Lusa
|
Zdaj bi pa še tudi jaz nekaj dodala mi včeraj ni delaL INTERNET..Počutim se krivo ,saj ste ravno zaradi naše princeske Ajše odprli to temo in glejte zdaj ,kaj vse se dogaja. Kerensa ,res sem ožaljena ,besna ,jezna in marsikaj drugega še.Kot veš ,smo se v soboto zvečer ob 19.25 slišali in si rekla ,da se stavita na avtobusni postaji v Gornji Radgoni ČEZ 20 minut ,saj sta ravnokar štartale iz Murske Sobote.Takoj sem šla do mojega šefa in ga prosila ,če lahko grem domov in mu razložila situacijo.Takoj mi je dal dovoljenje.Kaj pa vidve naredita medtem ,ko jaz čakam na avtobusni???Me pustita čakat in se kar peljeta skozi križišče.Samo 10sekund;ja 10 SEKUND bi potrebovale ,da se odpeljemo takoj do mene ,saj sem itak domna čisto ob glavni cesti. Pa ne se zdaj izgovarjat ,češ ,da vama ni delal telefon :saj sta mi v Murski Soboti rekle ,da bosta nedosegljivi in vaju naj kar počakam na avtobusni.Tudi izgovor ,da sta šle po drugi poti ne DRŽI ,saj druge poti ni do Maribora za prit ,kot skozi Gornjo Radgono. V glavnem moj in prijateljičin trud ,ki je poskrbela za posteljico je šel v nulo.Res hvala vama.Vsaj toliko dobre bi lahko bile ,se stavile za omenjenih 10sekund in povedale ,da ne bosta peljale mojo robo ,ki je bila čisto nova.Jaz pa tako naivna in vas čakam jaz 50minut in potem še je vaju mož čakal 20minut. Ne potrebujem nobenga denarja in opravičil ,le povem vam ,da ZADNJIČ.... Lep pozdrav vsem RR Nataša P.S.malo pozno pogrevam ,a morala sem se izpovedati ,pa če me takoj popljuvate.Zdfaj tudi vedno bolj razumem BARBS ,čeprav ste vsi vi in KERENSA ogromno pomagale pri Ajši ;seveda brez prosjačenja ,da se razume.
|