Anonimen
|
Piščanc - Ne vem no, meni se zdi da je za plačo 160.000, včasih pa je domov prinesel 150.000,00 SIT - 80.000 sit visoka preživnina, glede na to, da so doma še trije otroci plus seveda midva. Nimam filinga da sva za to škrta, pa poskusi ti z ostankom 70.000 sit prehraniti sebe in tri otroke, moja porodniška za znaša 70.000 sit, pa seveda kaj prihraniti, kupiti kak voziček, pleničke, pa kaj bi naštevala saj veš sama kako to gre plus da kupujem adaptirano mleko ker ne dojim pa gre še ful denarja za to mleko. EJ FOLK, Privoščite nama vendarle tole morje, včasih smo šli v hotele, zdaj pa.... Hvala Kerensa, Kira, ki vsaj malo držita z nama. Kerensa, moj je točno tako naredil kot si rekla, ni plačal preživnine, temveč položnice za šolo v naravi in to navedel in sporočil sodišču, da je to pač namesto preživnine. Senica pa je to izpodbijal, navedel nek zakon, citiral.."nagrade, darila, samovoljni prispevki se ne štejejo v preživninske obveznosti..."In sva še ta denar pušnila. VERITAS- Saj zato sem pa odprla to temo, tožba KAO spada med prioriteto in naj bi bila končana v enem letu NAJ BI BILA, najina se vsekakor vleče že skoraj dve leti, pa nič ne kaže da bo kaj, ker še obravnava ni bila razpisana. No bila je ena, kot sem rekla, pa je bila preložena ker je bivša pustila službo. Sva pa midva danes dala na sodišče kot je predlagala Kerensa, popravek tožbe, OD VLOŽITVE TOŽBE DALJE DO PLAČILA.... to sem res pozabila, oprostitev plačila sodnih stroškov sem pa videla, da sem zahtevala. Saj sem že čisto zmešana zaradi teh papirjev, skoz neke popravke tožbe dajeva na sodišče, ker nič ne naredijo, sem že čisto zmedena zaradi tega vsega..
|