Skaana
|
Evo me , v tejle gužvi se vam vendarle javljam. Men je tok hudo, ker je konec, ker zdaj ne bom mogla bit več tolk z miceno... Začetek šole, kaj čmo, tako pač je. Katrin, dobrodošla nazaj. Lepo da ste se spočili, vsi se na dopustih ne, a ne, Fipi? Glede vrtca pa ne skrbi. Otroci nujno rabijo druge otroke. Preverjeno. In sam to je pomembno. Vsaka stvar ma pa tud negativne zadeve, saj veš... In da si pestovala že malo princesko? Kako lepo. A se z wahoo poznate privat, verjetno. Suzi* nadvse te pogrešam na forumu. Daj, napiši kaj o Anžeju. Vem, da je brihten in priden fantek. Ziher. A dogaja se vam pa tudi kaj, ali ne? NiLe, bravo za Leo, da se je tako odrezala. Glede reakcije, pri nas je prišla deveti dan, tako da... No, pa saj je vse v redu, a ne? Mene pa resno skrbi, kako bo zdaj pri cepljenju. Kr panika me grabi, da ne bi spet kaj po bolnicah letali... Kaj pa je to denverski test? Prvič čujem. In dogodek v Tivoliju . Prava mala borka, ni kaj. Ja ona že ve, komu lahko kaj posodi, a ne? Hvala za tolažbo glede uspavanja. Sam res nikoli nismo imeli težav. Zdaj pa jo ne bi rada navadila, da bomo mogli zraven nje hodit spat Pa jo pustim in vsake toliko časa vprašam, če je zaspana. Včasih reče da je pana, sam noče it po dudo. Naslednja faza je, da si gre po dudo in gajgajeka, potem pa hodi po stanovanju kot kak mesečnik, si rine gajgajeka v obraz in duda. No, nazadnje pa le gre sama v postlco... Ah, bomo že. Rainbow , ja saj ti si kriva, da sem toliko preskočila... Ker sem sam spremljala zadnji post in si bla skoz ti Le kaj bi me brez tebe. V petek pa... Zame tud. No ja, vsaj delo mamo pa lušno, a ne? Men je prav fino delati z micenimi. Kako si lahko fizično utrujena Če pa hujšaš . A kolesarita toliko al kaj? Kje imaš pa micene dve? Men je blo tok fino, ko sem lahko šla v fitnes, ko je mala spala. Zdaj pa ni šans. Čez dan le kakšno urco in pol pa zvečer ob devetih, pol desetih, pa zjutraj ob pol osmih avf... No, saj ne jamram, sam... Pa saj dobro veste kako to gre . Glede šefovstva - kdor prizna, se mu pol oprosti. Pa kako lahko nosiš hlače pri hiši, ti ti ti... Nadvse prijetno praznovanje Liinega rojstnega dne vam želim. Za njo pa enega mokrega lupčka od naše Atene. Itak pa jih je že verjetno vajena. Aja, a se vaši otroci še kaj slinijo? Naša bi še zdaj včasih rabla slinček Dolina, tvoja Zoja bo pa ziher genij, ni kej... Da jo že zdaj zanimajo take stvari . Držimo pestke za izpit, ti pa kr javi, kdaj mormo še bolj stisnat, ker itak vemo, da rabiš pri vsakem tud srečo. Tudi če znaš. Glede hrane. Naša je tud ratala ful zbirčna. In ugotovila sem, da ne mara jest kosila takoj ko se zbudi. Pa najbolj ji grejo v rito makaroni in še bolj špageti, pa tud krompir ma rada. Zelenjavo štrajka. Obožuje pa jajce. In tukaj bi ti predlagala, ker v rumenjaku je tudi veliko železa. Nimaš pa kaj narest... Edino tabletke, sam kaj pa vem... Fipi, čestitke za novo službo . Da bi se dobro počutila in imela super šefe. Tako, zdaj se pa moram poslovit. Glavo imam polno, pa še moram napisati zapisnik... Pa jutri celodnevni seminar spet, v četrtek zdravstveni pregled in dva sestanka... No, pa naj se vam ne smilim, ker mam taaaaaakega sončka doma, da mi kr vse zapoje. Uuuuhhhh trmast je tudi ta moj sonček, a to nič ne šteje. Šteje pa to, da je vedno bolj in bolj lep in moj in moj... Mejčkajte se nadvse lepo . Pobožajte naše sončke. P.S. Če slučajno mrknem za neki časa, vedite da ne zmorem vsega, ker zdaj bomo pa verjetno res gradili... Sam brala vas pa bom vseeno, brez skrbi.