tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Vse skupi me še tolko bolj mori, ker so moji znanki v 9t ugozovili, da je plod umrl, ni pa imela nobenih krvavitev itd. Komaj čakam 22.8 da vidim kako je s pikico!!! pozdravček vsem srečkam nosečkam! Želela bi le pokomentirati izjavo thaiss. Nič osebnega pa ne razumi narobe ampak.... Ali se vam ne zdi drage nosečke da bi nam bilo lažje čakat na preglede in v miru preživet teh mirnih 9 mesecev ce nebi pripovedovale tragičnih primerov prijateljic. Poglejte sedaj smo bile nakak pozorne le na krvavitev, ki je lahko usodna lahko pa ni nič posebneha sedaj si pa lahko glede na zgornji komentar thaiss v strahu ves čas če trdi da je plod umru in ni imela nikakršnih znakov. Znaki ob izumrtju so sigurno v to sem prepričana le da niso vse 100% pozorne na znake. pa tudi če trdi da jih ni bilo....poglejte nihče oz nič (plod) ne umre brez razloga. Lahko je bila ona bolana lahko je bilo s plodom kaj narobe skratka če bi bilo vse uredu do tega nebi prišlo. Zakaj raje ta prijateljica sama ne pride na forum in resnično pove kaj se ji je zgodilo če to želi kakor da se informacije prenašajo in saj veste spreminjajo. Ne moremo sedaj vse panično čakati zaradi takih primerov na vsak pregled. Strah v nosečnosti res lahko slabo vpliva in se tega skusamo izognit zato je vsaj tukaj prostor za prijetnosti in predvsem tolažbo. To je sicer moje mnenje...kaj pa ve mislite? LP Slumpo, ne morem mimo tega posta ... Prvic, ne, ne cutis, ko ti plod umre - IZ LASTNIH IZKUSENJ!!! Ja bilo je ugotovljena tisomoja 13, ampak cutis pa ne. Ampak zal se zgodi in ZAL ne tok redko. Moja prva nosecnost je potekala v znamenju strahu, skoz sem bila panicna.. Zdaj ko gledam nazaj se mi zdi, da sem zgleda intuativno cutila, da je nekaj narobe.. Hvala bogu, ce ob pogledu na 2 II ne cutis strahu, dvomov,... Jaz tega ne bom nikoli vec sposobna. Ko kje slisi ali beres, da je 1% moznosti, da se ti zgodi kaj takega, si reces, saj se ne more meni. Ampak MENI se je. In zato vem, da je mogoce. Razlika med prvo in to nosecnostjo je, da sem tukaj bolj vdana v usodo. Kaj pa vem, kaj me caka. Upam na najbolje, veselim se marca, veselim se z vsako, ki pride vesela s pregleda. Bog daj, da bom jaz tudi v ponedeljek. ce pa ne, pa life goes on. Tako je zivljenje - ej neuspesnih nosecnosti je ful, ce se hoces zavedat al pa ne. Zadeva je samo v tem, kok se bos temu pustil ... Jaz se tokrat poskusam ne obremenjevat in sekirat, zavracam obcutek strahu, ampak vseeno pride misel al dve.. Ampak pride spet lepa, pozitivna misel. Dolgolaska - cvekanje o lepih stvareh je eno, so pa tukaj teme zelo zivljenkse in strah, skrb in kaksna slaba novica je del tega. Tak filing imam, kot da ne bi smela punca tukaj omeniti takih skrbi, da bi bilo kaj narobe. Pa halooo... lahko je bit prijatelj v dobrem ane.. Poznam prevec punc, ki so sla cez to - osebno, resnicno, bolece - ampak SMO prezivele in SE bojujemo naprej. Zakljucek moje izkusnje je, da je sekiranje odvec, ker itak ne mores vplivat kaj dosti na potek. Ce je dobro zasejano, se bo obdrzalo, ce ne pa ne. In hvala bogu ce pride dovolj zgodaj do konca nosecnosti, ker potem je bilo nekaj hudo narobe s plodkom. Ampak vseeno pa so trenutki slabosti, ko morda potrebujes samo deliti to in slisati en"saj bo vse ok" - in to je point tega foruma, vsaj zame. Stati ob strani puncam tudi, ko je slab dan. Slumpo - ves ene par tvojih komentarjev je za take, ki smo dale cez ss ful neumesnih "Ti predlagam v tvoje dobro in dobro vseh nas ki nestrpno pričakujemo da pišeš kako uživaš ko ti trebušček raste pa kaj se ti lepega dogaja. " Lahko ti napisem samo, da upam, da ne bos nikoli dala cesa takaga cez, razumela pa bi edino, ce bi... Ne vem, pol je najbolj zame, da ko bom srecna in vesela, da napisem kaj pod marcevke, ko me bo pa skrbelo pa pod Upanje po splavu.. Ja super, res.. Ne vem no... Nic, bolj da zakljucim. Brez zamere, kot je ze marsikatera napisala, ampak po ss v 13 tednu ne morem mimo brez komentarja.
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.8.2006 17:21:54 >
|