|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
5.8.2006 12:42:55   
tinaaja
Dobrodosla user posted image user posted image
10 teden je ful prezgodaj. Plod mora biti velik vsaj 4,5mm ali max 8,4. To pa je naceloma med 11 in 13t6d. najbolje se vidi v 12 tednu.
Jaz bi se prestvaila na tvojem mestu. pri komu pa imas, da te je narocil tako zgodaj? A ima licenco za NS?

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.8.2006 13:56:04   
lencica
ja ima licenco. Jo bom pred pregledom vprašala če ni mal prezgodaj pa da rajši počakama še 2t.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.8.2006 14:24:59   
tinaaja
Tole je ena izmed uradnih strani o NS - http://www.fetalmedicine.com/f-downs.htm 

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.8.2006 9:25:20   
tejčica
Punce, jaz danes ne morem nič! Smo včeraj do sedme ure zvečer sadili jagode in sem danes nalomljena da ne pomnem. Ponoči nisem niti spati mogla, tako me je vse zategovalo. Ampak končali pa smo, sedaj pa spet dež lahko pada.user posted image  Sem prejle hotla telovadit pa ni šlo. Še dobro da danes nimam nič za delat, ker mislim da bom cel dan preležala. Pa komarji so me popikali da ne morem verjeti. Samo na levi roki imam do komolca 10 pikov!?! Prejšnja leta se me sploh niso lotili, letos sem pa non-stop vsa popikana. Očitno jih privlači nosečniška kri.user posted image

Jjasna, tudi ti dobrodošla nazaj z dopusta. Počutje pa upam da se ti čim prej izboljša.
Lencica, čestitke za nosečnost in dobrodošla med marčevkami. user posted image Običajno delajo NS v 12. t, tako da se tudi meni zdi v 10. t malo prezgodaj. Dva tedna sedaj na začetku nosečnosti pomenita veliko razliko v razvoju ploda in se čisto drugače vse vidi. Jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala tja kamor si se naročila in vse skupaj preverila. Ko sem jaz naročena na NS bom noseča 12t4d.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.8.2006 9:27:53   
tejčica
Lencica, si že na seznamu marčevk.

user posted image   1.3. Zora
user posted image   1.3. SPOKY
user posted image   1.3. Urla
user posted image   2.3. Slonči
user posted image   2.3. Karina
user posted image   3.3. Lana
user posted image   3.3. Bibi
user posted image   3.3. Anonimna
user posted image    3.3. Spes
user posted image   4.3. Žabika
user posted image   6.3. Vanji
user posted image   6.3. Lejci
user posted image   6.3. Grizo
user posted image   7.3. Thaiss
user posted image   8.3. Anonimna
user posted image    8.3. lencica
user posted image   9.3. Meaa
user posted image  10.3. Majita
user posted image  10.3. Sibil
user posted image  11.3. Petrinja
user posted image  11.3. tejcica
user posted image   13.3. Barbž
user posted image   14.3. NMJ
user posted image  15.3. jjasna
user posted image   15.3. Kr_enamami
user posted image   18.3. brinaa
user posted image   18.3. dolgolaska
user posted image   18.3. leya
user posted image  19.3  Pikica (2cmokca)
user posted image  24.3. tinaaja
user posted image   23.3. A-N-J-A
user posted image   26.3. slumpo
user posted image   31.3. Katja 80
user posted image   konec marca Damo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
6.8.2006 9:35:58   
NMJ
tejčica, kam pa pridemo drugo leto na jagode z našimi user posted image  seveda. Dobra si, da zmoreš tak napor user posted image  - ti vsaj ni treba mislit kako ti je slabo user posted image . jaz se danes že bolje počutim. ampak en dan je boljš, drug dan spet slabš glede slabosti. ampak moram pohvalit mojega možeka, ker tako lepo skrbi zame - se bom kar pustila razvajati teh user posted image  saj bom itak potem imela dosti dela user posted image .

upam da danes ne bo deževalo, da grem na kak sprehod. lp 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
6.8.2006 9:49:59   
dolgolaska
TINAAJA peče me ne ima pa vonj??a je tudi to narobe če ima vonj???
Saj imam v čet.g pa jo bom vprašala,ali bi jo morala že prej??
In kako ste drugače??
Jaz pa sem po starem ..slabo od jutra do večera..no ampak bo...
Včeraj sem bila v Pikakpolonici in sem našla en lep 4 kolesnik od Peg-perego AT-4 COMPLETO(cena 110.000,00 sit)dokupit pa moraš še lupinco...kakšen se vam zdi??
no bodite pridne še naprej in upam,da boste kej pokomentirale oz.povedale mnenje o vozičku!!!

Še 4 dni do 1 pregleda!!  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
6.8.2006 9:52:32   
tejčica
NMJ, v prvi nosečnosti sem bila ravno konec 7., začetek 8. meseca ko smo pobirali. Trebuh sem res imela ogromen ampak jagode sem pa vseeno pobirala. Saj nihče ni mogel verjeti da se sploh lahko sklanjam s takim trebuhom, ampak jaz sem se počutila prav super. Me je pa prav groza če pomislim, da jih naslednje leto najbrž ne bom smela jesti - zaradi dojenja (so ful močen alergen).

Ti se pa res kar pusti razvajati tvojemu. Moramo izkoristiti nosečnost.user posted image

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 458
6.8.2006 9:55:25   
Anonimen
tejčica, vem kako je to z jagodami, mi jih tudi imamo pol njive, ampak smo jih posadili že spomladi. Imamo pa namakalni sistem, da nam jih je potem samo še treba pobrat. Junija so že obrodile, jeseni pa bodo še enkrat. Njami.

Jaz imam v petek prvi pregled, ko bom v 9t1d, potem pa se bom naročila tudi na NS, sam še ne vem h komu bi se raje, k dr.Starhovi ali dr.Pušenjaku?

Vsaj zjutraj me glava ne boli, ampak popoldne je pa že kr kriza, ampak mi je pa zjutraj slabo, tako da imam čez cel dan en kup problemov. Tolaži me edino to, da vse mine, pa da bom marca stisnila k sebi najinega prvega pikca. Za to pa se že splača vse to potrpet, ane?!

Lp, jjasna

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
6.8.2006 9:56:50   
tejčica
Dolgolaska, sicer še nisem pobrskala po internetu in si ogledala tega vozička, lahko pa rečem da se mi zdi cena kar zasoljena. Sploh ker moraš še lupinico dokupit. Sem že čisto pozabila kakšen strošek je voziček.user posted image  Sem vedno bolj prepirčana, da bomo mi kar starega od Taje uporabljali.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 460
6.8.2006 10:02:26   
tejčica
Jjasna, mi imamo tudi namakalni sistem, ker drugače bi bilo to noro vse delat. Mi jih pa sadimo vsako leto konec junija, začetek avgusta (ko je kakšno slabše vreme), nekaj jih poberemo jeseni, glavnino pa maja prihodnje leto. Letos smo pa prvič sadili tudi celoletne in bomo videli kako se obnesejo.

Glede Strahove ali Pušenjaka ti pa ne vem kaj reči. Oba zelo hvalijo, tako ne moreš zgrešit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
6.8.2006 10:36:12   
tinaaja
Pozdravcek,
jaz se tud se kar ubadam s slabostjo, tolazim se, ker pravijo, da je v nosecnosti slabost dober znak. Pol pa skoz prepecenc grickam,da je malo bolje.
Dolgolaska  - glede izcedka pocakaj do cetrtka in vprasaj G. Glede vozicka pa bom jaz definitivno vzela 3kolesnika. 4kolesnika bi edino takega, ki im vrtljiva prav kolesa. Pejt probat manevrirat tazga s fiksnimi sprednjimi kolesi in vrtljivimi. Jaz sem se tukaj odlocila za 3kolesnika. Po izkusnjah mamic pa stabilnost le teh ni problem, da je ok. Cena pa se mi zdi draga - ce jaz pri mojemu dodam kosaro, je cena tam nekje, tvoj pa je brez kosare. Mas pol enga druzga od PP, kjer dobis cel komplet za 137000sit http://www.pegperego.si/shop/page/detail/gitm/6720/Pliko_P3_Naked_Modular_System_Rose/-/
Jutri pa imam prvi pregled - mal me daje nervoza.. Imam pri prim. Cerarju, ki nadomesca mojo, ki je na dopustu. Pa pravijo, da zna bit grob - verbalno. Da nima takta. Sam se tega se mi manjka.. Upam, da bo vse ok, da bo srcek lepo delal in da se mi malo oddahne.
Zdaj pa grem se malo pospravljat. Papa

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 462
6.8.2006 10:51:57   
dolgolaska
tinaaja...sej ta voziček ki sem ga napisala 4 kolesnik..ima vrtljiva kolesa...drugače če jih nima je kap...
tistega ki si mi ga pa ti napisala sem ga gledala...ampak ima tako grda in majhna kolesa..tok da neeeeeeeeee!!
sej jaz bom tud najbrž 3 kolesnika...mah..ne vem še...pismo,še na prvem pregledu nisem bila,pa imam že grozne probleme z vozički,kaj šele bo,ko ga bo treba kupiti...a joj...moj dragi, se že zdej za glavo drži....user posted image    user posted image    user posted image   !!!
AJA!Tuki je link od tega 4 kolesnika...kaj pa se ti zdaj zdi???
http://www.pegperego.si/shop/page/detail/gitm/6609/AT4_COMPLETO_Toffee/-/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 463
6.8.2006 10:53:43   
dolgolaska
upsss. ali ta :
http://www.pegperego.si/shop/page/detail/gitm/6610/AT4_COMPLETO_Anice/-/

ali pa ta barva:
http://www.pegperego.si/shop/page/detail/gitm/6608/AT4_COMPLETO_Rubino/-/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 464
6.8.2006 11:40:27   
tinaaja
navodila za izbiro vozicka user posted image
4. VOZIČEK
Prvi pogoj, ki ga mora voziček izpolnjevati, je – varnost. Ne glejte le na vzorec na prevleki, pač pa se predvsem pozanimajte, kako ga lahko uporabljate. Veliko proizvajalcev ponuja vozičke, katerih »stolček« je pravzaprav lupinica, ki jo lahko preprosto snamete in uporabljate kot varen avtosedež. Voziček mora imeti dobro zavoro in varnostne zatiče, ki preprečujejo, da bi se vam po nesreči zložil.
Ker se boste z vozičkom kar nekaj časa sprehajali po soseščini, pazite pri izbiri koles – velika kolesa so bolj primerna za makadam ali kolovoze kot majhna. Če ste zelo aktivni in bi z vozičkom radi kdaj tudi tekli, pa se odločite za t. i. samokolnice – vozičke na treh kolesih, ki so laže vodljivi. Pomembno je tudi, da je podvozje stabilno in obenem lahko (aluminij) ter da lahko voziček v zloženem stanju pospravite v prtljažnik avtomobila.

http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2005/avgust/naslovna_tema_2.htm

Jaz sem od traxxa probala vozicek, ki je imel 4 kolesa in prvi dve gibljivi kot tvoj PP in 3 kolesnik - upravljenje je neprimerljivo lazje pri 3 kolesniku. Itak pa bom do marca se prebredla veliko trgovin in se predvsem osredotocila na varnost in kolesa kot je napisano zgoraj. Jaz mislim sibat po rozniku, cez grad in zato rabim vecja kolesa.. bomo vidli, casa je se dost.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 6.8.2006 11:41:01 >

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 465
6.8.2006 19:40:51   
tejčica
Pozdravljene punce!

Jaz sem danes skoraj ves popoldan prespala, ker sem mislila da mi bo razneslo glavo. Bila sem čisto omotična. Takega glavobola res že dolgo nisem imela. Še kosilo mi je komaj uspelo pojesti.

Jutri pa moja pupa pride domov.user posted image user posted image user posted image  Joj kako sem že neučakana! Moji so me že siti ker tolikokrat kličem gor in sprašujem kako se ima.user posted image

Pa pa!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
6.8.2006 20:27:35   
Sibil_
Pozdravček!

JAz sem bila včeraj in danes v Lj-joj kako je pasalo spat v miru, brez dretja, ki bi te zbudilo.user posted image

Potem pa pridem danes domov, pa gremo vsi trije k moji mami na kosilo.In čakamo kosilo in moj sin pade po tleh, s čelom je pa udaril na rob enega pohištva, ki je seveda oster.In smo veselo čakali na urgenci z razbito glavo, mali se je drl, kri je lila-skratka štala.Zdaj ga moram čez noč gledat kako je zavest, ima velih obliž na čelu, skratka pestro.Ampak zgleda ok, se igra in seveda spet nagaja.Uhhh kolk živcev mi bodo še ti otroci požrli.user posted image

Počutje ok, samo včeraj sem malo preveč hodila po trgovinah in me je bolel trebušček, ni pasalo pikici zgleda..

Tejčica dej ta seznam obnovi, petrinja vem da ne čaka več, poglej malo na začetek ko so pisale koga ni več med čakajočimi.Vanji tut ne vem če je še.user posted image

LP zaenkrat,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
6.8.2006 20:39:57   
tejčica
Sibil, uf, nič luštno to z malim. Če je že razposajen je pa najbrž najhujše že za vami. Ti pa verjamem da si se pošteno ustrašila.

Bom pregledala malo seznam. Jaz sem ga v bistvu samo kopirala o Tinaaje ko je bila na dopustu in sem dodajala nove. Grem prečekirat.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 468
6.8.2006 21:16:06   
tinaaja
Petrinja res ne caka vec - stran 3. Za Vanji pa sem nasla, da ima naslednji preged 20.8., naj bi bila zdaj na dopustu.. user posted image  Morda sem kaj spregledala..
Pogresam tudi karino, ki je imela probleme s krvavitvijo , morda je tudi na dopustu..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.8.2006 22:28:22   
tejčica
Sem na hitro prečekirala in tu je ofrišan seznam.

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  Anonimna
user posted image    3.3.  Spes
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    6.3.  Grizo
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Anonimna
user posted image    8.3.  lencica
user posted image    9.3.  malička
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  10.3.  Sibil
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  19.3.  Pikica (2cmokca)
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  24.3.  tinaaja
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3. Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

Petrinja res ni več med nosečkami, dodana na seznam pa je Malička. Med marčevke spadajo tudi Marjetka, Gio in Lu 155, vendar nam še niso zaupale PDP-ja.
Če katera najde še kakšno napako naj javi. Nas je toliko user posted image  da se kaj hitro lahko kaj zbega.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.8.2006 8:18:00   
tinaaja
Wow, res kaksna lepo stevilka user posted image user posted image
Pri nas se dez nadaljuje user posted image  - julij je bil noro vroc, avgust pa ga zdaj serje.. Hmmm.. Ceprav mi pase, da ni vrocine.
Sibam na kavico, sem se doma danes in uzivam. popoldne pa pregled... Drzte pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.8.2006 8:29:49   
2cmokca
Jutro,
javljam se po 1. pregleduuser posted image . Je vse OK, srček bije, mam slikco, datum pa so mi prestavili za 1 dan nazaj, torej se pridružujem klubu 18. 3.

Pozdravčki, Pikca - 2cmokca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.8.2006 9:31:53   
tejčica
2cmokca, user posted image user posted image user posted image  za user posted image !

Tinaaja, srečka ti, ki boš danes spet svojo pikico videla.user posted image  Greš sama a gre tvoj s tabo?

(odgovor članu 2cmokca)
Neposredna povezava do sporočila: 473
7.8.2006 9:34:36   
tejčica
2cmokca, tvoj PDP je že popravljen.

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  Anonimna
user posted image    3.3.  Spes
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    6.3.  Grizo
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Anonimna
user posted image    8.3.  lencica
user posted image    9.3.  malička
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  10.3.  Sibil
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  18.3.  Pikca (2cmokca)
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  24.3.  tinaaja
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3. Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
7.8.2006 9:52:28   
karina
Ojla....
Tinaaja in seveda vse ostale"stare" in nove nosečke......en lep pozdrav!
Lepo da slišim da me nekdo pogrešauser posted image .Veš vas redno berem, redko pišem....se bom pobolšala.
Z mano je ok...krvavitev več ni, dabroston še jem, NS pa mam 31.8....komaj čakam.Zadnji pregled sem imela 31.7, naslednjega pa mam 18.8 ko moja G pride z dopusta.Moj user posted image  je bil 31.7 velik 1,8 cm, kar pomeni da je ok, samo po UZ kaže da je do zanositve prišlo kasneje in se mi bo datum spremenil za cca. 10dni.Zaenkrat ostane 2.3.2007, kasneje ga bodo pa popravli.
Sicer nisem na dopustu ki je že zdavnaj mimo, sem pa doma na bolniški do 18.8 no pol bomo pa vidli kaj bodo rekli.Večinoma počivam in sem se čist polenla, samo jem in spim.No pa na PC- ju visim.Včeraj sem šla po dolgem času na sprehod ,dober km, pa sem komaj čakala da sem prišla domov me je bolel križ za znoret,tak da sem se že čisto zaležala.Zadnja dva tedna je vsak dan na sporedu slabost , na srečo še zaenkrat brez bruhanja.Pa sem se že veselila da mi pa tokrat naklonjena sreča.Lačna sem pa skozi kot volk in če v tistem trenutku ne dam kaj  v usta, me pol takoj obišče slabost.
Vidim da je nas že zelo veliko.....čestitke vsem novim.Jaz sicer vem še za eno ki pa se skriva na drugem forumu ker misli da se tu prepiramo(glede thaisssine izjave).**** ko boš to prebrala se boš mogoče upogumila in se nam pridružla.....DOBRODOŠLA!
No pa sem se razpisala, zaj grem pa jest.....sicer nimam nobenih posebnih lušt, kar naj bi bilo podobno nosečnicam tako kot v prvi nosečnosti.....ja no sladoled je pa zakon!!!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?