|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko nista oba za..
11.10.2006 12:26:48   
tanikaa
Se še sploh splača????

Eh Tjaži, želim ti lepe mokre sanje o moji seksi ritki user posted image  Pa naj bo na kostanju ali pa na perju user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
11.10.2006 12:26:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

[

no.. kostanj je še vedno po gozdu... ko pa Tjaži ukroti Taniko, se pa to lahko izvede v realnosti.. kje je tukaj iluzija? user posted image user posted image

Pa saj o tem govorim, pri tebi je preveč KO,ČE, ALI..user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
11.10.2006 12:28:35   
baguSka
no.. še ena potrditev.. MOGOČE je JA.. ampak ta JA je odvisen od moškega, koliko bo storil da bo iz MOGOČE ratal JA..

Kaj pa ce je odvisno tudi od nas???user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.10.2006 12:28:43   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

In baguska... kako nisi vceraj, torej mogoc si.. se pracvi SI.. razlozila svojemu, da nisi.. torej mogooce vedno nisi.. torej SI.. vedno.. kar pa ni vedno.. ampak SI skoraj vedno.. nerazpolozena torej mogocerapolozena..se pravi koncno razpolozena za seks.. in koliko mogoce te ni potem razumel.... torej... mogoce razumel.. kar pomeni.. razumel???

Zdaj nisem.. lacen... torej sem mogoce samo pogojno lacen.. kar definitivno pomeni da sem lacen in ne grem jest.. torej mogoce grem jest.. iz cesar sledi, da ni druge izbire, kot da grem jest...

Ufffff... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se mogoce namucil.. torej namucil zdele da sem mogoce za zenske zdaj povedal.. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se za Zahija..

Grem jest..   user posted image user posted image

torej na kratko.. po moško:

Baguska je včeraj sexala, tip je razumel, tjaži gre jest mal kasnej, zdaj je zmatran.. in gre..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
11.10.2006 12:30:01   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no.. še ena potrditev.. MOGOČE je JA.. ampak ta JA je odvisen od moškega, koliko bo storil da bo iz MOGOČE ratal JA..

In seveda se od veliko drugih zunanjih vplivov... Torej MOGOCE nikakor ne pomeni, da se mora moski potrudit za to da bo JA... Lahko se, ampak nikjer ni uspeha in zagotovila, da mu bo uspelo... In kaj potem? Torej ni vedno JA!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.10.2006 12:30:47   
Zahi

če bi bil pri vas odgovor jasen.. pol nebi bilo mogoče.. in nič nebi bilo odvisno od nebene strani.. ampak bi se vprašanje preprosto odgovorilo z jasnim odgovorom.. JA ali NE user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
11.10.2006 12:31:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Se še sploh splača????

user posted image user posted image

Ne.. pod kostanji bos in PIKA!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
11.10.2006 12:32:43   
Zahi

In seveda se od veliko drugih zunanjih vplivov... Torej MOGOCE nikakor ne pomeni, da se mora moski potrudit za to da bo JA... Lahko se, ampak nikjer ni uspeha in zagotovila, da mu bo uspelo... In kaj potem? Torej ni vedno JA!!!

hehehe.. ne pomeni, da se mora..ampak se lahko.. ampak ni zagotovila.. kaj šele uspeha.. kaj potem user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha... evo.. zdaj vidiš, zakaj ne moremo nositi kodnih tabel sabo.. ker moj avto lahko pelje samo 700Kg.. prikolice pa nimam..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
11.10.2006 12:32:48   
Anonimen
Adijo...pa to nima smisla.dajmo narest neko pauzo user posted image in se kulturno vrniti k seksanju

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
11.10.2006 12:40:20   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Adijo...pa to nima smisla.dajmo narest neko pauzo user posted image in se kulturno vrniti k seksanju

no tko ja user posted image spočijte si malo od vsega kompliciranja..

in pol pravite, da ste zvečer na smrt zmatrane.. sej ni čudno, ko pa takole mečete energijo stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.10.2006 12:40:54   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ne.. pod kostanji bos in PIKA!

Ja, to pa brez dvoma. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
11.10.2006 12:41:20   
baguSka
če bi bil pri vas odgovor jasen.. pol nebi bilo mogoče.. in nič nebi bilo odvisno od nebene strani.. ampak bi se vprašanje preprosto odgovorilo z jasnim odgovorom.. JA ali NE

Odgovori na zalost niso vedno tako jasni in enostavni. In vcasih se kaksno  stvar pac ne da vedet v naprej. Lahko samo predvidevas. In ce predvidevas, pomeni da se ne ves, zato je MOGOCE!!!! Torej mogoce pomeni JA ali NE in na koncno odlocitev bo odlaclo vec stvari, ki se bojo odvijale v prihodnosti...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.10.2006 12:43:55   
Zahi

Odgovori na zalost niso vedno tako jasni in enostavni. In vcasih se kaksno  stvar pac ne da vedet v naprej. Lahko samo predvidevas. In ce predvidevas, pomeni da se ne ves, zato je MOGOCE!!!! Torej mogoce pomeni JA ali NE in na koncno odlocitev bo odlaclo vec stvari, ki se bojo odvijale v prihodnosti...

no.. pol ne sme bit MOGOČE.. ampak BOMO VIDELI.. ker je vpletena že prihodnost.. user posted image

in pri BOMO VIDELI moški ne vidimo MOGOČE JA ali MOGOČE NE.. ampak bomo počakali, da BOMO VIDELI user posted image

spet.. simpl.. direkt.. razumljivo.. nedvoumno..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.10.2006 12:44:33   
baguSka
In lohk se tok halucinirate in sanjate, ampak grem glavo stavit, da tudi vasi odgovori niso vedno JASNI!!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
11.10.2006 12:46:21   
Anonimen

no tko ja user posted image spočijte si malo od vsega kompliciranja..

in pol pravite, da ste zvečer na smrt zmatrane.. sej ni čudno, ko pa takole mečete energijo stran user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še najmanj komplicirala, sem pa priznala da rada kompliciram. Sploh nisem utrujena.

To je bilo bolj v tistem stilu:

NE DEBATIRAJTE-FANTAZIRAJTE PREVEČ Z ZAHIJEM IN TJAZYJEM, KER VAS BOTA PREMEGALA S SVOJIMI IZKUŠNJAMI user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
11.10.2006 12:46:41   
Zahi

In lohk se tok halucinirate in sanjate, ampak grem glavo stavit, da tudi vasi odgovori niso vedno JASNI!!!user posted image

no.. na vprašanje, ali imam danes oblečene gate.. boš dobila JA ali pa NE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
11.10.2006 12:47:34   
Zahi

NE DEBATIRAJTE-FANTAZIRAJTE PREVEČ Z ZAHIJEM IN TJAZYJEM, KER VAS BOTA PREMEGALA S SVOJIMI IZKUŠNJAMI user posted image

no no.. da se nama ne bo še predobro zdelo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
11.10.2006 12:47:37   
tanikaa
Sem tudi jaz vprašala svojega sodelavca, kaj pomeni če ženska pravi MOGOČE. In odgovor: 100% NE!!!

Tak, zdaj se pa grizite.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
11.10.2006 12:48:01   
baguSka
no.. pol ne sme bit MOGOČE.. ampak BOMO VIDELI.. ker je vpletena že prihodnost..

in pri BOMO VIDELI moški ne vidimo MOGOČE JA ali MOGOČE NE.. ampak bomo počakali, da BOMO VIDELI

In potem se cudite, da rabimo navodila za uporabo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 219
11.10.2006 12:48:06   
Zahi

Sem tudi jaz vprašala svojega sodelavca, kaj pomeni če ženska pravi MOGOČE. In odgovor: 100% NE!!!

Tak, zdaj se pa grizite.

gej?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
11.10.2006 12:48:47   
Zahi

no.. pol ne sme bit MOGOČE.. ampak BOMO VIDELI.. ker je vpletena že prihodnost..

in pri BOMO VIDELI moški ne vidimo MOGOČE JA ali MOGOČE NE.. ampak bomo počakali, da BOMO VIDELI

In potem se cudite, da rabimo navodila za uporabo...user posted image user posted image user posted image

lahko probate z JA ali NE.. rezultat je zagotovljen user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.10.2006 12:49:56   
Zahi

Tak, zdaj se pa grizite.

mogoče ima pa še lansko edicijo kodnih tabel.. v lanski je bilo MOGOČE še NE.. to je pa res..

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.10.2006 12:50:02   
baguSka
no.. na vprašanje, ali imam danes oblečene gate.. boš dobila JA ali pa NE

Ne ves pa ce jih bos mel zvecer!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 223
11.10.2006 12:50:09   
tanikaa

gej?

Te bom usekala po tvoji kepi. Ni gej. Je en ful dober dedc. user posted image  In to pameten dedc.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.10.2006 12:51:27   
baguSka
lahko probate z JA ali NE.. rezultat je zagotovljen

Lahko pa si vi zacnete mogoce razlagat kot bomo videli in bo se bolj enostavno ne!?user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?