katis
|
Točn tko je Andreja ! Komaj čakam, da zalaufamo 1.9....se prav veseli, ker nas je tako veliko in bo prav fino brat ter dodajat svoje poste . Upam, da bomo vse do konca zdržale! Ker morate imeti v glavi tisto, da tole ni dieta, ampak NAČIN PREHRANJEVANJA ki nam bo pomagal doseči naše cilje. Pa naj bodo že tako veliki. Moji so bili v začetku ogromni, saj sem imela pred začetkom kar cca 40-45 kg plusa in sem že skoraj resno obupovala, da mi nikdar ne bo več uspelo shujšat. Kljub raznovrstnim dietam, kljub gibanju, kljub odpovedovanju... a problem je bil vedno, da sem se morala striktno držati ene zaf kane (pardon izrazu, sam je res) rutine, ki me je ubijala. V pol leta po ločevalni pa mi je dosedaj uspelo shujšat že 25 kg (cca 20 v 3 mesecih in teh 5 kg v avgustu! Tu, pri ločevalni, sem si za osnovo vzela Rinino knjižico, prečekirala jedilnike, izločila, kar mi ni bilo všeč in najprej kuhala tako (priznam, da zelo rada kuham, še dosti raje, kot pa jem). Potem sem si pa naredila tabele z dovoljenimi živili za posamezen dan glede na jedilnike iz Rine in tako imam 5 tabelic pritrjenih na hladilnik - beljakovinski dan, škrobni dan, OH dan, vitaminski dan ter 5.tabelo - Nevtralna živila (kar se je v jedilnikih pojavljalo ne glede na dan). In sedaj pridem domov in pogledam na tabelo in skuham tisto, po čemer se mi sline cedijo v tistem trenutku. Zato nimam občutka, da sem na dieti in mi sploh ni težko. Pa še srečo imam, da je moj tako zlat, da se je sedaj kar priključil temu prehranjevanju, samo da ga on dopolni s kakim sendvičem, obilnim zajtrkom in seveda sladkarijami ter je zraven vesel, da se mu tako nič na teži ne pozna (navzgor mislim, pa že itak je bolj drobne sorte). Tako da punce, jaz sem 100% prepričana, da bomo uspele prilesti do konca v čim večjem številu s čim manjšo kilažo . P.S. Vendar pa moram že danes javiti, da bom definitivno 'grešila' okrog 21.10., kajti takrat se poročim in bo odklop za par dni. Bom pa tiste dneve, ko ne bom ravno hujšala, še vseeno vas podpirala (sploh če bom našla čas, da pridem kaj na RR).... P.S.II. Zato Bini, ti kar mirno jej tudi paradižnikovo solato! Če pa ti kilce ne bi padle tako kot želiš, pa malo zaostriš tudi to. Ampak po moje ne bo problema... Lep dan in lepo se pripravite na prvi šolski dan v hujšanju
< Sporočilo je popravil katis -- 31.8.2006 7:43:09 >