|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
3.10.2006 21:13:29   
nemrak
Pozdravjene!
Kanarka, tudi jaz vem, da naj bi M zamujala, vendar jaz imam danes na 26 dan že rahel rdeč izcedek z sluzjo.  M pa sem prej imela na 31-34 dni. K sem jemala od 12-16.9. Sem kar malo žalostna user posted image , ker sem le upala na magični user posted image . Testa še ne upam narediti, ker se mi zdi še vseeno malo prehitro. Je Pušenjak rekel, da test pokaže pozitivno nekje 6-9 dni po oploditvi. Bom pa že morala malo počakat.
Lep večer!!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.10.2006 23:43:41   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK13 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK13

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina (1. terapija, 1. leto)
4. prinjej
5. Anonimna 3

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)
23. kanarka

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. pot  (4 cikluse) 50mg

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.10.2006 23:44:53   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. Anonimna 3

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image   (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy 
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj inseminacija (Držimo pesti za uspeh) in potem um. oploditev)
14. andreja2000
15. MIŠEK13
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ni reagirala na K)
18. ANDREJA *
19. pot
20. casandra
21. martita
22. soni  (navijamo zate. Ne izgubit volje, smo me s tabo.)
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras
39. Ulaa*
40. mojca9000
41. tejka**
42. Anonimna 3 = nemrak (čestitke novima Klomifenkama) (isti dan jemanja K)user posted image
43. kanarka user posted image user posted image user posted image (čestitke novima članicama)

Naša Blaboma je na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image
Dajmo punce spraznit 2. seznam in podaljšat 1. !!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 3.10.2006 23:48:52 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.10.2006 23:59:58   
pot
kanarka, v kolikor te peče in imaš več izcedka, bi ti svetovala obisk pri G. Mogoče ti je K malo porušil ravnovesje. Vsaj probaj jo vprašat kaj ti svetuje. Jaz sem v lekarni kupila po nasvetu G boraksovo... Boraks kislino ali kaj. Take žele tabletke za v nožnico vstavit. Jaz vzamem ob izcedkih 1/2 te tabletke 2x na teden. Meni pomaga. Samo, ker te peče, boš najbrž dobila kaj drugega. Ne odlašaj, da se ne bo preneslo na mehur.
Moje izkušnje po K z M, pa so take, da je točna kot urca in pride prej, kot pa brez K.

andreja2000, meni je hudo zate in za tvoje izkušnje. user posted image Moje trenutno mnenje pa je tako, da je bolje ne se obremenjevat z zanositvijo, ker ko bom noseča, bom že izvedela. Zato se nočem preveč veselit v naprej, ker nimam prav nobenih novih znakov od že običajnih.

nemrak, nikamor se ne mudi. Ti kar lepo v miru počakaj še nekaj dni. Nosečnost ali M ne bosta nikamor pobegnili.

Vsem vam želim čimprej +++++++++.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.10.2006 10:35:56   
kanarka
Se je user posted image  danes prikradla. 32 dni, torej na takšen ciklus lahko računam tudi vnaprej. Pot hvala za odgovor. Ta vnetja sicer že poznam, vendar sem se jih že za kar nekaj časa lepo znebila, nisem pa znala tega povezati s K.

Sem pa nekje prebrala, da cca 50% "Klomifenk" zanosi s pomočjo teh tablet, če ne takoj pa par mesecev po prenehanju. Bomo videle, koliko istih nas bo še tukaj viselo, kar se bo iz narejenega seznama lepo razbralo.

Lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.10.2006 13:20:16   
pot
A danes bova pa sami kraljevali v klubu? user posted image user posted image user posted image Žal mi je za tvojo user posted imageuser posted image Pri nas zaenkrat še ne gre ravno za tak odstotek nosečk s pomočjo K. user posted image Kot vidiš, še kar pridno čakamo na +. Ki bo drug, mesec, če ta ne bo. user posted image

Dajte se še kaj oglasit, da preženemo dež. user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.10.2006 14:09:56   
kanarka
Hja, kaj čema. Saj res, kje so pa vse ostale? Ta forum je bil v preteklosti kar frekventen in moram priznati, da sem kar dosti informacij dobila, torej zelo koristen. No, pregledala sem ga ta vikend, ko sem bila v pričakovanju ali bo ali ne bo. Ti si tukaj že stara sablja in tudi ustanoviteljica. Kako pa tebi kaže? Res je 50%  veliko in mogoče smo tukaj v večini iz tistih preostalih 50%. No, pustimo se presenetiti in upajmo na najboljše. Sicer pa user posted image je najboljša rešitev in sprostitev. In če po 4 letih še kr na polno upam in nisem več rosno mlada, potem je še velik večje upanje tudi za vse ostale. Sem pa do sedaj odklanjala vse terapije, zdej pa je bil čas dat šalo na stran, ker pa biološka prehitro teče.
Pozdravček.  

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.10.2006 15:26:24   
andreja2000
Hojla,punce,sem že tukaj.
Rada  bi pozdravila našo novo klomifenkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-kanarka ,veliko,veliko sreče ob jemanju klomifena,ter da te čim prej pipelje do user posted image .Veš,tudi jaz nisem več mlada,čas pa tako neusmiljeno beži,vendar upam ,da kmalu ugledam user posted image ,če ne ta mesec pa naslednji.

pot,Tako všeč mi je tvoje razmišljanje,da bi ga rada tudi sama imela.Priznam,občudujem te,ko se tko mirno pripraviš nauser posted image .Pa to je ful dobro.Ta mesec te bom probala posnemat,nič predčasno sanjat o user posted image ............Joj,pot,res upam,da bom dosegla vsaj pol tvoega razmišljanja.In kako prav imaš,meni pa res manjka umirjenost.Se pa bom probala skulirat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.10.2006 17:24:34   
kanarka
Čaw!
Andreja kako pa pri tebi poteka klomifen? Zasledila sem samo, da si imela 7 neposrečenih poizkusov. Kaj pa je bil razlog? Torej če prav razumem, ti na K zelo dobro reagiraš, problem je torej pri?????
Jaz poskušam verjeti, da nam narava sama uravnava vsa biološka stanja. Tako obdržim optimizem in vero v uspeh. Če bi me obdarila z user posted image  že pred 4 leti, bi drugače gledala na to, kot če bi me danes. Vsako spoznanje, pa naj še tako boli, bi rada jemala kot nek namen nečemu. Mogoče je samo tolažba, vendar meni vsaj pomaga. Ni pa vedno lahko.
Meni so te teme še dokaj nove, ker sem si res želela po naravn poti, brez pomoči medicine in travm. Ampak, medicina je tudi zato, da pomaga, torej zato poskušam.
LP

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.10.2006 17:58:19   
andreja2000
kanarka, sedem krat sem zanosila in od tega dobila sina in hčer.Vedno sem zanosila po naravni poti.S sedanjim partnerjem poizkušava tri letauser posted image  in po zadnji user posted image ,ki se je končala v 21t (kromosomska napaka,ugotovljena pri AT,)pa ne morem zanosit.Po 16 meseih neuspelih poizkusov,sem ta mesec prvič na klomifenu.Rezultati za ta mesec še niso znani,a se mi zdi,če realno pogledam,da tokrat ne bo,no morda naslednjič.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.10.2006 17:59:22   
nemrak
Zdravo!!
No, pa naj vam še jaz malo user posted image . Zopet ni nič. Saj vem, da je za mano šele 1 ciklus, vendar sem vseeno upala na user posted image . Pa me je res prehitela user posted image  in to za cel teden. Po drugi strani pa hvala bogu, če je že res morala priti. Gremo k novim bojem nasproti. Pa saj trudimo šele 6 mesecev.
No, pa lep deževen dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.10.2006 18:05:44   
andreja2000
nemrak,pozdravljena!user posted image user posted image user posted image user posted image
Žal mi je ker je prišlauser posted image .Držim pesti,da bo drugičuser posted image . Jaz jo user posted image user posted image user posted image čakam nekje drug teden,pa se mi je začelo dozdevat,da se že telo pripravlja nanjo,kaj čmo-v nov boj,mogoče pa drugič bouser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.10.2006 18:14:32   
kanarka
Nemrak, pol bova pa skupaj v nedeljo začeli s K. Kr gremo dalje v nove boje in zmage. Jaz že komaj čakam.
Andreja, imaš to veliko prednost, da veš, da lahko in naj ti bo to v pogum in oporo.  In sama najbolj sovražim, če mi kdo "pameten" reče...ja sprostit se je treba in ne bit obremenjen s tem. Ja sej, če bi v lekarni prodajali zdravilo za "neobremenitis" potem bi ga sigurno kupla, sama pa enostavno nimam recepta. Problem je res ta nezavedna obremenjenost, ki nas ne pusti pri miru. Ampak, vse je na nas. Tudi to.    

Ali pa katera ve, če res vsak mesec ovulira samo en jajčnik, kar pomeni da en mesec ustvarja folikle levi, drug mesec pa npr. desni?? Jaz imam endometriom na desnem in mi je nekdo rekel, da imam zato vsak drugi mesec ovulacije. Je to res? Ali mogoče klomifen ravno stimulira oba naenkrat? Tega odgovora res nisem še nikjer zasledila.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.10.2006 18:35:35   
andreja2000
Joj kanarka, tega pa ne vem.Je pa zanjimivo vprašanje in tudi mene zanima.Sigurno ve katera punca tu gor,pa bo povedala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.10.2006 18:46:36   
Anonimen
Ob stimulaciji, kot so klomifen, menogon, menopur, gonal... jajčniki pridelajo veliko foliklov in posledično tudi več jajčec. Brez stimulacije bi pa naj res bilo tako kot je napisala kanarka, vendar zgodi se lahko vseen da proizvedejo več foliklov in več jajčec, vendar se to bolj redko zgodi.
Jaz sem jemala pol tabletke klomifena in hodila na UZ. Na obeh straneh so bili folikli in tudi na obeh jajčeca, zato punce ne sekirajte se.

Neposredna povezava do sporočila: 890
4.10.2006 18:51:53   
andreja2000
MIŠEK13,hvala ti za tvoj odgovor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.10.2006 19:03:44   
kanarka
Mišek, tega odgovora sem pa res vesela. Na UZ-ju mi je pokazalo, da mi samo levi dela in ker sem prvo rundo skozi, bi zdaj bil samo desni na vrsti, pri katerem na UZ-ju ni blo foliklov. To pomeni, da bo zopet levi aktiven. Sem pa šele s tem UZjem spoznala, da so bile naravne O res samo vsak drug mesec (če sploh). 
Res sem vesela tega odgovora, ker vem, da imam še torej 2 ciklusa pred seboj in ne samo enega.
Hvala user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 892
4.10.2006 19:30:37   
konina
danes ste bile pa že pridne! Lepo pozdravljena nova med nami. Da povem o vnetju. Jaz sem ga imela po K pred prvo nosečnostjo in sem dobila nek gel in sem vnetje takoj pozdravila in tudi naslednji mesec zanosila. user posted image user posted image  No, sedaj ne gre tako. Mislim pa, da K res rahlo poruši naše ravnovesje in imamo zaradi tega vnetja lahko bolj pogosto. Jaz sem sedaj tudi imela, ampak minimalno, tako da nisem šla h G.

Imam pa sama s seboj ta mesec rahle težave. Ne vem, ali me psiha heca ali kaj. Počutim se slabo, prsa me ščemijo, med user posted image  se mi je zdelo, da je vse drugače... Res pa je, da imam ta mesec po doooolgih 2 letih odmor in ne jem K in ne merim temperature in me mogoče to malo daje. Zgleda, da sem se že čist navadila na ritual in sedaj nekaj manjka. Ali mislite, da je možno, da sem imela normalno user posted image , pa sem noseča? Pa ne!! Saj če sem potem ta mesec ne bom dobila, če pa nisem potem pa psiha zafrkava!

Ja, sedaj sem se pa zagovorila!

Držim pesti za vse in da se uresniči tisto o 50%. Tudi jaz sem za to slišala.

Lp, Nina

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.10.2006 19:41:14   
andreja2000
konina,veš psiha res lahko marsikaj naredi,če prav bi seveda bila možna tudiuser posted image  Jih poznam kar neki,ki so imele user posted image ,pa so bile user posted image .Najolje da preženeš svoje dvome in narediš test,če se ti zadeva zdi sumljiva.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.10.2006 19:52:19   
konina
hvala, andreja za tolažbo. Res bom morda naredila teast. Ampak mislim, da me bolj psiha daje. Na ta način me še ni, ampak me pa je v drugih oblikah. Tako, da ne upam preveč. Ampak kot črviček mi pa le kluje v ozadju, kaj pa če....

Moram še malo premislit, pa bomo videli. Sicer pa grem 19.10. h G po izvide od krvi in na dogovor za inseminacijo. Pa bomo takrat videli.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 895
4.10.2006 20:31:50   
nemrak
ja, psiha veliko naredi. No, tudi jaz že imam doma 3 leta staro  user posted image . Pa se vseeno ne morem nehat sekirati. Pa mi vsi pravijo ne se sekirat. Kako se naj ne.
Lani sem zanosila že v 1 ciklusu, pa saj veste, kako je vse bi na enkrat.  Na žalost pa se je končalo že na polovici ( po AC)
Punce, jaz vas tako občudujem, Tako polne optimizma ste.user posted image user posted image user posted image
Hvala vam!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.10.2006 20:36:42   
nemrak
Kanarka, kaj pa vem. Ni se mi še čisto ulilo. Je pa G rekel, da moram počakat na pravo user posted image  . Je samo neka čudna rjava sluz. Vem, pa da bo prišla ker imam vedno prej čudne krče po nogah. Danes že cel dan. Želim ti čimprej en velik user posted image .
Vsem vam!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.10.2006 21:12:55   
Ulaa*
Punce, sama sem uspela poglodati celo goro tablet, v casu O je bolelo kot user posted image , ampak smo se trudili user posted image .
Sedaj sem kak teden pred nepricakovano user posted image in me vse boli. Podobno kot pri O in user posted image vendar ni cisto isto. Sedaj pa ne vem ali se mi bo skrajsal ciklus ali kaj naj si mislimuser posted image
Ali vse hodite na kontrolo z UZ-jem da se vidi kako reagirate na klomifen?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.10.2006 22:15:43   
pot
A zdaj ste se pa razklepetale? user posted image Super. user posted image user posted image user posted image

Ulaa* jaz sem bila do sedaj samo 1x na UZ, prvi cikel.

Punce, jaz še vedno stiskam pesti za vse vas. Nič se sekirat, če se pojavi rdečka, če se pojavi prej, samo, da se, da lahko začnemo z novim krogom. user posted image user posted image user posted image Samo, da imamo nove možnosti.

(odgovor članu Ulaa*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.10.2006 22:31:06   
Ulaa*
Me je zanimalo, ker jaz nisem bila nikoli. Pa sem imela dva cikla po dve tableti zdaj pa po stiri. Pa mogoce ne bi bilo slabo, da bi se to malo pocekiralo. Ali katera ve ali kje obstaja samoplacniski UZ za to? Razlaga mojega g. je bila, da nima smisla, da ce bom odreagirala bom itak noseca.  Drzim pesti se za vse vas ostale, ce ne ta pa prihodnji mesec user posted image user posted image   user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?