|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj se pustimo živcirati???
29.9.2006 21:38:54   
Anonimen
on pa valjda med tem film gledu in pol mi reče: "ja, zakaj mi pa že prej nis rekla?" da bi ga dva krat okol piskra. a je treba na vsako stvar s prstom pokazat? enakopravnost pa taka

No, vidiš, tudi to med drugim. Vse jih s prstom pokazat, potem so pa itak največje žrtve na svetu. Največ nardijo skoz se žrtvujejo...za kozlat.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
29.9.2006 21:41:31   
nejcko
Jah, Magi, vidiš, še sem tu. No, saj ni glih možek vsega kriv, bolj njegova služba, ampak mal je pa tudi on.

Drugače pa ja, mene tudi najbolj razkači, da ga moram dobesedno za rokco prijet in mu pokazat, kaj je za narest. To mi je takooooo tečno ... potem pa ponavadi nekaj sama zase godrnjam, pa me vpraša, kaj je spet narobe, in ko mu povem, on meni : ja, reeeeeeeč, neuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2006 21:42:59   
Magi*
al bina, pejt si en pir odpret in pozab na dedca. in na vse dedce.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.9.2006 21:44:01   
Anonimen
U, a čez dedce se udriha?! To pa je nekaj zame. Samo je preveč za pisat, bi na Ringaraji zmanjkalo prostora.user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.9.2006 21:44:57   
Jančika_
Jaz sem mojemu danes z dojenčkom v naročju in z malčkom, visečim nekje z moje  noge, rekla, če lahko prosim postavi ležalnik za malega na mizo, pa je rekel, "a je še kje kdo, ki bi kaj rad od mene?". Mi je bilo direkt, da bi ga dvakrat okoli kepe, samo nisem imela fraj rokuser posted image . O zamujanju pa ne bom niti začela, ker se mi preveč pritisk dvigne. Na take reči raje sploh ne mislim, pa se imamo še naprej radiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.9.2006 21:45:13   
Pupica
albinca za vsako rit se palca najdeuser posted image user posted image user posted image
ni jaka tolažba, pa vseenuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.9.2006 21:46:01   
Magi*
evo, jaz sem se matrala, pripovedovala pravljice, pela... on je sam v sobo stopu, je že zaspala. in zdaj še on notri smrči, jo bo še zbuduuser posted image

ajde punce, jaz si grem eno pivce odpret. kaj pa čem druzgauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.9.2006 21:47:35   
Magi*
no, da vidim zdaj kakšne od unih junakov, ki si tolk želijo prispevati v gospodinjstvu, pa jim supermame ne dovolijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.9.2006 21:50:17   
Anonimen
Če bi poslušalo vsako, ki mi je dons rekla, naj grem en pir odpret, bi bla že pošteno nažgana user posted image  Je pa že precej boljš, ja, je res dobr, da lahko nekje mal potarnaš.

Ampak še vedno: mater mu cigansko!!!

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.9.2006 21:57:18   
Magi*
ah ja, potarnamo, damo ven in gremo naprej. meni pravzaprav ni tako hudo. moj je kar v redu. tudi pomaga dosti, ampak generalno gledano imam pa vse vajeti jaz v rokah. on nima blage ne kolk dnarja gre za kaj, ne katere papirje je treba urejat, ne kaj bomo jedli...NIČ. on samo čaka na "komando"user posted image  in potem bolj ali manj uspešno tisto izvrši. mal heca; sam tudi v hecu je nekaj resnice.

zdanjič mi reče sodelavka, da ona pa že ne bo spreminjala svojega moža. sem ji rekla, da jaz ga nočem spremenit, da ga samo spodbujam, da se razvijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.9.2006 22:00:25   
Anonimen
zdanjič mi reče sodelavka, da ona pa že ne bo spreminjala svojega moža. sem ji rekla, da jaz ga nočem spremenit, da ga samo spodbujam, da se razvija
Se mi zdi, da je že prepozno, das o razvojne  celice že zakrnele. Pri mojemu, seveda.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
29.9.2006 22:00:57   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

no, da vidim zdaj kakšne od unih junakov, ki si tolk želijo prispevati v gospodinjstvu, pa jim supermame ne dovolijouser posted image

user posted image user posted image  prav res magiuser posted image  Za delat so pa itak nadarjeni tile naši moški, anede. Sploh k majo majhne otroke. Takrat najbl.

Moj ne ve, kaj naj bi to bilo: čas . Reče da bo takoj doma, pa se zatakne nekje sred vasi in pride tri ure prepozno. Tako da sem nehala ure štet, je brez smisla. Če kam gremo, rečem (tako kot catja) da smo zmenjeni uro prej, kot smo v resnici. Potem zamudimo samo pol ure.user posted image user posted image  

kam si ušla spliš, dej no še ti kej lepga povej, paše mal tkole ob petkovem večeru se mal smejat...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.9.2006 22:01:45   
Magi*
saj, zakaj pa misliš, da se pri nas nič ne premakne;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.9.2006 22:04:30   
Anonimen
V glavnem, moj je šel na "rekreacijo" in sem trenutno zelo srečna.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
29.9.2006 22:04:33   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ah ja, potarnamo, damo ven in gremo naprej. meni pravzaprav ni tako hudo. moj je kar v redu. tudi pomaga dosti, ampak generalno gledano imam pa vse vajeti jaz v rokah. on nima blage ne kolk dnarja gre za kaj, ne katere papirje je treba urejat, ne kaj bomo jedli...NIČ. on samo čaka na "komando"user posted image  in potem bolj ali manj uspešno tisto izvrši. mal heca; sam tudi v hecu je nekaj resnice.

zdanjič mi reče sodelavka, da ona pa že ne bo spreminjala svojega moža. sem ji rekla, da jaz ga nočem spremenit, da ga samo spodbujam, da se razvijauser posted image

Tudi moj je kar vredu, podobno kot pri magi.....edino ena stvar me pa res totalno RAZPIZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIKOLI, NIKOLI, NIKOLI NE VE, KJE IMA FERDAMANE KLJUČE!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.9.2006 22:07:05   
Magi*
user posted image user posted image rija. moj jih ima na karabinu pripete za pas. edino kar se lahko zgodi, da jih dam opratuser posted image  pa cingla s tistim...ampak v to se mu ne smem vtikat. njegov karabin je njegova svetinja.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.9.2006 22:12:48   
rija
magi, razsvetli me: kaj je karabinuser posted image

Da vem, kje ga iskatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.9.2006 22:13:11   
kofetek2010
od mojga ura ima enih 360 minut in če ne bi bil s kožo prekrit bi še kak del sebe kje založil user posted image  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 22:15:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
29.9.2006 22:16:49   
Magi*
user posted image

to je karabin ali vponka za varovanje (al kako se že temu vragu reče). v glavnem uporabljajo to tudi alpinisti, pa najbrž še kdo. nima pa moj dec A skupnega z alpinistiuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.9.2006 22:19:40   
rija
Uh, hvala magi. Ma moj na podobnem že lisice gor....user posted image user posted image user posted image

Samo veš kaj, moj bi ključe s karabinom vred založu.....user posted image user posted image

Mamo že naročeno digitalno ključavnicouser posted image

Edino za avtomobilske ne najdem rešitveuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
29.9.2006 22:22:19   
Magi*
ja nč, za tvojga bo potem prava rešitev biometrična ključavnica: na prstni odtis ali "lep pogled". sam nej mal še počaka. a si zamisliš, da bi ključavnico lepo pogledu, pa bi se vrata kar odprlauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 47
29.9.2006 22:23:33   
rija
Vidiš, to pa je super ideja: ko pa pride tak zadet domov, da še gledati ne more, pa pač ostane zunaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.9.2006 22:26:22   
Anonimen
Moj pa nikoli, nikoli, nikoli ne ve, kam je dal kartice in denar. Ne pomaga nobena denarnica, ama ništa. No, to je edina stvar čez katero se lahko pritožimuser posted image . Ampak pa iščemo nonstop po hiši ko blesavi. Ponavadi takrat, ko se nam nekam mudi. Dokler so bili ključi od avta je bilo še ok - ampak glej prekletstvo - sedaj imamo tudi za avto karticouser posted image . Pa osebno nonstop iščemo pa zdravstveno...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
29.9.2006 22:27:35   
anajmad
Ma pošlji ga v maloro. Mojmu gre najbolj na živce to,ko sem tok calma.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?