|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
26.9.2006 19:31:33   
sonce78
Jaz tudi nimam problemov z odvečno težo in nimam odvečnih kilogramov, ravno nasprotno. Ni nujno, da imajo vse lastnice PCO tudi odvečno težo. Sama sem se lotila diete z nizkimi odljikovimi hidrati in nič sladkorji, poiskala sem tabelo živil z nizkim glikemičnim indeksom in se je pokazal uspeh, če ne drugo sem dobila naravno M in to v 30. dneh (moji povprečni ciklusi so bili dolgi nad 45 dni ali ga sploh ni bilo).

Slaba stran diete je (vsaj zame), da ne maram preveč mesa in zelenjave (rada jem testenine, kruh, krompir, riž,...) in tako sem večino časa jedla enake stvari in zelo shujšala. Rada bi dobila sestavljen jedilnik, predvsem zaradi pravilnega vnosa vitaminov. Če ga katera ima, bi ji bila hvaležna.

Lahko si pa kaj več preberete na (strani so v angleščini):
http://pcos.insulitelabs.com/What-is-PCOS.php
http://www.ovarian-cysts-pcos.com/pcos-book-res.html
http://www.pcos.com/

Njoka: kam greš ti v Strunjan po dieto (jaz sem tudi iz obale)?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.9.2006 21:11:09   
njoka
sonce78 ti povem, ko pridem iz Strunjana kako in kaj

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.9.2006 21:17:48   
sonce78
Hvala ti njoka, držim pesti, da čimprej držiš (ti in ostale) v rokah svojo štručko!

Dobro opravi!

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.9.2006 9:49:29   
pot
Dobro jutro, drage moje Klomifenke, drage virtualne prijateljice.

Kot vidite sem skrajšala svoj nik, ki ima ugodnejšo numerološko številko. Zato iskrena hvala naši RR in Jerneji.

Pišite kaj, pa močno upam, da imate noro dobre novice.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.9.2006 9:59:47   
Anonimen
Če se ne motim si to ti nasapotuser posted image . Upam, da boš zdaj imela več pozitivnosti, več sreče in tudi user posted image . A bi lahk tudi meni izračunala? user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
27.9.2006 10:02:45   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina (1. terapija, 1. leto)
4. prinjej

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot  (4 cikluse) 50mg

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč

17. tajči84_

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.9.2006 10:14:54   
pot
Ja, MIŠEK1, to sem jaz bivša nasapot. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.9.2006 11:14:03   
andreja2000
Joj punce,jaz pa več ne vem kaj si naj mislim o moji O.user posted image user posted image Danes,ob 7 zjutraj sem si merila BT,ki pa se še ni dvginila,meni pa se zdi kot da  je O mimo,saj sem zjutraj še imela bolečine v jajčnikih in pa malo sluzi.No,sedaj pa se je ta sluz pričela gostiti,boečin pa skoraj ni več,glede na to,kako me je prejšnje dni vse bolelo.Sem pa danes šesti dan po zadnji tabletki klomifena.Čudno mi je ,ker se temperatura ni dvignila in nevem zakaj ne.??user posted image user posted image user posted image user posted image Morda pa je še danes prehitro za dvig BT.?user posted image user posted image

Še sreča da imam vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,drage sotrpinke,ki vam lahko malo "pojamram".
Veliko sončka v vaša srčka,veliko smeha in da vas obišče srečauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.9.2006 11:25:05   
pot
Mogoče se bo dvignila jutri ali šele čez par dni. Dajta še zadnjič malo potelovadit v spalnici, preden se dvigne. Uživajta, če je bolečina že manjša in ne se sekirat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
27.9.2006 11:33:01   
andreja2000
O, pot, pa si me uspela mal pomiriti.Ja,bom kar upoštevala tvoj nasvet in veselo user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.9.2006 15:49:15   
Špelček
Živjo klomifenke!!!

Pa se še jest mal oglasim! 3 cikluse sem jemala K, vendar žal neuspešno!

Sem bila pa včeraj pri Rešu....je imel moj dragi 2. spermiogram. Izvidi so bli super in je rekel, da bi s takim semenom mogla zanosit. Povedala sem mu, da sem bila na klomifenu in da sem imela takrat redno menstruacijo (na 27 dni). Sedaj, ko sem brez klomifena pa M ni od nikoder....mi zamuja že 50 dni!! Pa je rekel, da nimam svojih ovulacij in da mi je K to omogočil, vendar da očitno moja jajčeca niso dovolj kvalitetna, da bi kej ratal. Brez, da bi me pregledal je rekel, da v takih primerih pomagajo z inekcijami...izvenmaternično oploditev. Sm čist žalostna.... user posted image     

Tko da punce, če dobite M po klomifeno to pomeni, da reagirate nanj!!! Kar v akcijo in za vse vas držim pesti!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 836
27.9.2006 17:21:25   
konina
andreja2000, tale temeperatura po mojem včasih malo ponagaja. Meni se prejšnji mesec sploh (po mojem mnenju) ni dvignila, vsaj ne tako koz ponavadi, G je bila pa čist zadovoljna z njo. Pa še to! Moja sestra je prvič zanosila s K in si je merila temperaturo. Tisti mesec, ko se ji ni dvignila je zanosila. Tako, da nikoli ne veš čisto zihr kako je s tem. Lahko pa da se bo še dvidnila. Držim pesti, da je vse o.k.

Lp, Nina

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.9.2006 17:54:39   
andreja2000
Konina
Hvala za informacije in pravzaprav je res vse možno.BT si merim komaj drugi mesec.Prejšnji mesec(še nisem bila na K ),se mi je 14 dan lepo dvignila in tako ostala do user posted image ,No, pa če prav je BT tako lepo "špilala",ni bilo ničuser posted image   user posted image  Jutri imam UZ ,pa bomo videli kako in kaj.
Lep večer in user posted image  ti želim.

user posted image user posted image user posted image
Špelček
držim pesti zate da se vse dobro istče.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 838
28.9.2006 10:09:48   
pot
Kako ste kaj danes, moje Rožce?

Tako lep sonček je danes zunajuser posted image user posted image user posted image . Kako ste? Ste polne optimizma in pripravljene začeti znova?

Koliko vas še čaka tisto nadležno packo ? Meni se že rišejo mozoljčki po koži. user posted image Vročinski valovi so vedno bolj grozni in neznosni. Tako, da bo prihodnji teden spet veselje v hiši. user posted image Upam, da bo vsaj bolečina manjša. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
28.9.2006 14:03:50   
Suana
pozdravček  vsem...

ker nimam dovolj časa ,vam samo na krqatko napišem ,da me je danes obiskala user posted image ,žaluser posted image ,toda  sem že klicala in v ponedeljek imam 1 uz za svojo drugi inseminacijo..končnouser posted image user posted image ...upam ,da bo vse ok  in da v ponedeljek pojedla že svojo prvo tabletko klomifena...
žal se mi mudi v službo,toda mislim na vas..
POT  ,zelo mi je všeč tvoje novo ime...user posted image user posted image

pridne bodite ,se vam javim  v ponedeljek če ne prej.....

papa SUZANA

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 840
28.9.2006 16:19:25   
andreja2000
Evo še mene.Vsem,klomifenkam en lep pozdrav.user posted image
Meni se je danes BT,pa le dvignilauser posted image .Pravkar sem tudi bila na UZ.Potrdil je O,to je pa tudi vse..Nasldnji mesec(če ne
bo ničuser posted image ,pa moram na UZ,pred O,da bo lahko videl folikle.Pri nas je to malo nerodno,saj je UZ le enkrat tedenko.Eh bo že kako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako punce ,moja O bi torej naj bila,če je to res videl.Sedaj pa spet mučno čakanje,tako kot že vedno doslej.Tole obdobje mi je ful mučno ko čakaš bo ali ne bouser posted image
No,bo že kako.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 841
28.9.2006 19:46:19   
pot
Žal mi je za tvoj user posted image zoprn obisk, fras. user posted image Upam, da bo tvoj naslednji cikel obetal kaj lepšega...user posted image user posted image user posted image

andreja2000, me veseli, da se je končno dvignila T, ko te je tako skrbelo. Upam, da te čaka kaj lepega, čez kak teden. user posted image user posted image user posted image

Držim pesti tudi za ostale. Javite se kaj, ko utegnete. user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.9.2006 11:44:21   
saša80
pa da se vam še js malo oglasim... ta teden sploh ne utegnem  kaj  napisat, saj sem popoldne v službi, dopoldne pa gospodinjska opravila, tako da sploh ni časa, zvečer ko pa pridem domov pa samo še tuš in postelja, tako da mi ne smete zamerit....si bom pa za vikend vzela čas za vas drage virtualne prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne pozabite pa, da kljub temu, da me ni tukaj držim za vsako posebej velike in močne pesti, da boste čimprej ugledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

lep dan vam želim in čim več sončka

papa

sašauser posted image

< Sporočilo je popravil saša80 -- 29.9.2006 11:47:48 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.9.2006 12:03:17   
andreja2000
Se tudi jaz malo javljam,da ne bo ta klub klomifenk tako sameval.user posted image user posted image user posted image
Saša,tebe sem pogrešala,sem se že spraševala če si s konja padla.
Pri meni ni nič novega,sem v drugem delu ciklusa in bolečine v jajčniku so zaenkrat za mano in sem sedaj čisto "normalna".

Vsem klomifenkam želim lep vikend.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.9.2006 12:58:35   
andreja2000
Ma ,spet sem jaz.Sem na forumu prebrala o krvomčnici,ki bi naj sluznico maternice pomagala primerno odebeliti.Glede na to ,da se nam sluznica po daljši uporabi klomifena tanjša,me zanima če bi bilo smiselno piti ta čaj,no če ima ta čaj res taki učineK na sluznico.Kaj ve misite o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 845
30.9.2006 0:11:16   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Ma ,spet sem jaz.Sem na forumu prebrala o krvomčnici,ki bi naj sluznico maternice pomagala primerno odebeliti.Glede na to ,da se nam sluznica po daljši uporabi klomifena tanjša,me zanima če bi bilo smiselno piti ta čaj,no če ima ta čaj res taki učineK na sluznico.Kaj ve misite o tem?

js sem pila ta čaj, ampak meni ni pomagal.je ap drugače zelo dobrega okusa, saj zame... mogoče ga je treba pit bolj dolgo, da je učinek..js sem ga kratek čas...zdaj poleti pa itak ne moreš pit čaja... pozimi pa mislim, da ga bom spet pila..

ja saj vem, da ti zdaj nisem nič konkretnega povedala, no nekaj  mojih izkušenj...
lp saša

Neposredna povezava do sporočila: 846
30.9.2006 12:34:44   
andreja2000
Sasa,
jaz sem si nabavila ta čaj in ga bom začela piti saj menda ne mre škoditi,če pa bo kakšen učinek,pa bomo videli.Ja,človek bi že res vse sprobal,samo da bi dobiluser posted image .Mogoče je res potrebna daljša uporaba tega čaja,ali pa različno od ženske do ženske.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.9.2006 13:47:59   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Sasa,
jaz sem si nabavila ta čaj in ga bom začela piti saj menda ne mre škoditi,če pa bo kakšen učinek,pa bomo videli.Ja,človek bi že res vse sprobal,samo da bi dobiluser posted image .Mogoče je res potrebna daljša uporaba tega čaja,ali pa različno od ženske do ženske.

lepo, da si si ga nabavila..ti držim pesti, da bo uspešen učinek tega čaja in da boš kmalu sporočila, da si azgledalauser posted image user posted image user posted image user posted image ..
ja škodit ti pa res ne more, no vsaj mislim, da ne, če ga piješ v normalnih količinah, a ne..

lp saša

Neposredna povezava do sporočila: 848
30.9.2006 14:06:24   
andreja2000
No ja saj to je vprašanje kaj so normalne količine,saj nikjer ničuser posted image ne piše.Jaz bom pila tri skodelice na dan.Upam ,da je to normalne količina.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 849
30.9.2006 14:38:38   
saša80
jaja, 3 skodelice to piše itak na navodilih, tako, da brezskrbi piješ 3 skodelice, tut sama sem ga spila 3 skodelice na dan

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?