|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
25.8.2006 11:34:51   
dolgolaska
OJLA!!!

Kako ste srečke user posted image ??
Jaz danes dobro...kr nekaj prekipevam od dobre volje...pa sploh ne vem zakaj?!user posted image
Aja....sem čitala pr Septemberkah...da so si iz mavca naredile odlitke bušija...jaz bi si to tudi naredila...sicer pol kasneje...jan.al pa feb.,ampak me zanima kje pa se dobi mavec???

TINAAJA.....KJE SI????TE ŽE NEKAJ DNI NI NIČ GOR!!!TE ŽE KAR POGREŠAM!

Bodite pridne,vesele in nasmejane,pa bušije božajte!!
Lep deževen pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.8.2006 11:38:57   
Anonimen
Copy/paste z MON!

Odlitka se lahko lotiš z mavčnimi povoji.

Dobro se namaži s oljem ali mastno kremo, jaz bi si dala čez tudi folijo za živila. Mavčne povoje nareži na trakce, namoči v vodo in potem polagaj preko trebuščka in prsi. Sproti gladi. Potem je pa treba počakati, da se posuši, kar traja kar nekaj časa, takrat začne tudi stiskati, zato pazi, da ga boš dobila dol:))

Aja, pišem kako naj delaš, seveda pa tega ne boš mogla sama ampak naj to dela tvoj možek ali prijateljica.

Še link,

http://www.mothersbliss.com/shopping/bellycast.asp

Lp, jjasna

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.8.2006 11:43:36   
dolgolaska
JJasna....HVALA!!!
Sam a se da ta mavec kje pri nas kupiti???
Mislim,da so septembrke pisale nekaj o tem da so dobile mavec na kliničnem...al v ambulanti??!!!
A se ti ne zdi to en fajn spominček na bušija???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.8.2006 11:48:05   
dolgolaska
Ha- ha!!!
sem si slikco spremenila...zdajle nisem več žabica ampak miška...tok da če hočeš ŽABIKA..imaš lahko mojo prejšnjo slikco user posted image !

Pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.8.2006 12:20:45   
Pikca
Hoj,
dolgolaska, sem dolžna še odgovor o dvojnem hormonskem testu: naj bi se delal 24 ur po NS - rezultat se potem sešteje. V 1. nosečnosti so mi ga svetovali (rezultat NS je bil 1: nekaj čez 1000 in dvojni HT je potem ta rezultat izboljšal).
Samo še pol dneva do dopustauser posted image , sicer je danes ful noro v službi, ampak potem sledijo 3 tedni frejuser posted image  (no ja, prvi teden bo sicer delovni - bom pisala magistrsko, potem pa na morje).

Pozdravčki!

Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.8.2006 12:30:24   
urla
Dober dan user posted image ,

samo da vas pozdravim, odhajam na vikend tako da ne preveč čveakat , da ne bom preveč zamudila in imela preveč dela v ponedeljek, ko vas bom brala.

pozdravček od Urše user posted image  in male pikice

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.8.2006 12:44:03   
slumpo
ojla

fantastična ideja glede odlitka bušija....
bi bilo fajn da bi res poskušale naštudirat kako se to naredi tako elegantno in brez škodljivih trenutkov za pikico.

ali lahko uporabimo tisti gips ki se ga kupi v artu za odlitke v modelčke. pa se naredi bolj gosta varjanta da se ne zliva.

kaj mislite?????

lp

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
25.8.2006 14:38:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.8.2006 16:02:27   
dolgolaska
SLUMPO...pomoje je treba kupit prav trak(iz gipsa-takšnega kot ga imajo v ambulantah..)potem pa tako narediti kot je napisala JJASNA!user posted image
Pri septemberkah so mi odgovorile, da to baje prodajajo v Levčku v Ljubljani..ali pa da dobiš iz Kliničnega...če seveda tam koga poznaš!user posted image
Se bomo do marca že nekaj zmislle,a ne??

PIKCA..hvala za odgovor!Potem če je na NS vse ok...tega dvojnega testa ni potrebno it delat, a ne??!

URLA lepo se imej na vikendu!

...in pa seveda tudi vsem ostalim želim lep in nasmejan vikend(kljub dežju..)user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.8.2006 17:06:41   
Žabika
Pozdravljene čvekice!
Danes je bilo malo manj časa, tako da sem vas samo na hitro sproti brala! Tudi jaz bi imela mavčev odlitek, ki si ga bom pa poskušla jit naredit kar v službo - seveda, ko bo čas za to!

Dolgolaska: hvala za lepo možnost - mi lahko prosim pošlješ slikico kot ZS. Žabice nikjer ne najdem!

Meaa: moja pikica je bila na NS velika 46,4mm in tam so rekli da je to odgovarjajoča velikost za 11t2d, po ZM pa sem bila takrat v 12t3d, tako da milsim, da je pri tebi vse ok! Mene pa kar ne neha in ne neha skrbeti, zakaj je moja pikica tako majhna! A ve mislite, da vsi otročki na začetku enako hitro rastejo? Jaz sem skoraj 100% prepričana, da vem kdaj je bila ovulacija in iz tega tudi spočetje! No ampak ne smem si delat mogoče brezveznih skrbi! Imam pa v sredo pregled pri svoji G, pa bomo videli kaj bo rekla!

Urla: uživaj na vikendu.

Glede na to, da imam delovni vikend, se še kaj oglasim!

Lp,
Ž

Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.8.2006 19:12:31   
dolgolaska
ŽABIKA..kar pa se tiče tvoje male pikice...pomojem sploh ni panike...itak ,da ne rastejo vsi enako hitro...sej tudi jaz in ti nisve bile enako velike..npr.ko sve bile stare 2leti....user posted image
NIČ SE NE SEKIRAJ...NIMA BITI KAJ NAROBE ZARADI TEGA!!!
Mogoče si pa manj nosečka...al pa kej! Si boš pa PDP malo prestavila pa bo!!!

Imejte se lepo...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.8.2006 19:15:21   
dolgolaska
user posted image Evo ŽABIKA...LAKO PA TUDI TAKO...Tale slikca bo prav pasala tvojemu vzdevku  user posted image !

TINAAJA........KJEEEE SIIIII?????????????????

Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.8.2006 19:19:35   
dolgolaska
Žabika..ne dela slikca  user posted image   bom naštimala tako kot sem ti napisala na ZS!!
Mater sem smotka....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.8.2006 19:43:26   
tinaaja
DOLGOLASKAAAA user posted image user posted image  - tukaaajjjjjj

Sam tok, da se javim, da sem OK.
Mal se bom odklopila od Marcevk, cakam na NS in da mi povedo, da je vse OK. Na UZ je nekaj pokazalo, kar ni nujno, da je kaj narobe al pa.. Skratka, v miru in v pozitivnem razmisljanju cakam na NS, da mi bodo povedali nekaj lepega, pa se pol javim user posted image

Naj bo pa ena tok pridna pa mal naredi update marcevk, dokelr se Tejčica/jaz ne vrneva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.8.2006 20:01:57   
slumpo
tinaaja mislim nate in držim pesti da bo vse OK...pročaj nato lepe novice me pa bomo tukaj čakale nate in čvekale.

sam to sem hotela mal pojamrat da meni je še vedno slabo in nič ne kaže nekega izboljšanja. ali se je ostalim vam nosečkam stanje izboljšalo čez noč ali je šlo postopama in kako ste vedele da gre h koncu. jaz namreč sem že upala da je bolje ker 4 dni nisem bruhala sedaj sem pa spet na istem.

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.8.2006 20:52:07   
thaiss
TINAAJA držim pestke da bo vse v redu!!! Itak bo, ni panike!!! user posted image user posted image user posted image

ŽABIKA, ne se preveč obremenjevat če je pikica mao manjša; moja je celo za en teden večja čeprav točno vem (1000%) kdaj sem zanosila!!1 Eno so pač manjši, drugi večji!!! Vse je oki!!! user posted image

SIBIL jutri popldan grem v TS pa ti bom v Oviesse pogledala kakšna je cena vreč za tvojega škratka!!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.8.2006 21:33:55   
Barči78
Lepo pozdravljene, se ravno odpravljam spat, ampak tebi tinaaja pa moram zaželeti, da bi bilo vse v redu, samo pozitivno, pa bo. Držimo pesti. Kdaj pa imaš NS? Naj ti čimprej mine čas do pregleda. Mislim nate. user posted image user posted image user posted image za srečo. user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.8.2006 21:56:53   
Žabika
Tinaaja: držim pesti, da bo vse ok!

Hvala vsem za vzpodbudne besede glede velikosti moje pikice! V bistvu mi ta sistem prestavljanja PDPja sploh ni všeč! Ker če jaz točno vem, kdaj je ratalo, si ja lahko sama najbolj natančno določim PDP! Pri moji G uporabljajo tisti nosečniški koledarček, ki je narejen na podlagi 28 dnevnega ciklusa in ti tako izračunajo PDP, ko greš pa na NS pa dohtar izmeri dolžino in sestra iz računalnika prebere trajanje nosečnosti - kr neki, vse to so neka povprečje, za katera pa so nam že v osnovni šoli povedali, da so največja laž! No ja sej bo!

Aja dolgolaska, dolgujem ti še en odgovor: AC je amniocenteza.

Lp,
Ž.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.8.2006 22:17:25   
Žabika
Takole, malo sem ga dopolnila!
Prošnja: povejte kje boste rodile, da še to dodamo na seznam!

user posted image 1.3. Zora
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. Karina - MB
user posted image 2.3. freya
user posted image 3.3. Lana 22
user posted image 3.3. Bibi
user posted image 3.3. sezam
user posted image 4.3. Žabika - LJ
user posted image 5.3. klavdyk
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss - PO
user posted image 8.3. Barči78
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. Majita
user posted image 11.3. tejčica
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 13.3. Barbž
user posted image 15.3. NMJ
user posted image 15.3. jjasna - LJ
user posted image 15.3. Kr_enamami
user posted image 15.3. marjetka
user posted image 15.3. Gio
user posted image 16.3. tinaaja
user posted image 16.3. Sibil - IZ
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. dolgolaska - LJ
user posted image 18.3. leya
user posted image 18.3. Pikca (2cmokca)
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Snorklja
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 19.3. babri
user posted image 23.3. A-N-J-A - LJ
user posted image 23.3. Naomi
user posted image 23.3. TeDyBear
user posted image 23.3. kresnička - LJ
user posted image 25.3. LeINA
user posted image 26.3. slumpo - PO
user posted image 28.3. anna2007
user posted image 31.3. Katja 80
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.8.2006 22:33:14   
sezam
No se še jaz malo javim. Glede spola sem bila jaz v prvo 100% prepričana, da bo punčka in je res bila. Mislim, da bo sedaj tudi user posted image . v prvo nismo vprašal, sedaj pa verjetno bomo, ampak bom to še vseeno vzela z rezervo, nikoli ne veš user posted image .

Počutje je OK, apetit se je že malo umiril. Le dopoldan se mi vleče do malice. Takrat mi pa že kmalu "kruli".

Tejčica - jaz bom rodila v LJ

Tinaja - držim pesti zate user posted image . Kdaj pa imaš NS?

Sem pa danes izvedela še za eno marčico - prijateljica ima dober teden za mano user posted image user posted image user posted image

Lepo spančkajte user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
26.8.2006 7:50:51   
anna2007
živio
če bo vse OK bomo rodili v Šempeter pri Gorici

lep vikend

anna

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.8.2006 9:52:50   
dolgolaska
Jutro!
TINAAJA...kdaj pa imaš NS...do takrat bom držala pesti zate..itak,da ni nič narobe!user posted image    user posted image    user posted image  !!!
SLUMPO...pri meni je nekako tako kot pri tebi,kar se tiče slabosti...jaz sicer ne bruham,ampak,sem bila že čisto ok par dni...potem pa spet...danes ko sem se zbudila,ko sem si umila zobe....juhuuuu....tolk da nisem  user posted image !
Pomoje se glih to ne poštima čez noč..ali pač??!!

Lepo se imejte in lep vikend!user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.8.2006 11:00:11   
Sibil_
Thaiss-hvala, čakam na info.Pa napiši tudi kaj imajo za nosečke, če je kaj izbire sploh.

Tinaaja-tudi jaz držim pesti, pa javi takoj po NS kako in kaj, prav?Do takrat pa pozitivne misli in dobra  volje-eno bitjece raste v tebi.user posted image

Jaz sem drugače boljše, bolezen bo izgleda šla hitro mimo, sem prav vesela.
Odlitka trebuha jaz ne bom delala, se mi zdi malo brez pomena, pa kam sploh daš potem to čudo?No, sem v prvi nosečnosti gledala eno oddajo in je en mož naredil ženi odlitek trebuščka, potem je pa vanj zvrtal luknje z vrtalnikom, v te luknje je dal take male žarnice in to obesil na steno, da je bilo kot luč.Ampak meni se ne zdi to prav okusno, kaj ve mislite?No, je pa rešen problem kam dat, pa še praktično je.PA tudi izgledalo ni glih slabo.user posted image

Kaj boste kaj kuhale danes?Boste šle kaj ven?Jaz bom naredila lazanjo, se mi prav lušta.Ven pa še ne grem zaradi bolezni, še nisem čisto ok.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.8.2006 12:15:24   
Lana 22
Pozdravljene! Tudi za nami je že ns, rezultat 1:5790. Bila sem pri dr. Babnikovi, ki je super. Dobila sem tudi nekaj 4d slikc, kjer se vse super vidi! Za spol pa ni hotla povedat, ni bla zihr! Hvala za idejo Sibil, jest grem tut lazanjo delat! Odlitka trebuha pa tudi jest ne bom delala, ker ne vem kaj bi pol z njim! Ali ste se že kej zredile? Jaz do sedaj 1,5 kg. Mi je moj G. tako ostro zabiča,l da se več kot 12 kg ne smem zredit niti pod razno, da si še žlico ne upam v roke prijet!user posted image Uglavnem bodite fajn, pobožejte svoje bušije...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.8.2006 20:27:49   
urla
Žabika: Jest grem rodit v Postojno.

Zdej se pa poslavljam, krem pod kožo gledat. Sem tolk zmatrana. Na vikendu smo cele dva dni hodil po hosti in iskali gobe. Vam jutri zaupam, kaj dobrega smo iz njih jedli.

Nočka vsem user posted image

< Sporočilo je popravil urla -- 26.8.2006 20:28:27 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?