|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo ob rojstvu!
5.9.2006 12:45:06   
sončica1
Ker bo prijateljica kmalu rodila bi ji rada nekaj kupila. Ne bi pa rada kupila neumnosti.
Kaj priporočate oziroma kakšnega darila ste bile najbolj vesele?

Hvala za odgovore!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo ob rojstvu!
5.9.2006 12:47:12   
Anonimen
o tem je bilo že govora.
Moje mnenje kupi ji BONE,tako si bo sama šla iskat kar potrebuje za otroka.zagotovo jim bo prav prišlo

(odgovor članu sončica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2006 12:50:23   
pinkiponki
Jst sm tut absolutno za bone....lahko od Baby centra, Pikapolonice, H&M,.....

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2006 12:53:34   
Jacqueline
Absolutno so boni najbolj praktični, ampak če hočeš nekaj bolj osebnega, pa bi ti predlagala kakšen ful lep foto album pa kakšne lepe copatke!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2006 13:00:03   
Anonimen
Edino, kar mi ni bilo prav preveč všeč, so bile kakše "malo večje" stvari za oblečt.

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2006 13:14:31   
Metuljček Cekinček
Jaz bi bila vesela česarkoli s spodnje trgovine:

http://www.busi.si/shop/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2006 13:16:03   
ElaM
Naša je dobila veliko plenic (praktično), veliko oblačil, za malo večje (tud ok, bo treba manj nabavljat). So pa oblačila vsa v roza barviuser posted image , očitno ljudje še vedno mislijo, če je punčka mora bit roza.user posted image . Pa eno vrečko presenečenja, tega bo  Tinkara čez par mesecev najbolj vesela (pliški, pa nočna lučka, cd s pesmicami,..). Hvala Skorpija, če bereš.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2006 14:11:14   
Pikica76
Jaz ti bom napisala kaj je bilo meni všeč in kaj ne od daril:

- foto albuma FUNIMAL ful luškan je zraven priložena plišasta igrača pa ful lepo zapakiran, odlična zadeva, ki jo zdaj sama prakticiram pri darilih (poglej pri kakšnih foto studiih

- ne kupuj oblek, ker to je bilo meni čisto odveč, saj sem imela večino že kupljeno in ne pričakuj, da imaš isti okus kot mamica, kateri boš obleke podarila (sem jaz tudi delala to napako, ko še nisem imela otrok)

- blazina za dojenje - meni osebno je prišla zeelo prav, pogotovo če greš na obisk ko je otrok še čisto majhen kasneje ni več tako uporabna (Odeja Škofja Loka imajo tudi v Baby centru)

- posteljnina za posteljico+ jogi rjuha

- plenice so meni zelo neosebno darilo, tako kot da bi prijateljici odnesla vložke

- igrače, igrače in še enkrat igrače - jaz sem bila tega vedno najbolj vesela. Dojenček pa malo manj.user posted image

- prenosna posteljica (takrat ko je v akciji v Baby centru in stane 8.000 SIT, drugače je predrago darilo)

- gym -to je tisto igralo za na tla, ki visi nad otrokom in nad njim so obešeni liki - naš tamali ga ni imel od rojstva in ko ga je pri kolegici videl pri starosti 9 mesecev se mu je čist odtrgalo. user posted image

- knjigica TO sem jaz, da bo mamica lahko vpisala prve vtise o otroku.

Mislim, da je to to. So pa vsa darila, ki sem ti jih napisala stala tam okoli 5.000 SIT (za lažjo predstavo), razen gyma in posteljice). Meni se ne zdi drago, pa še kolegica bo dobila kakšno konkretno stvar, ne pa tako kot jaz ko so mi prinesli polno darilno vrečko, pa čist brezvezne stvari, dal so pa zihr ful več denarja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2006 14:46:42   
pat
-boni so kul
-meni soebno tud plenice - zakaj pa ne
-denar (lahko ga nakežeš na malčkov račun npr, če ga ima)
-DARILO ZA MAMICO!!! ker ga ona tudi potrebuje!
-kakšna knjigica, kjer lahko vpisuješ otrokove lastbosti - jih je pa cel kup, malo se pogleda...

ostalo pa je najbolj, da vpr, mamico, kaj potrebujejo.... in res je, ce imao puncko - lepo prosim, naj ne bo vse roza....user posted image

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
5.9.2006 14:56:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pat)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2006 14:58:08   
lenika
Jaz sem bila najbolj vesela bonov in oblačilc že za nekoliko večjega otroka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2006 19:41:25   
mimikimi
kje se da kupit knjigica, kjer vpisuješ otrokove lastnosti, lepiš sliki... zanima me za ljubljano?
Pikica 76 kje si ti kupla ta album FUNIMAL?user posted image hvala za odg.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2006 19:48:58   
Anonimen
Imajo jih v knjigarnah; poglej v MK, DZS, Vale,...

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2006 19:58:04   
mimikimi
hvala za odgovor!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2006 20:01:21   
vanč
Mi smo imeli veliko že nabavljenega, vendar sem bila zelo vesela tudi bodijev, ker sem ugotovila,da tega ni nikoli preveč,sploh če dojenček veliko bruhca. Zelo sem se razveselila dekce, posteljnine in črpalke za mleko(prej nisem nanjo niti pomislila,vendar mi je prišla zelo prav). Ker je naš septembrček in se je začenjala hladna jesen,sem se razveselila toplih in kompaktnih copatk za na sprehod.

vanč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2006 20:24:56   
kincapika
Ko boš nabavljala darilo... in če boš kupila obleke... malo preračunaj, koliko bo star otrok, ko bo to nosil... js sem namreč dobila veliko cot za 8 mesečnika in sicer zelo lepe poletne kolekcije... ko pa bo moj user posted image  lahko to nosil, bo pa ZIMA???? brrrrr... škoda... mogoče pa za drugega user posted image ???

Pravica pravic je pravica živeti
ter očka in mamico ob sebi imeti

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2006 20:41:15   
petja

IZVIRNO SPOROČILO: mimikimi

kje se da kupit knjigica, kjer vpisuješ otrokove lastnosti, lepiš sliki... zanima me za ljubljano?

Poglej v Baby Centru (pritličje, pri blagajni, tam kjer so revije MAMA), pa tudi po vseh knjigarnah .

Pikica 76 kje si ti kupla ta album FUNIMAL
Tole pa ona ne bo vedela, ker je bilo darila od mene user posted image  user posted image . Kupila sem ga v Kodak foto studiu v Mercator centru v Šiški. Imajo ogromno albumov za dojenčke, pa okvirjev za slike ... Sem to kupila še eni prijateljici in je bila tudi ful vesela.

Lp, petja

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.9.2006 21:56:21   
Pikica76
Jaz sem ga kupila v Škofji Loki, obstaja tudi v Kranju v GM FOTO, mislim pa da ga imajo skoraj vseh privatnih fotografskih studijih.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.9.2006 0:07:05   
sonchica
jaz sem bla najbolj vesela darilnih bonov za baby centeruser posted image pa soka sem bla fejast vesela user posted image  

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.9.2006 20:28:40   
karin412
Mene je tudi motilo, da mora biti vse roza, če je punčka, ali pa da niso gledali na letni čas oblačil.
Niso mi bile všeč plišaste živali - sami beli medvedki - ker se mi zdijo neuporabni in jih imam zdaj v škatli.
Potem ni fajn, da kupiš kako kozmetiko, ker vsaka mamica po navadi že prej to nakupi in se odloči za svojo kolekcijo.

Meni je bilo najbolj všeč kaj takega: brisača za otroka (ker sama bi imela navadno), kopalni plašček za večjega, tudi kaka ropotulja, grizalo, morda kaj za jest - pribor, plastične žličke (najdražje so nekje 1.500 sit, pa zelo kvalitetne), tudi plenice, robčki. Ja, tudi jogi rjuha, morda dekica.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.9.2006 22:31:26   
ursi
Moj sinek je dobil veliko torto iz plenic, ki so bile pa malo večje in bodo sedaj prišle prav, pa je bilo zelo lepo darilo. Pa dobil je kozmetiko, pa eni so mu kupili trip-trap stol, v glavnem je vse zelo prav prišlo.

Meni so pa igrače še najmanj prav prišle, ker jih imam že.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.9.2006 22:35:17   
ursi
No, pa še nekaj, kar je pa meni najbolj polepšalo dneve in bo mojemu sineku v spomin : telegrami! Mogoče tako iz navade nekateri kar pozabijo na to. Ampak meni se je res lepo zdelo, ko so se spomnili na naju.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?