

Kaja11, jaz sem bila tudi že 100% za eno ime, pa me občasno kar malo mine, ker sta mi to ime "vzeli" sestrična in prijateljica....ja, to je pa to, če ne moreš bit tiho user posted image . Zraven Urbana pa meni paše David ali pa Uroš.

Capyka in Petra user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled!

**Petra** meni je delala prvič CTG na končan 37. teden. Jutri ga imam pa drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.10.2006 14:02:26   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, jaz sem si kar naložila en programček, ki mi na namizju odšteva dneve user posted image
Zdaj sem 35t in 2 dni, 33 days to go!!!

A nam lahko prosim izdaš kje si ta programček lahko inštaliraš? Tudi jst bi rada, da me to opominja in da bo kmalu cifra čim bližje PDP-ju!!!!!!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.10.2006 14:06:05   
Anonimen
No jaz sem že nazaj, sem res čisto obsedena z Ringarajo zadnje čase.
No sej sem bila pridna vmes, sem zlikala 2 stroja cot ! user posted image

Glede imen... meni so lepa kratka imena npr. Žan, Jan ipd. user posted image

Zdaj grem pa še posteljico uštimat! Ma zdaj bomo pa kmalu zibali se mi zdi, ratujem nekam strašno naspidirana, gnezditveni nagon me je končno ujagal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
18.10.2006 14:07:21   
Anonimen
Hojla,... se še jaz malo oglasim user posted image ,
preden letim na še zadnji pregled user posted image , UZ itak, da ne bo user posted image , pa bi prav rada imela še kakega, vsaj, da bi z vami primerjala mere.
No, saj tudi prav, če ga ne bo, kaj pa naj user posted image . Sem pa danes prelazla spet pol mesta, bila na čajeku pa pecivu user posted image , bom spet imela povišan sladkor, ajajaj!

Nabavila sem si nov mobitel user posted image , ZDAJ PA RES KONEC ZAPRAVLJANJA! Prišla je tud pošiljka LaRedout user posted image  luštkane stvari user posted image . Tudi to je zaenkrat zadnje kar sem kupila za user posted image . Doma so tudi že vrata za user posted image  sobico! user posted image  tako, da se mačke ne bojo nič več podile po otroški sobi. user posted image

Baje naj bi bile v soboto že namontirane.

Danes ponoči sem ful slabo spala,... zjutraj ob 4.30 sem postala lačna in sem si šla spečt 2 jajci user posted image user posted image  user posted image . Ampak je pomagalo potem sem takoj zaspalauser posted image .

Tako, lepo se mejte pa sporočite ko bo kaj novega!

pa pa user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
18.10.2006 14:11:27   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, jaz sem si kar naložila en programček, ki mi na namizju odšteva dneve user posted image
Zdaj sem 35t in 2 dni, 33 days to go!!!

A nam lahko prosim izdaš kje si ta programček lahko inštaliraš? Tudi jst bi rada, da me to opominja in da bo kmalu cifra čim bližje PDP-ju!!!!!!

Komot :)
Tukaj si naložiš program Widget Engine: http://widgets.yahoo.com/
Widget za nosečnost je pa tale: http://widgets.yahoo.com/gallery/?search=pregnancy (shraniš na disk in zalaufaš)

Lahko si naložiš še kake druge widgete, nekaj jih je pa že zraven. Meni je fina urica, pa vremenska postaja, pa odštevalnik polne lune, pa še kaj se najde. Če kaj ne boš znala, pa vpraši.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.10.2006 14:20:33   
**Petra**
Hvala, zlata si, krfjolca. Grem takoj inštalirat, pa se potem oglasim, kako mi bo ratalo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.10.2006 14:36:48   
Aja1
Jazs em tudi probala, pa mi ne rata user posted image  Zgleda, da sem preveč blond za to.... mi napiše, da sem noseča 39 tednov user posted image  Pa ikamor nisem dala svojih podatkovuser posted image   Grem še enkrat probat.

Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.10.2006 14:40:09   
katy.25
Jaz sem pa ravno s pregleda oz. ctg-ja. So že vidni popadki ampak pravi, da to še nič ne pomeni, bolj priprava. Sva se pa zmenila za sprožitev poroda v četrtek 2.11., če se ne bi karkoli prej začelo. Punce.... v vsakem primeru najkasneje jutri 14 dni!!!!user posted image user posted image  

Sicer imam pa jaz ful energije, res se dobro počutim in ko vidim kakšne težave vas pestijo... mam res srečo. Spim dobro, zatekam skoraj ne, nič me ne boli, razen če veliko hodim me začne rezat. To je pa tudi vse.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.10.2006 14:45:40   
Aja1
Katy, user posted image  za pregled. Torej ti bodo kar tako hitro že sprožili porod? Kako to? A ne čakajo ponavadi dva tedna, če je vse ok?!

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.10.2006 15:00:33   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jazs em tudi probala, pa mi ne rata user posted image  Zgleda, da sem preveč blond za to.... mi napiše, da sem noseča 39 tednov user posted image  Pa ikamor nisem dala svojih podatkovuser posted image   Grem še enkrat probat.

Nastaviti moraš datum. Na namizju spodaj moraš imeti ikonco, tam pri datumu in uri. Klikneš z desno, izbereš widget preferences, in izbereš pregnancy countdown. Odpre se program, v okence, kjer piše due date, vpiši svoj PDP.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.10.2006 15:03:59   
katy.25
Aja1, to je tudi ena izmed stvari ki so mi pri mojem g. všeč, da te ne ¨tensta¨ če se samo nič ne zgodi. Sicer ne sme biti prekmalu oz. mora biti ¨zrelo¨ kot pravi. 
Ker sem iz Kranja rodit pa grem v Trbovlje je tudi bolj praktično, kot pa da se potem loviva, ko bi šlo zares.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.10.2006 15:07:17   
Aja1
Meni ne gre user posted image  Zdej mi piše pa NaN weeks, NaN days user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.10.2006 15:09:56   
Aja1
UAU, RATALO JE. Nisem nikoli vpisala z besedo nov (sem pisala kar 11). Hvala krfjolca....enim pride malo kasneje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.10.2006 17:55:35   
ronja
hehe, če se me slučajno katera še spomni... Sem bila z vami čisto na začetku, pa se ni čisto tako izteklo, kot sem pričakovala (beri: spontani splavuser posted image , kaj češ, se zgodi, na srečo dovolj zgodajuser posted image ), Najprej ti itak ne dovolijo probavat takoj, oz. najprej imaš itak pregled, ampak šele naslednji mesece, po naslednji m., no, pregled je bil bp, da je vse v najlepšem reduuser posted image POtem pa je blo mal hecno, ker se ravno tiste dni s fantom nikoli  nisva videla, čeprav sva sicer skoz skup - vsakič je nekdo nekam službeno letel.

No, zdaj pa - uganite kaj: se spet pridružujem ringaraji, ker sem zjutraj videlauser posted image ... Zadnjo m. sem imela 18.9., se mi zdi, nisem ziher za datum, pa niti ni važno, ker če ni novi kristus, spontano spočet, potem ni bil narejen pred 1.10. Je blo treba očija počakat, da se vrne:) Potem pa katerikoli dan od takrat dalje, hehe:)

Punce, ve ste pa že na koncu, torej vso srečo še s tazadnjim mesecem in lepo se imejte! Se tipkamo še kaj:)

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.10.2006 17:59:45   
Lana_s
Ronja iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
18.10.2006 19:03:28   
Aja1
Ronja iskrene čestitke za user posted image  user posted image . Super user posted image user posted image user posted image . Jaz se te prav dobro spomnim....še vem, da sem full držala pesti, da bi bilo vse ok (kljub tvojim krvavitvam), ampak žal....no, upam, da boš imela več srče zdaj. user posted image   Sem večkrat pomislila nate in upala, da čimprej spet zagledaš magični user posted image .
Pa oglasi se še kaj in seveda drži pesti za nas novembrke!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
18.10.2006 20:00:55   
urška76
Čer!
Midva sva mela pa danes prvi ctg (je šel dragi z mano srčka poslušat). Mali se še dobro godi, popadkov še ni videti, tako da imam nalogo da ne rodim 1.11. user posted image  No pa sej glede na Miha bom itak tam okol 12. rodila  user posted image . Naslednji ctg imam 27.10. potem pa 6.11. no če bi me pa kaj doletelo vmes moram pa itak v porodnišnico user posted image .
No pa končno sem se spravila in bom zamenjala banko. Sem že odprla nov račun, zdej moram na NLB še trajnike zapret, pa na csd it sporočit nov račun, potem pa adijo Banka Domžale. Me vidjo edino še takrat, ko pridem po denar iz stanovanjske sheme.
Pa po zimske čevlje smo šli za našega pobalina in smo jih komaj še dobili kakšne. Pravijo, da so v enem tednu ogromno prodali. No je res, da smo mal zbirčni, smo hoteli take na ježka (da jih bo v vrtcu vsaj sezul sam, če že ne tud obul), pa podplat ni vsak dober za nas (mi hočmo takega, kjer se lahk kamni nabirajo not user posted image ).
No pa potem doma smo imeli spet en napad trme, ker se našemu mulotu niso uresničile želje v tisti sekundi ko je hotel in posledično je šel zdajle spat brez risanke. Že drugi dan zapored. Se bo upam da navadil, da lahko kakšna stvar tud kako sekundo počaka.
Mirno noč vam želim.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
18.10.2006 20:08:57   
krfjolca
Ronja, iskrene čestitke! user posted image user posted image
Ful vesela zate! Saj zdaj pa bo, boš videla!

Jaz se pa zdajle bašem z mlečnim zdrobom. Hm, pa sem mislila, da se mi bo v bolnici zagravžal, ko sem ga skoraj vsak dan jedla za večerjo ... Za kosilo sem pa jetrca naredila. Zdaj taščica prav lepo skrbi zame, ko sem iz bolnice in moram počivat. Je prijazna in mi vsak dan prinese kako hrano - zelenjavo z vrta, solatko, špinačo, danes jetrca ... Pri tem pa ne dojame, da moram tako še 3x več delati, kot bi sicer. Včeraj sem 1 uro pucala stročji fižol, jutri me čaka gora solate ... Če bi me pustila pri miru, bi skuhala špagete pa ragu od Ete. Ali pa bi naročila pico. In bi imela 10x manj dela. Prav jezna sem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
18.10.2006 20:15:45   
taya76
Ola:)
Vav,cestitke Mami za zdravo deklico...Madonca me je kr stisnal k sm prebrala,da je ze rodila k jst mam tud takrat rok k ga je mela Mami...
Ronja...tud jst se te spomnem.No me veseli,da ti je tokrat ratal...
Jst mam pa konc opran postelnino in zlikano tud,sam postlco je se treba skup sestavit... Joj,pa se torbe tud nimam spakiran,sam odlasam...Bom ze,verje n takrat k treba it v rim..
Moje kile zaenkrat +12kg...Pocutje ok,sam veckrat me na levi strani spika,takrat k pocivam...Jutr bom rekla se 16. dni...
Punce uzivajte se zadnje dni,se mau pa bo nas mesec na vrsti..
L.p.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?