Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
on pa valjda med tem film gledu in pol mi reče: "ja, zakaj mi pa že prej nis rekla?" da bi ga dva krat okol piskra. a je treba na vsako stvar s prstom pokazat? enakopravnost pa taka No, vidiš, tudi to med drugim. Vse jih s prstom pokazat, potem so pa itak največje žrtve na svetu. Največ nardijo skoz se žrtvujejo...za kozlat.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:41:31
|
|
|
|
nejcko
|
Jah, Magi, vidiš, še sem tu. No, saj ni glih možek vsega kriv, bolj njegova služba, ampak mal je pa tudi on. Drugače pa ja, mene tudi najbolj razkači, da ga moram dobesedno za rokco prijet in mu pokazat, kaj je za narest. To mi je takooooo tečno ... potem pa ponavadi nekaj sama zase godrnjam, pa me vpraša, kaj je spet narobe, in ko mu povem, on meni : ja, reeeeeeeč, ne
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:42:59
|
|
|
|
Magi*
|
al bina, pejt si en pir odpret in pozab na dedca. in na vse dedce.
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
U, a čez dedce se udriha?! To pa je nekaj zame. Samo je preveč za pisat, bi na Ringaraji zmanjkalo prostora.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:44:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem mojemu danes z dojenčkom v naročju in z malčkom, visečim nekje z moje noge, rekla, če lahko prosim postavi ležalnik za malega na mizo, pa je rekel, "a je še kje kdo, ki bi kaj rad od mene?". Mi je bilo direkt, da bi ga dvakrat okoli kepe, samo nisem imela fraj rok . O zamujanju pa ne bom niti začela, ker se mi preveč pritisk dvigne. Na take reči raje sploh ne mislim, pa se imamo še naprej radi .
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:45:13
|
|
|
|
Pupica
|
albinca za vsako rit se palca najde ni jaka tolažba, pa vseen
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:46:01
|
|
|
|
Magi*
|
evo, jaz sem se matrala, pripovedovala pravljice, pela... on je sam v sobo stopu, je že zaspala. in zdaj še on notri smrči, jo bo še zbudu ajde punce, jaz si grem eno pivce odpret. kaj pa čem druzga
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:47:35
|
|
|
|
Magi*
|
no, da vidim zdaj kakšne od unih junakov, ki si tolk želijo prispevati v gospodinjstvu, pa jim supermame ne dovolijo
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi poslušalo vsako, ki mi je dons rekla, naj grem en pir odpret, bi bla že pošteno nažgana Je pa že precej boljš, ja, je res dobr, da lahko nekje mal potarnaš. Ampak še vedno: mater mu cigansko!!!
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 21:57:18
|
|
|
|
Magi*
|
ah ja, potarnamo, damo ven in gremo naprej. meni pravzaprav ni tako hudo. moj je kar v redu. tudi pomaga dosti, ampak generalno gledano imam pa vse vajeti jaz v rokah. on nima blage ne kolk dnarja gre za kaj, ne katere papirje je treba urejat, ne kaj bomo jedli...NIČ. on samo čaka na "komando" in potem bolj ali manj uspešno tisto izvrši. mal heca; sam tudi v hecu je nekaj resnice. zdanjič mi reče sodelavka, da ona pa že ne bo spreminjala svojega moža. sem ji rekla, da jaz ga nočem spremenit, da ga samo spodbujam, da se razvija
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
zdanjič mi reče sodelavka, da ona pa že ne bo spreminjala svojega moža. sem ji rekla, da jaz ga nočem spremenit, da ga samo spodbujam, da se razvija Se mi zdi, da je že prepozno, das o razvojne celice že zakrnele. Pri mojemu, seveda.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:00:57
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* no, da vidim zdaj kakšne od unih junakov, ki si tolk želijo prispevati v gospodinjstvu, pa jim supermame ne dovolijo prav res magi Za delat so pa itak nadarjeni tile naši moški, anede. Sploh k majo majhne otroke. Takrat najbl. Moj ne ve, kaj naj bi to bilo: čas . Reče da bo takoj doma, pa se zatakne nekje sred vasi in pride tri ure prepozno. Tako da sem nehala ure štet, je brez smisla. Če kam gremo, rečem (tako kot catja) da smo zmenjeni uro prej, kot smo v resnici. Potem zamudimo samo pol ure. kam si ušla spliš, dej no še ti kej lepga povej, paše mal tkole ob petkovem večeru se mal smejat...
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:01:45
|
|
|
|
Magi*
|
saj, zakaj pa misliš, da se pri nas nič ne premakne;)
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
V glavnem, moj je šel na "rekreacijo" in sem trenutno zelo srečna.
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:04:33
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ah ja, potarnamo, damo ven in gremo naprej. meni pravzaprav ni tako hudo. moj je kar v redu. tudi pomaga dosti, ampak generalno gledano imam pa vse vajeti jaz v rokah. on nima blage ne kolk dnarja gre za kaj, ne katere papirje je treba urejat, ne kaj bomo jedli...NIČ. on samo čaka na "komando" in potem bolj ali manj uspešno tisto izvrši. mal heca; sam tudi v hecu je nekaj resnice. zdanjič mi reče sodelavka, da ona pa že ne bo spreminjala svojega moža. sem ji rekla, da jaz ga nočem spremenit, da ga samo spodbujam, da se razvija Tudi moj je kar vredu, podobno kot pri magi.....edino ena stvar me pa res totalno RAZPIZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKOLI, NIKOLI, NIKOLI NE VE, KJE IMA FERDAMANE KLJUČE!
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:07:05
|
|
|
|
Magi*
|
rija. moj jih ima na karabinu pripete za pas. edino kar se lahko zgodi, da jih dam oprat pa cingla s tistim...ampak v to se mu ne smem vtikat. njegov karabin je njegova svetinja.
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:12:48
|
|
|
|
rija
|
magi, razsvetli me: kaj je karabin Da vem, kje ga iskati
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:13:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
od mojga ura ima enih 360 minut in če ne bi bil s kožo prekrit bi še kak del sebe kje založil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2006 22:15:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:16:49
|
|
|
|
Magi*
|
to je karabin ali vponka za varovanje (al kako se že temu vragu reče). v glavnem uporabljajo to tudi alpinisti, pa najbrž še kdo. nima pa moj dec A skupnega z alpinisti
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:19:40
|
|
|
|
rija
|
Uh, hvala magi. Ma moj na podobnem že lisice gor.... Samo veš kaj, moj bi ključe s karabinom vred založu..... Mamo že naročeno digitalno ključavnico Edino za avtomobilske ne najdem rešitve
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:22:19
|
|
|
|
Magi*
|
ja nč, za tvojga bo potem prava rešitev biometrična ključavnica: na prstni odtis ali "lep pogled". sam nej mal še počaka. a si zamisliš, da bi ključavnico lepo pogledu, pa bi se vrata kar odprla
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:23:33
|
|
|
|
rija
|
Vidiš, to pa je super ideja: ko pa pride tak zadet domov, da še gledati ne more, pa pač ostane zunaj
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa nikoli, nikoli, nikoli ne ve, kam je dal kartice in denar. Ne pomaga nobena denarnica, ama ništa. No, to je edina stvar čez katero se lahko pritožim . Ampak pa iščemo nonstop po hiši ko blesavi. Ponavadi takrat, ko se nam nekam mudi. Dokler so bili ključi od avta je bilo še ok - ampak glej prekletstvo - sedaj imamo tudi za avto kartico . Pa osebno nonstop iščemo pa zdravstveno...
|
|
|
|
RE: zakaj se pustimo živcirati??? 29.9.2006 22:27:35
|
|
|
|
anajmad
|
Ma pošlji ga v maloro. Mojmu gre najbolj na živce to,ko sem tok calma.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?