|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
9.10.2006 12:53:11   
andreja2000
Pot,jaz do sedaj še nisem opazila,da bi mi lasje kaj bolj izpadai.Sicer pa sem komaj prvi krog K,tako ,da bomo še videli.

No, da še povem kako je z mano.Danes je moj 27 dan ciklusa,navadno in brez klomifena sem cikle imela dolge od 26-29 dni.Bomo videli kako bo tokrat,želim pa si,če že ni nič ratalo naj se prikaže čim prejuser posted image .
Prsi me bolijo manj kot prejšnj dneve včeraj me je bolela glava in bila sem utrujena,to pa  me vse spremlja žal pred user posted image  No ja,čez par dni bo že vse jasno.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.10.2006 15:55:42   
tajči84_
Njoka dobrodošla doma user posted image
He pol pa more bit dobra dieta da si šla že 2,5 kg dol....recept prosim user posted image
Meni je najin g. priporočal 5 kg dol dat....če si tako hitro šla toliko dol mi hitro recept napišiuser posted image
No sicer pa se dobiva kaj ta teden na pijački????

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 927
9.10.2006 16:16:50   
curkica
Pozdravljene klomifenke!

Nekaj časa vas že nisem nič brala, danes pa sem končno prečekirala malo novosti na tem forumu. Moja user posted image  spet zamuja, kot v prejsnem ciklusu klomifena, ko sem po 37 dnevu dobila tako močno, kot bi se sprožil ss... Hm?
Tokrat mi zamuja 5 dni, imam pa ful povečan beli tok, temperatura že par dni ostaja na 36,9 in vsake toliko me zašraufa v spodnjem predelu trebuha, kot da se bo vsak cajt ulilo. Rekla sem si, da bom jutri zjutraj za vsak slučaj naredila še test, da se prepričam, kaj se dogaja in kaj ne.

Pot; Tudi meni se dogaja približno že 2 meseca, da mi ful izpadajo lasje - ko si jih umivam, sušim ali če si jih mažem s kakim gelom, mi ful las ostane v rokah, tako da se tudi jaz včasih že kar malo sprašujem. Vem, da mi nikoli niso izpadali v taki količini, pa čeprav pravijo, da je menda to v jesenskem času normalno. Ampak nikoli ni bilo tako, pa sem prej imela tudi dolge lase, kateri izpadajo celo bolj močno kot kratki, ampak to NI NORMALNO, kako se mi to dogaja v zadnjem času. vsaki dan jih je vse polno po kopalnici...........????????????

Toliko zaenkrat, se še pišemo!!!!!!!!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.10.2006 20:42:00   
konina
Živjo, punce. Jaz vas pridno berem, samo napisati nisem imela kaj. Pri meni ni nič novega oz. sem vzela dopust in ta mesec se trudim, da čim manj mislim na vse to, ne jemljem K in ne merim temperature. Sedaj je moja O nekako počasi mimo in nas čaka še čakanja na user posted image .

Moji lasje tudi malo več izpadajo, vendar je tudi letni čas, ko menjamo "dlako". Tako so meni razložili. Verjetno pa je nekaj na teh hormonih in so nam pobezlali tu notri v nas.

Držim pesti za kakšno novo nosečko!!!

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 929
10.10.2006 12:01:21   
lana38
Pozdravljene!
Že večkrat sem vas brala in tudi kaj vprašala iz radovednosti. Zdaj pa se vam bo tudi pridružila. Danes sem bila pri G, ker v 6 mesecih po UPN nisem zanosila in se je odločil, da bova poskusila spodbudit jajčnike s Klomifenom, da pridelajo več jajčec in s tem povečamo možnost zanositve. Drugače imam svoje O. Terapijo pa imam naslednjo od 5. do 9. dne ciklusa po 2 tableti na dan, eno zjutraj in eno zvečer. Začnem naslednji ciklus. user posted image  pa nočem okrog 24.10. Nočem zato, ker bi potem bila user posted image  brez K in se mi ne bi bilo treba s temi tabletami basat. Kontrolo pa imam čez 3 mesece, če prej ne zanosim.
Lp

lana38

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.10.2006 12:48:30   
pot
lana38, dobrodošla med Klomifenkami!user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da ti uspe zanosit samo ob pogledu na škatlico. Kot si najbrž že opazila je to možno. Tako, da držimo pesti, da se izteče vse po tvojih željah.

curkica, tudi meni lasje izpadajo že nekje od avgusta, samo zdaj se mi pa res zdi že preveč. Kaj je pa test pokazal?

konina, vem, da je jesensko obdobje, ampak kar je preveč je pa preveč. Do 100 las na dan bi moralo biti normalno, pa verjami, da mi jih izpade veliko več. Meni se vsako jesen in pomlad zamenja nekaj las, samo letos je isto kot lani (nekaj mesecev po KT), ko sem šla prav štet tiste šope las, kjer sem pred umivanjem las naštela več kot sto las, po umivanju, pa je bil pa še 2x večji šop. Zdravnica mi je takrat rekla, da je to normalno vskih 6 let. Ampak vsako leto? Tako, da nikakor ni isto kot po navadi. Zato sprašujem, če je možno, da je vse to hormonskega vzroka. user posted image Dvomim, da se mi spet obnavljajo lasje.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.10.2006 12:54:39   
andreja2000
Lana38user posted image
Toplo pozdravljena med nami.Res nisem pričakovala,da boš dobila terapijo z klomifenom.Kako to pa da imaš že štart z dvema tabletkma,glede na to,da imaš lastne O.Tudi jaz jih imam,vendar jeljem po eno tabletko od 5-9 dne. Kako različno predpisujejo K. No,upam,da mi bo ta doza vseeno prinesla željene rezultate.

Klomifenke,jaz sem še vedno v fazi nečakanja na user posted image .Zaenkrat ni nobenih sprememb,le apetita še ni od nikoder,kar pa me navadno popade preduser posted image .Me pa res zanima kako se bo končalo tole čakanje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.10.2006 13:21:40   
lana38
Andreja2000!
Dokler ne pride user posted image , imam še vedno upanje, da bom user posted image  brez te terapije. Mogoče so samo prazne sanje, ampak upanje umre zadnje. Ne vem, zakaj mi je takoj predpisal kar 2 tableti. Rekel mi pač je, da bova spodbudila jajčnike, da bodo pridelali več jajčec in s tem povečava možnost zanositve. Rekel je tudi, da upa, da pridem prej kot v 3 mesecih nazaj kot user posted image . Bomo videli, kaj bo iz vsega skupaj.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 933
10.10.2006 13:33:18   
andreja2000
Lana38,
Tudi jaz ti želim da ti uspe že brez K!
Držim ti pesti za user posted image !

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.10.2006 13:40:50   
Anonimen
Ojla vsem klomifenkam, tuki anonimka **** user posted image

men je G tud takoj predpisal 2 tabletki na dan, samo jst nisem imela svojih ciklusov, tko da ne vem... Jih pa jemljem prvi mesec, tko da še ne bom tako zelo kmalu sporočila, ali je blo kej učinka. Bo še treba mal čakat ...

No, pa ko malo vas berem, čas kar mine, hi hi user posted image

Kdaj pa so se vam pojavili stranski učinki K? Ob jemanju ali šele ob O?

Lp vsem!!

Anonimka ****

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
10.10.2006 13:47:09   
pot
anonimka ****, stranski učinki bodo, če ne prej vidni ob O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.10.2006 15:53:05   
curkica
Takole, danes sem naredila test BC in ni pokazal nič, oz. samo eno črtico. Skratka, sama žalost.
user posted image  še vedno ni na spregled, tudi ni znakov, da bo kaj kmalu, me pa seveda zna presenetit tudi brez kakršnekoli najave - ponavadi me ful šraufa šele ko jo že dobim, in ne prej. BT sem si danes zmerila - je padla za 0,3 stopinje, beli tok se mi je pa ful umiril, glede na to, da je bil zadnje dva dni nenormalno povečan. Skratka, nič novega z moje strani in verjetno kmalu tudi še ne, razen puser posted image  user posted image . Takole na kratko še javljanje od mene.

Lep dan vsem skupaj še naprej!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.10.2006 18:30:04   
tejči77
pot, tudi meni lasje izpadajo zelo močno in prav tako so mi izpadali lani. Sem imela debel čop, zdaj pa je že čisto tanek. Tudi meni pravi zdravnica, da se samo menjajo. Kaj pa vem, sem se nehala obremenjevat.
Glede na tvoje vprašanje kdaj naj bi začela jemat K, mi je pa ginekologinja rekla, da takoj. Tako, da sem jih že pojedla, kako bo vnaprej se pa javim.
Tukaj ste res vse tako zlate. Komaj čakam, da kateri uspe in da ji bom lahko čestitala. Držim pesti za vse vas, ki se trudite in vspodbujate.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.10.2006 23:05:39   
pot
curkica, žal mi je zate. A so slučajno pri tebi kaj preverili, če je bila O, oziroma, si jo sama zaznala z BT?

tejči77, se pravi, bosta s K zdaj skušali spodbudit O, ki ti bo prinesla user posted image ali user posted image . Upam, da prvo. Prej ko rata, boljše je.

Jutri štartam svoj zadnji cikel s K, v malo povečani dozi. Upam, da bo kaj pomagalo.

Držim pesti in upam, da bodo tudi pri nas v klubu številne vesele novice, user posted image user posted image user posted image kot na Želimo si novega člana.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.10.2006 23:09:35   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. nemrak

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image   (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom)
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80  (na manjši pavzi)
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy (čaka na laparo, držimo pesti)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj inseminacija (Držimo pesti za uspeh) in potem um. oploditev)
14. andreja2000
15. MIŠEK13
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ni reagirala na K)
18. ANDREJA *
19. pot
20. casandra
21. martita
22. soni  (navijamo zate. Ne izgubit volje, smo me s tabo.)
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina  (upamo na +, si že naredila test?)
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras (na manjši pavzi)
39. Ulaa* (pojdi na kak samoplačniški pregled pred predvideno O, da se prepričaš če sploh deluje K, da ga ne ješ zastonj)
40. mojca9000
41. tejka**
42. nemrak
43. kanarka
44. tejči77
45. anonimka ****
46. lana38

Naša Blaboma, saša80 in fras so malo na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 10.10.2006 23:24:43 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.10.2006 23:32:08   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK13 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK13

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. pot (4 cikluse) 50mg
2. Crnitulipan
3. Bety
4. konina (1. terapija, 1. leto)
5. prinjej
6. Anonimna 3
7. andreja2000

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg

17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)
23. kanarka
24. pot (zadnja, 5. terapija. Ena tableta zjutraj in ena zvečer)
25. lana38
26. anonimkaxy (domnevam, da od 5. do 9. dne?)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

tejči77, 2 tableti 5 dni (za O, po
2 meseca izostali M)

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.10.2006 23:37:10   
pot
Ali se je še kateri zgodilo, da bi grozno boleča M po nekaj ciklih s K, na lepem postala neboleča? Taka, kot pred K, neboleča?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.10.2006 10:59:18   
andreja2000
 Danes je prišla moja user posted image .Je pa dobro to,da ves cikelj ni bilo rjavega izcedka,kot vse mesece pred K.
Pripravljam se že na novi boj in user posted image  ne želim 8 ali 9 .11.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.10.2006 12:13:26   
pot
Rjavi izcedek je tudi pri meni izginil po K. user posted image user posted image user posted image To pomeni, da K služi svojemu namenu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
11.10.2006 15:16:53   
kanarka
Pozdravček punce!
Jaz sem danes četrti dan jemanja K in me od danes zjutraj tako bolijo zobje na levi strani. Pa ne vem, ali ima to lahko kako povezavo ali bom mogla kr k zobozdravniku (ki ga res ne maram). Pač iščem vse žive druge razloge, samo da ne bo treba pod sveder.

Upam, da bo ta Klomifenski mesec (še) bolj ploden kot prejšnji.

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 945
11.10.2006 16:06:59   
curkica
Pot; Ja, ko sem začela s klomifenom, sem hodila na UZ vsaki 2-3 dan, da so videli, kako reagiram nanj. Takrat sem tudi prvič zares "čutila" svojo ovulacijo, namreč ful so me boleli jajčniki v času O, na UZ pa je tudi pokazalo, da je folikel počil. Seveda so potem doktorji in seveda tudi jaz, mislili, da se bo že prvič kaj prijelo in bom na hitro user posted image . Ampak tisti mesec žal ni bilo nič, sem po 37 dneh dobila user posted image . Potem je pa spet ni in ni bilo od nikoder, pa sem si jo spet sprožila z dabrostonom in sem nato jemala še drugi cikel klomifena, in seveda spet slepo upala, da mogoče pa tokrat kaj bo. V tem ciklu nisem hodila na UZ, so naju oba s partnerjem naročili novembra (on spermiogram, jaz ?), če se do takrat nič ne prime. Tako, da naju sedaj čaka še ta preizkušnja.
Danes je pa spet že 34 dan, ko tečke še ni na spregled. Po malem imam še vedno upanje, da se je mogoče le kaj prijelo, čeprav test ni nič pokazal, saj sem brala, da se tudi to lahko zgodi kljub nosečnosti, če je premalo nosečnostnega hormona. Ne vem več, u glavnem počakala bom menzo, da pride, pol bomo pa vidli. pa vseeno upam, da je ne bo.........

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
11.10.2006 21:01:56   
nemrak
Pozdravljene!user posted image user posted image
Tudi jaz sem danes začela 2 ciklus K. 1 tableta 5-9 dneva.
Če pa čez 2 meseca ne bo še nič, pa grem na slikanje. user posted image
Sem malo prebrala kaj to pomeni in me je kar malo strah. A je že katera dala to skozi in potem postala user posted image .

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
11.10.2006 23:38:53   
pot
nemrak, a ti misliš HSG? Jaz sem dala HSG skozi, spomladi letos. To je slikanje maternice z RTG. Nič strašnega ni. user posted image Kot navaden ginekološki pregled, no, odvisno kje ti bodo to delali v LJ ali kje drugje. Pripada ti 3 dni bolniške. Če je HSG, sem eno temo na to odprla že jaz na Težave z zanositvijo. Tam sem tudi kar podrobno opisala preiskavo. Noseča po tem pa še nisem ratala.

tukaj je povezava, upam, da dela:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=865001&mpage=1

< Sporočilo je popravil pot -- 11.10.2006 23:51:02 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.10.2006 7:19:12   
lana38
Pozdravljene!
Še začela nisem jemati Klomifena, pa že imam nekaj vprašanj v glavi. Zanima pa me , če ste kje zasledile sledeče, npr. da pride do sprostitive vč jajčec zaradi vpliva K, ali se sprostijo vsa jajčeca hkrati, ali pa lahko eno 14. dan ciklusa, drugo pa poten naslednji dan ali celo 16. dan. Mogoče je vprašanje res malo čudno, vendar me res zanima, če je to možno. Kaj mislite ve, ki že imate več izkušenj s K?
Jaz sem bila pred 10 leti na HSG, ker nisem zanosila leto in pol. Po HSG pa sem imela samo še eno user posted image  in potem sem bila srečka user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.10.2006 7:30:03   
Ulaa*
Da se malo oglasim. Kot sem pricakovala se je danes najavila user posted image . Tako da se cez 5 dni podam v nove boje, uipam da tokrat z boljsim rezultatom.

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?