Pikica76 -> RE: Darilo ob rojstvu! (5.9.2006 14:11:14)
|
Jaz ti bom napisala kaj je bilo meni všeč in kaj ne od daril: - foto albuma FUNIMAL ful luškan je zraven priložena plišasta igrača pa ful lepo zapakiran, odlična zadeva, ki jo zdaj sama prakticiram pri darilih (poglej pri kakšnih foto studiih - ne kupuj oblek, ker to je bilo meni čisto odveč, saj sem imela večino že kupljeno in ne pričakuj, da imaš isti okus kot mamica, kateri boš obleke podarila (sem jaz tudi delala to napako, ko še nisem imela otrok) - blazina za dojenje - meni osebno je prišla zeelo prav, pogotovo če greš na obisk ko je otrok še čisto majhen kasneje ni več tako uporabna (Odeja Škofja Loka imajo tudi v Baby centru) - posteljnina za posteljico+ jogi rjuha - plenice so meni zelo neosebno darilo, tako kot da bi prijateljici odnesla vložke - igrače, igrače in še enkrat igrače - jaz sem bila tega vedno najbolj vesela. Dojenček pa malo manj.[sm=smiley36.gif] - prenosna posteljica (takrat ko je v akciji v Baby centru in stane 8.000 SIT, drugače je predrago darilo) - gym -to je tisto igralo za na tla, ki visi nad otrokom in nad njim so obešeni liki - naš tamali ga ni imel od rojstva in ko ga je pri kolegici videl pri starosti 9 mesecev se mu je čist odtrgalo. [sm=jezicek.gif] - knjigica TO sem jaz, da bo mamica lahko vpisala prve vtise o otroku. Mislim, da je to to. So pa vsa darila, ki sem ti jih napisala stala tam okoli 5.000 SIT (za lažjo predstavo), razen gyma in posteljice). Meni se ne zdi drago, pa še kolegica bo dobila kakšno konkretno stvar, ne pa tako kot jaz ko so mi prinesli polno darilno vrečko, pa čist brezvezne stvari, dal so pa zihr ful več denarja.
|
|
|
|