katis
|
Dobro jutro ! Še kaj zaspane? Res je tjaga, megla - ampak upam, da se bo čimprej razkadila in soncu prostor naredila... Ja, danes pa spet beljakovine... ...komaj čakam, da pridem domov na kosilo. Z: 2 jabolki (vem, da se že ponavljam ) pa en ali dva kofetka brez K: mal piščanca (dušenega ali pečenega) s kakim korenčkom, pa še mal cvetače in brokolija Z: verjetno tuna s pardižnikom, olivami, kumaricami in sirom...razen, če naju ata na kake ribice povabi ma je pravi stručko za ribe No danes se bom končno spet mal razmigovala, ker efekt popušča, tako da veslaška naprava here I come! Kar čutim, da rabim... kar se kilc tiče - jaz se dnevno vagam. Pač ne morem iz svoje kože. Vem sicer, kako se teža dnevno spreminja in podobno, zato ne paničarim, tudi če gre malce gor pa pol spet dol. saj je neormalno, glede na to, a imamo tako 'različne' dneve. Mi je pa res važno, da gre trend navzdol. In to zaenkrat še gre, čeprav se je spet precej zabremzal (jaz sem namreč že od 31.7. na dieti). Ampak SE NE DAMO. Ker vem od prejšnjič - ko preprodim tisto 3 tedensko 'krizico' v drugi tretjini diete, potem kile spet kar padejo. No, tako je bilo prejšnjič. Sedaj se je kriza pojavila kakih deset dni nazaj (+ ) in seveda ni blo nobenega pravega gibanja kil. Sedaj čakam ponovni padec na vagi. Tako da upam, da bo v petek končno spet mal bol prava razlika. In če se vaga danes zjutraj ni motila, bi morala bit