|
RE: no aprilke 2005, kako? 23.8.2006 8:41:33
|
|
|
|
honey
|
Dobro jutro! M_m, kok sem se zdejle nasmejala tvojim čiračaram. Kako ti je to uspelo? Kakšno pa je že bilo geslo za ZOO? Jaz nimam več pojma! BarbaraE, to grejo pa tudi meni kocine pokonc, ko slišim mojo mamo, kako govori s Timom - čičal, pupal, papal itd. Ampak jaz govorim z njim normalno, kot z odraslim, že od vsega začetka. Ampak moram vam povedat, da so mi včeraj pa prvič, odkar imam Tima, popustil živci. Mož je šel včeraj na pogreb enga motorista, tko da sva šla skupaj iz Lj. Ustavla sva se pri mojih starših, da sva popokala tamalga in smo šli proti domu. Jaz sem hotla it še v trgovino, ker sem potlej morala še k veterinarju po muco, ampak moj možek je rekel, da gre s prijatelji motoristi še na pivo. O.K., sem rekla, pa nič, grem samo k veterinarju po muco. Seveda sem mela Tima s sabo. Že tam mi je 3/4 živcev spil, ker sva mogla čakat skoraj 1 uro, da sem dobila mačka in seveda je bilo tam par psov, pa igrače, hrana ipd., v glavnem vse, kar se našmu tamalmu zdi zanimivo. Tko da sem sam vpila ne smeš to, ne smeš uno. Kličem moža, da mu ga bom pripeljala, pa pravi da ne, da so notri v lokalu in da je vse zakajeno. O.K., sem ga pa kar v avto zaprla. Končno dobim mačka, greva proti domu, hočem vmes pobrat še moža, pa pravi, da se bo pripeljal s kolegom. V redu. Prideva domov, izvem, da je od tašče en žlahtnik umrl, s katerim smo se zelo dobr razumel. Moža pa seveda od nikjer. Tko da sem mogla tamalga s sabo še v trgovino vlečt. Potlej prideva domov, mi tamal zagrab en lonček in mi pribl. 2 dcl mačjega peska iz WC-ja strese na tla. Takrat se mi je pa odpulil. Najprej sem tamalga nahrulila, potlej sem pa še deca klicala pa še njega nahrulila, da če misl kej domu pridet, da se mi bo kar zmešal. In res sem bla že čist na konc z živci. Dobr, da se je potlej tamal umiru pa je šel spat, ker drugač bi ga po mojem kar k tašči nesla. Ne vem, kaj mi je bilo, da sem tko znorela? A se je vam to tud že kdaj nardil? Mislim, sej potlej sem bla sama nase jezna, ampak nisem mogla več, res. Barbara, Taška, a sta vedve zdej kej bolj živčne pa take, ko sta ? No, ker mal se mi mogoče zdi, da sem jaz tudi na istem, nisem pa ne sigurna, moram počakat do konc mesca, ampak vse skupaj mi je mal čudn. Ne morte verjet, dons, ko sem šla v službo, mi je v Lj. smrdelo po takem krompirju, ki ga za prašiče kuhajo. Pa en je šel mimo prav naparfurmiran, sem mislila, da bom kar dol padla. Pa to se mi ponavad ne dogaja. Ne vem, bomo vidl kaj bo. Joj, sem se razpisala! Aja, mi imamo 2. kontrolo pri zobozdravniku mislim da novembra. Zobkov pa nimam pojma, kolk ma, ker mu ne morem pogledat. Nazadnje ko sem gledala, jih je imel 12 pa vidla sem, da mu vse 4 trojke ven lezejo. Pogledat se pa ne upam, ker bom brez prsta ostala
< Sporočilo je popravil honey -- 23.8.2006 8:43:08 >
|
|
|