Anonimen
|
Da se še jaz malo javim pred petkom. V petek imam namreč prvi pregled in, predvidevam, da tudi UZ. Sem možu že zatežila, da ˝mora˝ zraven, po vseh teh ˝hudih časih˝, ki sva jih dala skoz, da sva končno spet zagledala . Ker ne vem, kako bom preživela, če ne bo vse v redu .... Saj občutka nimam, da bi bilo kaj narobe, tako kot v drugo, samo tako.... Zdaj, v tretje, po slabo končani drugi , pomislim kdaj pa kdaj tudi na to, da gre lahko kaj narobe. Skratka, mož je samo rekel: ˝Ja, se razume!˝. Sem pa malo v dilemi, ali naj ga ˝povabim˝ na UZ ali ne ?!?... Kaj pravite? Vem, da mi bo v oporo v vsakem primeru in nima nobenih predsodkov, samo jaz sem bolj taka... Ne vem, čudna?.... Saj ne, da me je sram, samo včasih imam pa rada ˝svojo zasebnost˝ ali kakorkoli se že temu reče. In včasih zna biti to sploh fino !!!!... Ne vem, kaj menite ve? No, in če bo vse OK, gremo v soboto končno na morje . To pa že komaj čakam!!!!!! Se vam pa v petek še javim in sporočim svojo ˝identiteto˝. Glede stanja ˝na telesu˝ pa pri meni po starem. Slabosti, slabosti, slabosti.... Se tako zelo trudim, da ne grem bruhat..... Do zdaj mi je uspevalo, upam, da zdržim še kakšne tri tedne. Zaspana sem pa tudi še vedno - zelo, zelo. Jaz sem pa moji mami izdala, da bomo imeli končno malega Bubija . Sem v soboto ravno likala, pa je prišla k meni, pa me vpraša, kako kaj zdravje (ker sem bila na Klomifenu in sem imela obupne bolečine, verjetno tudi hiperstimulacijo), ker je to najino ˝kalvarijo˝ poznala. Da pač nič ne povem zadnje čase. Pa se nisem mogla več zadržat... Pa jo pogledam, in se ji nasmejim, pa pravim: ˝Ja, dobro!˝ . Pa pravi: ˝Kol´k´ dobro?˝. Pa jaz še enkrat, vsa nasmejana: ˝Ja, zelo, zelo dobro... dobro!!!....˝ . No, pa ji je končno ˝kapnilo˝ .... Potem mi je pa samo čestitala, pa komaj je solze zadrževala. Mala Pika je bila pa zraven, pa ji ni bilo nič jasno .... Bi kar nekaj vprašala, pa ni vedela, kaj naj vpraša ..... Sem ji pa ˝zabičala˝, da me ne sme izdati, ker sva se z možem tako zmenila, in da ko bova povedala, da bo ˝presenečena˝!!.... Pa je obljubila. No, saj ji zaupam!!! Toliko od mene za začetek tedna! Lepo božajte svoje bušije in se beremo! za vse!!!
|