bobek05
|
Če povem po resnici, bi jaz tudi zdaj že bila srečka (sem itak že pobrala nekaj Antigoninega radarja ) in bi bilo med Anejem in otročkom ravno 2 leti razlike, ampak ne gre... Saj vem, da so izgovori, vendar sem ta moment dala prednost drugim stvarem, da se potem lažje in bolj sproščeno posvetim drugemu... Nadaljevat študija mi res ne bi bilo treba (ampak si ŽELIM), kaj se pa službe tiče - bi bilo vseeno lažje, če bi nekje imela nekaj bolj zazihrano kot pa da takoj s pripravništva grem spet na porodniško (in spet prejemam starševski dodatek, ker ne bom 1 leto zaposlena ). Saj imam še čas. Še več kot dovolj časa za 2 otročka, ki ju planirava... Eden bo ziher še pred mojim 30-im, ta drugi pa malo čez... Ta noč je bila spet "divja". Moje ubogo dete spet mantrajo zobki Revček se mi tak smili...Smrkamo še vedno, občasno tudi malo kašljamo, ampak ima po besedah pediatrinje "samo" manjšo virozo in te se ne da zdravit z antibiotiki (nima vročine, nima vnetihušes, nima vnetega grla, pljuča so čista...). Prav bedasto, da se tega sranja ne moremo rečšit, je pa še vedno bolje kot pa da resno zboli (in spet zamuja vrtec)... Menda smo še kar dobri, ker smo v 5t, manjkali le 6 dni... V petek sem šla na šolo, ampak ravnateljice ni bilo. Podravnateljica je pa čudovita ženska. Sem se počutila res dobrodošla. Je rekla, da me bodo za vse porabili , ker jim primanjkuje prof. tudi pri angleščini... Jutri grem verjetno še 1x k ravnateljici, potem pa se še vpisat na podipl. študij. Se mi zdi, da zdaj vse mineva z neko svetlobno hitrostjo in kar naenkrat bom delala... Julije, ki delate na otročkih, še 1x - držim vam pesti, da čimprej grata in javite, ko boste zagledale 2 črtici