|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
29.9.2006 21:28:55   
Aurora 28
Punce želim vam lepe sanje in uživajte vikend. Za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
29.9.2006 21:59:17   
Špela100
Laserska vaporizacija- z laserjem , ena je brez narkoze šla na to, je ni bolelo
Leetz - električna zanka, bolj po površini tam kjer so spremembe, do zdravega tkiva
konizacija- bolj invaziven poseg, ti malo več odrežejo, v obliki stožca

Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.9.2006 13:15:16   
Klarissa
aurora 28, al ti bodo delali laset al leetz al konizacojo odloči ginekolog glede na to  koliko je CIN- kolko hudo je in  kolko morajo odstraniti. laser je manj uspešen kot leetz. klasična konizacija pa je bolj invazivna in jo redko delajo zanje čase oz. samo če je CIN3.
jaz sem imela CIN1,2 in so mi delai leetz. po prvem pregledu je bil bris negativen, naslednji pregled pa imam nov.
vso srečo in upam, da čim hitrrje izveč rezulate.
sonček je;)
malo sem kuhala, zmes delam, zdaj čakam, da pride ata  domov, da ga nahranimuser posted image , ker je moja mami službeno odstotna.
papa

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.9.2006 13:26:39   
Bety
Samo, da vam javim, dobila sem user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  so zamrznili....

Zdaj pa upajmo na nekaj...prvo user posted image user posted image ...potem uspešno user posted image ....
Če ne....pa druga zgodba....

Sem cool in happy...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.9.2006 14:10:58   
andreja2000
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veselim se s teboj in držim pesti,da se konča srečno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.9.2006 14:30:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Betty - mi vsi 3je ti mooočnooo držimo pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - vsi ti pa so za to, da končno ugledaš user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.9.2006 17:53:07   
Aurora 28
Bety čestitke in držim pesti, da kmalu zagledaš user posted image ali user posted image , od vsega srca upam in držim pesti, da bo to tvoj novi začetek, ki se bo končal srečno, z user posted image ali user posted image user posted image .
Jupi!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.9.2006 19:20:37   
lana38
Bety!user posted image
user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da zagledaš user posted image  in potem srečno in zdravo user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.9.2006 20:05:03   
Klarissa
Bety, držim pesti za user posted image user posted image  čez 9mesecev in mislim nate!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
1.10.2006 16:56:24   
Aurora 28
Hej punce imam dobro novičko za vse vas, ni povezana z nosečnostjo, gre pa prevzemanje odgovornosti: MOJ DRAGI MOŽ MI BO KUPIL PSA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ful sem vesela user posted image user posted image user posted image zaradi psa.

Včeraj sem se jokala in veliko razmišljala in se z mojim dragim pogovarjala, zakaj se nama to dogaja, zakaj sva splavila in izgubila user posted image . Te dni, če bi bilo s prvo user posted image vse v redu, bi že imela zdaj svojega user posted image . Pa nama ni bilo namenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Full sem žalostna zaradi tega, že zdaj ko tole pišem mi kr gre na jok, ko se spomnem, da bi lahko zdajle držala v svojih rokah user posted image , pa ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image . Moram vam reči, da mi je šele zdaj vse prišlo ven. Ta vikend sem veliko jokala in vse misli dala ven, jih govorila mojemu možu. Tudi on je zelo žalosten zaradi vsega, kar se nama dogaja. Rekla sva si, da bova vse prebrodila in bova enkrat postala srečna starša.

Morala sem vam to povedati, ker vem da me ve zelo dobro razumete in hvala vam za vse izrečene besede in spodbude. Hvala vam, da ste to, kar ste.user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.10.2006 17:33:41   
andreja2000
Aurora28,vem,da je tvoj srček žalosten,vem kako si prizadeta in razumem tvojo bolečino in stisko.Moja deklica,če bi se rodila tako kot bi se morala ,bi tudi ravno te dni upihnila svojo prvo svečko.Vendar je žal ni med nami.Nkoli je ne bom objela , nikoli videla njenega nasmeha,se nikoli igrala z njio..........in to tako boli.Še danes mi je žal,da takrat,ko se je rodila, nisem stegnila roke proti njej in jo vsaj pobožala. Zakaj je usoda tako hotela-ne vem,vendar vem,da znam biti močna,da zmorem in da hodim moji sreči naproti.V to verjamem in tudi zate Aurora28,se nekje skriva sreča.Verjemi vanjo,upaj in bod močna.Življenska pota so čudna in nepredvidljiva,dostkrat tako boleča,vendar,saj veš ,user posted image me vstrajamo in za to našo vstrajnostjo pa se skriva zlato sonce ,ki čaka na nas.
Pa velko veselja user posted image ,ostalo pa še pride!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.10.2006 17:43:00   
Aurora 28
Hvala Andreja 2000, to si res lepo napisala. user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Saj bomo zmogle, a ne? 

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1737
1.10.2006 17:57:53   
andreja2000
Veš da boš zmogla,Aurora28,le močna in vstrajna bodi.Da pa si kdaj žalostna in potrta  pa nisi edina.Take smo vse,saj imamo čustva,a ne.Tu smo,da si med seboj pomagamo in bodrimo.Jaz imam običajno take dneve ko imamuser posted image ,nato pa mi optimizem spet zraste. ( No,včasih pa še umes)
Držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.10.2006 8:19:34   
krtekxx
Pozdravljene. Moja slaba volja iz prejšnjega tedna se je med vikendom, ko je definitivno dosegla svoj maksimum, sprevrgla v popuščanje.
Aurora28 - psa boš dobila? O, kako je to lepo. Jaz si ga tudi neizmerno želim, pa me moj takoj strezni, da tud slučajno ne moreva imet psa, ker naju tako ni nikoli doma.
Bety - zate sedaj vse držimo pesti, da postaneš naša naslednja srečka user posted image . Mogoče kar dvojna. Se pravi, da delamo test 13 ali 14.10.??? Navijamo zateuser posted image user posted image user posted image .
Andreja2000 - hvala ker nas vse vzpodbujaš. Jaz se tudi nisem poslovila od našega fantka, nisem ga hotela videti, nisem ga pobožala. Sem naredila prav ali ne... ne vem, spremeniti se tega dejstva tako in tako ne da več. Niti mu nisva dala imena. Pač še nisva razmišljala o imenu.

Je pa pred enim letom bil ravno tako pust deževen ponedeljek, prvi na kolendarju v oktobru, ko sem šla na reden UZ in G ni našla utripa.
No, včeraj sem poplaknila zadnjo KT in upam, da se menstruacija zdej prikaže.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
2.10.2006 8:38:50   
Liona
Živjo,

na hitro se javim, preden se zatopim v goro dela. Vsega za nazaj žal nisem uspela prebrat.
Jaz rabim pomoč pri BT (Lana?). Na dan user posted image  mi je BT iz 36.7 padla na 36.4. Nekaj dni zatem je bila celo 36.1. Potem je tri dni nazaj narastla na 36.5. Je to O? Danes pa je 36.7.???? Kdaj je bila potem O? Ko se je BT dvignila za 0.4 (nekaj dni nazaj), ali včeraj, ko je od včeraj zjutraj pa do danes zrastla še za 0.2?

Hvala za pomoč...

se še oglasim

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
2.10.2006 9:42:10   
Špela100
Bety bravoooooo....user posted image user posted image user posted image . Držim pesti tako močno, da me bo krč prijel. Ti lepo grej svoji pikici in seveda misli pozitivno. user posted image user posted image  
Ali te je kaj bolelo?? In kdaj delaš test??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Krtekxx in Aurora28 take dneve bi jaz kar prespalauser posted image user posted image . Čisto vaju razumem in tako bi  rada pomagala, vendar ne poznam magičnih besed, ki bi odvzele bolečino.user posted image user posted image Vem pa da nas vse to dela bolj močne, pogumne in vem, da bomo vse izjemne mamice v ponos našim sončkom. Vse bomo dale skozi in se prebile do konca.user posted image user posted image
Veste kaj si jaz rečem vsakič ko dobim M?? Mogoče pa je to moj prvi dan nosečnosti in mi je malo lažje.
Punce samo naprej gledat, naprej in nič nazaj, vsak dan smo bližje cilju, vsak dan smo bližje dnevu, ko bomo v rokah držale novo življenje. Vsaka ovira, ki jo preskočimo in vsak tak dan ki ga premagamo je zmaga.user posted image user posted image user posted image . Mene tudi še čaka 10.10, moj drugi PDP...BO ŽE.
Zdaj pa prav vsaki od vas pošiljam en virtualni user posted image .

Veselite se življenja, življenje je lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
2.10.2006 9:43:54   
teri
Dobro jutro čisto vsem!
Bety:tudi jaz držim pesti zate.Nov mesec, nov začetek,nova upajmo user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Navijamo zate,da boš prvauser posted image ta mesec.Pol bi bilo lepo da se še katera pridruži.
Jaz pa komaj čakam(se sliši čudno-vem)na 1.user posted image po 3 mesecih,ker pol lahko začnem 2 meseca pit KT, da se znebim te ciste.Vsaj upam.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
2.10.2006 10:29:51   
tinaaja
Bety - drzim pesti in res upam, da se bo obrzalo in bos srecka user posted image !!!!

Aurora - heheh pes bo dobra priprava na otrocka heheh se spomnim, kok je bila moja zahtevna na zacetku.. vstajanje sredi noci, hranjenje na 4 ure, lete domov iz sluzbe.. ufff koma se bila.. ampak men so puppiji zakon... to bi bil moj sanjski poklic user posted image

sem nerazpolozena, se mi tud pisat ne da, tko da se bom rajs kr poslovila, rpeden zacnem kaksne biksat tukaj.. PA naj nam cim prej mine ponedeljek v sluzbi user posted image  

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
2.10.2006 10:30:31   
Klarissa
dobro jutro,
lačna sem ko volk. ne morem pa verjet, da je zunaj oblačno, pa so rekli, da bo danes še lepo. lažnivci.
grem jest in dalje delat.
čakam pa user posted image  po histero. počasi se bova tudi začela lahko spet "cartat" z mojim-a mi je to tako tuje. ni mi jasno. je hotel malo danes zjutraj, meni pa v glavi da 14 dni po OP ne smem (kar bo jutri) in sem čisto ledena. čudno... jaz bi se samo cartala. ta mesec pač čakam, da spet pride še enauser posted image , pol si dan pregledat hormone, pol pa menda začneva ponovno poiskušat, da se kaj prime. samo kje je še to...
lep ponedeljek punce!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
2.10.2006 11:09:03   
lana38
Liona!
O je bila, ko se je BT prvič dvignila na 36.5.
LP

lana38

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
2.10.2006 16:43:51   
lana38
Končno imam malo časa, da sem vas prav prebrala in vas malo pozdravim. V službi je ful gužva, ker se je mesec zaključil in v prevem tednu naslednjega meseca je vedno napeto. Vidim pa, da ste se vse nekam poskrile. Nobena ni danes več nič napisala od takrat, ko sem jez na hitro odgovorila Lioni na vprašanje o BT.
Pri nas vse po starem. user posted image  je odšla in mi2 spet user posted image  v upanju, da se ta mesec user posted image  ne prikaže in zagledava user posted image . Vsaj ne bi bilo treba na HSC ali pač kaj mi po G določil za eno terapijo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
2.10.2006 17:04:25   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image Krtekxx,me veseli,da se ti vrača volja.user posted image user posted image user posted image
Kaj je prav in kaj ni prav v tistem času ,ko izgbimo otročka ,je težko govoriti.Takrat smo v nekakšnem šoku in težko razmišljamo.Jaz sem svojo deklico videla in mi ni žal.Resnično žal pa mi je,da se je nisem vsaj dotaknila.Ime pa ji je dala moja mlajša hči,ki je bila ob izgubi sestrice zelo prizadeta.Ampak imaš prav,Krtekxx,sedaj ne moremo ničesar več spremeniti.Zreti moramo naprej,v prihodnost in upati na najboljše.Predvsem pa moramo znati uživati sedanji trenutek.
Liona,ti držim pesti,da je kaj ratalouser posted image .
Špela100,všeč mi je tvoje razmišljnje obuser posted image .Res se dobro sliši in odslej si bom tudi jaz tako rekla.user posted image
Teri,želim ti,da se čim prej rešiš ciste.user posted image user posted image user posted image
Tinaaja,naj tvoje slabo razpoloženje čim prej mine in ga zamenja dobra volja.user posted image
Klarissa, tebi pa naj hitro mine čas ko bosta lahko začela delat nauser posted image
Lana38,držim pesti,da vama rata v tem kroguuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
2.10.2006 17:48:48   
Milamay
Bety - stiskam pesti, da boš tokrat RES zagledala user posted image  user posted image  in da boš naslednje rodila dva zdrava  user posted image user posted image .

Ja, kot kaže, so bili zadnji dnevi tudi meni težki. V petek sem bila čisto na dnu. Kar bi jokala. Razmišljala sem o najini mali deklici, ki bi se predvidoma rodila naslednji teden. user posted image   Ah, pa nič ne morem storiti! Tudi jaz je nisem hotela videti. Včasih razmišljam, ali sem se odočila prav alli ne ... Kaj pa vem? Pride trenutek, ko mi je žal, potem se mi spet zdi, da sem se prav odločila ... Če bi človek bil vedež ...

Edino, kar me drži gor, je ta vera v prihodnost ... v četrtek NE pričakujem user posted image  . Včeraj pa sem še zbolela, prehlad - vročina, nahod, boleče grlo ... upam, da vse to ne škodi user posted image , če sem slučajno noseča. Kaj mislite ve? Včeraj sem vzela en lekadol, ker mi je tako razbijalo v glavi, pa vse me je bolelo, pa vročino sem imela ... Današnja vročina ni tako huda, le 37,5, tako da še ne nameravam vzeti lekadola. Bolečine pa tudi niso tako hude, da ne bi bile za vzdržat.

Tako, moram zdaj nazaj v posteljo. Lepo bodite in držim pesti za vse nas!

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1748
2.10.2006 17:57:56   
lana38
Jaz se pa nisem prav poslovila od svoje punčke, ker me je bilo strah. Strah, da bi mi rekli, da je fantek in ne bi bila deklica, ker sem še vedno mislila nekje v kotu možganov, da je šlo za napako v izvidih. Če bi bil fantek, potem izvid ne bi bil pravi in jaz bi se odpovedala user posted image , ki ne bi imel DS. Vem, da se to vse skupaj sliši neumno, ampak ko si v taki grozni situaciji, se ti zelo čudne misli motajo po glavi. No, potem sem prebrala, da je bila deklica, ko sem podpisala, da se strinjam, da jo pokopljejo v Parku zvončkov. Ampak, še tisti dan ko sem šla v Lj na UPN, sem šla prej v poštni predal pogledat, če ni mogoče kakšna pošta, ki bi me obvestila, da je prvi izvid bil napačen. Enostavno nisem hotela verjeti, da se mi to res dogaja. Mogoče sem prav zato, ker nisem bila pripravljena, da lahko gre kaj narobe, tudi vse skupaj težje prenesla. Tudi jaz sem jo že klicala Lana, ko sem se z njo pogovarjala, ko sem si božala trebušček, saj se je že kar premikala skoraj 10 dni, ko sem bila klicana iz LJ.
Danes pa vem, da bi me zelo grizlo, če ne bi vedela, da je res bila deklica, ker bi še vedno mislila, da gre morda za napako v izvidu. Bolje, da sploh več ne razmišljam o teh stvareh, kaj bi lahko bilo ipd., ker me grabi prava user posted image . Moram se spet obrniti v naprej in upati, da bom kmalu srečka user posted image  in bo tokrat vse OK. Čeprav me morda čaka še zelo dolga pot do te sreče.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1749
2.10.2006 18:00:06   
tinaaja
Andreja, ti si res mojster z besedami, zmeraj tako lepo napises user posted image

Milamay - zgleda, da je res neka slaba volj v zraku, oz bolje zalost. Vse nas nekaj trga. Ampak tako kot je meni minil pdp, bo tudi tebi in spet se bos zagledala v prihodnost, morda ze z zavedanjem, da v tebi raste nova pikica user posted image

Jaz sem nerazpolozena, ker cakam samo na ta petek, ko imam pregled.. in tezko razmisljam o cemerkoli drugem in grem ze sama sebi na zivce. V bistvu ne vidim opcije, da bi slo kaj narobe, ker ne sme it!!!, po drugi strani pa zal me vemo, da ta opcija zmeraj obstaja. Tko da poskusam bit pozitivna. Morda je kasneje malo lazje, ko cutis otroka in ves, da raste... zdaj je pa en black out, ko je vse v zraku... ampak saj bo vse OK in bo petek dan za zadetek user posted image

user posted image user posted image user posted image  Navijam za vse vas, ki ne cakate user posted image user posted image user posted image  pa tudi za vse ostale, da cim prej je boste cakala...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?