|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
30.9.2006 23:05:01   
andreja2000
Saša80,a veš,da sem šla pogledat v navodila(sem mislila,da sem res tolk zamujena in nisem videla kaj piše),pa na mojem čajčku res ne piše koliko tega čaja naj bi se spilo.Sem pa čaj kupila v zeliščni lekarni,vprašala pa tudi nisem o načinu pitja. (sem čisto pozabila). Tako da ,ti hvala Saša,za informacijo o pitju tega čaja.
Vaem klomifenkam pa želim lepe sanje in še lepšo resničnost z user posted image .Jaz pa tudi grem sedaj sanjat svoje sanje in sanje vseh vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.10.2006 9:32:46   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Saša80,a veš,da sem šla pogledat v navodila(sem mislila,da sem res tolk zamujena in nisem videla kaj piše),pa na mojem čajčku res ne piše koliko tega čaja naj bi se spilo.Sem pa čaj kupila v zeliščni lekarni,vprašala pa tudi nisem o načinu pitja. (sem čisto pozabila). Tako da ,ti hvala Saša,za informacijo o pitju tega čaja.
Vaem klomifenkam pa želim lepe sanje in še lepšo resničnost z user posted image .Jaz pa tudi grem sedaj sanjat svoje sanje in sanje vseh vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nič se ne rabiš zahvaljevat, rada pomagam, če le  moremuser posted image user posted image ..ko sem si jaz kupla ta čaj sem tut bla presenečena, da ni pisalo kaj več o njem..no ti bom kr direkt napisala kaj piše..
Priprava: 2 čajni žlički rastline prelijemo s 1/4litra vrele vode in po 5 minutah precedimo.mlačen čaj pijemo po požirkih in sicer 3 krat dnevno po 1 skodelico.za grgranje in izpiranje razredčimo z enako količino kamiličnega čaja.

evo too piše na mojih navodilih innič več ( no razen datuma uporabe še )

upam, da sm ti kaj pomagala..

lp saša

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.10.2006 17:48:05   
andreja2000
Saša80
Ja super,potem pijem pravuser posted image .Zanjimivo pa je,ker na mojem piše vse enako,le o pitju ne.Res hecno.
Saša,a si opazila,da so naše punce nekam izginile?Kar sami sva tu gor.Bog ve kje se zabavajouser posted image user posted image user posted image ,no če se ,potem je tudi prav.
Klomifenke,ko boste imele čas pa se le kaj javite in povejte kako ste,kaj je novega ,ali je vse po starem.Sem malo radovedna.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.10.2006 19:42:13   
pot
Živjo, Klomifenke.

Samo na hitro javim. Pri meni še nič novega, telo se pripravlja na user posted image . Me že špikajo jajčniki user posted image , tako kot pri O. Isto je bilo prejšnji mesec, da me je že en teden prej špikalo v jajčnikih. Mogoče pa naslednji cikel user posted image user posted image .user posted image

Mejte, se punce in želim, da čimprej javite dobre novice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 854
1.10.2006 21:40:32   
Anonimen
Pozdravljene!!
No, pa se vam pridružujem tudi jaz. Sem v prvem ciklusu K (5-9 dan) od 12.-16.9. po 1tableto. Tako, da je O že mimo in smo pridnouser posted image vsake dva dni. Moram pa povedat, da sem s K lani že zanosila prav tako v prvem ciklusu z isto dozo. Na žalost pa je otrok imel kromosomsko okvaro in sem imela prekinitev nosečnosti. Upam pa, da bom sedaj kmalu srečnauser posted image .
Želim vam čim večuser posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
1.10.2006 21:49:51   
pot
Dobrodošla v klubu Klomifenk, Anonimna3!!! user posted image user posted image user posted image
Držimo pesti, da bo 1. cikel spet uspešen, ter da ne bo nobenih problemov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.10.2006 21:53:03   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK13 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK13

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina (1. terapija, 1. leto)
4. prinjej
5. Anonimna 3

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. pot  (4 cikluse) 50mg

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_

< Sporočilo je popravil pot -- 1.10.2006 22:05:56 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.10.2006 22:12:58   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. Anonimna 3

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy  (kako je bilo pri bioenregetiku?)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj inseminacija (Držimo pesti za uspeh) in potem um. oploditev)
14. andreja2000
15. MIŠEK13
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ni reagirala na K)
18. ANDREJA *
19. pot
20. casandra
21. martita
22. soni  (navijamo zate. Ne izgubit volje, smo me s tabo.)
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras
39. Ulaa*
40. mojca9000
41. tejka**
42. Anonimna 3

Naša Blaboma je na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image
Dajmo punce spraznit 2. seznam in podaljšat 1. !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.10.2006 7:31:34   
Goldy
Hay! Na prani terapiji je bilo krasno, zanimivo. Če že prej ne verjameš, potem sigurno. Kaj tam vse z ljudmi delajo. Zdaj sicer čakam laparo v petek, če ne bo nič (danes 29 dan je bil -). Ampak, midva z user posted image  se ne dava in pridno čakava najin +!!!!
Uživajte!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.10.2006 7:47:12   
Anonimen
Sorči, nisem zasledila, na kakšni terapiji si blauser posted image

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
2.10.2006 8:49:05   
saša80
če se ne motim je bila goldy pri bioenergetiku...držim špesti goldy, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.10.2006 10:26:56   
Goldy
Bila sva na prana terapiji v Podčetrtku. Tomo in Tanja - ta dva, ki delata in še Tomov sin Lovro, so iz šole Zdenka Domančiča.

Jaz vem, da bomo kmalu zagledale user posted image user posted image !!!

Hvala vsem, ki držite pesti zame, jaz jih tudi za vas vse in vsako posebej!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.10.2006 14:02:24   
Anonimen
Pozdravljene sotrpinke!!
Mene pa zanima, če je katera imela v času O, zelo , ampak res zelo močne glavobole!!
Jaz sem ga imela 2  dni brez prestanka, še tableta ni nobena prijela. No, pa da ne govorim o bolečina v jajčnikih user posted image

Želim vam lep, čeprav oblačen dan!!

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
2.10.2006 15:02:36   
andreja2000
Anonimen,najprej lepo pozdravljena v klubu klomifenk.user posted image user posted image .

Tudi jaz sem ta cikel prvič jemala klomifen in imela O 15.-16.9,smo pridnouser posted image  in sedaj čakamo rezutate.Ja,tudi mene je bolela glava en dan,da je bilo za znoret,jajčniki pa tako,da sva komajuser posted image .
Goldy,vidim,da si r prišla nazaj.res polna navdušenja in zelo,zelo pozitvna,zato vem ,da ti bo uspelouser posted image
Pot,držim pesti zate!Če ne bo ta mesec,pa bo naslednji,sicer pa ne prehitevajmo in počakaj na user posted image  ali na magičniuser posted image .Iz srca ti želim to drugouser posted image

Vsem ostalmi lep pozdrav.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.10.2006 18:25:01   
blanč
Da vas še jaz malo pozdravim. Včeraj sem vzela zadnje pol tabletke zdaj pa veselo v nove boje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
2.10.2006 18:51:03   
konina
Hej, lep pozdrav še od mene. Pri nas vlada zatišje. V teh dneh pričakujem O in potem bomo zopet čakali.

Držim pesti za vse, da čim prej zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 866
2.10.2006 22:59:32   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000
Pot,držim pesti zate!Če ne bo ta mesec,pa bo naslednji,sicer pa ne prehitevajmo in počakaj na user posted image  ali na magičniuser posted image .Iz srca ti želim to drugouser posted image

Hvala ti andreja. Ampak, najverjetneje ne bo nič. Bomo drugi mesec navijali, če bo kaj uspeha z dvema tabletkama.

Veliko sreče vsem. user posted image user posted image user posted image Navijamo, navijamo, za vas. Javite še kak +.

Neposredna povezava do sporočila: 867
3.10.2006 8:25:05   
Goldy
 Hvala Andreja2000!user posted image user posted image
Sem boljše volje, čeprav me še kdaj zagrabi user posted image . Toliko, da javim, laparo za v petek je odpadla, ker šekar ni M, testi pa kažejo -. Kakorkoli - enkrat nam bo uspelo!

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 868
3.10.2006 8:32:23   
tajči84_
Punce lep pozdravček....

Jaz sem bila včeraj na UZ...imam dva folikla 23 mm...danes, jutri bo O....nato pa spet dolgooooo čakanje...na user posted image  ali user posted image  v kolikor pride user posted image  pa na slikanje maternice...a ja pa še 14.10. moj nese seme na analizo....

upam da bomo čimprej zagledale tisto kar si najbolj želimo....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 869
3.10.2006 8:49:28   
brina
Ojla punce,

da se še jaz malo javim po dolgem času. Jaz spet doma z vročino in slabostmi, ampak nič ne jamram...sem bla vedno mal jezna na tiste jamrajoče nosečke, sploh ko sami nismo mogli zanosit. Sem si vedno milsila, kaj vse bi dala, da bi bila jaz user posted image . Tko, da nobene panike. Vse v najlepšem redu. Malo počivam, malo berem, malo se že z imeni spogledujem...skratka, delam kar se mi zahoče. Sem sklenila, da ne bom tuhtala kaj vse gre lahko narobe, ker tako ali tako, ne morem predvideti kaj se bo zgodilo. Lepo v miru in bo vse tako, kot mora bit.

Vas berem in držim pesti za vse vas, da bi ble čimprej srečke user posted image

lpb

Brina

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 870
3.10.2006 11:29:37   
pot
Ste že zgovorne, lepo, lepo.
brina, ti kar pojamraj malo. Toliko je še dovoljeno user posted image . Kako dolgo pa že imaš vročino? No, saj nekaj vročine naj bi imele nosečke, ko zanosijo. Vsaj nekatere jo imajo, zaradi ˝tujka˝ v njihovem telesu. Samo, ti si bila pa še bolana. A potem še zdaj ni nič boljše? Ja, čimprej veliko zdravja, da boš lahko tudi uživala v nosečnosti.

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.10.2006 12:05:46   
andreja2000
blanč,konina-Vedve sedaj pridno user posted image .Držim pesti za vaju in vama želim,da bi vajina telovadba obrodila sadove.user posted image user posted image
pot-ali si že res tako preričana,da ni nič?Včasih bi se tudi jaz rada tako prepričala,bi vsaj razočaranje potem bilo manjše.Jaz pa ostajam vedno optimist do konca,če prav včasih vse jasno kaže na prihajajočouser posted image ,si dopovedujem,da je vse mogoče,da se dogajajo čudeži.Na znake se itak ne zaesem več,saj sem bila prevečkrt razočarana,a upam pa vedno do konca,kaj morem.No,tudi zate jaz še vedno upam in dokler ne dobiš user posted image ,še vedno stiskam pesti zauser posted image
Goldy-Ja,saj nas verjetno kar vse kdaj zagrabi žalost in user posted image , vendar bistvo je,da se znamo pobrati,upati in verjeti.In res,vem,enkrat nam bo uspelo.user posted image user posted image user posted image
tajči84-Tudi zate držim pesti,da ne bouser posted image ,ampakuser posted image
brina-Veselo in lepo nosečnost,pa pozdravi se čim prej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.10.2006 17:14:29   
pot
andreja2000, jaz sem raje malo razočarana in veliko vesela, kot obratno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pač znaki so isti kot prejšnji mesec za M. Spet vročinski valovi in vrtoglavica, mozoljčki, morem še kaj dodat? user posted image user posted image user posted image Nič izven običajnega.user posted image Zakaj bi potem upala na kaj več, kot je?

Držim pesti za vas. user posted image user posted image user posted image Katerim sem že napovedala nosečnost v kratkem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
3.10.2006 18:22:56   
andreja2000
pot,saj imaš dobro taktiko,meni pa to nikakor ne uspeva.Morda ravno zato,ker so bili znaki in občutki ko semuser posted image ,enaki kot takrat ko ni bilo nič. user posted image  ( zanosila pa sem že 7 krat ),tako,da res ne vem in je morda najbolje te misli malo preusmeriti.Toda,to je težko,ah bo že,če ne ta mesec ,bo pa drugi.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.10.2006 20:54:46   
kanarka
Lepo pozdravljene vse skupaj.

V klubu se pridružujem, saj sem prvo terapijo Klomifena že zaključila pred točno 16 dnevi (5-9 dan po 2). Čeprav imam tudi jaz vse znake M in je na UZ pokazalo baje lepe folikle, ki so tudi počili, še vedno potiho upam. Ne upam kupiti niti testa, ker se pripravljam na tisto malo razočaranje. Prebrala sem že vse na netu glede zamujanja M po Klomifenu pa je očitno to čisto odvisno od vsake posebej. Že pred tem nisem imela rednih (od 34 do 45 dni), tako da zdaj pač predvidevam, da je to normalno. Imate kakšne izkušnje z močnim izcedkom (glivično vnetje) po jemanju Klomifena? Pojavilo se mi je 4 dni po koncu jemanja in še vedno traja, malo peče.

Pozdravček vsem in vsaj kakšen plusek še ta teden.   

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?