Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 25.9.2006 16:35:20
|
|
|
|
natalia
|
zdravo, mi smo danes spali še kar. zvečer sem ji dala kvas in upala na najboljše - potem pa se je zbudila 6x (v primerjavi z prej relativno malo) in sem bila malo razočarana, da pa vse ni v kvasu, in kaj kasneje ugotovim ? da je prikukal ven četrti zobek in to je bil razlog zbujanja ponoči, tk da mi gremo s kvasom naprej!!! kako pa kaj ostale kvasovke? se ne morte naspat al kaj?
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 29.9.2006 12:06:23
|
|
|
|
Darči76
|
Meni ta kvas še vedno ne da mira - smo probali in resnično deluje!!!! Me pa skrbi naslednje: - kaj če se otrok oz. organizem navadi na kvas in potem se nbe bo naučil sam spat brez kvasa tudi kasneje??? - in kako sploh deluje kvas, da omogoča miren spanec? Do kake rekacije pride? Se pravi ZAKAJ? In - pa je možno, da bodo kasneje kaki stranski učinki tega kvasovanja? Če se je katera kaj pozanimala, naj mi prosim javi. Jaz sem iskala, pa brez uspeha. Hvala, pa miren spanec naprej!
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 29.9.2006 12:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Bistvo kvasa je v tem, da ima veliko vitamina kompleksa B. Vemo pa (jaz sem vprašala tudi pediatrinjo), da vitamin B vpliva dobro na živčni sistem. Mi to z našim Borom prakticiramo že eno leto in nima nobenih stranskih učinkov, ni odvisen , itd., itd. To je tako kot s čajčki. Zdaj ga kakšen teden nismo dali in spi normalno. Isto vmes - ko smo videli da mu ni potreben, ga nismo dali. Vprašaj kakšnega zdravnika in ti bo rekel , da ga jej tudi ti , saj je zelo zdrav.! Manj kompliciraš, bolje je.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 12.10.2006 9:33:15
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kako kaj kvasovke? Ali še prakticirate to metodo in ali je uspešna. Naš skoraj 7 mesečni po virozi ne spi več. Non stop se zbuja in želi spati na rokah. Razmišljam da bi poskusila metodo s kvasom. Hvala!
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 12.10.2006 10:14:53
|
|
|
|
Izabela_
|
Naš mali ne spi dobro, tudi kvas žal ni pomagal, ampak mu ga vseeno še vedno dajeva vsak večer, mogoče bo pa 1x prijel.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 12.10.2006 10:20:09
|
|
|
|
rija
|
Jaz sem glihkar kupila kvas in danes začnemo terapijo s kvasom. Upam, da bo pomagalo.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 12.10.2006 11:09:21
|
|
|
|
Nixxon
|
Nisem bral cele teme: kaj pa kaki stranski učinki, npr. da bi imel slabe zobe potem ipd.? So se pokazale kakšne slabe strani ali ne? Na daljši rok.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 12.10.2006 20:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri nas kvas tudi deluje - razen zdej ko smo imeli prehlad + zobke, je bilo precej hudo ponoči.
|
|
|
|
RE: SLADKO SPANJE - preizkušen recept! 12.10.2006 20:49:19
|
|
|
|
Katrin
|
Saj ne morem verjeti Pravite, da to res deluje? Tudi mene bi zanimale posledice, če obstajajo. Sem pa radovedna in bom verjetno poskusila to metodo Lp, katrin
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?