|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05+kg
7.8.2006 14:30:25   
rainbow
Ojla!

Se na hitro javim, ker še komaj gledamuser posted image user posted image user posted image ; babe dala spat, tak da si tudi jaz zdaj zaslužim malo pokosilnega počitka. Saj dolgo si ga več ne bom mogla privoščitiuser posted image user posted image user posted image

Najprej se moram pohvaliti, da sva z možem končno na dieti, in sicer po Montignacu. In kar greuser posted image user posted image user posted image , smo daner v Sparu kupili samo relativno zdravo hrano. pa tudi  za punci je boljše, če jesta bolj zdrave stvari, več sadja in zelenjave, pa tak.

Kiki*, ravno sem pisala pod tvojo debato, imaš tudi ti podobno razlikouser posted image
Veš, ti povem, da so otroci tako različni, moja ima na primer 16kg pri enem metru, od mojega bratranca pa 92 in 11 kg. Tvoja je sicer bolj drobna, pa je drugače zdrava????? Če ne je dosti zelenjave in sadja, probaj kakšen vitaminski dodatek (sirup), ali pa kakšen sokec, pa skrij noter kak korenčkov sok (mi ravno čakamo na power juicer), ali pa zelenjavno juho. Je pa res hudo, če je otrok neješč.

Nile, jaz tudi že sanjam o Ikei, kaj sta nabavila???????????????????????? jaz bi ful one škatle (okrasne), pa še kaj bi se našlo. Bom že še gor prišla.
Jaz se tudi včasih sprašujem, če posvečam enako mero pozornosti obema. Trudim se, če pa mi uspeva ali ne, pa najbolj ne vem. Saj sta zadovoljni babi, ni kaj.

Eva1 kako lepo da se javišuser posted image user posted image user posted image user posted image , kako dolgo zdaj še do tvojega roka??
In se ve, kaj bo?? kak sem radovedna, ne mi zamerituser posted image

Dolina, glede zoba nimam pojma, morda le bolje, da pokažeš zobozdravniku. o pecivu prosim ne govori, ker sem na dietiuser posted image
Pa res, šefica bi morala častrit, pedvsem, če ste ji kupili darilo. user posted image user posted image

tanaja, tudi tebe je lepo videtuser posted image user posted image , pa še kaj več nacrtaj, če bo časuser posted image

Ok, ne morem več pisat, lepo bodite, pa če imate kje kaj sonce, dajte ga malo še v MB poslatuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.8.2006 9:26:56   
NiLe
Živjo punce user posted image ,

se ne hitro pofočkam, preden spet zbežimo na morje. Ma, upam, da se tole vreme zrihta in da bomo sestavili en teden lepega vremena. V dežju glih ne nameravam preživete cele dneve, in to v prikolici user posted image user posted image user posted image

Kika - glede kil ti težko povem, koliko jih ima Lea, saj smo bili nazadnje pri zdravniku pri 13 mesecih, ko je Lea tehtala dobrih 9 kg in bila velika 75 cm. Se mi pa zdi, da se je v 4ih mesecih potegnila in poredila, tako, da ima tako na oko približno 10 kg. Pa daleč od tega, da poje več kot 5 obrokov. Imamo zajtrk, kosilo, večerjo, vmes pa stalno nekaj mlati, ampak prav količinsko pa ne.

Rainbow - shoping v Ikei je bil več kot uspešen, zapravila sva ... uf, preveč user posted image user posted image , ampak kaj ko se ne moreva upreti vsem tem majhnim stvarem. No ja, res je, da sva kupovala tudi večje stvari: regale in predalnike za garderobno sobo, pa za utility, pa za Leino sobo mizico, stolčke, regal, lučke ... pa okrasne košare, pa škatle za igrače, vaze ... sva komaj naložila v avto, je bil tolk naložen, da je bilo JOJ.
Aja, user posted image user posted image za začetek diete. Držim pesti, da vama rata.

Dolina - tista poteza od šefice, da vas ni častila, je pa zeloooo grda. Sej samo en kozarček, tako iz olike. Madona, nekateri so pa res nevljudni.

Mislim, da se Lea zbuja ... ja pri nas je zadnje čase tako, da zvečer ne zaspi pred 10, nato ima eno nočno seanso z dretjem in neutolažljivim jokom, potem pa spi do pol desetih ali desetih. Popoldansko spanje pa smo prestavili na 2 oz. 3 uro ... Ah ja, bomo že zamenjali ritem, ko gre Lea septembra v vrtec.

Lepo se imejte, pridno pišite in čvekajte ... se kmalu spet pišemo.
Pa pa, Nile

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.8.2006 13:06:48   
Dolina
Čau mačke,

mal se javi, ker grem "kao" na dopust za par dni... Tko se že veselim mal oddiha (na Kolpi), pa me kliče mami, da ima Zoja mal vročine in da ji lije iz nosa. user posted image user posted image user posted image  Pa glih zdej.... Očitno se je uspela nalest od sestirčne. Upam, da nima velik vročine, da bomo vseeno lahko šli, pa čeprav kak dan kasneje. Držte pesti za mojo malo čebelico.

Kika, sliši se ful mal (8,5kg za tolk staro punčko), ampak, če je zdrava se ne obremenjuj. Vem, da zdravniki včasih celo paniko zaženejo (moja teta je pediater in je imela tud eno punčko, ki je imela pri mislim, da dveh letih 9kg, in je bila čist paf...). Poglej, z Zojo smo se borili pol leta, da je začela mal bolj jest. Pa zdej pri vseh lepo je, kadar pa je vikend in smo skupaj, pri meni noče za zajtrk čokolia (al kaj podobnega) in mogoče dopoldan poje za en obrok. Potem čez dan včasih še en obrok ali dva (majhnih porcij), pije pa veliko. Pri tašči poje pa dve skuti, pa kosilo pa celo skodelico čokolina... user posted image  Zdej pa razumi to. Očitno še čokolina ne znam skuhat. user posted image user posted image user posted image  Zadnjič mi je v celi nedelji pojedla eno skuto. user posted image  Pa če noče, pač noče. Ima pa cca. 82 cm in okrog 10kg (prej manj kot več, naša vaga je nki pokvarjena). Vem, da je ful grozno, ko noče jest, ti pa se trudiš. Daj ji kakšne vitaminčke, kot je napisala rainbow. Če je zdrava, se nimaš kaj sekirat.

Uf, ta moja šefica, punce sori, k tolk o tem pišem, ampak tok me mori, da je za p.....user posted image  Dons je tud vsa tečna in ji kaj rečem, al pa vprašam, pa se naredi neumno, da ona nič o tem ne ve, pa zakaj hočem to vedet... lalala skratka cela štala.

Me pa tud mal že panika daje, ker se mi bliža izpit, jaz pa še nisem predelala cel kup snovi. user posted image

Rainbow, čestitam za dieto in vama želim čim večji uspeh. Ne bom več pisala o .... user posted image  da vama bo lažje.
Jaz pa ne bi rabla diete, ampak eno brco v rit, pa še dve uri več na dan (26urni dan bi bil trenutno super čarovnija user posted image ) da bi šla na aerobiko, al pa v hrib. Tolk pogrešam miganje, pa če mi enostavno ne znese. Ko pa je čas, se mi pa ne da. Kok sm grozna. Bom septembra bolj pridna...user posted image

NiLe, uživajte na morčku.... Velik sončka vam pošiljam... Upam, da imam pravi naslov.user posted image

Zdej grem pa delat.

Čau, Dolina

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.8.2006 14:00:04   
rainbow
Ojla!

Še malo se javim, predem grem zadrematuser posted image ; moji babi spita, hvala bogu, tak da sta dve urci mira. Sta se fajn najedli (seveda, testenine in piščanecuser posted image , no, midva brez testenin).

Dolina, ma vsak oddih prav pride, tudi če za par dni. Da si napolniš baterijein kreneš dalje z več energije.
Kaj te imasta vidve s tvojo šefico??? Ni pa fajn tako delat, to pa verjamem.
tudi jaz bi ti želela še dve urci na dan, če bi imela čarobni prstan, hihi, takoj nam ju pričaram, čirolečaroleuser posted image  ampak ti boš to vse porihtala, boš videla. Držim pesti tudi za izpit, prav zanimivo se sliši!!

NiLe, super shopping, kar konkreten!! Mi pa smo zdaj v procesu nabave avta. Cliota smo prodali, tako da se zdaj vozimo z starim Coltom od mojega očeta, dokler moj user posted image  ne najde svojega sanjskega avtauser posted image

Moji punčari sta sicer v redu, pravi pobalinki, predvsem pri Lii se mi zdi, da mi včasih vzgoja uhaja iz rok, tak da komaj čakam, da gre v vrtec. Sice rpa naslednji teden že štartamo v službi, še prehitro bo konec dopusta.

Lepo bodite, kljub user posted image  vremenu

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 429
11.8.2006 21:46:14   
Skaana
Heej user posted image ,

imam sekundo časa, pol se grem pa k user posted image  stisnat user posted image . Atenko smo uspavali, že drnjoha. Pa tako mraaaaazzzzzz je, da sem jo danes še s kovtrčkom kljub spalki pokrila, kaj pa vem...

Na user posted image  sma se imeli drugače fino - bila je zelo pridna, a kaj ko je bilo - oprostite izrazu - uscano vreme user posted image . Le prvi dan sma se kopali, potem pa čakali in čakali, le toliko da je mala videla, kako fino je čofotanje in je potem takoj, ko je zagledala vodo začela govoriti moje moje, tena cof cof (beri morje morje, Atena čof čof). Tok se mi je smilila. Je pa oči prišel za en dan na obisk - sicer zelooooo zaspan, a bil je tam user posted image .

Dolina: držimo pestke za vas user posted image .
NiLe: te bom porufala naslednje leto, ko bomo, če bo vse po sreči že opremljali, za kak napotek pri šopingu user posted image .
Rainbow: vso srečo pri nakupu avtomobila user posted image . Kaj pa kupujete, če ni skrivnost, seveda?

Jaz se pa trenutno ubadam s krediti. In me je kr groza user posted image . Mislim, saj bom magistrirala iz tega user posted image .

ATENA je začela govoriti že po tri lahke besede skupaj: npr. ni ga tu, tu je, tena je pala, tam blo av... user posted image  Sem ponosna na svojo pikico.

Aja, Kiki: glede kilaže ti na žalost tudi jaz ne morem kaj veliko pomagat. Mislim da jih ima Atena zdajle nekje slabih 10 in je velika oz. majhna pod 80cm. Sam to je na oko. In po oblekcah sodeč. Je pa jedec - po novem zelo izbirčen, sam pa veliko poje. Ne naenkrat, a ona bi skoz po malem. In če ji dam skupaj jest npr. meso in krompir, bo izbirala le meso. Če pa so še zraven testenine, pa to, obvezno. In nobene solate, no way. V bistvu nobene sveže zelenjave. Je pa na vso sadje čisto nora in alergična na grozdje user posted image . Ima pa moja prijateljica hčerko, ki je tudi zelo zelo suhcena - čez en teden bo stara dve leti in ima tam 10, 11 kg. Pa so ji rekli, da se čisto lepo razvija, da je važna rast in fizični ter psihični razvoj. Da ostalo bo že. Torej, če ima tvoja princeska 80cm višine, mislim, da je vse v redu. Kar pogumno tako naprej kot ste do zdaj. Sigurno daješ vse od sebe in tako je edino pravilno. Mama pa najboljše ve, kaj je za njegovega otroka dobro. user posted image  za vas in javi se še kaj.

No, evo, pa sem se spet razpisala user posted image user posted image  zame. Sam upam še lahko, da ni user posted image  že pregloboko v mižulah.

user posted image ajte se v tem dežju. Naša pa uživa v novi palerini user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.8.2006 15:12:09   
fipi
Ojla!

Ker že spet delam za fax (pišem seminarsko), se vam za minutko oglasim.

Vidim, da ste več ali manj že bile na dopustu. Mi gremo 21.08. in upam, da nam zimske opreme ne bo potrebno pakirat user posted image user posted image user posted image .

Naš user posted image  je že pravi razbojnik user posted image . Če mu kdo ne da želene igrače ali bilo kaj, ga vgrizne user posted image . Ne vem kako ga naj te grde navede odvadim. En teden nazaj je prvič rekel MAMA in mama je v user posted image . Saj prej je že nekaj govoril am mamam...., ampak šele sedaj prav razločno pove in me kliče mama user posted image . Rad se igra skrivalnice, se skrije za zaveso, pol pa jaz ves naglas, kje je Nejci in on tako lepo cotkano pove tu je. Če pa išče kakšno igračo pa reče ke je user posted image .

Rainbow: za tako odločitev ti lahko samo ČESTITAM, jaz se že nekaj časa spravljam k hujšanju a, izmene ni nič user posted image

Nile: uživaj čim bolj na morju, verjetno že čofotate in upam, da vam je vreme naklonjeno.

Dolina: saj verjetno ni kaj hudega z Zojo, in sedaj že uživaš trenutke dopusta... ma glavno, da ste vsi skupaj

Skaana: Škoda, da ste imeli smolo z vremenom..... Jaz več tega vremena ne razumem, ali je to že napoved, da bomo po 15 septembru kurili user posted image . Me je prav strah, kakšno vreme bomo šele mi imeli, pa kako naj ta starejši povem, da se ne more kopat, saj se je verjetno morje tudi shladilo user posted image .

No fajn bodite, se tipkamo.

Pa ne pozabite poljubčkati svojih sončkov.

Čao

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.8.2006 15:14:22   
fipi
...... Sem pozabila, povedat, da smo tudi mi dočakali, da je naš Pikec prespal celo noč user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo čim več takšnih noči user posted image .

Čao

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.8.2006 21:06:19   
rainbow
Hojla!

Jutri je zadnji dan mojega dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image , vendar bi še bolj jokala, če bi bilo zdaj lepo vreme. Pa kaj je, ljudje božji, s tem vremenom??? Seveda smo si sami krivi, onesnaževanje ozračja, blabla, zagotovo vpliva na spremembe temperatur. Potem pa bo sigurno oktober vroč al kaj??

Skaana, to pa je res shuser posted image , da se nista mogli več kopat. Moj dragi možek sanja o BMW-juuser posted image , vendar si zaenkrat še ne moremo privoščiti novegauser posted image user posted image user posted image , tako da kupujemo rabljenega. Rad bi ga pa dobil iz Nemčije, ker so tam dosti bolj poceni. Bomo videli.

Fipi, bravo za malegauser posted image user posted image user posted image ; naša Enjika še zdaleč ne identificira mame, to pa zato, ker sem skozi z njo, žabo malo. Je pa faca.
Hvala za pohvalouser posted image  glede hujšanja. Kar lepo napredujeva, tak da sem zelo optimistična.

Zdaj pa moram it, Lia še vedno budna, bi še knjigice brala. Ne vem, morali bomo ukinit dnevno spanje ali kaj. Ah, ko bo v vrtcu, bo bolj utrujena zvečer.

Papa

lp, rainbow

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.8.2006 21:26:23   
rainbow
Haloooooooooooooo, zemlja kliče marčevkeuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.8.2006 22:55:57   
NiLe
Halooo,

tuki ena dopustniška marčevka, ki se ji žal dopust izteka ... jutri grem namreč v službo user posted image user posted image user posted image , pa bi tako bila še malo frej in uživala z mojimi najdražjimi.

Morje: ja, malo smole smo imeli z vremenom, ampak ni bilo kake hude panike. V glavnem smo uživali v ne preveč vročem vremenu, dopoldne smo preživeli na plaži cca. 2 urici, potem smo odspali 2 urci, pa kosilo, pa se šli razne igre, brali knjigice, šli na sprehode, na vožnjo s kolesi, ma je blo prav super. Lea v morju ni ravno uživala - sej jaz tudi ne, ker je bilo premrzlouser posted image

Zdele se pa Nik oglaša, joj, kako ga bom user posted image ... je popoldne spal in očitno še ni zaspan. Jutri gre v vrtec po mesecu in pol počitnic. Lea bo pa še 2 tedna uživala v domačem varstvu, potem pa v vrtec. Jutri imamo cepljenje, ki se nam izmika že pol leta. NO ja, tudi to moramo dati skoz.

Grem počasi, čakajo me še cunje, pa tuš ... uf, že vidim, da bom jutri čisto zakomirana. Sem se kar razvadila, kar se spanja tiče. Čez vikend sva z Leo spali do pol desetih ...

Lepo se imejte in Rainbow: upam, da si oz. da bova priklicali marčevke.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.8.2006 11:10:31   
NiLe
Sem zasledila na forumu Rodili smo, da je naša marčevka Wahoo 13.8.06 rodila deklico z imenom TARA!

BRAVO mami in oči! Čestitke mali princeski user posted image user posted image user posted image  in veliko lepih trenutkov!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 436
22.8.2006 9:03:58   
Dolina
Evo ena marčevka se javlja, ne preveč dobre volje. user posted image user posted image

Najprej čestitke Wahoo za malo Taro. Lepo se cartajte! user posted image user posted image user posted image

Jaz bom mal pojamrala, ker sem čist slabe volje. Sem v službi in me prav briga, če me dobijo na forumu. user posted image  Vsak drug dan se kaj sporečeva s to šefico. Mislim, ne vem, a sem jaz tolk butasta in naivna, al je ona tolk zakompleksana in kao pametna. Živa groza. In pol mi reče, da se skoz neki bunim. U lala, sem znorela. Skratka ne uživam v tej službi. Uživam samo, kadar nje ni.

Naš kratek dopust se je hitro končal, ker je bilo slabo vreme in Zoja čist nestrpna, kdaj bo lahko šla ven, tako da mo šli v nedeljo lepo nazaj domov. Za notri bit, smo lahko tud doma, pa še več je za delat. Ampak itak, ko pridemo domov pa sonce. user posted image  In smo doma naprej uživali. Vmes smo šli še Suzi* in Anžeja obiskat. Kok ta mali govori, punce, to je neverjetno. Bravo Anžej. user posted image user posted image  In tako lepo sam papca. user posted image user posted image  

Ta teden sem sama, moj je šel kolesarit po Bosni. user posted image  Izpit se bliža in ostala sem brez zapiskov user posted image  in se učim iz enih izpiskov. Joj, upam, da bo to dovolj. Mal mi zmanjkuje časa. user posted image

Drugač punce sem pa v redu. user posted image user posted image  Zdej pa moram it.

Vse tiste, ki ste končale s počitnica: uspešen zagon novega delovnega leta...user posted image user posted image
Vsem, ki še greste na počitnice (u, to sm pa tud jaz): Imejte se nepozabno. user posted image

Čau user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 437
22.8.2006 11:21:40   
Wahoo RR
Punce moje drage...evo nas :)

Javljam se bolj na hitro..nisem imela še pravega časa, da vas malo preberem, kako napredujete. Se pa moram mal oglasit, da nas ne pozabite :)

Videla sem da že veste, da semo rodili Taro...na forumu Rodili smo, si lahko preberete porodno zgodbo : "Tara express"

Lina je prekrasna punca. Zdrava je, polna energije, taro je zelo lepo sprejela in je zelo nežna z njo. Upam, da ne bo večjih težav.
Prava damica je...vse se da zment z njo, sam če hoče :) Pleše samo da sliši neko muziko. 
Govori veliko, sam bolj malo jo razumeš, hehe. Nekaj besed pa že prav lepo izgovori...tako da bo kmalu kot mami ( navita urca ) .
Spi še vedno 2x na dan...pridna je za jest. Ima pa seveda že svoje muhe.
Če bi kej rada pa ne dobi je juhuhu...ampka ne popuščava....se bo že vnesla :)

V vrtec itak ne gre, bo lepo z nami doma. Tako da imave še celo leto cartanja pred sabo :)

Tok zaenkrta....moram vas res enkrat prebrat in potem bom tudi jaz kaj več napisala...

Lepo se cartajte...

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 438
22.8.2006 21:34:07   
rainbow
OOooooo, ste le pristaleuser posted image user posted image

Najprej Wahoo, čestitke user posted image in user posted image vse user posted image lepo user posted image povečani user posted image družiniciuser posted image user posted image , zdaj bosta pa imela polne roke dela, ampak bo luštnouser posted image user posted image user posted image
Aja, zdaj sem šele videla, da je tudi punčka, pa ime ima krasnouser posted image

Dolina, to pa res ni več fajn, ta tvoja služba; meni tudi gredo na živce ljudje, ki mislijo, da so pojedli vso pamet svetauser posted image , pa upam, da nekako prestaneš. kaj pa po končanem faksu, si boš lahko kaj druga iskala?!? Upam, da se ti odprejo druge možnostiuser posted image  pa držim pesti za izpit in čim boljšo ocenouser posted image

NiLe, glede tega vremena pa resuser posted image user posted image ; očitno augusta več ne zdrži vročina ali kaj. Upam, da drugo leto bolje zadenete!!

Jaz sem malo v dvomih, kako bo Enja sprejela jasli, čeprav vseeno dokaj pomirjena, ker bo imela isti vzgojiteljici kot Lia letos in sta super krasniuser posted image
Mogoče me je malo bolj strah za Lio, ki gre v novo skupino, ampak se bo že navadila. Samo najbolj pa upam, da ne bosta veliko bolniuser posted image , ker to pa res ne bi bilo fajn. Imam že dosti bolezni od letosuser posted image user posted image user posted image
Sta se pa zdaj čez poletje obe ful ojačali, pravi mišelinkiuser posted image user posted image ; Lia ima pri enem metru višine 17,5 kg, Enja pa okoli 12, velika pa ne vem, koliko je.  Se ne pusti zmerit. V glavnem, sta konketni, žabi.

ok, lepo bodite, nacrtajte kaj user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.8.2006 21:13:11   
Skaana
Ja kje pa ste, punceuser posted image

Vsak dan čekiram, ali bo kaj novega user posted image . Pa nič.

Meni se pa dogaja 1000 na uro. Jutri celodnevni seminar v LJ, pa user posted image  ima v nedeljo RD. Pa na pasjo razstavo bom šla verjetno, v ponedeljek konferenca... ... ...

Tako, zdajle grem dat našo miceno spat. Neki je spet začela štrajkat. In noče sama spat zvečer. Pa hodi za nama z dudo in gajgajekom (ninica) kot takšen user posted image . Pa tako zaspanauser posted image , da je že res über user posted image . Drugače pa že ful stvari ponavlja za nami. Kar naredimo itak, kar pa rečemo, pa tudi. Pa taki mali neubogljivi user posted image  je tud itak, pa še vedno naš največji user posted image .

Tako, lepo se mejčkajte. Pa upam, da se kmalu beremo user posted image .

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.8.2006 21:54:15   
Skaana
user posted image user posted image user posted image  pa če nisem jaz za na luno user posted image . Sem spustila kar nekaj postov...

In naj novičko - Wahoo je rodila Taro - in postala avgustovka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsako eno. Pa vesolje radosti, in naj te sonček spremlja, mala princeska.

In kako lepo je slišat, da jo je Lina tako lepo sprejela - da je nežna z njo user posted image . En koš objemčkov še od naše Atene.

Zdaj pa res - pa pa.

P.S. Pa naslednjič več user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.8.2006 0:28:29   
Katrin
Back to life, back to reality....

Pa smo nazaj! Že 2 dni perem in likam in pospravljam.... Uff! Na morju smo se spočili, uživali in si nabrali novih moči za jesen in zimo.

Danes je bil moj prvi delovni dan user posted image ...se bo treba spet navadit.

Kaja se vsak dan spomni kaj novega, čeblja in raca naokoli, pri miru ni niti minute. Še vedno je dobrovoljna in nasmejana; pravi mali srček. Ko pomislim, da bo šla s 1.9. prvič v vrtec, me stisne v želodcu. Malo me skrbi, hkrati pa upam, da ne bo prehudo.

Čestitke Wahoo user posted image  Lahko se pohvalim, da smo malo Taro že videli in pestvali: prava mala princeska. Ne morem verjeti, kako človek hitro pozabi, kako majhni so bili naši otročički še nedolgo nazaj...

Lepo se cartajte in čimveč časa preživite s svojimi nadobudnimi malčki user posted image

Nočka user posted image

PS: se opravičujem, ker po daljši odsotnosti nisem šla brati vseh postov za nazaj, bom pa sedaj bolj pridnauser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.8.2006 10:39:39   
NiLe
Hojla user posted image ,

se moram oglasit, da ne pademo na drugo stran user posted image .

Mi smo končno opravili s cepljenjem, ki bi ga mogli imeti pri enem letu in danes po tednu dni, ni nobene reakcije ... upam, da je tudi ne bo. Je pa morala Lea opraviti denverski test in se je super odrezala user posted image . Še teža in velikost: 10.3 kg in 82 cm. Drugače pa zadnje dni nekaj po svoje "špraha" in je tko luštna, da komaj čakam, da bo začela zares govoriti.
Pred parimi dnevi smo ju kupili kolo, ki se ga na začetku poriva, nato bo pa sama kolesarila ... ima muziko in je prav luštno prevozno sredstvo. Včeraj smo bili v Tivoliju in so seveda mali otročki hodili okoli tega kolesa in ko je Lea opazila, da so drugi otroci zraven, je zašibala in zaščitniško stopilo pred kolo in pokazala, da je to njeno in pika.user posted image Jo je bilo hec opazovati, kako se je postavila za svojo stvar user posted image user posted image

Drug teden nas pa čaka vstop v vrtec ... upam ,da ne bo hudega in da se bo hitro navadila.

Dolina: tale tvoja šefica je pa živa groza. Se mi dozdeva, da je hudo zakompleksana ženska, ki svojo (ne)moč tako uveljavlja, da terorizira druge. Verjamem, da ni fino delat v takem teamu, kjer te stalno nekdo potiska dol in te ne pohvali, ko si to zaslužiš. Jaz imam to srečo,da sem dobila krasnega šefa, ko sem pred dvema mesecema šla na drugo del. mesto v isti firmi,kjer sem že nekaj let.

Rainbow: tvoji punci sta pa res ornk "žabici", saj ima moj sine (star 5,5 let) okoli 17 kg. Edino pravilno, saj to je tudi znak, da sta zdravi pupi. Sej veš, ko pride bolezen, najprej udari na kilažo user posted image

Skaana: upam, da si "preživela" pester teden ... Glede večernega spanja ... pri nas se je stanje malo umirilo, čeprav hoče Lea še vedno, da nekdo sedi poleg nje, preden zaspi. Včasih traja tudi pol ure ... sem probala, da bi jo dala v najino posteljo, če bo prej zaspala ... kje pa! Se je premetavala, delala prevale in na koncu sem obupala in nazaj v njeno posteljo.

Zdej pa letim delat ... pridne bodite in se kaj javite, ker je ornk zatišje user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.8.2006 14:53:35   
rainbow
Hej hura, lep pozdrav z neba!

saj sem še na zemljiuser posted image user posted image , to je namreč del ene izmed pesmic iz Nodija.

Upam, da ste vsi v redu, zatišje je res, Nile, očitno nam toliko dogaja, da ni cajta. Ma, jaz pa pa še vedno najdem, čeprav dolgo več neuser posted image user posted image , mislim, da bodo moji večeri bolj zapolnjeni s službenimi dejavnostmi, ker se v petek začne novo šolsko leto.
NiLe, imaš prav, mislim, da bo čez zimo malo stagniranja glede kil; se spomnim, da je Lia lani poleti bila ful nabita, potem pa je imela rotavirus, pa tako dalje, v glavnem non-stop neke viroze, in je bila nekaj časa prav suha; zdaj pa sta si obe nabrali rezerve za hude dni, pa upam, da jih ne bo veliko.
Glede govorjenja, jaz tudi komaj čakam, da bo Enja kaj razumljivega povedala, po drugi strani pa mi je tak všeč, ker je še tak dojenčkasta, ravno zaradi tega, ker se pač še nič v slov.jeziku ne sporazumeva. Lia je v tem času že stavke tvorila, pa se mi zdaj zdi, da je delovala dosti starejše, ko je bila.

Katrin, tudi jaz se kar malo bojim petka, Enja je strašno na mene navezana, tudi fizično, user posted image ker se še dojiva. Pa bo že, se mora malo navaditi drugih ljudi okoli sebe.

Skaana, kako lahko spregledaš moje poste, lepo te prosim, in misliš, da sem vas zatajilauser posted image user posted image user posted image user posted image ; brez zamereuser posted image  moram se malo hecat, ker sem ful utrujena (fizično).

Dolina, haloooo, kako je šel izpit?? Poročaj malo.

Še nekaj hitrih novic od nas:
-sem do sobote šef doma, dragi pa v Parizu, frajer (sicer pa sem itak jaz vedno šefuser posted image )
- v sredo ima Lia 3 leta, moram naredit eno torto, potem pa bom še eno naročila za vikend.
-hujšanje lepo napreduje (sva pridna, a ne??) sem se ravno hvalila na forumu Hujšanjeuser posted image

uuser posted image žuser posted image iuser posted image vuser posted image auser posted image juser posted image tuser posted image e

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.8.2006 9:18:39   
Dolina
Ojla, sam na hitro, ker je strašna gužva in itak smo v službi zato, da delamo, ne pa ....user posted image user posted image

Nisem še imela izpita, enkrat septembra ga imam (1/2) - šele v četrtek izvem kdaj. Kot ponavadi zaostajam s snovjo, ker je bil moj en teden v Bosni, Zoja pa seveda noče zraven mene sedet in poslušat, kaj jaz to študiram user posted image user posted image  Mah, mal bom še stisnila, kar bo, pač bo. Upam, da ne bom imela pred 11. izpit.

Joj, jaz pa še vedno nisem poklicala v ZD, za cepljenje pri letu in pol. Moram to uredit. Ima pa naša pikica neko čudno obdobje. Pridejo trenutki, ko je čist nejevoljna, nič ji ne paše, nič noče... Za hrano se spet boriva, mi je kot pri 9 mesecih (skoraj nič) in še nič drugega noče kot skute. Punce, kaj je to? Ne more samo skute jest. Moram mal pediatrinjo vprašat za nasvet. Že tko je imela prejšnjič nizko raven železa, kaj ima pol zdej še nižjo, če noče nič mesa in druge hrane jest. kakšen dan poje mal zelenjavne župce, kakšen dan mal makaronov (beri: 5-6 makaronov). Ne vem, a ji to zobki tolk nagajajo, al kaj ji je?

Druga pa čakam na dan, ko bomo končlo šli na dopust (pa bom še mal čakala, ker zarad izpita ne vem, kdaj bomo lahko šli, pol mi pa še v službi serjejo, da bom šla septembra zelo težko: gužva + šefice ne bo ....)

Zdej pa moram it, se javim kmalu....user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.8.2006 17:08:49   
fipi
Ojla!

Na hitro se vam oglasim. Včeraj smo se vrnili z dopusta, pa tolko stvari je za pospravit, pa oprat, pa .............. eh. Sedaj mi tašča pazi na otroka, jaz pa na internetu, namestu, da bi pospravljala.

Imeli smo se fuuuuuuuul lepo. Malo nam je nagajalo vreme. Je pa bilo naporno. Sva se malo prej pogovarjala z mojim lubijem, da si nisva skoraj nič odpočila. Starejša je bila non  stop v vodi, tako, da je eden od naju moral biti z njo, drugi pa z malim, ki pa je čofotal v plitvini.  Zvečer pa smo vedno šli v luna park..............jao, jao, koliko denarja smo zapravili tam............ uf.
Moram se vam pohvaliti, da s 1.9. začnem z novo službo user posted image . Sedaj sem bila 5 mesecev brezposelna.

Drugič kaj več napišem, sedaj pa grem pospravljat.

Čao

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 446
29.8.2006 21:38:31   
Skaana
Evo me user posted image ,

v tejle gužvi se vam vendarle javljam. Men je tok hudo, ker je konec, ker zdaj ne bom mogla bit več tolk z miceno... Začetek šole, kaj čmo, tako pač je.

Katrin, dobrodošla nazaj. Lepo da ste se spočili, vsi se na dopustih ne, a ne, Fipi?user posted image  Glede vrtca pa ne skrbi. Otroci nujno rabijo druge otroke. Preverjeno. In sam to je pomembno. Vsaka stvar ma pa tud negativne zadeve, saj veš...

In da si pestovala že malo princesko?user posted image  Kako lepo. A se z wahoo poznate privat, verjetno.

Suzi* nadvse te pogrešam na forumu. Daj, napiši kaj o Anžeju. Vem, da je brihten in priden fantek. Ziher. A dogaja se vam pa tudi kaj, ali ne?

NiLe, bravo za Leo, da se je tako odrezala. Glede reakcije, pri nas je prišla deveti dan, tako da... No, pa saj je vse v redu, a ne? Mene pa resno skrbi, kako bo zdaj pri cepljenju. Kr panika me grabi, da ne bi spet kaj po bolnicah letali...
Kaj pa je to denverski test? Prvič čujem. In dogodek v Tivoliju user posted image . Prava mala borka, ni kaj. Ja ona že ve, komu lahko kaj posodi, a ne?user posted image  Hvala za tolažbo glede uspavanja. Sam res nikoli nismo imeli težav. Zdaj pa jo ne bi rada navadila, da bomo mogli zraven nje hodit spatuser posted image  Pa jo pustim in vsake toliko časa vprašam, če je zaspana. Včasih reče da je pana, sam noče it po dudo. Naslednja faza je, da si gre po dudo in gajgajeka, potem pa hodi po stanovanju kot kak mesečnik, si rine gajgajeka v obraz in duda. No, nazadnje pa le gre sama v postlco... Ah, bomo že.

Rainbow user posted image user posted image user posted image , ja saj ti si kriva, da sem toliko preskočila... Ker sem sam spremljala zadnji post in si bla skoz tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Le kaj bi me brez tebe.
V petek pa... Zame tud. user posted image  No ja, vsaj delo mamo pa lušno, a ne? Men je prav fino delati z micenimi.
Kako si lahko fizično utrujenauser posted image  Če pa hujšaš user posted image . A kolesarita toliko  al kaj? Kje imaš pa micene dve? Men je blo tok fino, ko sem lahko šla v fitnes, ko je mala spala. Zdaj pa ni šans. Čez dan le kakšno urco in pol pa zvečer ob devetih, pol desetih, pa zjutraj ob pol osmih avf... No, saj ne jamram, sam... Pa saj dobro veste kako to gre user posted image .
Glede šefovstva - kdor prizna, se mu pol oprosti. Pa kako lahko nosiš hlače pri hiši, ti ti ti...
Nadvse prijetno praznovanje Liinega rojstnega dne vam želim. Za njo pa enega mokrega lupčka od naše Atene. Itak pa jih je že verjetno vajena.

Aja, a se vaši otroci še kaj slinijo? Naša bi še zdaj včasih rabla slinčekuser posted image

Dolina, tvoja Zoja bo pa ziher genij, ni kej... Da jo že zdaj zanimajo take stvari user posted image . Držimo pestke za izpit, ti pa kr javi, kdaj mormo še bolj stisnat, ker itak vemo, da rabiš pri vsakem tud srečo. Tudi če znaš.
Glede hrane. Naša je tud ratala ful zbirčna. In ugotovila sem, da ne mara jest kosila takoj ko se zbudi. Pa najbolj ji grejo v rito makaroni in še bolj špageti, pa tud krompir ma rada. Zelenjavo štrajka. Obožuje pa jajce. In tukaj bi ti predlagala, ker v rumenjaku je tudi veliko železa. Nimaš pa kaj narest... Edino tabletke, sam kaj pa vem...
Fipi, čestitke za novo službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi se dobro počutila in imela super šefe. user posted image

Tako, zdaj se pa moram poslovit. Glavo imam polno, pa še moram napisati zapisnik... Pa jutri celodnevni seminar spet, v četrtek zdravstveni pregled in dva sestanka... No, pa naj se vam ne smilim, ker mam taaaaaakega sončka doma, da mi kr vse zapoje. Uuuuhhhh trmast je tudi ta moj sonček, a to nič ne šteje. Šteje pa to, da je vedno bolj in bolj lep in moj in moj...

Mejčkajte se nadvse lepo user posted image user posted image user posted image . Pobožajte naše sončke.

P.S. Če slučajno mrknem za neki časa, vedite da ne zmorem vsega, ker zdaj bomo pa verjetno res gradili... Sam brala vas pa bom vseeno, brez skrbi.

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.8.2006 22:53:02   
rainbow
Hojla, še glas od mene!

preden mrknem, po izdelavi user posted image za Lio, in pedinjanju bab cel danuser posted image

Dolina, upajmo, da je to samo faza in bo tvoja user posted image  kmalu dobila nazaj apetit; svetovat ti ne morem čisto nič, ker naša Enja kar v redu je.

Fipi, čestitam za službo, krasnouser posted image user posted image user posted image ; glede dopusta, si tudi jaz nisem nič kaj odpočila, drugo leto bo bolje, bajeuser posted image

Skaana, nič se zdaj ne izmotavaj in mene kriviuser posted image ; ti moram razjasnit glede fizične obremenitve, da smo selili šolo, ker nam jo bodo obnavljali in smo delali valjda profesorji, k sreči samo dol po isti ulici; je ravno sovpadalo z mojo dietouser posted image user posted image user posted image , moji miceni v šoli pa so že kar najstniki, tak da tudi to ima svoje čareuser posted image user posted image
Hvala za cmokuser posted image , naša Enja se slini kot polž, zdaj so ji ravno rastle vse trojke, štirke že prej, tak da sem ji morala parkrat na dan preoblečt majico, toliko da ji res nisem slinčka dala; pa ne bi šlo, ker še pri hrani si ga dol da.

pridne bodite, pa saj ste, vam pošiljamuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 448
31.8.2006 3:38:20   
Katrin
Lep nočni pozdrav!

Ravno sem končala s pripravami za službo, moja dva sladko spita user posted image .

Kaja raste in je prava radovednica in raziskovalka. Tudi pove že kar veliko : "mami, ati, auto, deda, babi, teta, teja (mateja), gol (žoga), Kaja, brrrrrrr, ena, dve, pati (copati), oda (voda), tai (čaj), dol, gor, pa-pa .... Sedaj mi ne pade na pamet vse. Najbolj smešna je, ko poskuša povedati kaj v stavku kot npr.: "Ati auto brrrrrr pa-pa"

Naj povem še eno prigodo user posted image : Ko smo šli kupovati čevlje za Kajo, sem tudi jaz našla take, ki so mi všeč. Medtem, ko sem se jaz obula v nove čevlje in naredila en krog po trgovini, mi je Kaja skrila moje stare čevlje. Iščem in iščem...jo sprašujem, kje so mamini čevlji... Ona pa se le smeji in potem iztegne roko proti razstavni polici - moje stare čevlje je lepo zložila med nove na polico v prodajalni.... Da padeš dol, kaj ji ne pade na pamet user posted image

Drugače smo zdravi in nasmejani. Ker smo bili 2 meseca na morju, bi sedaj bila kar naprej v vodi ali pa šla pa-pa. Zna biti naporno, a mislim, da bo kmalu pozabila, saj gremo v petek prvič v vrtec user posted image

Rainbow: hvala za vzpodbudne besede, tudi midve s Kajo sva še vedno fizično navezani user posted image ; mami gor in mami dol

Skaana: tudi tebi hvala za vzpodbudne besede glede vrtca; vem, da morajo otroci biti med vrstniki, a me je vseeno strah. No, morda pa le ne bo tako hudo!

Dolina: glede neješčosti se ti po mojem ni treba obremenjevat; otrok poje kolikor mu paše; tudi meni se zdi, da Kaja včasih poje premalo. Na morju se je celo zgodilo, da je 4 dni pila samo vodo...

Prav lep pozdrav vsem in veliko lepih ter nepozabnih trenutkov še naprej user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.9.2006 20:59:53   
Skaana
Da malce osvežim zadevo user posted image ,

nam se ful dogaja. In to same piuser posted image  glede gradnje hiše. Vodovod user posted image . No, pa ne bi to vam.

Naša Atena že ful govori. In to resno. Že kar stavke tvori. Zdle sem čist dol padla, ker je postavila že pravi sklon. Rekla je: Ni ga Starka tu. Prej je pa govorila vse v imenovalniku. Ni Stark tu, npr. Pa zelo se trudi že kaj razložit, če pa ne gre, pa me prime za roko in pokaže user posted image . Zadnjič je z neko teto šla gledat male user posted image . In ko je prišla nazaj, je začela ful na veliko razlagat: khgkhgkhg tam mali... Jaz se pa z nekom na veliko pogovarjala in je sploh nisem slišala. Šele čez čas. In potem je bila tako zelo ponosna, ker sem jo razumela, kaj je povedala. In je prikimavala, se smejala... Najbolj je pa srčkana, ko koga kliče. Počepne, da rokici skupaj in ploska ter govori plidi, plidi... Vse jo zanima, ful se že zaigra s punčkami, jih pokriva, hrani, previja, daje dudo, potem je čist nora na avto na baterije, ki ga majo sosedi. In najprej ko zagleda moj avto, je že za volanomuser posted image . Pa da ne govorim o plezalnih vragolijah. Je kot kozliček - višje kot je, boljše je. Pa ne glede na ceno. Lovljenje, skrivanje, delanje potičk, risanje, plesanje, metanje po postelji... Pa mi že zmanjka. Kaj pa vi kaj počnete?
Se je pa pred kakšnimi tremi dnevi naši mali na spodnji ustnici naredili neki beli flekci. Kaj bi to lahko bilo? Zgleda, da jo nič ne boli. Mogoče malo srbi, sam roke si itak skor skoz rine v usta, tako da ne vem.

Rainbow: no vidiš, vsaka slaba stvar je za neki dobra, pravijo. Koliko si pa do zdaj zgubila, če ni skrivnost? Kako ti je ratala torta in kako ste praznovali?

Katrin: zelo me zanima, kako je bilo v vrtcu. Nas vse to še čaka user posted image . Ampak šele naslednje leto. Upam, da se je Kaja dobro ujela in da vama ni preveč hudo. Mene pa že zdaj stisne, ko božam kakšnega bušija user posted image . Jaz bi še kr rada, da bi Atena bila dojenček user posted image  Mah, sem res čudna, kajne?

Pa pa user posted image .

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?