Barči78
|
Ojla, da malo pozdravim, čas tako hitro beži, da gremo vse proti sredini, nekatere so pa že tam ja.Teli vikendi tako hitro minejo, še malo pa bo novo leto. Pri nas je kar pestro, Neja se je skoraj pozdravila, samo iz noska ji še vedno teče, imam pa občutek, da je že akr malo ljubosumna na dojenčka. Zmeraj kadar očka boža trebušček, pridirka zraven n gleda, kao, kaj pa jaz. Drugače pa ga ima ful rada, sem dala eno slikico notri, kako se ona naslanja na njega in ga boža,.. Upam, da bo res imela rada. Drugače pa mi je na pregledu rekla, da ima dojenčku nogice segajo do mojega popka, glavico pa ima spodaj. Čeprav brcike včasih čutim čisto spodaj, včasih pa višje. Kar naj telovadi, dokler lahko, kmalu mu bo zmanjkalo prostora za obrate. Meni zdravnica vsake 4 tedne naredi UZ, pregledajo vodo in kri, merijo pritisk in seveda tehtanje. SLUMPO - vse najboljše. SIBIL - tudi tvojemu sinku vse najboljše, upam, da ste lepo praznovali. Zdej pa grem moji punci urejat album, se me je že nabralo enih slik. No, pa lepo nedeljo.