Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 20.9.2006 12:40:32
|
|
|
|
barakuda
|
Bomo kmalu slišale v medijih, da je nenormalno narastla prodaja svežega kvasa A si predstavljate, da bi navedli vzrok ??? Ja no.... če pa otroci potem spijo
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 20.9.2006 12:58:54
|
|
|
|
natalia
|
vse bi naredile samo, da bi mulci spali, ne..
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 20.9.2006 14:06:49
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barakuda Bomo kmalu slišale v medijih, da je nenormalno narastla prodaja svežega kvasa A si predstavljate, da bi navedli vzrok ??? Phahahahahahahahaa Mamice pitajo dojenčke z svežim kvasom Mojmu sicer ni nucal-to noč, bom pa vstrajala še naprej, saj sem tako prepričana v to, da bo moralo že zaradi tega delovat. Drgač ga bom pa sama eno pest požrla, pa bo kar bo! Če ne drugega slišala ne bom ničesar več, ko bom zadrnjohala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2006 14:14:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 20.9.2006 16:36:43
|
|
|
|
Romcka
|
evo jaz sem mojda mozeka poslala po kvas...pa ko sem mu pojasnila, da ne bomo kruh pekli ampak Kajo pitali, mi nic ni blop jasno....on je ful skepticen pa kr nebi....sem rekla, da ni treba, samo od zdaj pol jaz ponoci strajkam hahahahahahha...pa po enem letu prebujanja, ji bo sam kilo kvasa v usta dal hahahahahha danes sprobamo in jutri porocamo... pupe zlate ste....sem prec tale link poslala vsem kolegicam z dojencki....bo pa po moje cist res porasla prodaja kvasa:):):):) lupcka R
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 20.9.2006 22:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz sem tut danes šibala takoj po kvas in ji ga pred spanjem dala. Sem mislila, da ga bo ven spljuvala, pa ji je bil tako všeč, da je celo kocko hotela zbasat v usta... Pri nas smo tudi že 8 mesecev aktivni podnevi in ponoči. Zadnje noči se hoče igrat, podnevi pa spi največ 1x po 40 minut. Danes je bil sploh extrem. Ponoči je vsega skupno spala 8 ur, čez dan pa mi je za 20 minutk v avtu "padla v komo". To se pravi...cca 8,20 h... Res upam, da je kvas rešitev!
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 20.9.2006 22:08:17
|
|
|
|
Vesnika
|
Joj, kok ste face! Se moram prav smejat zraven, ko berem, kako se zabavate s temi kvasovčki... Mi k sreči kar solidno spimo...zbudimo se 2 - 3x na noč, da malo pozizamo, pa zaspimo nazaj... se nimam kaj pritoževat...
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 8:33:35
|
|
|
|
Bejba
|
Samo eno vprašanje. Lahko dam kvas 4,5 - mesečniku? Imava že en gosti obrok in drugega uvajava. LP; Bejba
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 8:47:38
|
|
|
|
barakuda
|
Caffee, to pa le pazi, koliko ga bo mala pojedla, da ti ne bo za cel teden zaspala Meni je drugače kvas tud ful dobr za jest
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 9:12:06
|
|
|
|
Angellina
|
Poročilo: Ob sedmih pred boco mlekca dobil po žlički razstoplen kvas. Veselo plunil ven in me zmedeno gledal in se pačil. Ponovno pripravila razstopino in jo zmešala v flaško z mlekom. Jedli vse do osme ure, ker nismo vedeli ali smo lačni ali ne. Nato smo se uspavali do devetih in končno zaspali kot top. Spal je vse do enih! Pol smo jedli do dveh, ker smo v mes najmanj 100x počili. Pa je sledil spanec do petih zjutraj, ko smo postali tako lačni, da se je hiša tresla. Spet smo jedli eno uro, ker je Mr. baby imel v mes 1000 in en problem. Od prdenja, jokanja do smejanja...riganja raje ne bom omenjala . Ob šestih je bil tako buden kot čukec, tako da je sledilo previjanje, umivanje in ostala jutranja opravila. Ob pol osmih je zaspal kot ubit in še vedno spi . Skratka tole je bila nebeška noč, saj jo navadno prebedimo! Draga Narcisa pošiljam ti ene 100 cmokov od mene, tole od Mr. babyja in od mojega muca ( ), ki je po tvoji zaslugi projekta kvas, končno lahko v miru izvajal akrobacije na meni . POzdravček, a
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2006 9:32:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 10:49:30
|
|
|
|
Bejba
|
Angelina, koliko pa ste pri vas stari?
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 11:35:21
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba Angelina, koliko pa ste pri vas stari? 26 let, 28 let in 2 meseca Zakaj, a ker ga tok sračkamo? Se še lovimo veš, k smo frišni.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 12:03:51
|
|
|
|
natalia
|
pa kaj si ti nor! vstala sem samo 5x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aleluja!alelujaaa,alelujaaaaaaaaaaaaaaaa! narcisa -
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 12:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, ha, ha,... saj sem vedela, da bo shajal ! Ko smo mi probali, sem mislila da smo odkrili luno! O tej izkušnji sem povedala tudi pediatrinji in se je samo nasmihala in nič komentirala, jaz sem pa raje utihnila in si mislila svoje - taki razni nasveti "starih babic" so sigurno preizkušeni in dobri, sicer se ne bi ohranili do sedaj. Sicer pa ima ful dobre nasvete tudi g. Maršič - zeliščar. http://www.marsic-sp.si/ Kar poročajte če je uspelo!!!
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 13:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naj me nekdo danes spomni, da spet ne pozabim dati kvasa
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 13:12:40
|
|
|
|
škratek
|
Ojla! Nam pa na žalost ni pomagalo. Smo bili enako aktivni kot prejšnje noči. Je bilo pa zanimivo kako ji je bil kvas všeč - čisto lepo je polizala kepico kvasa in jo pogoltnila. Sem bila 100 %, da se bo kremžila, ker ima rada samo in še enkrat samo sladko. Danes poizkusimo ponovno.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 13:47:33
|
|
|
|
sonchica
|
mo mi danes tud probali ma prav zanima kak se bo obneslo ....
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 14:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je zdelo, da je preveč lahko, da bi blo res...Pri nas ni bilo izboljšanja. Bomo pa še poskušali.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 16:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kvas - nisem še slišala, da pomaga za spanje. Vem pa to, da je zelo zdrav in da ga priporočjao da ga poješ vsak dan. Odrasli do eno žličko na dan. Izboljšuje namreč imunski sistem. Tako da mislim, tudi če ne deluje na spanje, je pa za zdravje. Drugače je pa tudi za spanje dobro čaj iz kamilic, kimla in janeža pa ne premočan in malo sladkorja. Pozabla še napisat, kvas je tudi zelo dober za lase, za sijoče in bolj goste.
< Sporočilo je popravil JanjaE -- 21.9.2006 16:28:26 >
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 20:58:47
|
|
|
|
srečica
|
Narcisa, hvala , da si nasvet delila z nami. Jaz sem danes to prebrala in dala mojemu 8 mesečniku, ki se že 4 mesece zbuja najmanj 3 krat na noč. Bomo videli kaj bo danes. Jutri poročam. HVALA. Lep pozdrav vsem in držim pesti, da bi res vsem pomagalo. Darja
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 21:11:23
|
|
|
|
lenika
|
Jaz sem tudi danes preizkusila in poročam jutri.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 21:13:25
|
|
|
|
natalia
|
moja je že prejela kepico, bomo danes videli, sladko spimo VSE!!! lp
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 21.9.2006 21:18:05
|
|
|
|
bini
|
uf, se pravi da imamo možnost, da deluje vsaj na enem od naših otrok ... poskusmo jutri, dans ni kvasa... mirno noč vsem
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 22.9.2006 7:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
včeraj sem dala Maxu kvas. Če smo se še včeraj budili na manj kot uro, se je danes zbudil le 1x in to ob 11.15 in je spal do 7.00 Danes ga spet dobi. S tem, da sem pa jaz malo spala, ker sem se skoz budila in ga hodila gledat, če je vse OK z njim, saj mi je bilo čudno glede spanja. Še premaknil se v postelji ni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?