|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.10.2006 9:46:38   
zora
Pozdravljene!

Včeraj sem imela morfologijo. Super je bilo. Z otročkom je vse v redu, težak je 336g, vsi organi so na mestu in v redu.
Mali je prava faca. Sesal je prst ene roke in se hkrati z drugo roko čohal po podplatih. :)))

Lp

Zora

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.10.2006 10:11:53   
*sonchek*
Jutro punce!

Ravno spila kakav s sodelavkami, pojedla čokoladni žepek in se načvekala - upam, da ne bo dežja user posted image  Zdaj pa naprej delat - še sreča, da je petek in pred nami vikend user posted image   Danes sem sicer spet malo slabše spala (zbujanje, lulanje itd.), drugače pa se počutim ok. Brcik še vedno ni, čutim pa premike svojga sončka. Očitno ima še dovolj prostora in veselo pleše od leve proti desni user posted image

urla in zora čestitke za dobro opravljeno morfologijo user posted image  

urla prilepi filmček, da vidimo, če bo res fantek user posted image  A drugače pa za spol nista nič vprašala? Midva namreč ne bova spraševala, pa se včasih kar bojim, da bo ginekologinji ušlo in se bo zagovorila. In tako jo moram vsakič znova opozarjat, da ne želiva izedeti ali bo user posted image  ali user posted image  (čeprav imam občutek, da bo user posted image  user posted image )

zora tvoj sonček pa ima že kar nekaj gramčkov user posted image  Meni je g. pri 17t 1d rekla da ima 196 g (čeprav niti ne vem ali je to premalo, preveč, ok... user posted image ). V Pušenjakovi knjigi pa sva z možekom prebrala, da naj bi imel pri 17 t ok. 120 g - mogoče katera ve kako je s tem?

Punce, če ima katera tel. št. za naročanje na 3D UZ v LJ in okolici, bi bila zelo hvaležna! V katerem tednu pa se otročka najbolje vidi na 3D UZ? Slišala sem, da ne vem po katerem tednu je prevelik in na UZ lahko pokažejo samo dele telesa...

Pozdravček od user posted image

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.10.2006 10:13:41   
tejčica
Hojla pupe!

Končno petek. Še 4 urce pisarne, potem pa frej! Upam da bomo dovolj zgodaj štartali na Gorenjsko, da se malo še v Baby Centru v BTC-ju ustavimo. Moj sicer še ni seznanjen s to idejo in najbrž ne bo preveč navdušen, ampak user posted image  je treba ubogat!user posted image

Tinaaja, kako corti zadevce za male so na tej strani! Samo cen pa nisem našla. A se to naroča po internetu a imajo kje trgovino?

Urla, super! Si se pa res lahko nagledala user posted image . Pa ne nam gušte s torto delat. Jaz še gruntam kako bom danes do malice prišla, ker je zjutraj nisem imela časa it kupit.

Zora, tvoj user posted image  je pa pravi zabavljač. Pa super za uspešno morfologijo.

*sonchek*, ti tudi s sladkim dražiš. Meni se želodček že začenja oglašat. Bom mogla kar pisarno zapret in po malico šibat.

Pa pa!

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.10.2006 10:20:13   
tinaaja
Tinaaja, kako corti zadevce za male so na tej strani! Samo cen pa nisem našla. A se to naroča po internetu a imajo kje trgovino?

Zgoraj izberi opcijo "deutsch" - na strani v nemscini so objavljene cene.. Ampak so tok cort zadeve, ki jih pri nas se nisem videla user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.10.2006 10:49:05   
slumpo
ojla

sibil ne morem verjet ....ko sem jaz sprasevala je bilo drugače...

ali si prasala za komodo s tremi predali v masivni smreki pa ne tisto ki je lakirana ampak tisto ki je še srova in jo lahko pobarvaš posvoje. Pa brez dodatne dile na vrhu je ker tisto greš sam iskat v hoby program in je ponovno ceneje.
ne vem ampak poskušaj ponovno in naštej vse to kar sem ti rekla pa boš videla kaj ti bojo rekli....

urla in zora user posted image user posted image user posted image user posted image

urala kje pa si delala morfologijo?

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 11:11:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.10.2006 11:30:31   
urskas
Jaz sem se pa ravno včeraj naročila na 3D Uz pri dr. Merlo v Po  (kot je že ena zgoraj pisala). V porodnišnici Po. imajo vse zasedeno, za december pa še ne sprejemajo, pa itak bi bla malo pozna in zdaj komaj čakam na 24 teden.

LP, urska

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.10.2006 11:44:10   
Sibil_
Slumpo sem vprašala ja tudi za tega smrekovega ampak je 30 jurjev brez une dile gor, pa še premajhen mi je, ker moram imet velikega-morajo it noter vse cunjice od pikice.Mah sej če ne bom vprašala kje za po meri, pa da vidim kaj mi bodo rekli.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.10.2006 12:29:29   
A-N-J-A
Hojla čveke!
tinaaja ti si se pa res mal potuhnila.No lepo da si nazajuser posted image ,veš ti nič ne zavidam tvojo situacijo.Ampak tale tvoj user posted image je zdrav kotuser posted image .a sem te prav razumela da boš mela user posted image ?Sem ti kar mal fouš,si sploh ne predstavlajm,kako je če maš fantauser posted image .
Glede avtogenega treninga,sem ga jaz tud prakticirala,mam tud knjigo fotokopirano,če rabiš mi javi.
Aja,veš kje sem pa jaz vidla ful dobre obrobe za postelce-v Rutarju.Sem se kar topila zravenuser posted image .Majo tud od Anne G...(sem pozabla kako se piše)ful lepe svari.Se splača it pogledat.
tejčica a ti pa šele zdaj nove hlače.Matr si dolg zdržala,jaz jih že neki cajta nosimuser posted image .
sibil najprej vse naj naj tvoje mu Patrikuuser posted image ,pa tud za mami enouser posted image .Glede predalnikov ti ne morem pomagat,ker ga je men možek nareduuser posted image .
urla čestitke za opravljeno morfologijouser posted image .A za spol niste hotl prašat?Kdo pa ti je delal morfologijo,če smem vprašat?
zora tud teb čestitke za morfologijouser posted image A tvoj user posted image pa prav da bo gimnastičaruser posted image ?
*sonchek* enkrat sem prebrala Pušenjakov odgovor,da je najbolje 3D uz delat okol 18 t,ker po tem ne ujameš več celgauser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.10.2006 12:31:54   
dolgolaska
OOO!
Evo mene!
Iz pregleda(včeraj)in zopet razočarana! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
UZ ni bilo...ker je to "BREZ VEZE" in se itak nič ne vidi???user posted image user posted image
Vode zopet nisem dala in mi je rekla sestra ...sem jo danes klicala da sem jo vprašala zakaj SPET nisem dala vode...pa mi je odgovorila,da sem jo dala prvič pri 8tednih in da je bilo takrat itak vse ok...in da zakaj bi jo sedaj ZOPET rada dala spet user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej sedaj pa res več ne vem,ali sem jaz tako zahtevna in zoprna...al kaj???Kako pa ste ve dajale vodoin kaj vam dela oz pove G na pregledu??????
Vse kar je naredila je poslušala srček...cca.2 sekundi in to je bilo to...in da če bi moj rad gledal otročka,da naj pride naslednjič ko mi bo delala morfološki pregled in da bo takrat lahko gledal ...sedaj pa da je to brez veze oz.metanje denarja čez okno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem napisala mail v bolnišnico Postojna da me naročijo na 3D UZ...rada bi šla v začetku decembra ko bom nosečka 25tednov....pa to bo ob enem še darilo za mojega dregega od "Miklavžka"  user posted image user posted image user posted image
Bomo videli kaj mi bodo odgovorili!??

Bodite pridne božajte bušije in uživajte na sončku!!user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.10.2006 12:41:17   
tejčica
Dolgolaska, jaz sem ravno kakšno uro nazaj klicala v PO za 3D UZ, pa je rekla da datumov za december še nimajo in da naj pokličem čez 10 dni.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.10.2006 12:43:31   
kresnička
Dolgolaska naj te malo potolažim. Tudi jaz sem imela včeraj pregled in tudi meni je samo srček poslušal, nič drugega. Jaz sem to pričakovala, saj je bilo isto v prejšnih dveh nosečnostih. Pripada mi še en UZ, potem pa samo samoplačniško. Kri in vodo bom verjetno dala še ene 3X, ker sem vse možno negativna user posted image .
Za morfologijo me je naročil 13.11.

Nekaj se je hvalil, da bo imel 3D UZ, bomo videli, če res. Moj prvi sin je imel zajčjo ustnico, zato smo v drugi in sedaj v tretji nosečnosti pozorni na to.

Malemu pa se lulček zdravi. Sedaj se vsak večer namakamo v kadi, potem mu (seveda s pomočjo moža) potegnem kožico dol in očistim s kamilicami. Kaj si mislijo v bloku, da mu počnemo user posted image , ker se dere kolikor lahko.

Vsem čestitke za dobro opravljeno morfologijo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.10.2006 12:44:58   
tinaaja
Dolgolaska - svasta. jaz dobim napotnico za vodo za vsakic. Kri sem dala do sedaj enkrat. Tudi za cez 3 tedne imam spet napotnico za vodo.

Anja - na NS so rekli user posted image . Vceraj pa mi od veselja tud na misel ni prislo, da bi vprasala. Pa v koncni fazi mi je vseeno, itak bomo na morfologiji vprasali user posted image . Je pa res, da ce bi lahko izbirala bi imela user posted image  - gelde na izkusnjo, pa nama je kristalno jasno, kaj je najbolj vazno - da je zdrav. Imam 4 necake in bi se tudi starim starsem prilegla ena puncka user posted image  No super za inforacijo za Rutarja, se definitivno spalca it pogeldat ce je kaj cenovo malo bolj primerno, ceprav mi je tale Stern... noro vsec user posted image

Tejcica - jaz ze ene 3 tedne ne spravim najsirisih navadnih hlac gor. Imam par nosecniskih, ki jih pridno gulim. Danes sem skor se ene kupila - cist me custva zanasajo user posted image user posted image  Sem si kupila pa takole majcko: http://www.trgovinapopek.com/kolekcija/28.htm  - user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 13.10.2006 12:46:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.10.2006 12:52:59   
tejčica
Tinaaja, pri prvi nosečnosti sem jaz tudi kupovala noro oblek. Tokart sem malo bolj pozno začela, bom pa še vse nadoknadila.user posted image  Sem pa tudi jaz včeraj to majčko gledala in sem rekla da pride na vrsto ko bo buši že konkreten.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.10.2006 12:57:40   
urla
Morfologijo mi je delala moja G. Kar se tiče pa preiskav vode in krvi: vodo moram dati vsake 4 tedne, kri pa bom v nosečnosti vse skupaj dala 3x.

Za spol nisem hotla vprašat, pa me je posnela en tak provokativni filmček, ob katerem je rekla, da tuki pa lahko študiramo kaj imamo. Itak da že cel dan bulim film in raziskujem, pomagajo mi pa tudi sodelavci.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.10.2006 13:19:40   
Vanji
Pozdravljene,

o tem sem že pisala zgoraj:
tiste, ki bi se rade naročile na 3D UZ v Postojni, ni vam potrebno čakati na december. Lahko pokličete na tel. št. 05-720-23-70 v ginekološko ambulanto k dr. Merlu, ki je nasproti porodnišnice (isto dvorišče kot porodnišnica). Ga zelo hvalijo. Mene so naročili v novembru, ko bom 24. teden.
Mi je pa povedala ena kolegica, da je njej naredil 3-krat 3D UZ (v različnih dnevih), ker se v prvih dveh ni ravno najlepše videlo in to za ceno enega!
Stane pa 15.000 sit, CD ti dajo oni.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.10.2006 13:31:47   
urla
http://www.youtube.com/watch?v=drFkZsZceKw

Evo link na filmček. Je res kratek in če hočeš, da se bolje vidi, klikni na levi spodnji gumbek pod filmčkom, ki ti spremeni na celo zaslonski način. Čisto na koncu se vidi nekaj?????

Za orentacijo: filmček je posnet od spodaj, desno se vidi hrbtenica, levo skrčene nogice.

Dejte povedat kaj se vam zdi.

(odgovor članu Vanji)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.10.2006 13:32:39   
tinaaja
Moj je nasel vozicek, ki mu je ful vsec..
http://www.bugaboo.com/uk/en  - pod products cameleon
O ceni raje ne bi. sicer vozicek kupi dedek, ampak ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 13.10.2006 13:34:10 >

(odgovor članu Vanji)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.10.2006 13:49:42   
thaiss
Pozdravljene pupe!!!

Končno petek, še danes cel dan delam, drugi teden pa spet na easyuser posted image . Komaj čakam sredo, da vidim user posted image !!

Tejčica jaz sem tudi na Markovcu kupla hlače, ista cena, sam nisem vedla za ta popust user posted image gggrrrrr

Sibil vse naj naj Patriku user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image   vsem za morfologijo!!!
Kja boste šle vse na 3D???Js nisem lih prepričana user posted image

Aja, Tejči, jaz pa mam tuki viška jabolko in krekerje, uleti mimo!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.10.2006 13:50:51   
*sonchek*
dolgolaska res ne razumem tvoje g., da se tako obnaša! Meni na vsakem pregledu prelgeda vodo, vzame iz prsta malo krvi, da preveri železo, me stehta, izmeri pritisk in posluša srčka. Na zadnjem pregledu, ko mi UZ ni pripadal, mi je naredila samoplačniškega in si res vzela čas (pa g. nikoli ni bila med mojimi najljubšimi osebki...). Gledali sva sončka, kako je brcal/a, sesal palec, mahal... To so res nepozabni trenutki! In jaz bi na tvojem mestu zahtevala normalen in korekten pregled, z UZ, še posebej, če ga želiš plačat! user posted image

Drugače pa vidim, da ste že začele gledati za vozički in ostalim. Midva nisva kupila še niti ene stvari in verjetno bo tako ostalo do konca leta. Edino, kar sva dobila, so copatki od tasta in tašče iz Pariza user posted image Sem pa sebi kupila dvoje hlače (pa ne nosečniške, le večjo št.), ker starih ne morem več zapet - ja, pridno rastemo in trebušček je vedno večji user posted image

Za 3D UZ sem mislila iti k dr. Strahovi, ker sem upala, da bo končno dobila UZ. Ampak očitno bova šla zdaj kar k dr. Pušenjaku. Ima katera morda št. za naročanje? Boste vse pobegnile v Postojno, ali bo šla katera na 3D UZ v LJ?

No, če se po 18t ne vidi več celega user posted image , potem sem že zamudila. No, sicer pa tistega med nogicama tako ali tako (še) ne želiva videti... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.10.2006 13:52:17   
thaiss
Tinaaja full fensi voziček!!!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.10.2006 13:55:34   
urla
Patriku pa želimo ogromno sreče, pa da bo veiko nagajal svoji mamici user posted image . Pa da bo priden bratec.

Pa dobro user posted image  in velikooooo user posted image !

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.10.2006 13:58:27   
Dajadada
Hej, mene je pa tudi že brcnila naša pikica. In to ravno tisti dan, ko ste se dobile Ljubljančanke. Meni žal ni uspelo priti, čeprav sem si ful želela deliti to izkušnjo in sploh preveriti, a je to res to, ker je bil tako čuden občutek. Najprej nisem vedela, a me samo nekaj tišči, ali mi hoče krulit, ali kaj. Potem mi je pa kliknilo, da je to user posted image . In nisem se imela niti časa ustaviti in uživati v trenutku, ker sem ravno (vsa živčna) predavala na enem seminarju.
Bilo je pa glih na dan dopolnjenih 4 mesecev, se pravi 5 mesecev pred PDP se mi je začela ribica javljati.
Uf, kakšno veseljeuser posted image , sreča, pa saj veste vse, ki ste to že doživele.

Kdaj pa imate/imamo naslednje srečanje v Orehku? Sem videla, da se vas kar nekaj ni uspelo udeležiti prvega, tako da smo verjetno vse za, da bo čimprej nova priložnost za čvekanje.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.10.2006 14:02:31   
tejčica
Se pa vidi da sem danes v pisarni in ne na terenu, ker sem že cel šiht na RR.user posted image

Vanji, je pa pri dr. Merlu 3D UZ dražji. Na internetni strani od PO piše da je 12.000 sit. Mi pa tudi glede na PDP in čas ki je za ta UZ nabolj priporočljiv, ustreza december. Poleg vsega tega, pa niti še nisem 100% da bom šla. Najbolj me mika zato, da bi še našo pupo sabo vzela. Imam še nekaj časa, da se odločim.

Urla, meni tu v službi ne odpre tega linka, si bom tvoj filmček doma ogledala. Me prav firbec matra kako se vidi.

Thaiss, res škoda ker nisi vedela za popust. Ga boš pa naslednjič koristila. Pa hvala za ponujeno malico, je pa tudi meni uspelo priti do jabolk in Bronhijev. Sedaj pa šibam k tašči na kosilo.

Ura je dve in šihta je konec!!!

Pa pa!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.10.2006 14:03:38   
urla
Ljubljančanke, glede na to, da se bližajo jesenske počitnice in marsikatere ne bo doma, sem razmišljala, da bi se ponovno dobile 6.11 v Orehku. Dejte povedat ali vam datum odgovarja?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?