|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
22.8.2006 12:16:36   
honey
Ja, to je nabržj prekmalu, da bi povedal oz. pokazal na kahlico, da grejo lulat. Ampak najbolj me je pojezil to, ker se je polulal takoj, ko sem mu plenico dala dol. No, mislim pojezil tko, da sem sama pri sebi fiksala "presnet mulc, a se nis mogu prej polulat", tko v tem smislu. No, sam tko sem hotla vprašat, kakšne izkušnje imate ve s kahlicami, ali jih že dajete kaj na kahlo ali ne. To mi je itak jasno, da sam ne bo povedal, da ga lulat, ampak da bi se počas navadil na kahli sploh sedet. Ker zdaj jo ima bolj za poganjalca kot kahlo. Drugač pa mislim, da točno ve, kdaj se pokaka, ker ko ga zavoham, ga vprašam, če je kakal, pa začne pljuvat (brrrrrrrrr) al pa se zasmeje pa začne z glavo kimat, da ne. Joj, so pregnani tele naši user posted image .

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.8.2006 12:27:55   
BarbaraE
Od kolegice sin se je tudi vedno, ko mu je dala plenico dol, takoj polulal. Mogoče pač reakcija - ker mu rata bolj hladno, kot je pa bilo prej v plenici. Mi in kahla - na morju je moja mami prinesla eno, pa jo je naša samo okol metala, še usest se ni hotela (ne nagica ne oblečena) user posted image  To, da pa nekaj naredijo v plenico, pa itak zdaj že vejo. Naša še ko pukne, takoj z usti ponovi - pk pk. In včasih pk pk pove tudi, ko se je pokakala. Sicer pa če zdaj že nekaj časa sedi na kahli, ga pa poskusi dat na kahlo, ko se bo odpravljal delat kupček. user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.8.2006 12:37:59   
BarbaraE
Tina - sem brata vpr., če imajo zdaj kaj drugačne ukrepe pri odhodih. Pa je rekel, da nič kaj pretresljivega. Mi je pa povedal par anekdot - en potnik ni želel vzeti pasu iz hlač in mu je en bratov kolega (prekmurec) pač pokazal, da potem gre lahko kar nazaj. In se je ta potnik potem slekel do spodnjih hlač in šel čez rentgen oz. tisto zadevo, a ne. In potem vpr. policista, če je tako v redu. Pa je policist samo odgovoril "Tak ka v Nemčiji." (Tako kot v Nemčiji) In se je potnik samo namuznil in se hitro oblekel. Najbrž je potnik mislil, kako se bo policist ful sekiral, če tist tam paradira v spodnjih hlačah, češ, kako strog režim je na našem letališču. user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.8.2006 13:54:59   
m_m
Jupi, včeraj sem gledala prvi del otoka user posted image  kak sem ga pogrešala, čeprav mi je bil na začetku mal grozen.
taška30 a vi ste pa švercali ha? user posted image  No, lepo. Čestitke user posted image  Sej men tut ne potegne, da bi mel še enga. No čez kako leto, ko bom brala vaše poste kuk majhne oblekce kupujete pa albume gledla kake kepice imate... Planiran je vsaj še eden (z moje strani, sam kdaj ne vem), s strani mojega dragega pa menda še tri. In nek kompromis je potem še dva - vse skup 3 z Anejo. Sam men tretji najbolj ne diši. Vsaj zdaj ne. Ko bo pa drugi tu, bomo pa vidli, tega ne moreš vnaprej rečt. Čeprav, če bom še dolgo iskala službo, je res mogoče v bližnji prihodnosti idealen čas za kaj takega... kdo ve user posted image

honey vi ste face... fajne fotke. Pa najboljša je ona v mivki, ko jo ma še na nosu  user posted image  Z dopusta smo že prišli ja, sam mal skačem okol pa prošnje pišem (sem jih že mende 40 poslala), pa iščem oglase, pa mal smo bli brez računalnika... pa čas leti vmes. S službo v novem šolskem letu ne bo nič. Tak da bom počakala na razpis za pripravništo, ziher bo volentirsko če sploh bo odobreno. Planiran nekaj učenja po lastni voljim, mogoče kakšno izobraževanje... ker bom doma popiz***la. Nekaj moram delati. Zadnič sem naredla ogledalo mozaik. To mi je vzelo kak teden. p ene delavnice sem imela, me tud ni bilo en teden... Ja, geslo sem že pošiljala za Zoo, dopustniški album pa še ni naret user posted image  kterga pa bi rabla, tak mislim da bosta kar enaka?

BarbaraE jst ne morm not pridet. Pa ne da mi gesla ne zagrabi, sploh mi ne pokaže albumov. Pri honey mi je pokazal dva albuma in oba zaklenjena, pri tebi pa še tega ne vidim. Sam napiše da morm bi prijavljena za ogled albumov user posted image  kak prijavljena, če sploh ne vem kaki albumi so, da bi se lahko na vsakega posebi prijavla.

April ti maš pa res mini v mini user posted image  malo pa sladko. Kak si pa to pomanjševala? Mogoče ti lahk kaj pomagam.

Vprašanje:
kuk beline imate v ustih? Mi smo premožnejši za 4 nove zobe, ki so zrastli čez poletje, tak je skupen seštevek 12.
Kako jih učite govorit? A vse pravilno slovensko? Jst npr. jabolku nikoli nisem rekla tak, ampak je zame japka. Pa mala je začela isto govorit... Ima pa neke svoje verzije. Popek je popi, čeprav jo popravim, ko bi pila reče pipi user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.8.2006 14:07:17   
BarbaraE
M_m - očitno mi jih je uspelo zbrisat. user posted image  Mislim, albume. Sem si menjala avatar, pa očitno še kaj drugega sčarala. Ob priliki porihtam zadevo.

Zobkov ima pa Nika 12. Vsaj kar sem nazadnje čekirala - zgoraj in spodaj 6.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.8.2006 14:42:48   
m_m
Aha... mi je ratal zdaj. Sam manekenko ste pa mel naštudirano kaj? Vam je fajn ratal user posted image  

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.8.2006 14:49:22   
BarbaraE
M_M - manekenka se je na vsako klopco tako spravila, fotkali smo jo pa na ta roza. user posted image  Sicer pa ne vem, kaj ji je bilo tako všeč na klopcah - mogoče višina? Je pa sama splezala gor in se ali usedla ali pa vstala in če bi ji pustili, bi najbrž splezala še na naslonjalo. Sem že razmišljala o tem, da bova morala vzgojiteljice v vrtcu posebej opozoriti, da je najina punca  kaskaderka. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.8.2006 15:02:20   
Naja31
Ojla,

pri nas tudi še ne razmišljamo o kahlici. Po moje je še prezgodaj.
Je pa res, da zdaj Marko dobro ve, da se je pokakal. Jaz ga vprašam če se je pokakal, potem pa včasih reče "kaka", obvezno pa se zareži in začne plenico dol vlečt.
Marko ima 14 zobkov sigurno, ker so mu spodaj že trojke ven pogledale, zgoraj mi pa ne pusti pogledati. Pa mislim, da jih ima že 16, ampak ne dovoli. Je zadnje dni res bolj siten, pa bolj se slini in tudi prst ima skoz v ustih, tako da so verjetno zobki. Ne vem pa kako naj ga pripravim do tega da bi dovolil da mu čistimo zobke. Ma ni šans.
Pa umivanje las je huda drama. To je tako dretje, kot da ga mučimo. Pa nikakor ne gre na bolje, kvečjem na slabše. Zdaj se spet pri vsakem kopanju dere, ker misli da bomo vsakič lase prali in začne protestirati že ko samo banjico vidi. Obup.

Glede učenja jezika: jaz mu kar pogovorno, potem pa moj mož vsake toliko namesto "pejt sm", reče "pridi sem". Meni zveno zelo butasto. No, pride itak ne, pa če mu povem pogovorno ali knjižno. user posted image

Lepo se imejte!
Naja

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 633
22.8.2006 15:48:32   
m_m
No aprilke, da veste, naš album je gor... jst pa lačna ko volk.

p.s.: geslo je kar enkako zooju

< Sporočilo je popravil m_m -- 22.8.2006 15:49:06 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.8.2006 18:23:37   
m_m
BarbaraE si dobla mejl? Pa potem imate cel kamijon slikic s klopcami? No gor ste dal tanartalepšo user posted image

user posted image  Naja31 sej pr teh letih so že čist dost dojemljivi za na kahlco. Naša noče gor sedet. Kar naprej gleda zakaj je lukna por rito user posted image  Ker višina ji že paše za sedet (drugač hodi tut na stopnice, pa na prag vhodnih vrat). Ne vem kak bo s kahlo pri nas, pa še pozimi, ko je miljon oblek, preden prideš do gole rite.
');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=22 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/zalostni/025.gif" width=80> Za lase pa isto. Sam če z roko zmočim glavo je že vse narobe, pa nič na oči ne priteče. Potem pa ko zalivam, da sperem šampon, pa cvili, ko da ji lase pulim, ne umivam.  
');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=25 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/zmedeni/458.gif" width=35>  Naja jst, se trudim lepo slovensko, sam včas mi uide, pa kar ponavlja za mano. Npr. zadnič sem šla štumpe iskat. Je rekla nekaj podobnega "tumfi". Pa sem rekla, štumfi ja. Drugač pa temu rečemo tut nogavice. Tak da ji oboje povem. Da ne bo mislila, da so to dve besede. Isto za japko, itd. Zraven povem "slovensko". Sam men je tut butsto zdaj zarad nje govorit japki jabolko, če celo življenje govorim japka. Za "pridi sem" pa rečem "pridi" "no, pejt pejt" "pridi sem"... mal mešano. Ne lomim si ravno jezika s pravilno slovenščino.

< Sporočilo je popravil m_m -- 22.8.2006 18:38:35 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.8.2006 18:40:52   
m_m

O madona...Popravljam
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

user posted image  Za lase pa isto. Sam če z roko zmočim glavo je že vse narobe, pa nič na oči ne priteče. Potem pa ko zalivam, da sperem šampon, pa cvili, ko da ji lase pulim, ne umivam.  
user posted image   Naja jst, se trudim lepo slovensko, sam včas mi uide, pa kar ponavlja za mano. Npr. zadnič sem šla štumpe iskat. Je rekla nekaj podobnega "tumfi". Pa sem rekla, štumfi ja. Drugač pa temu rečemo tut nogavice. Tak da ji oboje povem. Da ne bo mislila, da so to dve besede. Isto za japko, itd. Zraven povem "slovensko". Sam men je tut butsto zdaj zarad nje govorit japki jabolko, če celo življenje govorim japka. Za "pridi sem" pa rečem "pridi" "no, pejt pejt" "pridi sem"... mal mešano. Ne lomim si ravno jezika s pravilno slovenščino.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 636
23.8.2006 7:23:17   
BarbaraE
M_m - ma ne, nimamo vse klopce dokumentirane, samo ta roza. user posted image  Ker sta z Nikino obleko tako usklajeni. user posted image  

Glede govorjenja - po moje ni nič narobe, če z otrokom govoriš v pogovornem jeziku - pomembno je, da ne uporabljaš otroške govorice, kot npr. čičati namesto sedeti, pa nikakor ne ponavljati njhovih izrazov, ker potem se bodo težko naučili pravilnega, ker ne bodo vedeli, da je njihov napačen, če bo pa cela žlahta tako govorila. Če recimo Aneja reče pipi za piti, ji ti ne rečeš a pipi bi, ampak a pila bi. No, pa še kaj bi se našlo. Meni gredo včasih kocine pokonci, ko taščo slišim in ji reče, da je pipi. Halo, od kod ta izraz za lepa?

Za zobke pa to - jutri imava z Niko drugo kontrolo. Bom najbrž najbolj natančno zvedela, koliko ima zob. No, če bo gospodična pustila zobarci, da ji gleda zobke. Si ne predstavljam, kako bo zgledalo. Najbrž jo bo kar ugriznila. user posted image  

A vaši malčki palčki so že imeli kontrolo pri zobozdravniku?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 637
23.8.2006 8:41:33   
honey
Dobro jutro!

M_m, kok sem se zdejle nasmejala tvojim čiračaram. Kako ti je to uspelo? Kakšno pa je že bilo geslo za ZOO? Jaz nimam več pojma!

BarbaraE, to grejo pa tudi meni kocine pokonc, ko slišim mojo mamo, kako govori s Timom - čičal, pupal, papal itd. Ampak jaz govorim z njim normalno, kot z odraslim, že od vsega začetka.

Ampak moram vam povedat, da so mi včeraj pa prvič, odkar imam Tima, popustil živci. Mož je šel včeraj na pogreb enga motorista, tko da sva šla skupaj iz Lj. Ustavla sva se pri mojih starših, da sva popokala tamalga in smo šli proti domu. Jaz sem hotla it še v trgovino, ker sem potlej morala še k veterinarju po muco, ampak moj možek je rekel, da gre s prijatelji motoristi še na pivo. O.K., sem rekla, pa nič, grem samo k veterinarju po muco. Seveda sem mela Tima s sabo. Že tam mi je 3/4 živcev spil, ker sva mogla čakat skoraj 1 uro, da sem dobila mačka in seveda je bilo tam par psov, pa igrače, hrana ipd., v glavnem vse, kar se našmu tamalmu zdi zanimivo. Tko da sem sam vpila ne smeš to, ne smeš uno. Kličem moža, da mu ga bom pripeljala, pa pravi da ne, da so notri v lokalu in da je vse zakajeno. O.K., sem ga pa kar v avto zaprla. Končno dobim mačka, greva proti domu, hočem vmes pobrat še moža, pa pravi, da se bo pripeljal s kolegom. V redu. Prideva domov, izvem, da je od tašče en žlahtnik umrl, s katerim smo se zelo dobr razumel. Moža pa seveda od nikjer. Tko da sem mogla tamalga s sabo še v trgovino vlečt. Potlej prideva domov, mi tamal zagrab en lonček in mi pribl. 2 dcl mačjega peska iz WC-ja strese na tla. Takrat se mi je pa odpulil. Najprej sem tamalga nahrulila, potlej sem pa še deca klicala pa še njega nahrulila, da če misl kej domu pridet, da se mi bo kar zmešal. In res sem bla že čist na konc z živci. Dobr, da se je potlej tamal umiru pa je šel spat, ker drugač bi ga po mojem kar k tašči nesla.

Ne vem, kaj mi je bilo, da sem tko znorela? A se je vam to tud že kdaj nardil? Mislim, sej potlej sem bla sama nase jezna, ampak nisem mogla več, res.

Barbara, Taška, a sta vedve zdej kej bolj živčne pa take, ko sta user posted image ? No, ker mal se mi mogoče zdi, da sem jaz tudi na istem, nisem pa ne sigurna, moram počakat do konc mesca, ampak vse skupaj mi je mal čudn. Ne morte verjet, dons, ko sem šla v službo, mi je v Lj. smrdelo po takem krompirju, ki ga za prašiče kuhajo. Pa en je šel mimo prav naparfurmiran, sem mislila, da bom kar dol padla. Pa to se mi ponavad ne dogaja. Ne vem, bomo vidl kaj bo.

Joj, sem se razpisala!

Aja, mi imamo 2. kontrolo pri zobozdravniku mislim da novembra. Zobkov pa nimam pojma, kolk ma, ker mu ne morem pogledat. Nazadnje ko sem gledala, jih je imel 12 pa vidla sem, da mu vse 4 trojke ven lezejo. Pogledat se pa ne upam, ker bom brez prsta ostala user posted image

< Sporočilo je popravil honey -- 23.8.2006 8:43:08 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 638
23.8.2006 9:14:04   
BarbaraE
Honey - ja, seveda pride, kdaj kakšen tak dan, da gre vse čez mejo. Tudi jaz sem imela in jih bom še imela. Nisem pa nič bolj živčna zaradi user posted image , edino utrujena sem ful in posledično se mi nič ne da in mi začenejo iti lasje pokonci, ko tamala začne noreti, pa se poskusim skulirat in se igrava, pa knjigice gledava. Ampak ti povem, da tamala nekaj čuti. Nonstop hoče biti pri meni, na meni, ob meni. Še na wc ne morem iti, ne da bi jokcala za mano. Ne vem, kako bo z uvajanjem v vrtec. No, po moje bo tam drugače - en kup otrok, nov igračke. In če me ne vidi, je okej, se zamoti.

In pa še glede tvojih domnev - ne boš verjela, kdaj sem jaz začela sumit, da sem pa najbrž noseča (še pred izostankom user posted image ). Nika se je pokakala, da je bilo ojoj. In sva jo šla oba z možem previjat. In sem mislila, da bom bruhala. user posted image  In sem samo odletela iz kopalnice. V prvi nosečnosti so me motili močni vonji (smeti, vonj v wc-ih ipd.) In tako sem posumila, da sem noseča. In ja, tudi tokrat mi gre na bruhanje ob močnih vonjih. Posledica le-tega - mož previja Niko, kadar naredi bombo v plenico. user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 639
23.8.2006 9:43:17   
Naja31
Honey, držim pesti, da bo user posted image  ali user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Midva morava še kar čakati. Naslednji teden imam kontrolo pri moji G pa bom videla kaj bo rekla.

Saj vsi imamo kakšen slab dan. Mene včasih kakšna malenkost tok vrže iz tira, da sem še sama presenečena. Evo, danes zjutraj sem morala čakati v avtu ker je en kreten celo ulico zaparkiral. Sem bila tok besna, kot že dolgo ne. Pa sem čakala samo 5 minut ampak počutila sem se kot da čakam eno uro. Potem se še jogurt zlila po avtu, tako da je bil res super začetek dneva. Upam, da bo nadaljevanje boljše.

Barbara, Marko je zadnje čase spet kot klop name priliman, pa nisem noseča. Ena kolegica mi je razlagala, da naj bi v tej starosti imeli drugo fazo separacijskega strahu od mamice.
Pri nas je že tako. Zadnjič smo bili zunaj na pijački, jaz sem šla na wc, Marko je pa začel jokati, kot da ga za vedno zapuščam. Pa je bil mož z njim, ne kakšna tretja oseba. Pa zjutraj mora obvezno vstati takrat kot jaz, ker prej je on še spal, ko sem šla jaz  v službo. Zdaj pa je celo noč z njegovo glavico naslonjen na mojo ramo in potem se jaz premaknem za milimeter in začne stokati. Zdaj se že dve jutri zbujamo z hudim jokom, pa po meni se obeša, pa k meni stiska. Mislim, včasih sem prav happy, ko sem v službi, je tak mir user posted image  Pa kavico lahko spijem in na RR pogledam, ne da bi kdo po tipkovnici tolkel. user posted image

Mi imamo drugo kontrolo pri zobarju  tudi novembra. Nam je zobarca rekla, da naj hodimo na pol leta. Se spomnim ko sva bila prvič je zobarca mislila, da bo Marko kar sam usta odprl. Ja, vraga. Sem ji rekla, da bo morala kar sama bolj ornk prijet, potem se je pa začel dret. Tudi v drugo pričakujem, da bo isto.

M_m, slikice so full srčkane. Aneja je frajerka. Očitno se tudi pri vas vse okrog hrane vrti. user posted image

pozdravček, naja

P.s A ste zato da v septembru ponovimo naše srečanje?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 640
23.8.2006 11:06:25   
honey
Ja, ja, sej vem, da pride dan ko maš vsega poln kufr. Se zgodi, ampak mal sem mogla pojamrat.

Pri nas je bilo pri zobarju prvič tudi tko, da mu je mogla usta bolj na silo odpret. Možu sem rekla, ko ga je prvič peljal, da naj vzame s sabo zobno ščetko, da potlej bo sigurn usta odprl user posted image .

S cartanjem pa pri nas nimamo nobenih problemov - se namreč noče cartat. Že kot čisto majčken dojenček je bil najbolj srečen, če je bil v ležalniku in ga ni nihče po rokah vlačil. Tko da mu je to ostalo še zdaj. Ponoč pa itak bog ne daj da se ga kdo dotakne - takoj se začne pritožvat. Nema stiskanja - vsak na svojem koncu postle on pa vmes tko, da ma na vsak stran še ene 1/2 m placa. Dobr, da mamo veliko postlo.

Ja, Naja31, dobra ideja za srečanje. Jaz sem takoj ZA.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.8.2006 11:25:14   
April
Pa kaj vam je, se tok razpišete, a nobena nima za delatuser posted image .

M_m tista fotka z avtom me pa na nekaj spominja. Mi smo bili tud čist do zadnjega prostega koščka nabasani.user posted image
Jaz sem slike pomanjšala v slikarju, zato tok čudn pride, ker sem kar pomanjšano spravila. Ah men je komaj kaj jasno, še dobr da mi je avatar ratal naložit. user posted image
Pri govorjenju jaz nič kaj ne pazim. Z mojim imava itak tud en svoj jezik, polno enih novih besed. Ja bo treba počas tud na to pazit.

Zobkov je trenutno 9, ena trojka mislim da tudi že ven gleda.

Beno je začel tudi protestirat pri pranju glave.

Jaz sem tudi za srečanje. Kje, kdaj, kako?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.8.2006 12:08:30   
BarbaraE
M_m - fajn fotke ja. Samo ej, kam ste pa vi šli na morje, ko ste tako naloženi?user posted image  

Honey - ni panike, še kdaj pojamraj, saj bomo me tudi kdaj. user posted image

Naja - sem za srečanje. Zdaj je pa treba le še določiti kraj in datum (pa da so kje kakšna igrala, da bomo imele otroke na očeh in hkrati da bo mir pred njimi user posted image )

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 643
23.8.2006 12:58:45   
honey
Joj, kok sm jest pametna user posted image  ! Celo Timovo slikco sem shranila pod moje podatke (avatar mislim da se reče user posted image ). No ja, sej počas bom tud jest kej pogruntala.

Joj, morm vam povedat, da očitno bom pa zdej po dolgih letih prišla do novga službenga računalnika, sem včeraj zvedla. Zadnji čas! Aja, pa LCD monitor bom tud mela! Kok bom jest važna user posted image  ! Pol bom pa najbrž mela XP-je, bom lohk pa sama slikce pomanjšala za v album, ne bom rabla Tinine pomoči al pa od katere druge.

Ej, a mi zna katera povedat, kaj pomenija tiste zvezdice pod imeni? Eni mamo 2, eni 3, kaj je to? Joj, s kašnimi stvarmi se mam jest cajt ukvarjat, a?

< Sporočilo je popravil honey -- 23.8.2006 13:00:38 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.8.2006 13:06:50   
Naja31
Honey, zvezdice pomenijo število postov. To samo pomeni katera tu več visi in piše neumnosti user posted image

April, me ko smo v službi imamo čas, da več napišemo user posted image  user posted image user posted image
Ma, meni je fajn sprostitev, da ne tiščim glave skoz v mojih papirjih ampak vsake toliko pogledam na RR.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.8.2006 13:08:23   
BarbaraE
Honey, honey - o zvezdicah pod imeni pa je enkrat že bila načeta debata oz. vpr. Kako vem? Ker sem bila jaz tisti firbec, ki ga je zanimalo, kaj te zvezdice pomenijo in sem potem pobrskala po faq na RR in odkrila, da je to odvisno od števila objav na RR.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.8.2006 13:37:22   
honey
A tako, potlej nism edini firbec tu gor! Ampak sem pa najbolj komot, a? Men še na pamet ni padl, da bi uporabila iskalnik, sem rajš kar vas vprašala!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.8.2006 13:40:45   
BarbaraE
Honey - saj sem jaz tudi tu najprej vpr., pa sem potem imela ravno čas, da sem še poiskala. user posted image  

Naja - speak for yourself - kar poglej, kdo ima največ zvezdic od nas zaposlenih. user posted image  Jaz pa Honey nič ne piševa ampak samo služba služba. user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.8.2006 13:53:38   
Naja31
Jaz sem tudi enkrat spraševala o zvezdicah. in potem se mi je zdelo full fajn ko sem dobila četrto user posted image  To je res zelo pomembno, ne user posted image

Trenutni neki delam dolgoročno in me nobeni roki ne pritiskajo, posledično pa tudi velik na RR visim. Zdaj pijem user posted image (danes že tretjo).

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 23.8.2006 13:54:23 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.8.2006 14:26:34   
BarbaraE
user posted image  Naja, ker imaš 4 zvezdice. Jaz imam samo 2. Očitno imam premalo objav, pa sem drugače kar ornk čveka. Sem pa kar malo pogledala ta spremenjen RR, ko sem prišla s porodniške in v službo. Tako so ga spremenili. Mi je bil prej mogoče boljši, kaj pa vem. Ravno ko se bom tega navadila, bom pa spet šla. user posted image  

Kavica ti je teknila, Naja? Jaz zdaj pijem kapučino s čokolado iz avtomata.

Še malo pa grem domov. HB, ker se mi nič ne da. Pa še grlo me boli, da je joj. Upam, da ne bom kaj zbolela. Se pa ne bi čudila, ko je pa tako vreme.

Lep dan še naprej,

Barbara

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?