|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
28.8.2006 7:49:22   
BarbaraE
Jezi me edino to, da sem štartala s 5 kilami več kot prvič in mi zeloo paše jest.

Hehe, Taška, to je pa kot da bi jaz izjavila. Mene tudi jezi, še bolj pa to, ker sem se že zredila za 2-3 kg. Katastrofa, ko stopim na vago. Sem se kar ustrašila in se skušam zdaj malo zadrževat pri hrani, da ne pojem ravno vsega in v velikih količinah.

Danes imam 1. pregled. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.8.2006 8:02:44   
lilka
Uf sem že na seznamu, ste ble pridneuser posted image .
Jah s cigareti....sem nehala kadit zjutraj na tešč, kadim šele ko pijem kavo, ker takrat pa ne morem brez. Hm a da bi si lažje kupila, jaz namreč Boss clasic kadimuser posted image Sej se zelo trudim da čim manj, tako po obroku res ne morem zdržat, drugače pa kar gre.

Poročila sva se maja, na poročno potovanje greva pa v Turčijo. Komaj čakam.Upam dfa bo vse vredu, zelo se bom pazila.

Ne vem kaj me heca ta časovni trakuser posted image , pa ja znam nastavit.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 127
28.8.2006 8:53:28   
Anonimen
Da se še jaz malo javim pred petkom. V petek imam namreč prvi pregled in, predvidevam, da tudi UZ. Sem možu že zatežila, da ˝mora˝ zraven, po vseh teh ˝hudih časih˝, ki sva jih dala skoz, da sva končno spet zagledala user posted image user posted image . Ker ne vem, kako bom preživela, če ne bo vse v redu user posted image .... Saj občutka nimam, da bi bilo kaj narobe, tako kot v drugo, samo tako.... Zdaj, v tretje, po slabo končani drugi user posted image , pomislim kdaj pa kdaj tudi na to, da gre lahko kaj narobe. Skratka, mož je samo rekel: ˝Ja, se razume!˝. Sem pa malo v dilemi, ali naj ga ˝povabim˝ na UZ ali neuser posted image ?!?... Kaj pravite? Vem, da mi bo v oporo v vsakem primeru in nima nobenih predsodkov, samo jaz sem bolj taka... Ne vem, čudna?.... Saj ne, da me je sram, samo včasih imam pa rada ˝svojo zasebnost˝ ali kakorkoli se že temu reče. In včasih zna biti to sploh finouser posted image !!!!... Ne vem, kaj menite ve? No, in če bo vse OK, gremo v soboto končno na morjeuser posted image user posted image user posted image . To pa že komaj čakam!!!!!! Se vam pa v petek še javim in sporočim svojo ˝identiteto˝.

Glede stanja ˝na telesu˝ pa pri meni po starem. Slabosti, slabosti, slabosti.... Se tako zelo trudim, da ne grem bruhat..... Do zdaj mi je uspevalo, upam, da zdržim še kakšne tri tedne. Zaspana sem pa tudi še vedno - zelo, zelo.

Jaz sem pa moji mami izdala, da bomo imeli končno malega Bubijauser posted image . Sem v soboto ravno likala, pa je prišla k meni, pa me vpraša, kako kaj zdravje (ker sem bila na Klomifenu in sem imela obupne bolečine, verjetno tudi hiperstimulacijo), ker je to najino ˝kalvarijo˝ poznala. Da pač nič ne povem zadnje čase. Pa se nisem mogla več zadržat... Pa jo pogledam, in se ji nasmejim, pa pravim: ˝Ja, dobro!˝user posted image . Pa pravi: ˝Kol´k´ dobro?˝. Pa jaz še enkrat, vsa nasmejana: ˝Ja, zelo, zelo dobro... dobro!!!....˝user posted image . No, pa ji je končno ˝kapnilo˝user posted image .... Potem mi je pa samo čestitala, pa komaj je solze zadrževala. Mala Pika je bila pa zraven, pa ji ni bilo nič jasnouser posted image .... Bi kar nekaj vprašala, pa ni vedela, kaj naj vprašauser posted image ..... Sem ji pa ˝zabičala˝, da me ne sme izdati, ker sva se z možem tako zmenila, in da ko bova povedala, da bo ˝presenečena˝!!....user posted image user posted image Pa je obljubila. No, saj ji zaupam!!!user posted image

Toliko od mene za začetek tedna! Lepo božajte svoje bušije in se beremo! user posted image  za vse!!!

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
28.8.2006 8:55:46   
Lari
No, da ob Raho lahko izpopolnila svoj seznam, še jaz javljam, da je to moja druga nosečnost in hvalabogu drugi otročiček. Prva je punčka, rojena 18.12.2004.

Lep dan vsem.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.8.2006 8:57:03   
Anonimen

Ma, sem se pozabila podpisati.... Se opravičujem!user posted image

Anonimna 1

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
28.8.2006 10:15:46   
lilka
Kar groza me je, ko berem kako ene bruhate, jaz zelo cvikam, da se mi nebi to na poročnem potovanju pojavilo, ker je menda zelo hudo na letalu, če imaš slabostiuser posted image .
Mene gospa še ni vagala na prejšnjem pregledu(sem šla prehitro), me bo takoj ko pridem iz poročnega, hvala bogu ker mava all-inclusive in sem bom mogla zelo trudit da se ne bom preveč zredila. Joj saj je kar težko, ne smem kadit, ne smem preveč jestuser posted image .....ni nam lahko.
Držim pesti za vse nas, da bomo dobro preživele tja do aprila.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
28.8.2006 10:24:26   
Tinka1
user posted image Pozdravljene punce!user posted image
Joooj kako ste pridne pri čvekanju. Malo sem vas zanemarila, ampak kaj ko sem delala cel vikend, tako da bom nadoknadla čez teden.
Lilka čestitam za poroko, glede kajenja pa se ne sekiraj saj se ti bodo ščasoma zagnusileuser posted image . Upam da tudi meni! Sicer mi ful smrdi ampak kaj ko iz navade prižgem in pol naredim dva ali tri dime, ne gre več! Upam da se mi bo čisto zagnusile. Držim pesti za obeuser posted image
Imejte se lepo in se beremo.
lp tinka

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
28.8.2006 11:01:06   
Beti S
raho- moja prva pikica je bila rojena 29.12.2003, če se ti da lahko popraviš.

Danes sem poklica ginekologa in so mi rekli da je ta teden še na dopustu, tako da moram čakati še en teden. user posted image   Kdaj me bo pol naročil, verjetno konec septembra user posted image  Rekli smo da bomo počakali prvi pregled preden bomo povedali veselo novico, sam nevem če bom zdržala.

Lp Beti

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
28.8.2006 11:08:25   
Beti S
Aja še to!
user posted image Čestitke za vse nove user posted image

Za vse ki se trudite pustiti cigarete pa držim pesti in upam da vam uspe pustiti, ali pa vsaj zmanjšati.

V prvi nosečnosti sem jih pustila takoj. Ko sem naredila test in je pokazal pozitivno sem še enega prižgala in to s takim užitkom, pol pa nobenga več. Zdaj pa nisem več kadilka, sem rekla da če sem zdržala 9 mesecev brez bom tudi ko nebom noseča. Res pa da sem kakšnega prižgala na kakšnem žuru, al pa ko sem bila ful živčna.user posted image  To je bilo zelo redko

Lp Beti

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 134
28.8.2006 11:18:14   
tikka
Jaz imam pa danes prvi pregled in me je kar malo strah. Ne samega pregleda, ampak da bi bilo karkoli narobeuser posted image . Ne vem, kar ene paranoje imam in se sploh ne morem sprostit. Moj mi je predlagal da bi šel zraven in sem bila res vesela, ampak potem se mi je pa pojavilo vprašanje, ali je partner sploh lahko zraven pri prvem pregledu? S tem mislim na dejstvo, da gre za vaginalni ultrazvok? Imate kakšne izkušnje? Verjetno me bo sestra malo čudno gledala?

Joj, punce, dajte me malo potolažit, ker res ne vem, kaj naj pričakujem in pa držite pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 135
28.8.2006 11:58:05   
lilka
Tinka1, hvala za spodbudne besede, tudi jaz čakam, da se mi bi zagnusile cigarete bi bla najsrečnejši človek na svetu.Tudi jaz nama obem držim pesti. Beti s, hvala za držanje pesti upam, da bo pomagalo.
Tikka, kaj naj ti rečem v tolažbo, jaz sem že kar zadnjič mela vaginalni ultrazvok, ker sem šla prezgodaj in ni mogel drugače potrdit nosečnosti. In je tudi mene zvijalo ko sem se tja peljala. Jaz sploh ne želim razmišljat o tem, da bi blo kaj narobe, kar odrivam to misel in si govorim, da sem zdrava in da bo tudi najin otrok zdrav, ker stres pa spet ni dobr za nosečnost.... jaz bom moža vzela sabo na nuhalno svetlino(takrat me bo sigurno blazno strah) in kasneje na kakšen ultrazvok če bo hotel, nisva še toliko debatirala o tem. Jaz v bistvu trenutno nosečnosti še sploh ne občutim, zato vačsih kar pozabim da sem nosča in ne razmišljam o tem.Kaj bo ko me bo trbušček opozarjal na to pa ne vem....ti držim pesti, da bo vse vredu, sej procenti da gre kaj narobe so res majhni, verjetno pa čpomaga, če smo čim bolj sproščene. Sej bomo ena drugi držale pesti, pa bo!

(odgovor članu tikka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
28.8.2006 12:10:17   
bibi
Tikka naj te ne bo strah ultrazvokov! Meni je moja G delala 4 x vaginalni UZ in 2 x je bil zraven moj mož! Pa ni nič čudno izpadlo. Na nuhalni je pa tudi bil zraven, tukaj ti pa naredi UZ po trebuščku. Probajte svoje drage čim večkrat s seboj peljati G in jih vključiti v nosečnost! user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
28.8.2006 13:17:28   
Anonimen
U, ste se razpisale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vsaj imela kaj za brati.

Ej, drage moje, kako čas user posted image  - danes sem že skoraj proti koncu 6t. Danes mi je prvič bilo zjutraj malce slabo in po vrhu vsega celo noč nisem spala - pojma nimam zakaj. Sedaj sem že prvo rundo odpredavala, sedaj pa si malo pretgujem krake v pisarni. Še veno sem  zaspana kot 100user posted image . Pridno odštevam dneve do prvega pregleda  - še 11 dni. Upam, da bo vse ok. Me je neka panika začela hvatati, pa nimam pojma zakaj. Sicer sem zelo optimistična pa vseeno. Pri prvi user posted image  nisem bila tako panična. Kaj je zdaj to? Očitno sedaj že preveč vem.

Kako pa kaj tiste, ki imate že enega sončka doma? Jih dvigujete? jaz našega piškotka moram, čeprav ima že 15 kg. Kaj mi ve svetujete?

(odgovor članu bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
28.8.2006 13:28:31   
tikka
Zdaj mi je že malo lažje in se veselim, ko bom prvič zaslišala bitje srčka user posted image

Jaz sem se za nuhalno že dogovorila v Dravljah in sicer jo imam 23. septembra. danes bom najverjetneje zvedela še točno trajanje nosečnosti in bom potem glede na to še lahko spremenila datum (tako mi je rekla sestra, ko sem se dogovarjala za termin). Na nuhalno in ostale ultrazvoke bo šel moj partner nujno zraven, ker je že od vsega začetka totalno navdušen in okoli tega sva oba enotnega mnenja.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 139
28.8.2006 13:32:29   
*metuljčica*
Meni po programu pride pdp 30.04.2007, 1. otrok user posted image , 21 mesecev

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 140
28.8.2006 16:22:08   
Ivek
ozdrav Rahouser posted image !

Tudi jaz sem na koncu 6 t, pravzaprav prvi dan 7t. Glede dvigovanja otrika-jaz mam 2-letnico doma in ne vek kako naj ne dvigujem otroka!! Sej to ne gre!!!
No, upam da ne bo nič narobe zaradi tega...iz kod pa si?

LP

Ivek v user posted image

Sve prave su ljubavi tužne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.8.2006 17:20:45   
Beti S
Naša ima pri 2,8 letih le 13 -14 kg. Seveda jo dvigujem, saj brez tega ne gre. Poskušam pa to zmanjšati, nevem če hoče na vece ji rečem pridi in ji dam roko. Ravno tako je po stopnica (živimo v 3 nadstropju), ji dam roko in gre, včasih z jokom ma gre. Čeprav jo še vedno veliko dvigujem, se ne spomnim počasi me bo trebuh spomnu da je nesmem oziroma nemorem. user posted image  

Lp Beti

(odgovor članu Ivek)
Neposredna povezava do sporočila: 142
29.8.2006 7:32:31   
BarbaraE
No, tako, pa je prvi pregled za mano. user posted image  Srček je tako lepo utripal. Itak sem zdaj v drugo že tako stručko, da sem takoj zagledala, kje srček utripa. user posted image  (V ta prvo nisem nič videla, dokler mi ni G pokazala na zaslonu.) Je pa UZ izračunal, da naj bi bila kakšen teden več noseča, ker je bebika velika 19,2 mm. No, bomo videli, kako bo na NS. Drugače je pa vse OK - kri, voda, teža (jupi, domača tehtnica laže) in pritisk. user posted image  Naslednji pregled imam 25.9. Pred tem bom pa itak klicala za NS, bomo šli pa kar k Strahovi v Domžale.

No, toliko zaenkrat.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 143
29.8.2006 7:46:21   
gaja*
No, jaz pa sem še cela na trnih, ker imam (šeleuser posted image user posted image user posted image ) jutri prvi pregled... Ma upam, da bom vzdržala user posted image Upam, da bo vse OK s pikico.
Drugače pa, da raho dokonča svoj seznam: to je najina prva user posted image , rodila pa bom najverjetneje v SG (razen če nas kje drugje kaj presenetiuser posted image user posted image )

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 144
29.8.2006 8:20:51   
Anonimen
Punce, men je tok slabo, da bom kar umrla!!!!
Pa mi v prvi nosečnosti ni bilo niti enkrat.user posted image user posted image user posted image

Cigaret ne morem niti videti, kaj šele, da bi si kakšno prižgala. Prebava se je tudi uredila.

Ivek, sem iz Prekmurja.

Sem tko vesela za vas vse, ki ste že opravile pregled in je vse ok. Evo, za vas: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa bom morala še nekaj časa počakati in upati, da je vse ok.user posted image

Pišite kaj.

Počasi grem predavat.

Pa se mi sploh ne da user posted image .

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
29.8.2006 9:12:38   
Anonimen
Moja Pika je stara 3 leta in sedem mesecev in ima 17 kg (pa 110 cmuser posted image ), pa jo še kar normalno dvigujemuser posted image . No, razen na sprehodih, tam je pa več ne nosimuser posted image . Ali ji oči nasedeuser posted image ali ji pa uidem in poizkušam preusmeriti pozornost na igro. Iz postelje, pa za crkljanje pa to, pa normalno. Je ne morem zdaj kar ˝odrezati˝....

Mene je pa začelo nekaj spet v predelu levega jajčnika špikatiuser posted image , pa sem imela zdaj, kakšna dva tedna, kar mir. Sicer sem pri Pušenjaku brala, da ciste po hiperstimulaciji ˝izzvenijo˝ lahko šele po 16 tednu. Upam, da je to touser posted image .... Drugače pa, normalnouser posted image , s slabostmi v nov danuser posted image user posted image ... Ah, saj bo bolje... Enkrat...user posted image

Se beremo! Božajte svoje bušije!

Anonimna 1

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
29.8.2006 9:15:15   
BarbaraE
Raho - sočustvujem s tabo. Meni na srečo ni več tako hudo slabo. Okej, kakšni vonji me še spravljajo v slabost. Bog ne daj, da bi kdo pred mano na wc opravljal ta veliko potrebo. user posted image Ali pa na splošno tisti čudni vonji na wc-jih. Včeraj v službi sem dvakrat skoraj bruhala - sem prišla z wc, brez da bi šla lulat, vsa solzna. Sem se na to spomnila, ko sem prebrala tvoj ticker, Raho. Ti prav nazorno piše, da se zdaj v tem tednu, ko si, lahko začnejo slabosti in da "Rigth about now Mommy's realizing that she needs to clean the toilet a little better." user posted image  Dober opis, a ne.

Meni je pri slabostih pomagalo, da sem veliko pila.

Čim manj nosečniških tegob vam želim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
29.8.2006 9:17:09   
Beti S
Oj

Včeraj smo bili pri naših doma. Mama je spet rekla Emi če bi imela dojenčka... ona reče ja...pa reči mami in tati user posted image  Pol pa jaz: maja kje še... mama pa: ja kaj čakate saj je že velika.... ja mama bomo že.

Potem vskoči mož... ja Ema a veš koliko časa je treba čakat na dojenčka točno 8 mesecev... mama: ja ja... KAJ ma ja, pol pa vsa nasmejana da bo še enkrat nona. Ema ji pa reče ne ti nisi nona user posted image  , ker jo kliče po imenu. To so pa moderne none.

No tako da nismo počakali do prvega pregleda.user posted image  user posted image  

Lp Beti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
29.8.2006 9:28:21   
lilka
Tudi jaz čestitam vsem, ki ste dobro opravile prvi pregled, mene to čaka, 14. 09.user posted image

Joj groza, mi kar slabo postane, ko o vaših slabostih berem, revice boge, čeprav zdaj sama ne vem kaj bi blo boljše, da mi je slabo in se mi cigarete zagravžajo, kot pravi Brabara E, al da mi ni slabo, pa se morem zelo, zelo trudit da ne kar naprej kadimuser posted image .
Pa še v Turčijo grem na poročno potovanje v torek, ko sem že tako cvikala da mi bo slabo na letalu zdaj še cvikam da bo spet kakšen bombni napad kot je bil včeraj, pa da se ti zmeša na trenutke, na trenutke sem pa najsrečnejši človek na svetu, če to ni nihanje rapoloženjauser posted image

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 149
29.8.2006 9:56:32   
katja pv
Pozdravljene! Slabosti še zmeraj ni tako da upam, da bo potekalo kot v prvi nosečnosti, le občasno me zaradi črne luknje v želodcu malo matra blaga slabost, ki pa jo "želodček, poln kot sodček" takoj prežene.
Mojega prvorojenca, ki ima pri 14. mesecih 11 kg še vedno dvigujem, saj je pričel intenzivneje hodili šele zadnji teden. Nosila pa ga bom kolikor mi bo telo dopuščalo. Po stopnicah tako ali tako raje hodi sam. V stanovanju pa je bistveno manjši problem, si hitro najdem kavč ali stol za pod rit.
Pojavila pa se je user posted image  pri vsaki bolj žalostni zgodbi (pisani ali gledani) in me bo to ponovno spremljalo celo nosečnost. Utrujenost je še vedno prisotna, vendar bistveno manj kot prvič. Trenutno kile prej izgubljam kot pridobivam, kar je zaenkrat dobro, saj sem se v prvi nosečnosti pričela rediti takoj ko sem ugotovila, da sem noseča in se ob porodu imela 20kg (sem zgledala kot kit). Upam, da se mi bo uspelo tokrat bistveno manj zrediti.
Ponovno se je uvedla praksa nočnega WC-janja, zaenkrat le 1x na noč pa še to ne vsak dan.
Pregled pa bom imela šele po 15.9. ker sem ugotovila, da je moja G še ta teden na dopustu. Mogoče bova kombinirali kar z nuhalno bom videla.

Raho h kateri G pa hodiš na preglede? Jaz imam dr. Čopi v SB MS.

Čestitke lilka lepo deželo si bosta ogledala za poročno potovanje. Čim bolj se sprostita in uživajta še zadnjič v dvoje na dopustu. Drugo leto boste že trije!

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?