|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.8.2006 11:08:10   
bibi
Evo mene! Včeraj sem imela pregled. Prvič je šel mož zraven! Mislila sem, da bom pač videla pikico in pa bitje srčeka, tako kot sem zadnjioč videla. A glej ga zlomka! Pikica je velika 30 mm v treh tednih (od zadnjega pregleda) je zrasel 21 mm! Vidi se glavica, rokice, nogice. Mož je bil čisto paf! Ni mogel verjet. Povrhu vsega je pa pikica veselo poplesavala in mahala z rokicami in nogicami! Meni je šlo kr na jok! Aja noseča sem pa 9t 6 dni, jutri bom celih 10 tednov!

Sedaj se še moram naročit za NS in naslednji G pregled imam čez 5 tednov.

To je zaenkrat vse!

Pridne bodite!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 11:47:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
4.8.2006 11:59:37   
A-N-J-A
No ok se bom pa še jaz pofočkalauser posted image .Noseča sem 7 t,rok mam 23.3.Prvi pregled ima 22.8.ker je moj G na dopustuuser posted image .Ampak kljub vsemu sem včeraj vidla našo pikico,ker sem bila na urgenci zaradi rjavega izcedka.Vse je ok,srček bije in upam na najboljše.
Sej mi ni še čist jasno da sem spetuser posted image ,ker prvouser posted image sva delala 4,5 let pol sva pa rekla najboljš da zdaj začneva,da ne bova mela 10 let razlike in volaaa sem že user posted image .Ja doma mamo 14 mes staro punčko,ki je prava navihankauser posted image .
Joj sej ne vem kaj naj še napišem ve cele spise pišete men pa to že v šolini šlouser posted image .Ja zvečer mi je že pomalem slabo in včasih me tako križ boli,da je za znoret.
lep deževen pozdrav-ček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.8.2006 12:16:34   
dolgolaska
ola a-n-j-a!! dobrodošla!!!!!!!!!!!!!
user posted image   user posted image   user posted image   čestitke  user posted image   user posted image   user posted image  za  user posted image !!!!!!!!!
meaa midva z mojim  dragim imava že vse zrihtano in sicer pri meni doma!
zdajle bova mogla samo še otroško sobico zrihtat...pa vse to nabavt...jaz nimam nikogar,da bi mi kdo kej posodil...tok,da me je že kar groza ko samo pomislim kakšni izdatki bodo z tem!!ah...pa kaj čmo,ne??za najinega user posted image  vse naj naj...bom pa jaz malo manj za sebe zapravljala  user posted image , pa bo!!

še eno vprašanje imam,a ima katera tudi kakšne probleme z lasmi???
Meni se tako hitro zmastijo,da si jih moram na 2 dni prat,ko pa si jih perem mi jih pa fullllllll odpade in potem ko si jih sušim....me je kar mal groza, če bo šlo tako naprej bom do konca nosečnosti se mi zdi že PLEŠKA NOSEČKA  ha-ha  user posted image  !!!

imejte se lepo...aja tukaj še zmeraj pada dež 100 na uro!!!!user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.8.2006 12:21:52   
dolgolaska
BIBI  user posted image   user posted image   user posted image   ČESTITKE user posted image    user posted image    user posted image   
ZA MALO-VELIKO PIKICO,KI RASTE V TEBI!!!
...a prav rokice in to se že vidi?????fulllll dobr,.....joj.... jaz tudi komaj čakam da vidim mojga sončka kako raste!!!!!!!

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.8.2006 12:46:09   
bibi
Malo je zoomirala in se prav celo telo vidi. Glavica, rokici, telo in nogice. Veš kak hecen občutek je, ko vidiš da maha in miga z rokicami in nogicami! user posted image  Baje da ima pikica tudi repek, sama osebno sem ga včeraj videla (hrbtenica).
Pa srček mu noro bije. Baje da ima utip 150 udarcev na minuto!!

Na UZ se je slišalo kot da imaš pokvajen pralni stroj in ko centrifugira udarja boben ob okovje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
4.8.2006 12:50:55   
dolgolaska
user posted image   haha..kot pokvarjen pralni stroj   user posted image    user posted image    user posted image  !!!
lepo da si povedala,da vem kaj naj pičakujem,da se ne bom ustrašla...user posted image   user posted image   user posted image

res full lepo...to pa je najbrž tak občutek....da se tudi približno ne da napisati kaj tisti trenutek občutiš,ko vidiš svojo malo pikico!!?a ne??!

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.8.2006 12:57:52   
slumpo
ojla punce

midva ziviva v svojem stanovanju v sicer tastovem stanovanj. ampak se imamo lepo. oktobra se bova lotila delat otroško sobico. je reku moj da po kopalnici ki jo bova adaptirala septembra.
komaj cakam da bom lahko ustvarjala v sobici poslikala stene in pohištvo(pohištvo bova kupila še v srovem stanju, tako da bom lahko poslikala in pol se ga sele prelakira)
jaz že prav pospešeno varčujem za sobico ker sem si jo omislila za moje pojme svetovno.
pa opremo bova kupila le nekaj oblekc imava od moževe sestre.

ampak ne to...še bolj komaj čakam na moj prvi pregled za katerega še vedno nimam datuma ker je G vzela kar do 16 dopust. ! mesec je že niuser posted image user posted image user posted image . Jaz pa čist nestrpna ali je vse OK:
ampak mislim da je ....user posted image

lp grem spat ker čene bom kje zalegenla po pomoti.

se še oglasim.

aja glede miomov poznam primer ki ga je imela v maternici celo nosecnost in na plod ni vplival pa če se ne motim je bil celo rakav. je pa rekla ta da se ji je po nosečnosti oz po porodu začel manjšat. ne vem vsega tako da nebi več komentirala. tudi bolj malo vem o tem tako da....vzamte punce to kot mali moj komentar.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.8.2006 12:59:47   
bibi
Ja imaš prav dolgolaska! Sploh se ne da opisati in napisati tega trenutka in dogodka! user posted image

Da ti po resnici povem, sploh ne morem verjet, da raste eno bitjece pod mojim srčkom! Mi še zdaj ni včasih jasno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
4.8.2006 13:15:05   
Sibil_
Saj meni še tut ni čist jasno, pa sem že drugič noseča.Verjetno ker še nisem bila na pregledu?Uhhh komaj čakam na ta pregled.user posted image

KAko je kaj v Ljubljani?Kako ste oblečene punce?Grem jutri tja, pa ne vem kaj vzet za oblečt.A bo ok majica s kratkimi rokavi in čez jakna?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.8.2006 13:44:08   
tinaaja
No pa sem se jaz malo prezgodaj nazaj - po 4 dneh dezja na morju sva spokala in prisla v ljubi domek user posted image
Pozdravcek vsem novim, cestitke vsem za uspesne preglede ...

Na hitrco sem preletela vase pisanje - matr ste ble pridne huh user posted image user posted image  No mene je na morju najprej presenetil rjav izcedek - da ne bo panike, naj hitro povem, da ga naslednji dan ni bilo vec in da je zaenlrat vse bp. Ne bom omenjala spanja - tko v povprecju 2x cez dan in ok 9 zvecer sem bila ze koma fo cca 7,8 zjutraj.
Slabost - katastrofa, enkrat huj, drugic manj, ampak so..
Odstevam dneve do pregled, ki ga imam v pon...

Drugace pa je pred mano studijski vikend, mporam zacet nabirat znanje za septembrske izpite user posted image  
Sibil, trenutno je v lj tko kot v kopru :) sva se cez peljala.. tko da po domace, pa bo user posted image

Nic sibam kuhat, lacna sem za znoreeettt .. Se pol se kaj javim. pridne bodte, pa ne se pustit dezju - saj veste, za dezjem zmeraj pride sonce user posted image user posted image  papa

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.8.2006 14:47:18   
tejčica
Bibi, verjamem da je bil tvoj mož čisto paf na ultrazvoku. Komaj čakam da bo tudi moj to doživel. Bitje srčka da se sliši kot pokvarjen pralni stroj.user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala do solz, res.

Meaa, ta tvoja G je res čudna. Ne poznam takega primera, res. Da greš pa na samoplačniški UZ in plačaš 15.000 sit za nekaj kar ti pripada je pa tudi kruto. Kaj pa zamenjava G?

Midva imava svoje stanovanju v bloku. Sedaj ko bomo štirje bo kar majhno, ampak čez 1-2 leti bomo v hiši (si bova uredila pri njegovih), tako da sploh ni problema.

A-N-J-A, čestitke in dobrodošla med marčevkami.user posted image user posted image user posted image  Super da je s pikico vse ok. Uf, za prvo bebiko sta se pa res namatrala. Me veseli da je šlo tokrat brez težav. Smo pa tu res prave čveke, te kar notri potegne, boš videla.user posted image

Dolgolaska, jaz težav z lasmi zaradi te nosečnosti nimam. Se mi je pa vse spremenilo po porodu. Prej se mi lasje sploh niso zamastili, potem pa sem si jih morala začeti umivati vsak drugi dan. Ker sem imela zelo dolge in sem vsega imela že vrh glave sem se ostrigla. V vseh teh letih se je malenkost zboljšalo. Me pa sedaj mika spet pustiti dolge lase in se najbrž res ne bom ostrgla.

Tinaaja, dobrodošla nazaj z dopusta. Ja, dopustnikom jo je pa tole vreme res zagodlo. Meni pa zelooooooo pašeeeeeee!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.8.2006 14:52:57   
leya
V Ljubljani hod folk skor v bundahuser posted image , tko da kratki rokavi odpadejo sibil...
Sicer pa tok dežja....katastrofa...

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.8.2006 15:22:34   
tinaaja
tejčica, men je tako vreme cist pasalo, prve dva dni, tretji dan je bilo ze mal dolgcas, danes pa vsega dovolj user posted image  ampak doma mi je pa cist kul, da je hladno. na zacetku je bilo 38° - umrla sem skor.. nimas kaj pocet na morju, ce so stalne nevihte, dezuje kot da bi se utrgalo, hladno je.. Pa se slabo ti je hudica user posted image user posted image user posted image
Tko sem zdajle pico zmaznila.. njama... zdaj sem pa ready za eno popoldansko spanje.. no cez ene pol ure.
zvecer pa kaksen orbitrek, da se malo razgibam, ker sem se v zadnjih 4 dneh prav zalezala.

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.8.2006 16:26:04   
slonči
SLUMPO - hvala za komentarček, vse prav pride.

BIBI - midve pa sva samo en dan razlike. A ni krasno, ko vidiš malo detece???Jaz še nisem videla premikanja, ker je G zelo na hitro pogledal. NS imam čez 13 dni in upam, da bom takrat videla kaj več.
DOLGOLASKA - meni lasje ful izpadajo, že preduser posted image pa so se mi zelo mastili, tako da me to ne skrbi preveč. Frizerka mi je rekla, da se večini žensk po 4. mesecu začnejo lasje zelo mastiti. Ni panike.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.8.2006 17:16:32   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Vse skupi me še tolko bolj mori, ker so moji znanki v 9t ugozovili, da je plod umrl, ni pa imela nobenih krvavitev itd. Komaj čakam 22.8 da vidim kako je s pikico!!!

pozdravček vsem srečkam nosečkam!  Želela bi le pokomentirati izjavo thaiss. Nič osebnega pa ne razumi narobe ampak....
Ali se vam ne zdi drage nosečke da bi nam bilo lažje čakat na preglede in v miru preživet teh mirnih 9 mesecev ce nebi pripovedovale tragičnih primerov prijateljic.
Poglejte sedaj smo bile nakak pozorne le na krvavitev, ki je lahko usodna lahko pa ni nič posebneha sedaj si pa lahko glede na zgornji komentar thaiss v strahu ves čas če trdi da je plod umru in ni imela nikakršnih znakov. Znaki ob izumrtju so sigurno v to sem prepričana le da niso vse 100% pozorne na znake. pa tudi če trdi da jih ni bilo....poglejte nihče oz nič (plod) ne umre brez razloga. Lahko je bila ona bolana lahko je bilo s plodom kaj narobe skratka če bi bilo vse uredu do tega nebi prišlo.
Zakaj raje ta prijateljica sama ne pride na forum in resnično pove kaj se ji je zgodilo če to želi kakor da se informacije prenašajo in saj veste spreminjajo.
Ne moremo sedaj vse panično čakati zaradi takih primerov na vsak pregled. Strah v nosečnosti res lahko slabo vpliva in se tega skusamo izognit zato je vsaj tukaj prostor za prijetnosti in predvsem tolažbo.

To je sicer moje mnenje...kaj pa ve mislite?

LP

Slumpo, ne morem mimo tega posta ... Prvic, ne, ne cutis, ko ti plod umre - IZ LASTNIH IZKUSENJ!!! Ja bilo je ugotovljena tisomoja 13, ampak cutis pa ne. Ampak zal se zgodi in ZAL ne tok redko. Moja prva nosecnost je potekala v znamenju strahu, skoz sem bila panicna.. Zdaj ko gledam nazaj se mi zdi, da sem zgleda intuativno cutila, da je nekaj narobe..
Hvala bogu, ce ob pogledu na 2 II ne cutis strahu, dvomov,... Jaz tega ne bom nikoli vec sposobna. Ko kje slisi ali beres, da je 1% moznosti, da se ti zgodi kaj takega, si reces, saj se ne more meni. Ampak MENI se je. In zato vem, da je mogoce.
Razlika med prvo in to nosecnostjo je, da sem tukaj bolj vdana v usodo. Kaj pa vem, kaj me caka. Upam na najbolje, veselim se marca, veselim se z vsako, ki pride vesela s pregleda. Bog daj, da bom jaz tudi v ponedeljek. ce pa ne, pa life goes on. Tako je zivljenje - ej neuspesnih nosecnosti je ful, ce se hoces zavedat al pa ne. Zadeva je samo v tem, kok se bos temu pustil ... Jaz se tokrat poskusam ne obremenjevat in sekirat, zavracam obcutek strahu, ampak vseeno pride misel al dve.. Ampak pride spet lepa, pozitivna misel.
Dolgolaska - cvekanje o lepih stvareh je eno, so pa tukaj teme zelo zivljenkse in strah, skrb in kaksna slaba novica je del tega.
Tak filing imam, kot da ne bi smela punca tukaj omeniti takih skrbi, da bi bilo kaj narobe. Pa halooo... lahko je bit prijatelj v dobrem  ane.. Poznam prevec punc, ki so sla cez to - osebno, resnicno, bolece - ampak SMO prezivele in SE bojujemo naprej.
Zakljucek moje izkusnje je, da je sekiranje odvec, ker itak ne mores vplivat kaj dosti na potek. Ce je dobro zasejano, se bo obdrzalo, ce ne pa ne. In hvala bogu ce pride dovolj zgodaj do konca nosecnosti, ker potem je bilo nekaj hudo narobe s plodkom. Ampak vseeno pa so trenutki slabosti, ko morda potrebujes samo deliti to in slisati en"saj bo vse ok" - in to je point tega foruma, vsaj zame. Stati ob strani puncam tudi, ko je slab dan.

Slumpo - ves ene par tvojih komentarjev je za take, ki smo dale cez ss ful neumesnih "Ti predlagam v tvoje dobro in dobro vseh nas ki nestrpno pričakujemo da pišeš kako uživaš ko ti trebušček raste pa kaj se ti lepega dogaja. " Lahko ti napisem samo, da upam, da ne bos nikoli dala cesa takaga cez, razumela pa bi edino, ce bi...  Ne vem, pol je najbolj zame, da ko bom srecna in vesela, da napisem kaj pod marcevke, ko me bo pa skrbelo pa pod Upanje po splavu.. Ja super, res.. Ne vem no...

Nic, bolj da zakljucim. Brez zamere, kot je ze marsikatera napisala, ampak po ss v 13 tednu ne morem mimo brez komentarja.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.8.2006 17:21:54 >

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.8.2006 18:45:32   
slumpo
Živjo vsem!

Spet jaz s svojim komentarjem....vendar ne morem mimo tega.

Tinaaja misim da sploh nisi razumela kaj sem hotela povedati v svojem kometarju ki ga navajas zgoraj.

Dalec od tega da nebi smele tukaj pisati o problemih in o tem kaj se kateri dogaja, o dvomih in strahu ki je v vsaki izmed nas o tem kaj ke katera v preteklosti dozivela naj bo to se tako strasno in bolece. Ves cas ponavljam ...zato smo tu da si pomagamo da si namenimo vzpodbudne in pomirjujoče besede.
Veš sama poznam nekaj tragičnih primerov smrti otoroka v 6 mesecu smrti ob rojstvu smo imeli v družini, prijateljica rodila bolanega fantka za katerega vemo da bo živel max. 1 leto.....
Vse to me matra in skrbi. Vendar je nekaj. Glede na to da teh dogodkov ne poznam ravno podrobno ali vsaj toliko da bi znala o njih kaj bolj konkretnega povedat jih raje ne serviram naprej ravno zato ker o njih ne vem toliko da bi lahko odgovorila na vprašanje ali dvom katere izmed vas.
Ob vsakem takem dogodku pa se ti pojavi kup vprasanj kar je podzavestno in zacnes dogajanje primerjat s svojim potekom nosecnosti...in vcasih so strahovi odvec, teh se pa moramo izogibat v tem stanju.
Poglej Tinaaja. Zelo mi je hudo zate in vem da te je mogoce strah vsakega dneva ali pa tudi ne ...upam da se drziš dobro kljub temu kar si doživela.
Vendar bistvo...to si dozivela ti. Ti si tukaj na forumu in s tabo se lahko pogovarjamo tudi med marcevkami o tej temi in ti nam bos ce bos lahko odgovorila o tej temi pravilno, konkretno in brez dvomov.
Ponovno pravim ce pa govorimo o neki tretji osebi vemo pa to da se ji je to zgodilo kaj vec pa ne...in te je strah tega kar ves da ne ves.Zgodi se da ti cisto obicajni nosečniški simptomi povzročajo strah kaj ce je kaj narobe kaj ce bom doživel tisto kar sem nekje prebral....Ojoj pol se pa ne spi tako kot so pisale, pa strah teje in razmišljaš o tem lahko 24 ur na dan. NImamo vse tako močnega karakterja da bi lahko vse to zanemaril. Oziroma nismo brezcutne da bi lahko te informacije ignoriral.

To je tisto kar kocem povedat in upam da razumes tinaaja in ostale nosečke.

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 19:09:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
4.8.2006 20:13:41   
tejčica
A-N-J-A, si že na seznamu marčevk.

user posted image   1.3. Zora
user posted image   1.3. SPOKY
user posted image   1.3. Urla
user posted image   2.3. Slonči
user posted image   2.3. Karina
user posted image   3.3. Lana
user posted image   3.3. Bibi
user posted image   3.3. Anonimna
user posted image    3.3. Spes
user posted image   4.3. Žabika
user posted image   6.3. Vanji
user posted image   6.3. Lejci
user posted image   6.3. Grizo
user posted image   7.3. Thaiss
user posted image   8.3. Anonimna
user posted image   9.3. Meaa
user posted image  10.3. Majita
user posted image  10.3. Sibil
user posted image  11.3. Petrinja
user posted image  11.3. tejcica
user posted image   13.3. Barbž
user posted image   14.3. NMJ
user posted image  15.3. jjasna
user posted image   15.3. Kr_enamami
user posted image   18.3. brinaa
user posted image   18.3. dolgolaska
user posted image   18.3. leya
user posted image  19.3  Pikica (2cmokca)
user posted image  24.3. tinaaja
user posted image   23.3. A-N-J-A
user posted image   26.3. slumpo
user posted image   31.3. Katja 80
user posted image   konec marca Damo

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 444
4.8.2006 20:49:34   
Anonimen
Zdravo punce, da se vam še jaz malo oglasim. Dopust se mi počasi izteka, ampak se približuje tudi moj prvi pregled. Pa čestitke vsem novim nosečkam, pa tistim ki je prvi pregled že za vami in ste videle svoje pikice.
Meni mi je občasno rahlo slabo (bruham ne), špika me tudi samo občasno, pa tako kot Dolgolaski mi obupno izpadajo lasje. Hlače lahko oblečem še vse, ampak sem pa še vedno kr precej napihnjena, pa večkrat imam te glavobole. Imela sem jih tudi prej, ampak samo 1-2krat na mesec, sedaj pa jih imam 2-3krat na teden in hodim okoli kot zombi in me vsi sprašujejo, če mi kaj fali... ampak ko me glava boli sem pa res čisto fertik, bleda kot zid, pa komaj se vlečem... upam, da minejo tudi glavoboli.

Lp, jjasna

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
4.8.2006 21:44:50   
tinaaja
Tejčica, a si bila pridna in posodabljala seznam - ja super user posted image
Kr_enamami - se cist strinjam s tabo. Midva sva pol ful raziskovala, kwa vse so te trisomije - 13,18,21.. In najmanjsi problem je mentalna prizadetost, hujse so vse spremljajoce fizicne anomalije.
Slumpo - saj je ok, ful so me sokirali odgovori, prav bed mi je bilo, ampak res je, da na to gledam z drugega stalisca. In nobeni ne privoscim, da bi se mi pridruzila.

Vseeno mislim, da je k nosecnosti treba pristopiti pozitivno, z mislijo, da bo vse ok - ne glede na to, kaj vse se slisi, zve,... Mene je ful presenetilo, da ob rjavem izcedku na mroju nisem zganjala panike kot v prvi nosecnosti in pol mi je moja draga Sonchek posredovala odgovor pusenjaka, da je treba bit pri tah zadevah pozitiven. Da pac lahko, da ni nic. Ja, sem cakala na to, v katero smer se bo razvilo, ampak sem bila skulirana in premagla problem. Eno stopnicko blizje cilju sem :)

Jjasna, jaz sem imela na morju migreno vseh migren.. Bruhala, umirala od bolecin, pa nobenih tablet nisem smela.. Nisem mogla zaspat, mesal se mi je.. Drugace pa mi je zdaj spet slabo.. pa jedla bi skoz... drugace so se pa umirili moje mood swingi user posted image  - moj je koncno zadihal, da ne rencim za brez  veze pol se pa v naslednji sekundi rezim, zaradi razloga rencanja.. na sreco ...
nic pocasi bo treba spat, danes sem bila brez popoldnaskega spanca, se pozna.
Nocko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 22:23:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
5.8.2006 9:35:16   
dolgolaska
tinaaja in jassna...dobrodošle nazaj!
upam,da ste na dopustu uživale 100 na uro čeprav vam jo je vreme mal zagodlo..ja blo pa saj velik  user posted image ...user posted image   user posted image   user posted image  !!

nekaj pa me zanima...jaz imam cel čas bel izcedek..ki ima tudi blag do srednje močen vonj...in če se umijem samo z vodo...hm...smrdi,zato uporabljam intimno milo...pa spet nekje sem slišala,da to ni ok,nekje da se lahko umivaš z tem..kaj pa mi ve svetujete????
Bodite pridne user posted image ,jaz zdajle letim v Lj.malo pofirbcat ,kaj imajo lepega za najinega sončka...
Do 1 pregleda pa še 5 dni!!!user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.8.2006 9:40:54   
tinaaja
Oj dolgolaska, men se je izcedek tud pojacal. Je tko bel, vcasih kaksna grudica, morda malo na rumeno, ampak brez vonja vse skup in brez srbenja. Itak bo v pon na pregledu G vidu, ce je kaj cudno al ne. Sem imela podobno ze v prvi user posted image  pa mi je G rekla, da je to zaradi hormonov. Drugace pa se mi zdi, da sta dve zadevi na kateri moras biti pozoren - vonj in srbenje. Pocakaj do pregleda in povej G..

Neposredna povezava do sporočila: 449
5.8.2006 12:16:24   
lencica
UUU kaj vas je veliko tukaj! Jaz imam na PDP tam okoli 8.3.2007. v 10t imam NS. A mislite da je to prezgodaj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?