|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj se pustimo živcirati???
29.9.2006 19:51:48   
Anonimen
Mater, sem jezna sama nase. Petek, krasen dan, službe konec ob enih, dobre volje, se zmenim, da se z enimi dobimo (geldališče) ob šestih, ravno zato, da ne bom hodila zvečer in da bo imel tastar prosto (in še popoldne, ker je šel mali z mano) , pa se mi prikozla domov ob šestih popolne, pardon, deset čez šest, mu samo na hitro rečem, naj malemu nekaj sestavi v tem času, ko naju ne bo, prideva nazaj čez eno uro, je bil že na vratih, se mu je mudilo, da skoraj adijo ni imel časa reči. Pa zakaj, mater, se dam vedno znova zživcitrat od tega človeka, če pa vem, da ni vredno??? AMpak vedno me ta njegova živčnost in naglica in zamujanje tako zživcirajo, da sem čist slabe volje. Pol sem pa še na malega sitna user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj se pustimo živcirati???
29.9.2006 19:54:55   
muki1
Ker ga ljuuuuuuuuuuubiiiiš, lju u u biiiiš user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2006 19:55:03   
Anonimen
A pa samo 10 minut je zamudil? Če bi se pri nas naredilo, da bi kdaj zamudil samo 10 minut, bi bila jaz prepričana, da je nekaj zbolel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2006 19:58:31   
gamini
Moj user posted image pa je pravkar sporočil, da bo kako urco zamudil, a ja, na koncu, preden
sem eksplodirala, mi je rekel, da me ljubi in sem ostala brez beseduser posted image ...  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2006 20:00:02   
Anonimen
Se navadiš. Vsaj jaz sem se. Sprijaznila sem se, da hodi domov tako pozno, ker ima tako službo, vendar tudi za pravi denar, vreden truda in potrpljenja.
Ne vem kako bo, ko bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 20:00:41   
Anonimen
TGebi sem že na zs, pa vseeno. Ni zamudilč 10 minut, ker sploh nisva bila zmenjena oz. ni vedel, da imam vaje oz. sestanek. Ponavadi pride domov od štirih do petih, včasih še prej, ponavadi imamo vaje ob osmih,  zdaj pa sem sama predlagala, da jih imamo ob šestih popoldne, da bo šel mali lahko z mano in da bo imel tastar frej, pa se prifaka domov ob taki uri. In spizdi, čim prideva. Ej, katera bi že rekla: pa res mi ni jasno, kje pobirate take trote?? No, saj ima prav.

zdaj je pa tudi fajn, da ga ni, mater, se mi kadi iz ušes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2006 20:01:47   
Anonimen
ker ima tako službo, vendar tudi za pravi denar, vreden truda in potrpljenja.

O ja, ko bi vsaj to bilo, ja... pa ždi tam zastonj, ko ena budala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2006 20:02:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image pejd spat, pa se boš pomirila. Ne sekiraj se, pa mu vrni milo za drago.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2006 20:04:01   
Anonimen
Najbolš. Sam kaj ko me pol spet zživcira, ko pa se dela, da je čisto vse v redu. Ali pa verjetno res misli, da je vse v redu, ker je pač naša pravnica bi se iizrazila "retardiran". Evo, še jaz, da ne bo kdo rekel, da se neprimerno izražam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2006 20:04:38   
muki1
Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2006 20:06:06   
Anonimen
Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel

Ej, ravno mi je do Pakistana...no, skoraj, mi pa bo kmalu, mater mu cigansko.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2006 20:06:15   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel user posted image .

Dobra ideja!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2006 20:06:31   
CatJa
Jaz se temu preprosto izognem tako, da mu, čeprav sem ali smo zmenjeni s kom recimo ob šestih, rečem, da smo ob pol šestih. Ampak se še vedno zgodi, da je tud te pol ure lufta včasih premal. Je pač večni zamudnik user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2006 20:07:07   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Albinca, tak se ga nacukaj, da boš starega pokozlala, ko se bo domov privlekel

Ej, ravno mi je do Pakistana...no, skoraj, mi pa bo kmalu, mater mu cigansko.

Tole so pa že kar ostre besedeuser posted image user posted image  Najbol da greš spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2006 20:07:33   
Anonimen
Ah, čas jim je itak neka hudo abstraktna ideja oz. ne vem, po moje bi ga težje obvladali kot kvantno fiziko al kaj je že user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2006 20:08:14   
Fani.M
V Maršala se pejt skulirat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2006 20:08:22   
Anonimen
Veš, jest sem bla tud taka, sem se še bolj sekirala, ko je bil doma in se obnašal kot da ni nič, pa sem sama sebe prepričala, da naj ne imam psihomotornega nemira, ker je brez veze. Sam sebi škodiš. Ko pa enkrat samkrat uspe, ti uspe vedno. Razen seveda v slučaju, ko vem, da mora biti doma zaradi kakšnih neodložljivih opravkov in NE POKLIČE. Takrat pa jest pouser posted image , user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.9.2006 20:08:52   
Anonimen
Ja, saj moram res počasi it. Mali bi še risanko gledal, tako da adijo računalnik. Mejte se lepo punce, lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.9.2006 20:10:06   
Anonimen
Šele sedaj vidim, kako mora biti moj besen name, ko me kliče, kdaj pridem iz službe in rečem, da čez pol ure in me potem ni še kako uro, ker nonstop nekdo prihajauser posted image

Sicer pa je pri nas zamujanje že družinska tradicija.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne bit jezna na njega binci!

< Sporočilo je popravil raho -- 29.9.2006 20:14:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2006 20:10:27   
Anonimen
Nočko, pa sledko spančkej. Brez grdih misli....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2006 20:25:34   
kapica
Al Bina jutri bo ze boljse. Bos prespala in malo pozabila, se ohladila in ga bos imela spet najraje na svetu. Se mi pa zdi kot da bi sebe brala, ko sem tako razpuser posted image , da bi ga ven vrgla. Pa kaj cemo tako si, eni jezijo zaradi zamujanja, drugi spet zaradi cesa drugega.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.9.2006 20:39:29   
nejcko
Albina, ne se sekirat.
Jaz bi mogla (oz. vsi) na morju uživat, pa gnijem(o) domauser posted image Zakaj - ah, dolga zgodba, itak je pa dec vsega kriv, matr mu.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 20:48:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2006 21:25:08   
Marogica
Al bina, ti "kul baba", si me presenetila. SEm mislila, da tebe nič iz tira ne vrže

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.9.2006 21:35:49   
Magi*
se mi je zdel čudno, da si še tle, nejcko;)

jaz sem mu a ravno zdaj tamalo uvalila, da jo uspava, ker meni do zdaj ni ratal. jaz pa vsa skozlana, čist nahodna in čist povožena. on pa valjda med tem film gleduuser posted image  in pol mi reče: "ja, zakaj mi pa že prej nis rekla?" da bi ga dva krat okol piskra. a je treba na vsako stvar s prstom pokazat? enakopravnost pa takauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?