Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 8:58:38
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutro!!! Ja, Kapica, pa grozni so ti dohtarji, kajne?!?! Po drugi strani pa je boljš, da te lepo pripravijo, da ne bo potem kakšnih zapletov. Saj bo, boš videla. Je pa res, da se preklemansko vlečejo ti dnevi. Zdrži in drži se!!! Mojca, in naj ti teh 14 dni čimprej mine. Si pa stara borka, kajne?! Velik, velik , pa . Ja, Mišek, kaj pa je sedaj to? Najprej zanetiš, pol pa . Ziher je tist tud na mene letelo, kajne? In jaz se sedaj tule sekiram, kolk visim tu gor, ti pa se lepo namakaš, po možnossti še s kakšnim sladoledom v roki in se režiš. Packa!!! Pa ti Poopsie? A nisva midve full pridni, ko zmoreva in službene naloge in še na RR čekirat? Daj povej, no!!!??? A ti pa praviš, da imajo tvoji trije kar žurko . Joj, kaj še bo!!! Pa drugače si dobro? M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 9:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Saška jaz ne vidim tvoje slike . Resno, kaj pa je gor
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 9:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, sem jo že dobla v svoje kremple in jo odprla
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 9:43:57
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek, sej vem, da to za vas ne drži, kot praviš imaste danes dela prosti dan, jaz sem pa komaj dočakala petek, vikend, začetek naslednjega tedna pa upam, da bo dober......UZ pa tako naprej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 9:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza, pa kje si ti Jst sem uredu, čudno me še nič nematra, da bi kak test nardila..prvič sem že po 1.tednu delala test, zdej se pa lepo držim nazaj . Midve sva zakon, da zmoreva vse to...gretje pikic, služba in RR , si zasluživa priznanje Nič ne pričakujem, kar bo pa bo...je dobr obrambni sistem, če ne pričakuješ lažje preživiš. Midve bova drug teden držala pesti ena za drugo, najprej js azte potem pa ti zame. Skupaj se bova borili do konca in uspelo bo Kako si pa ti? Kkšni znakci? MIŠEK pa itak nardi štala potem pa s di
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 10:45:37
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, , da si vzdržna. Meni se ga tudi ne da delat, da ne bi bila potem preveč down. Čakam in čakam in grejem in božam ... Upam, da bo pomagalo. Sicer sem ok, ampak ne gredo mi v glavo te ¨joškice¨ - to je noro. Zadnje čase me ponoči, ko se obrnem, kar zaskelijo. Čist se jim je utrgalo. Jaz že sedaj držim za vse nas take velike !!! Poopsie, a bova zdržali???
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 11:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza sorry ker tolk časa ne odgovarjam...v službi imamo vsak konec meseca takooooooooo norijo, da splo ne morm dihat . Zdjle grem na malico pa ti še hitro odgovorim. To, da te tako skelijo joškice je FUL FUL dobr znak, da se nekaj dogaja Jst ti res želim, da bi ti uspelo... Pri meni ni nobenih znakov..itak ..me pa danes močno zvija tako kot me zmeraj 1 teden pred , tako da moji znaki proti tvojim niso nič kaj optimistični.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 12:16:15
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ah, na te znake jaz nič več ne dam, ker ko bi ti vedela, kolikokrat sem do sedaj že bila ¨noseča¨!!!!!!!!!!!!!! To pa tudi mene mal zvija kot pred M - sicer bolj poredko. Sam mi je noro, kaj naredijo ta zdravila. Pa upam, da bodo potem prešla v normalno stanje, če ne bom morala kompler moderce zamenjat, pa res so mi mal prevelike. Dobro, da ni tule gor kakšnega dedca, bi mislil, da se mi je zmešalo. Pri nas je tudi konec meseca burno oz. prvi tedn v mesecu, tko da takrat ne smem nikol na dopust. Je pa res danes zatišje tu gori!!! Kje je pa Mišek? Chiao!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 12:25:29
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, še nekaj, a ti jemlješ Tifol?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 12:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
saj res, Maza, ko sem jst jemala vse te tablete, so mi tud joškice kipele k kruh pri nas je vsak konc mesca za znoret ne jemljem...sem jemala nekaj časa nazaj zdej se pa s tem ne obremenjujem, ko bom noseča bom začela. Ti jemlješ?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 12:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK ima vikend, briga njo za nas , ona zdjle z možekom
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 12:50:11
|
|
|
|
Ayolinca
|
Aja, točno. Saj sem zjutraj prebrala, da nas prehitevajo v Dubaju. No, naj kar uživa. Kaj pa ostale? Saša, pa Mojca ... hmmm, pa še sem menda ktero spustila!!! Ja, sem ga začela jemat pred kakšnim tednom. Saj menda ne bo nič narobe, kaj?!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 13:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
nič ne bo narobe, ne skrbi Vse so poniknile, pteke je, ene deljao druge uživajo...jst sem na žalost med tistimi, ki delajo ..še malo pa bo konec...2 urci pa letim domov
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 13:44:31
|
|
|
|
Saša27
|
Joj Maza, veš sem jaz tudi v službi, pa mam dans tolk za delat, da ne pridem do RR, pa še matra me dans noro, špika v jajčnikih, mislim da se končno bliža , hvala bogu za vikend, v ponedeljek pa se spet čujemo. Maza, Poopsie, čuvajta svoje pikice, Mojca, ti si že tudi zdaj v pričakovanju dobrih novic, za vse pupe , Mišek, ne se sončit preveč, škoduje. Niovi, Kapica,... vsem želim lep vikend.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 14:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
KU-KU pupe. Sem bila v šopingu, zdaj me pa tolk križ boli, akr nabija mi not . Moram še pozn kosil skuhat, zato bom danes kratka. Vidim, da se vam dogaja, vse ste v nekem pričakovanju ali ali . Vsem se naj zgodi, kar se mora v pozitivni smeri seveda. Sem preveč hin, da bi še kaj napisala.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 14:40:22
|
|
|
|
Ayolinca
|
Vsem skupaj lep in ¨bogat¨( ) vikend!!! Čao! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 14:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza, Saša, MIŠEK , uživajte v vkinedu in tko kot je Maza povedala oz. naslikala ..se kar pod njo podpišem! MIŠEK, kdaj sem že jst bla utrujena od špinga??? ..predaleč da bi se spomnila Lepo se imejte in čimveč lepi trenutkov z vašimi !!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 15:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Maza, Saša, MIŠEK , uživajte v vkinedu in tko kot je Maza povedala oz. naslikala ..se kar pod njo podpišem! vikendu MIŠEK, kdaj sem že jst bla utrujena od špinga??? ..predaleč da bi se spomnila šopinga Lepo se imejte in čimveč lepi trenutkov z vašimi !! tolk hitr pišem, ker morm še nekaj podelat pa lep vikend tud ostalim pučkam kapica niovi teira siskamiska karmen sisy..če sem katero pozabila, sorry sem blond za vse vas pridne bodite!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 16:12:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! No,da se vam an hitro javim preden odidem počivat.Ne to ni bil moj prvi IUI temveč 5.Pri tretjem je bil najden hortmon,vendar ga je bilo premalo,pri četrtem pred enim letom točno ni bilo uspeha,novembra 2005 sem se hotela naročiti na petega vendar doma zagledala ,vendar žal ss.No in marca sem imela prvi ISCI in sedaj imam še tale IUI,ki upma,da bo uspel.Danes so mi ga naredili,v ponedeljek še grem na en UZ,da vidimo preverimo,če je bila med vikendom O in jaz bom od danes naprej dala možgane na off in doma bomo še pridni in upamo,da lep rezultat čez dolgih štirinajst dni.Sedaj pa leitm malce počivat me je malce ranila in imam malo izcedka.lepo se imejte in pridno klepetajte še naprej. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 29.9.2006 20:18:03
|
|
|
|
kapica
|
Zakaj se pa tako poslavljate za vikend? Meni nic ni jasno , a boste kr poniknile. Skoda, jaz imam pa ravno za vikend cas. Je ta svet zmesan . Hvala za pestke in tolazbo punce, saj kot sem rekla, ste super . Danes mi ze boljse gre, sem se popoldan malo zamotila z barvanjen balkonske ograje, je bilo dobro imeti fraj glavo. Tudi jaz vam vsem po vrsti zelim lep sproscujoc vikend, da imate cimvec soncka in nic dezeka. Pa drzim pesti za kaksno super lepo novicko drug teden ko spet pridete .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 30.9.2006 20:29:44
|
|
|
|
Sisy
|
hojla punce vidim da je na tej temi kar veselo in da vas je kar nekaj ki ste v fazi čakanja tistih doooolgih 14 dni No tudi jaz sem med vami,polovica je že za mano, danes je 8.dan po ET a nobenih sprememb,znakov,ničesar... čudno kajne... Držim pesti za vse in če bom le utegnila se javim še kaj... navijam za vse da zagledate ta mesec en velik,debel plusek papa p.s. kaj če bi naredile kakšen "seznamček" kdaj so predvideni testi da bomo me ki nismo toliko v toku dogajanja bolj na tekočem katera ima kdaj predviden datum testa...to bi bilo super,kaj menite? da bomo lažje navijale ena za drugo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 1.10.2006 10:46:50
|
|
|
|
kapica
|
O Sisi, super, ze osmi dan je oz. danes ze deveti . jaz mislim da je to dobro ce ne cutis nicesar, ker jaz sem v tem casu ze cutila znake normalne . Tako da boljse da nimas sploh nobenih znakov. Drzim pesti se naprej da bo kmalu plusek .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 1.10.2006 12:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
O, kapica vidim, da samevaš tle gor, kako se kaj imaš. Kako kaj v NEM?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 1.10.2006 12:16:16
|
|
|
|
siskamiska
|
čao, mene pa nekaj zanima in sicer kdaj je najbolj primerna ura za špikanje za suprefact: zgodaj zvečer ali raje okoli 22-ih? Zaradi kakšnih stranskih učinkov mislim, da se mi ne bo zgodilo da me bo kaj metalo ponoči . Pa če mi kakšna lahko napiše če se je kaj slabo počutila po teh inekcijah. Držim pesti za vse čakajoče in da čim prej ugledajo .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 1.10.2006 12:25:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da smo večinoma vse čutile kake stranske učinke suprefacta. Ene malo bolj, druge malo manj. Vse smo ga jemale zjutraj, mogoče ktera zvečer ne vem. SPrej suprefact pa se je vdihoval zjutraj in zvečer. Jaz sem imela diphereline inekcije, ki so isto ko suprefact in sem ga mogla zjutraj špiknit, tako, da ko sem dobila še menopur inekcije, sem mogla vsako šprico dat na svojo stran trebuha ob 6 zjutraj. Meni je G reku, da je dobr vse inekcije zjutraj dajat. Predvsem pa ob istem času, oz z čim manj zamika.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?