|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.8.2006 13:06:56
|
|
|
|
honey
|
Ja, Naja, vse je blo O.K.. Je bil menda priden. Ja, midva sva ga pa že kar mislim da 3. pustila pri babi. Prvič lansko leto na najino 1. obletnico poroke, potlej čez 14 dni, ko sva šla na neko drugo poroko, pa zdaj. Kar naj se navadi. Kar pa se pri nas spanja tiče, tudi ni dosti drugače kot pri vas vseh. Sicer zaspi večinoma v svoji postelji, razen, kadar že tudi jaz skoraj spim zraven, potlej ga dam k nama. Seveda pa potlej ponoči začne stokat pa jamrat, pa ga vzamem k nama, da je mir. Čeprav to potlej tko zgleda: jaz na svoji strani postle na robu, mož na drugem robu, tamal ma pa 1 m placa vmes, ker bog ne daj, da se kdo dotika, ko on spi . Ni kaj, tko se je navadu. Sej bo bolš. Sem se pa včeraj prov ustrašla dopoldan, ko me je mami klicala, da ma 39 vročine. Samo potlej mu je po sirupu padla in je ni imel več. Kaj mislite, da je to možno zaradi zobkov? V torek sem celo uspela mu v usta pogledat in sem vidla, da mu vse štiri trojke hkrati rinejo ven. Ker potlej ni bilo več vročine, niti dons je nima. Ne vem, kaj naj si mislim, ker drugač je pa zdrav. No evo, vsake tok časa skočm mal pogledat tlele gor, se mal razpišem, zdej morm pa spet delat. Norišnica!
|
|
|