|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.10.2006 14:30:56   
Sibil_
Hvala za čestitke-bomo poskusili jest fino torto, darila bomo pa še videli-hehe.user posted image

Sem pogledala tale filmček ampak je res kratek-jaz ne vidim nič.Mah, itak tudi pri ginekologu mi on lepo vse pokaže in potem je ok, tako sam pa težko kaj vidiš.user posted image

Obalke kdaj pa se bomo me spet kaj dobile na kavici?Naslednji petek zjutraj-triglavska?Vam paše?A gre katera danes na telovadbo?

LP zaenkrat, grem kuhat naprej, potem pa po slavljencauser posted image ,
SIbiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.10.2006 14:43:38   
slumpo
ojla

ja urla je pa res kratek filemček lih za začet uživat pol pa tema....ja da bi bla kej preveč pametna da sem videla kaj bo nebi rekla ampak bomo že zvedeli marca....no ene pa upam da prej ...mene tok firbec matra pa mi moja pikica na vsakem pregledu kaže ritko.

na 3D jaz ne bom šla ker ga itak vidim na rednih pregledih. meni so do sedaj vzeli kri in vodo enkrat na prvem pregledu. na drugem nič sedaj pa imam tretjega komaj 26. 10.. pa mi najbrž morfologije ne bo delala ker je prezgodaj. Bom komaj 18T in 2 DNi.

tinaaja sem pogledala voziček luškan ni kej. kje si ga pa nasla?

urla lahko se dobimo takrat sam prej bi bilo fajn še eno opozorilo na datum in uro ker je še daleč to in bomo mal že pozable.

bodte pridne...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.10.2006 15:31:45   
tinaaja
Vozicek je nasel moj mozek.. Cena je 800€!!!!!!!!! user posted image  Samo mi se ni cisto jasno kaj je vkljuceno v to ceno.. Je sponski, cist odbit, ampak...
Jaz sem gledala Traxx Jaguar 3, ki pa pride z mehko kosaro in brez lupinice na Kikiwelt 60.000 + postnina. Tko da drasticna razlika..
Itak bom doktorirala iz vozickov user posted image user posted image user posted image

Sibil, lepo praznujte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.10.2006 16:35:23   
tejčica
Urla, ni šans da jaz iz tega posnetka ugotovim ali je user posted image  ali user posted image .

Sibil, čestitke Patriku za dve svečki.user posted image user posted image user posted image  Za kavico pa jaz seveda sem.user posted image Pa za spremembo se mi v petek dopoldan ne bo nikamor mudilo, vsaj zaenkrat so plani taki. Na telovadbo pa jaz danes ne grem, bom hodila samo ob torkih.

Sedaj pa mi počasi šibamo na Gorenjsko. Uživajte v vikendu.

Pa pa!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.10.2006 18:16:31   
brundi
Urla zanimiv tale tvoj filmček sam tlele res ne morš nč videt če nisi res "poznavalec"jaz še hrbtenico in nogic nism razločla,čeprav si napisala kje souser posted image user posted image Kolko tednov je zdaj tole na slikci?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.10.2006 19:25:32   
urla
Na slikici je user posted image star 20 tednov in 1 dan. Je pa res, da jaz ta posnetek gledam na windows playerju in si dan na počasno predvajanje in zato sem bolje videla. Na youtoube pa zgubi na kvaliteti in še tako majhen je.

No bomo pa počakali do marca in bomo videli kaj bo.

Glede srečanja pa 6.11 ob 18.00 uri pri Orehku. Bom vas pa vsak teden opomnila, da se srečanje bliža.

Grem papat večerjo in si tipkamo jutri.

Lahko noč user posted image !!

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.10.2006 15:37:30   
anna2007
Tinaaja, kakšne lepe stvari!
Majca je tudi super in voziček super!!!
Vse je samo za gledat!

lep vikend mamice!!!!
anna

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.10.2006 17:36:56   
tinaaja
No sem sla gledat danes za tega Bugabooja, pa jih dobijo v Busiju sele v torek. Pol mi je pa pokazala en sedez za avto in sem dol padla : http://en.aprica-eu.com/Products/CarSeats/tabid/361/Default.aspx Zadeva ni lupinica, ampak sedez za avto od 0-4 let. Hudo zgleda, s se hujso ceno user posted image  Obraca se okoli svoje osi, da se ga dati v vodoravno lego, ful je zavarovan otrocek.. Ampak min 450€ je pa too much!!! Cesa vsega se niso izumili user posted image  In pol kazejo tole, k se takoj zapalim - se dobr,da me vsaj cena stabilizira user posted image user posted image user posted image
Drugace sem sla po trenerko v Kepico in odsla ven s ŠE enimi hlacami. Imam ene lepe za sluzbo in kavbojke od benettona, ampak so mi te kavbojke tok zorne, ker nimajo elastana (zdaj vem, da nosecniske hlace brez elastana ne kupim vec!!! - opozorilo vsem, ki so prvic nosece) in me ful tiscijo v visini jajcnikov, kjer je siv, ce sem nagnjena naprej. Pa mi niso majhne drugace. No tko, moje zapravljanje za cudnje zame se MORA tukaj koncati, drugace bom bankrotirala..user posted image user posted image

Slumpo ... upam, da lepo praznujes. Vse naj naj pa cim manj skrbi user posted image user posted image  in cim vec veselja in cartanja z dragim in buso user posted image

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.10.2006 18:42:20   
Žabika
Pozdravljene souser posted image !

Slumpo - vse najboljše in najlepše v naslednjem življenksem letu, ki bo sigurno nekaj posebnega!

Tudi jaz imam eno prijetno novico - danes smo na polovici! Juhuhu! Mali Junior veselo brca, vse je ok!

Vidim da že pospešeno gledate vozičke; mi smo zaenkrat trdno odločeni, da želimo Mutsy-ja, ampak se bo treba v Zagreb zapeljat, da ga v živo vidimo in sprobamo.
Na ljubljanskem "sestanku" nam je Urla svetovala, da naj ne zmečemo preveč denarja za voziček, ampak jaz kar ne vem, če se bom temu lahko uprla! Imam nekaj ponudb za rabljene vozičke, ampak noben od teh mi ni niti malo všeč! Mah sej časa za premislek imamo še kar nekaj!

Lepo se imejte čez vikend!
Lp,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.10.2006 20:11:14   
Barči78
Ojla,

da malo pozdravim, čas tako hitro beži, da gremo vse proti sredini, nekatere so pa že tam ja.Teli vikendi tako hitro minejo, še malo pa bo novo leto.
Pri nas je kar pestro, Neja se je skoraj pozdravila, samo iz noska ji še vedno teče, imam pa občutek, da je že akr malo ljubosumna na dojenčka. Zmeraj kadar očka boža trebušček, pridirka zraven n gleda, kao, kaj pa jaz. user posted image  Drugače pa ga ima ful rada, sem dala eno slikico notri, kako se ona naslanja na njega in ga boža,.. Upam, da bo res imela rada.
Drugače pa mi je na pregledu rekla, da ima dojenčku nogice segajo do mojega popka, glavico pa ima spodaj. Čeprav brcike včasih čutim čisto spodaj, včasih pa višje. Kar naj  telovadi, dokler lahko, kmalu mu bo zmanjkalo prostora za obrate. user posted image
Meni zdravnica vsake 4 tedne naredi UZ, pregledajo vodo in kri, merijo pritisk in seveda tehtanje.

SLUMPO - vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

SIBIL - tudi tvojemu sinku vse najboljše, upam, da ste lepo praznovali.

Zdej pa grem moji punci urejat album, se me je že nabralo enih slik.

No, pa lepo nedeljo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.10.2006 21:10:30   
sezam
Tudi mi smo prispeli do polovice. Kako gre čas hitro naprej.

sibil - user posted image user posted image  čestitke tvojemu sinku user posted image user posted image user posted image  Upam, da ste lepo praznovali.

slumpo - tudi tebi čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

barči - me veseli, da se je tvoja mala pozdravila. So pa res posrečeni, kako spremljajo novega dojenčka. Tudi naša hodi božat trebušček, dajat lubčke in se stiskat k njemu user posted image

Kri in vodo sem tudi jaz dala samo prvič. Jo pa dam zopet pri naslednjem pregledu, ki je v petek. Takrat bomo videli tudi našo pikico.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.10.2006 9:22:12   
slumpo
ejla

sam na hiter neki prasam ....

mene že 4 dni boli v spodnjem delu buhija....ko malček pritisnem mislim da čutim mehur...začela sem kar naprej obiskovat WC in sedaj tudi ponoči...pol pa ne spim naprej...
ampak tela sem prasat v bistvu ali je možno da plod že pri 16T tako pritiska na mehur da me boli...pa predvsem takrat ko dlje časa sedim.

LP   se javim kasneje z več podatki ker sedaj ravno pečem

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.10.2006 10:04:27   
tinaaja
jaz sem skoz na wc.. boli me sicer ne, ampak pritiska pa skoz. Sem pa na MONu brala, da je sla ena celo na urgenco, ker ji je matrnica tko pritisnila na mehur, da sama ni mogla lulat in da jo je noro bolel. Zdaj v naslednjih parih tednih se ti bo matenica dvignila na visino popka, pa bo morda tud malo bolje - bodo lahko vec povedale tiste, ki so ze dale to obdobje skoz user posted image  Jaz imam vcasih obcutek, da me noro lulat, pol pa grem in pritecejo 3 kaplice user posted image  Tko da zgleda pritiska maternica tko, da imam filing, da me skoz tisci. No bo ze boljs..
Danes je pa soncek user posted image  Jaz sem se koncno znebila groznega nahoda - 36 ur mi je samo teklo iz nosa, mislim, da se podrla rekord v porabi papirnatih robckov.user posted image  Danes sem bolje, ampak se vedno cist nahodna, se je pa vsaj ustavil potok. Koze pod nosom sploh nimam vec hehehe
Zdaj se nekaj trudim s pospravljanjem - dosezek jutra - sesalc je crknu user posted image  $%#$%$&$%# user posted image  Imava ga dobri dve leti, elektrolux - haloo.. vecina stanovanja posesanega, en del, kjer je nasa kuza (seveda del, ki je najbolj potreben sesanja) pa ni user posted image  sem bom mogla z metisnico lotit user posted image
no tko, grem nadaljevat - uzivajte v nedelji user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.10.2006 10:58:02   
Barči78
No tko, še malo od mene, se ravno pripravljam na kuhanje, pa sem čisto brez volje. 
Mene tudi zadnje časa boli v spodnjem delu trebuha, sploh pa to opazim v službi, kjer moram biti ful aktivna,  pa še razjezijo me včasih.user posted image  To pa ni dobro, a ne. Drugače pa moram ponoči obvezno 2x na wc, če predolgo zadržujem, me že ornk boli trebuh.
Danes se odpravljamo h mojemu bratrancu na rojstni dan, star je 11 let, tko da se bomo cel dan potepali. Res fino, da je sonček, da se bom po dolgem času malo sprehodila.
No, pa lep dan.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.10.2006 11:53:29   
Pikca
Oj,
na hitro (spet):
Slumpo, vse najboljše za RDuser posted image
Sibil, vse najboljše Patriku za 2 svečki user posted image , tud naša obožuje plastelinuser posted image , to je bilo njeno najljubše darilo za RD.

Včeraj smo meli po dolgem cajtu eno sproščeno in dokaj umirjeno soboto, bli smo v živalskem vrtu, zvečer pa sva šla midva na en koncert (se sploh ne spomnim kdaj sva bila nazadnje zvečer zunaj skupaj), tamala pa je bila čist zadovoljna pri babi.

U kok je že ura, gremo babi in dediju na kosilo, pa pa,

Pikca

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.10.2006 18:36:15   
*sonchek*
slumpo vse najboljše, najlepše in najslajše! user posted image user posted image

Evo, jaz sem imela pa danes pravi športni dan. Možek je službeno odsoten, tako da sem pobegnila domov in se crkljala pri mami user posted image Po kosilu me je zvlekla ven na sončka, na sprehod in tako sem hodila kar kkšno urco in pol - čist sem ponosna nase user posted image Upam, da se vse količine zaužite hrane ne bodo takoj poznale na bokih in riti user posted image

Kar se pa tiče lulanja in pritiskanja na mehur - jaz bi si lahko čez teden pisarno preselila kar v WC - sem tako ali tako non stop tam user posted image No, edino, kar se je spremenilo je to, da ponoči ne hodim več lulat (tok, tok, tok) in spim do jutra user posted image

Upam, da ste lepo preživele sončno nedeljo!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.10.2006 20:18:46   
Sibil_
Pozdravček!

Končno je tale zabavljaški vikend za nami, ampak je bilo pa super.Boljše da ne vidite zdaj v sobo od mojega sinčka-kot bi bomba treščila.Vsepovsod igrače, nimaš kam stopit.Upam da so bili gostje zadovoljni, otroški živ žav je bil danes super, prav lepo jih je bilo videt kako se igrajo.user posted image

Jaz pa sedaj vsa zmatrana sedim za računalnikom,. možek je pa priden in pospravlja ta nered po zabavi.Hvala bogu za pomivalni stroj, je res vreden vsega denarja ki ga zanj zapraviš.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.10.2006 7:27:25   
draja
Evo končno sem prišla tudi jaz do računalnika! Sva bila z možem od srede zvečer pa do sobote popoldne na Dnevih pravnikov v Bernardinu in sva se imela res super. Spet malo druženja s sošolci in profesorji s faksa, pa seveda juniorja sva morala predstaviti njegovim/njenim bodočim stanovskim kolegom user posted image . Zdaj pa spet v službi, kjer imam dobesedno norišnico. Mi samo nalagajo kaj vse moram narediti in izpeljati do porodniške, kot da bo potem vse skupaj propadlo. Sem res že utrujena in ful pod stresom pa sploh ne morem koristiti dopusta, ker ga nima kdaj. Me skoz rabijo user posted image .

Morfologijo imam 9.11. in komaj čakam, da z dragim spet vidiva pikico in zveva spol, čeprav sploh nisem toliko radovedna kot sem mislila da bom, preden sem bila noseča. Brcik še ne čutim, včasih se mi zdi da čutim rahle mehurčke, ampak nisem čist ziher da je to najina pikica.

Lep (in kratek) delovni teden vam želim!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.10.2006 8:22:11   
tejčica
Jutro pupe!

Vikend je kot vedno minil prehitro, sem se pa kar spočila. Zadnje čase mi spet paše popoldanski počitek. Med tednom mi to sicer uspe bolj poredko, čez vikend pa je obvezno.

Punce, jaz imam teh pohodov na WC vrh glave!!! Če grem ponoči samo 3x je to super, čez dan pa non-stop. Imam pa filig kot da mi user posted image  dobesedno skače po mehurju.luser posted image

Obalke, za petek zjutraj imam jaz spremembo in ne morem na kavico. Ima mami v Valdoltri zjutraj pregled in jo jaz peljem tja. 

Pa pa!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.10.2006 9:39:30   
thaiss
Dobro jutro!!

upam, da ste lepo preživeli vikend; midva sva izkoristla sonček, ker se napoveduje grdo vreme, ohladitve...
Sibil user posted image  user posted image  user posted image  za uspešno fešto!!!
Tudi jaz v petek ne morem ;( lahko v četrtek ali naslednji teden ko sem na dopustu!!!juuhhhuuuhhhhuuuuu!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.10.2006 10:16:02   
dolgolaska
Dan!
Da se vam še jaz malo javim!

KRESNIČKA..jaz imam tudi morfologijo 13.11....torej jo imave na isti dan,a jo bo tebi delala tudi tvoja G???Meni jo bo moja G in moj dragi gre z mano ampak me je že sedaj groza,ker vem da itak ne bo vse skupaj nič...nič ne bo povedala in v sekundi bo vsega konec!Se sploh ne smem spomnit .....

SLUMPO..vse naj naj...user posted image user posted image    user posted image user posted image  !!!

Kar se tiče lulanja je tudi pri meni kot pri norcih...ponoči itak 2-3x...čez dan me pa dostikrat mudi tako da mislim da se bom polulala če ne bom hitro prišla do
wc-ja ...potem pa pritisnem ku norc...teče itak po kapljicah in nalulalm kakšne  3-4 kapljice...haha  user posted image   user posted image   user posted image !!GROZA!

Spet sem malo prehlajena...ampak zato,ker ne smem jesti tablet proti alergiji,sedaj pa sva se zmenila z mojim osebnim zdravnikom,da 2-3 na teden lahko pojem, da malemu ali mali to ne bo nič škodilo,meni pa bodo zelo pomagale!!!

AJA!Včeri je bodoči ati kupil, za njegovega malega ali malo supergice(najmanjše) št.17 od Adidasa..kok so lepe..take bele in ob strani imajo modro,rdečo in modro črto...!!Sem bla tko vesela, da sem user posted image ...(itak da od veselja!!!)

THAISS...blagor se tebi,ker boš šla kmalu na dopust...ja tudi jaz si ga moram za nekaj ndni zorganizirati!Uživaj!

TINAAJA..tisti voziček,od katerega si napisala link...katerega bi imel tvoj...hm...mi je zanimiv...zelo...ampak za moj okus mogoče preveč vesoljski...boš pa definitivno najbolj coolska mami z njim!Jaz bom najbrž kr ostala pri bolj "klasiki" in kupila JANE...samo čakam,če bo kaj kmalu že prišla barva 2007(olivno zelena z oranžno)!

No tako...sedaj sem  se pa razpisala 100 na uro!
Bom sedaj končala,pa se kasneje slišimo....

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 16.10.2006 10:18:33 >

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.10.2006 10:40:43   
tinaaja
Dolgolaska,
jaz sploh ne smem gledat oblekc za user posted image , ker bol bo sele kriza. Za za obleke zame sem zmetala prevec denarja user posted image  Te supergice, cevelcki in podobno so mi pa itak tooook cortis, da je vse za pokupit..

Bugaboo vozicek je men tuc cist odbit, ampak mi je ravno zato vsec user posted image  S ceno pa se kar ne morem sprijaznit user posted image  Vozice rabiva vsaj za dva otrocka, tko da mora zdrzat user posted image

Moj prehlad je se vedno tukaj, mi vsaj ne lije iz nosu. user posted image user posted image user posted image   To je tko zoprna zadeva. In spet sem se nalezla v sluzbi in sem si obljubila, da ce bo eden v moji blizini prehlajen, da samo popokam stvari in grem dam. Ne bom reskirala svoje zdravja in dobrega pocutja. In tud od vikenda nisem imela zato nic...

Se naslednji teden in 1 teden dopusta!!! Pol imam se 7 dni letosnjega dopusta. Naslendje leto moramo koristit 10 delovnih dni, drugace nam bo propadel. Kako kaj ve nameravate s tem?

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.10.2006 12:09:42   
dolgolaska
TINAAJA...ti si kar privošči voziček,kakšen paše tebi...ne se ozirat na ceno in pol kupiš kar nekaj pa nisi zadovoljen...Pa sej ga boš imela za dva otročka(ali še za več)...pa če ti bo res služil tako da boš ti zadovoljna pa tudi to nekaj šteje, a ne?????
Mene bo JANE prišel tudi okoli 200.000,00sit...pa kaj!Če si ga lahko privoščim, zakaj ne ...saj ga bom jaz vozila...a ne??
Vzela bom voziček slalom pro...mislim da je 88.000,00sit +
košara Matrix 52.000,00sit( in ker je bila na testih slaba je ne bom uporabljala kot avtosedež), + lupinica Rebel 29.000,00sit + vreča za noge 10.000,00sit  + marela 10.000,00sit + prevleka za dež 5.000,00do 10.000,00sit...no pa smo že počasi na 200.000,00sit!

Jaz tako pravim...saj je za mojega otročka...pa bom rajši sebi kakšno stvar manj kupila,da bo za otročka vse naj naj...

Kar pa se tiče zapravljanja,sve jaz in moja mami že kupile:
en rumen kompletek,oranžne žabice in pisano majčko za zdraven, 3 bodije dva rumena+enega belega z jelenčkom v Benettonu,brisačko z kapuco,tako zvezdico na baterije ki igra in po stropu pol neki medvedki plešejo,pa eno igračko za na lupinco ki igra ,pa tako plišasto miško za dudo pripet pa banjico pa gazice,pa dudico pa eno flaškico.....pa atijeve superge Adidasove...pa ne vem,kaj še vse sem mogoče še kaj izpustila.....
KAJ PA VE???
STE BILE ŽE KAJ PRIDNE???

Aja....pa danes sem gledala previjalno komodo od Lip Poljčane "Lana" in pride mislim da naravna in vanilija barva nekih 50.000,00sit z previjalno polico...se mi zdi od vseh kar sem jih gledala kar lepa (ima 3 predale) in za solidno ceno!

No tako ...zdajle bom nehala ve pa pišite!

LP!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.10.2006 13:23:02   
Sibil_
Pozdravček!

Obalke-kaj se dobimo potem v četrtek ob 8-ih v triglavski?Kaj pravite?JAz sem za, napišite še ve svoja mnenja.user posted image

Tukaj nič kaj novega, mala pikica brca vedno močneje, zadnjič me je zjutraj zbudilo vibriranje trebuščka-je tko v eno stran brcal/a, da se mi je kar trebuh tresel, hehe.

Imam pa še vedno težave s temi noricami, ravno čakam da me iz infekcijske kličejo kaj narediti, ker tukaj na Obali ne vejo kaj mi svetovat, tam bodo pa zdaj primarija vporašali kaj svetuje.Joj kako je to komplicirano.Bodite srečne vse, ki ste to nadlogo imele že kot majhne, ker potem je res križ s tem.user posted image

Nam pa balkone nekaj popravljajo, je po toliko letih (blok je iz leta 1964) začel beton dol padat.In zdaj visijo delavci na enih štrikih in nam tolčejo dol dele betona, pa špricajo z vodo okrog-skratka divje in ropot.Pa kar naenkrat vidiš skozi okno delavca kako binglja-jaz jih občudujem, naš blok ima namreč 11 nadstropji, tej tipi pa visijo gor na vrhu-jao bi mene vrtoglavica ujela.user posted image

Grem zdej, spet mi eden visi pri oknu-hehe,LP,user posted image
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.10.2006 13:57:16   
zora
Oprosti za pozen odgovor!

Ne, za spol nisva vprašala. Tudi prvič ne in je bilo kar fajn do zadnjega ugibati, kaj bo.

Morfologijo mi je delala dr. Antonič Babnik, ki nadomešča (oz. dopolnjuje) mojo G. Pregled je tako bil zastonj (na ta dobrem UZ v Dravljah), le za CD sva plačala 2000 Sit. Gor nama je dala en filmček in kup slikic. Vse se zelo dobro vidi, zato je ko je šla mimo "spola" kar ugasnila zadevo.user posted image

Lp

PS Odgovor je namenjen Tejčici, inf. so tudi za vse ostale!

< Sporočilo je popravil zora -- 16.10.2006 13:59:44 >

Zora

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?