|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
31.7.2006 13:34:32   
x_srečka_x
YENNIKA jaz te tudi nisem zapustila user posted image

TEJCHA jaz sem za začetek zlikala plenice kasneje pa ne bom več likala plenic, jih bom dala samo v sušilca tako ali tako če jih zložiš še takoj ko jih daš ven se sploh ne vidi da niso zlikane pa še fajn mehke so user posted image

Pa ni več sončka je pa tko soparn user posted image user posted image  
Ponoči ne morem spati, ker mi je prevroče ko pa komaj zaspim se zbudim ker sem žejna ali pa me na wc user posted image  Na noč se sigurno zbujam 6krat user posted image  Upam da bo kmalu bolje.

Kje pa ste vse ostale user posted image ??

LP

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
31.7.2006 14:01:00   
yennika
No, pol ste ble pa tak pridne, mate že vse poštimano. Jaz se bom tud lotla, pol drug teden.Če pa mi je tak vroče, pol pa še zraven vročega likalnika stat.Fuj!

Kake številke pa ste nabavle. Jaz nisem pretiravala z pajacki št.56 , saj res hitr prerastejo.Razen spodnje majčke in bodyje, da ne bo lumpi tak srotek.user posted image

Se tudi sama sprašujem kak bom oblačila detece septembra. Po občutku verjetno. V plišaste pajacke pa sigurno.Čeprav, kaj bomo pa pol pozimi gor oblekle?Saj bomo videle, mogoče pa bo še prav fajn toplo. Pol pač ne bomo oblačle po dve majčki in pod plišastega pajaceka ne bomo dajale bombažnih pajackov. Se bomo že znašle.

Jutri se začne mesec avgust, ki imam občutek da bo minil ko šus.Držim pesti za vse avgstovke.Potem pa smo že me in naša deteca na vrsti!Jupi!Po eni strani si želim, da čimprej mine, da končno stisnem detece k sebi, po drugi pa je tak fajn bit noseč in gret naše sončeke pod srčkom. Bo kar težko se odvadit brcik, razvajanja, uživanja...user posted image

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
31.7.2006 15:25:25   
Dajanax
ojla nosečke, se po dooolgem času javljam še jaz. No saj vsaj ves čas berem kaj počenjate. Mi smo kooončno zvedeli, da dobimo punčarcouser posted image !! Jupiii. Na UZ v četrtek, se je G malo potrudil in med nogicami nč našeluser posted image . Drugače je vse OK. Naslednji pregled imam čez 1 mesec: 3 tedne pred rokom in imela bom že CTG.

Med tem časom sem nakupila nekaj malega za dekletce, ampak ne prav veliko. Ker sem že 3 tedne doma, naročam kar prek spleta (razen oblekic in kozmetike) in sem prav vesela. Do zdaj sem naročila posteljnino z oblogami za zibko, čebriček. previjalno podlogo - fuuuul dobro , mehko, jogi za zibko,... Je čist supersko v domači kuhinji odpirat pakete in hitr sprobavat kupljeno. Aha, kupovala pa sem na Sončku, v Baby centru, V Zibki d.o.o. - sem z vsemi zadovoljna.

Kupia sva tudi voziček: Buzza. Zaenkrat mi je čist superski, kako bo pa z uporabo pa še vidimo.

Te dni planiram še na šoping cunjic, pa čakam na kakšno deževno vreme, ker po vročini daleč ne pridem (noge bolijo in zatekajo, utrujenost,...). Nameravamo v Gradec, sam se ne morem odločit ...

Povejte če boste kupovale mako in terta majčke, oz. če je to nujno. Prijateljice mi namrč pravijo da tega po večini niso kaj dosti uporabljale, saj naj bi bile malo manj praktične, saj ko bebiko primeš vse gor zleze do ramenčk??!?! Nameravam sicer vprašat še eno k je patronažna...

Glede EA sem še v dilemi, najprej sem bila zelo za, potem sem se posvetovala pri G, pa sem spet bolj za ne kot za ja. G mi je predlagal da sicer naj bom na spisku za EA, potem da bomo pa že vidli, kako porod poteka in se odločili za poseg.

Se še kaj javim! Lepo se imejte, pa čim manj zatekanja!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
31.7.2006 16:06:31   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Povejte če boste kupovale mako in terta majčke, oz. če je to nujno. Prijateljice mi namrč pravijo da tega po večini niso kaj dosti uporabljale, saj naj bi bile malo manj praktične, saj ko bebiko primeš vse gor zleze do ramenčk??!?! Nameravam sicer vprašat še eno k je patronažna...

Samo da ti odgovorim. Midva zdaj pričakujeva drugega user posted image  pa so nama mako in tetra majčke še kako fajn prišle saj tako micen user posted image ne mara da se ga dosti časa oblači. Niso šle pa majčke nič gor, ker je bila naša deklica 3 mesece na široko povita. Tako, da jaz vam jih močno priporočam.

lp pa čimveč hladovine user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
31.7.2006 21:39:36   
Billi
Danes je bilo pa tko fino! Temperature idealne, ne preveč vroče...
Jaz sem dobila samo en nasvet, ki se ga mislim držat. Ne preveč kupovat! Zdaj sem nakupila tisto kar nujno rabim, potem bom pa sproti (oziroma bom koga z listkom poslala v shoping, ker sama verjetno ne bom imela časa user posted image ). Menda se ti lahko zgodi, da veliko stvari niti enkrat ne uporabiš, če preveč hitiš z nakupi.

A se vam tudi to dogaja: Ponoči moram večkrat vstati, ker moram na WC. Seveda se komaj dvignem iz postelje, ker če naredim napačen gib mi takoj otrdi trebuh, kar zna bit zelo zoprna zadeva, še posebej sredi noči, ko bi raje v miru spala. Potem, ko pa vstanem, me pa tako bolijo noge, da komaj odšepam do WC-ja. Ful zoprna bolečina z rahlimi mravljinci. user posted image In to se mi zgodi 2-3x na noč user posted image Upam, da bo kmalu minil ta mesec... Jaz že komaj čakam user posted image , čeprav se trudim še čim bolj izkoristit teh nekaj "mirnih" dni, brez joka, kakcov in drugih skrbi...
Mogoče so pa to samo nočne predpriprave, da bom potem lažje vstajala zaradi user posted image user posted image
Uživajte v ohladitvi. Meni prav paše user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.8.2006 1:05:41   
rose22
Punce moje drage vam cist nc ne zavidam.Se nocem prav nic hvalit ampak men ponoc sploh ni treba hodit nc na wc.Me moja puncara spara za pol verjetnuser posted image . Kar se pa stvari tice sem pa plenice ze vse speglala pa si prpravla paketke.Bom cez dan povijala v tetra ponoc pa v pamperske.Cotke sem pa kupla res tisto najnujnejse pa vse 62 da mi ne bo takoj prerastla.Sem s financami cist v  k user posted image  .Mam samo eno 56 pa se to tisto za takrat k bova sle domov.Ne vem pa itaq dobis od folka za darila tko da ne mislim vec kupovat.Mogoce ce me bo se kak kompletek tolk premamiluser posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 1:34:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.8.2006 9:05:56   
Dajanax
Soncica za nakup prek neta sem se tudi jaz nekaj časa obotavljala, potem sem pa skočila do bližnjega Baby centra, pa Pikapolonice in nič našla, zraven pa še bentila zaradi vročine, zateklih nog in utrujenosti. Hotela sem kupit rumeno previjalno podlogo, pa so me vsi gledali češ saj imajo drugih barv dost in da itak ni treba tako komplicirat prav z rumeno. Pa sem vseen ostala pri rumeni, mal zobe skup stisnla in čakala na naročilo prek neta. In blo je vse čist OK. Cotic pa ne mislim prek neta kupovat, ker vseen želim potipat material v trgovini.

Nočne avanture imam tudi jaz, zadnje čase zelo malo spim: grem spat po polnoči, ob treh sem že taprvič na WCju, okrog šestih tadrugič, ob sedmih ali osmih pa že vstajam... Čez dan navadno ne spim, me pa kakšen dan prime, da sem čist adijo: bi sam poležavala, spala in skratka samo vegetirala (tudi psihično).

Vas že kaj daje strah pred "neznanim"?? Mene včasih v tistih vegetacijskih dneh zelooooo, čeprav sem na splošno zelo vesela nosečka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.8.2006 9:40:36   
nikak
Živjo user posted image .

No, evo, dans že full lažje diham, hehe. V tej sopari se mi še tipkati ni dalo kaj preveč. user posted image

Ful ste pridne, da imate že vse zlikano... Jaz oprano sicer imam, likala bom pa zdaj, ko se bo malce znormaliziralo. Ostalo imam pa itak vse že pripravljeno. Ziher je ziher. user posted image  Pleničke bom kar likala, ne vem, sem pri prvem tudi vse cunjce likala kar dolgo. Pa kakor ne maram likanja, mi je te mini cotke tko luštno peglati, da je joj. Tetra majčke tudi jaz priporočam - jaz jih imam še od prvega in so se mi super odnesle. Imam pa tri št. 56 in pet komadov 62. Tudi zdaj jih bom uporabljala, za potem naprej pa imam bodije. Majčke nič ne zlezejo gor, vsaj meni pri širokem povijanju niso, ker sem jih itak dala med plenico in previjalko. Pa tudi mokre niso bile nikoli, da bi ga rabila vsakič komplet previjati.

Evo, včeraj sem bila v porodnišnici in sem šla še po kupončke za materinsko šolo, midva z user posted image  tudi začneva 7.8. Samo še varstvo za sina morava ujagati, pa bo. Upam samo, da šolo končamo predno rodimo, hehe. user posted image

Punce, kake imate to košare, da je problem z modrcem za dojenje? Mene malo skrbi, če bom dobila pravo velikost, ampak se bom držala kar navadnega modrca. Pa sicer tudi nosim le modrc s kostmi, ker so doje res velike in težke, ampak pri dojenju kost močno odsvetujejo, ker pritiska na mlečne vode in jih tako lahko zamaši... Pa menda potem rado pride do mastitisa. Tega se pa jaz ne bi šla... user posted image  Bom videla, moram v ono Alisa štacuno poklicati, če delajo tudi po naročilu. Cel user posted image  s tem... Moj pravi, da je bilo še voziček lažje nabavit, hehehe.

Sicer pa lahko trenutno napišem pohvalo za ljubljansko porodnišnico - moja sestra je trenutno notri po tretjem CR in pravi, da se je odnos izpred desetih in petih let precej precej popravil. Sestre ji tudi pomagajo pri dojenju in so menda precej prijazne. user posted image  Sem bila ful vesela, ko sem to slišala... Leži pa na A oddelku (menda je tudi od tega precej odvisno).

WC me ponoči vidi samo 1x, so se mi pa spet začele pojavljati intenzivne sanje, ki pa niso nič kaj prijetne... user posted image  Bolj kot to me pa moti hreščanje v medenici... Ko se premikam z ene strani na drugo (na postelji) prav čutim, kako mi kosti preskakujejo po sklepih... user posted image  Pri prvi nosečnosti se mi to ni dogajalo.

Uf, evo, pri nas se je ravno ulilo. Grem na balkon uživati nizke temparature. user posted image

Punce, uživajte!!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.8.2006 9:59:44   
Tejcha
Helou, :)

Včeraj mimo še en pregled... naslednjič mam čez 1 mesec in takrat se baje začne s ctgjem, potem pa vsak teden do konca. Zgleda, da imajo naši dohtrji res vsak svojo verzijo... :)

Sem pa zaradi zatekanja sedaj na dieti "nič soli". Fuuuuuj... ampak: vse za škratka... mi je pa odsvetovala pitje čaja za odvajanje, čeprav je zadnjič ženšče v lekarni zatrjevalo, kk je vse ok in kk se neka reč lahko pije tudi v nosečnosti... ??? sej se mi ga itak ni lublo skuhat, poleg tega je bila pa že vrečka take navzgravžne barve, da... o okusu rajš sploh ne razmišljam...

Vprašala sem za napotnico, pa rešilca, je pa rekla: ja, sej to bo vse na naslednjem pregledu. Tud ok. Če me pa slučajn kej prehiti, ji bom pa neki pregriznala....

Uživajte v tem svežem dopoldnevu. morm priznat, da men tud paše, da se je vreme skisalo... Se da vsaj normalno dihat.

Pozdravčki,
T

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.8.2006 10:16:00   
nikak
S temi pregledi in napotnicami imate pa nekatere res čudne izkušnje. user posted image  Jaz imam napotnico za porodnišnico in rešilca že dober mesec, vse papirje so mi dali 90 dni pred PDPjem. Preglede imam zdaj na 14 dni, no naslednjo sredo imam pregled, potem bom pa videla. Mislim, da bo spet čez 14 dni, ta čas pa bo G. na dopustu. CTG pa mi je rekla, da snemajo šele po 37 tednu. V prvi nosečnosti so mi ga, mislim da od 32 tedna naprej, ampak sem imela drugo ginekologinjo, ki mi je pa npr. naredila en sam UZ. Preglede po roku sem pa takrat imela na dva dni...

A vam sestre določijo kontrolo, a vam ne napiše ginekolog/inja, kdaj se naslednjič vidite? Full mi je čudno, da vas naročajo na tako dolg rok. Saj vem, da so sopusti, ma dojenčki se rojevajo tudi poleti. Bi morali pač zagotoviti nadomeščanje (pri nas je to fino urejeno)... Jaz bi kar malo zaropotala. user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.8.2006 10:50:15   
princes
Dan...

Jaz tudi vstajam ponoči, hodim na wc, pa predno vstanem je tudi velik proces....user posted image
Pa tko smešno hodim, čisto majhne korake, pa ful počasi...user posted image

Zdele sem  imela dva dni me je vse tako bolelo okoli trebuha, pa take manjše krče sem imela..user posted image Meni tudi trebuh kdaj čisto otrdi...
Pomoje sem peveč pretiravala s pospravljanjem hiše, tko da sem rekla da kar nič več pospravljanja...
Sem vse pomila po tleh, pa zavese oprala, teraso zrihtala, sem bila tako zmatrana, potem so se pa začele bolečine v trebuhu...Ne bi smela...user posted image

No včeraj smo se tudi mi v stroške vrgli, smo zapravili...user posted image
Voziček imava zdaj buzz-a, blue mist....Pa banjico-tako luškano k ma nogice, pa še stojalo sva vzela.., pa flaške, dudike, vse smo kupili za našo user posted image ...Kako so luštkane stvari, komaj čakam, da začnem uporabljat...user posted image
Oblekice sva tudi vzela ene 2- 56, ostalo je vse 62....Tko bodije, mako majčke, žabice, kapice, nogavičke-tako fletneuser posted image ...Za spančkat pajacke...
Rjuhe, podloge za pod rjuho da ne premoči....Ma skratka vse....Vrtiljaček za na postlico, ga že poslušam....user posted image Za nego sem vzela kar ruzaček od Nivea, k maš še previjalno podlogo zraven, če slučajno kam greš, ful fino....

Zdaj pa na delo, prati, jaz tudi ne bom likala, vse v sušilca, pa je...user posted image
Sem tudi vzela tetra pleničke, za povijanje, pa pamperske...

Zdaj samo še komaj čakam, da greva 7.8, na ogled porodnišnice, pa da se zmenim za EA...Potem 8.8, na pregled, da bom videla kako bojo mene naročili...
Meni je tudi ful čudno da vas tkole na dolgo naročajo, hhaalloo...
Pa na CSD morava še it....Kolko pa ste ve dobile denarja za paketek??user posted image

Prav paše, ko se je malo shladilo....Saj dihamo...user posted image

Pozdravček vsem....user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.8.2006 11:07:48   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija user posted image (Maribor
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha, Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa 37 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 9 user posted image  in 9 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Še mal, pa bo treba dat ven nov seznam, naših rojenih sončkov.user posted image Kako hitro mine. Prve 4 mesece se mi je prav vleklo, zdaj pa gre ko šus. Se mi zdi, da mi bo kar časa zmanjkalo.

Jaz imam tudi po večini že vse oprano in zlikano.user posted image Sem pa tja še kako stvar kupim, ker se ne morem upret, ampak kaj dosti ne bo več treba. Bolj kake malenkosti. Še en mesec časa imam do roka, pa imava namen it še v Avstrijo, sobico mal okrasit, oblekice zložit v omaro in previjalno... mal sem optimist a ne user posted image . Aja, tisto kar sem kupila, sem pa jaz tudi začela s številko 62. Vsaj tako so mi svetovale mamice, da ne bo treba že po 14-ih dneh kupovat nove, večje stvari.

Ponoči mam pa tud jaz pohode na wc na 3-4 ure. Si lahko mislite kako je blo na morju, v kampu, ko je treba vstat, se zbasat iz prikolice in potem do wc-ja, pa spet nazaj.user posted image Ampak smo preživeli. Nekak sem se kar navadila.

Otrdevanje trebuha mam pa jaz že kake 3 mesece sigurno. Mi je dala G magnezijeve šumeče tablete in rekla naj veliko počivam, ker to naj bi blo tudi od kakega napora. Nikakor pa ni prijetno.user posted image

Nikak, midve se pa vidiva v materinski šoli.user posted image Prvič bom sicer sama, potem pa se mi moj pridruži. Jaz pa res upam, da bom končala s šolo preden pride mali na svet.user posted image

Tejcha, ti si že uspela naredit medvedke za otroško sobico? Jaz čakam na pohištvo, pol se bo pa začelo okraševanje. Komaj čakam!user posted image

Kako pa kaj vaše prsi? Že kaj puščajo? Meni se malo izmenjujeta.user posted image Trenutno je na udaru leva. Sicer po kapljicah, ampak dovolj, da se pozna. To bo mleka!user posted image

Uživajte v takem osvežujočem dnevu!user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.8.2006 11:34:16   
nikak
Borovnička, kaj nisi ti iz MBja? Da boš hodila v materinsko v Ljubljano? Al sem jaz kaj pobrkljala... user posted image

Kar se tiče CSD - moj je papirje oddal 26.7., 27.7. so pa že izdali obe odločbi, včeraj sem jih dvignila na pošti. Za paket dobim 58.510 SITov. user posted image  Samo porodniška me je pa zdepresirala, hehe... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.8.2006 11:54:25   
yennika
Tudi pri nas imamo nočne turneje do Wc. Ko se zbudim me tako lulat, da buši prav boli.Mati narava nas verjetno pripravlja na vstajanja ponoči.
Meni tudi pokajo ali škripajo medenične kosti in trtica. Se grdo sliši in se včasih sama sebe ustrašim. se tolažim, da bomo tako lažje rodile, ko bojo kosti in porodna pot lepo pripravljene.

Kako velikost pampersk pa ste nabavle?A tiste najmanjše do 4 kile al kako?Jaz bom kupila samo en paketek, itak pol vidiš če ti ustrezajo. Pa blazinice in vložke morem jutri nabavit.
Še vedno pa iščem garniturco za iz porodnišnice, pa še nikjer nimajo pliša!

Kaj pa vsebuje vse ta nahrbtnik od niveje?kaka pa je cena?Sem tudi jaz razmišljala da ga nabavim.

Jutri imam pvi CTG, potem pa čez 14 dni pregled in takrat upam da mi naredi še uz, da vidim kolk je naš lumpi težak.

Vam javim.

lp

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.8.2006 13:15:20   
borovnička
Nikak, sem iz Maribora ja, ampak bom rodila v Ljubljani. Pa starše imam na Vrhniki, tako da bom kar vse tukaj porihtala in ne v MB. Nisi nič pobrkljala.

Pamperske mam pa jaz New Baby od 3-6 kg. Nivea nahrbtnik sem pa dobila v dar od kolegice. Noter pa dobiš od kremic, šamponov, mila, podloge za previjanje, nalepka za na avto in brošure. Jaz si ga sama verjetno ne bi kupila, ampak je vseeno fino.
Evo, tole je pa ta nahrbtnik. V BC stane 8.600 tolarjev.
http://images.baby-center.si/07/0006/0001/imgBigArticle_38622.jpg

Aja, pa še to sem mislila vprašat... se vašim user posted image  kaj kolca? Prav hecni občutek je. Najprej nisem vedla, da je to kolcanje. Baje pa pride do tega, ker user posted image  pogoltne preveč plodovnice.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.8.2006 16:10:55   
incabinca
hojla!
mene pa nekaj zanima glede materinske šole.... jst naj bi šla v Lj, pa sem gledala zanč na netu, da se začne 7.8. Danes pa slučajno spet gledam in v tisti brošurci tega datuma ni vel, ampak je namesto tega 28.7 - se pravi da sem prepozna....
Katera kaj ve o tem?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.8.2006 20:06:59   
yennika
Sem pričakovala, da je malo več stvari notr v nahrbtniku. Bom razmislila malo, če se mi splača!

Mojemu otročeku se tuk kolca, včasih tudi po parkrat na dan in zelo dolgo časa.Se mi prav zasmili, bogec.Je pa tak čuden občutek.Pa nič ne moreš zato.

lp

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.8.2006 20:35:25   
borovnička
Incabinca, v Ljubljani se začne materinska šola zdaj 7.8. in ta datum je veljaven, ker sem ravno danes klicala in šla potem po te nalepke, ki jih rabimo. Tako da kar pridi 7.8.user posted image

Yennika, jaz si tistega nahrbtnika tudi ne bi kupovala, ampak ker sem ga že dobila, je pa fajn in bomo porabili tiste izdelke.

Ker je moj user posted image  že obrnjen na glavo in leži na desni strani trebuha, čutim ko kolca v spodnjem delu trebuha. Čuti se pa kot, da bi srček tam ful močno utripal samo bolj počasi. Je pa tud moj lumpek večkrat na dan požrežen, da se mu potem kolca.user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.8.2006 21:28:45   
nikak
Borovnička, ali veš, kako točno naj bi šola potekala? Kolikokrat - ali 1x na teden, ali cel teden vsak dan? Pa koliko obiskov vse skupaj. Nalepk sem dobila osem, pa nimam pojma, a je to vse zame, ali je ena zame, pa ena za user posted image ... Madona, sem čist zmešana, tako, da sem jih pozabila vprašati, pa bi rada vedela, da si zorganiziram varstvo za tavelzga user posted image ...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.8.2006 23:49:43   
incabinca
Krasno! Potem se pa gotovo vidimo!
Drugače je pa tud moj pikec že kar nekaj časa obrnjen na glavo, non stop nekaj žurira, če pa že slučajno ne brca, potem pa mal preveč poje pa kolca :D Tako da mi ni nikol dolgčas! user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.8.2006 10:14:19   
borovnička
nikak, meni se sanja ne kako naj bi vse to potekalo.user posted image Na internetu piše, da naj bi tečaj obsegal 10 predavanj, ne piše pa nič če je to vsak dan al kako. Jaz sem tud dobila 8 nalepk in se mi niti približno ne sveti kaj jih bom rabila in zakaj glih 8.user posted image Še za ogled porodnišnice sem pozabila vprašat, ker naj bi blo ravno 7.8.user posted image . Najboljše je, da pokličeš in vprašaš. Direkten telefon za materinsko šolo je pa 522 60 48 od 13-ih do 15-ih.

Incabinca, se vidimo ja!user posted image Aja, predavanja so ena ob 16-ih ena pa ob 18-ih, tako, da lahko ure izbiraš.

Uživajte v nižjih temperaturah dokler so že. Prava osvežitev!user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.8.2006 11:03:55   
Tejcha
Ve mate pa celo ceremonijo s to materinsko... Nalepke, pa datumi... pr nas smo prišli, poslušali, se podpisali... zvedli bolj malo uporabnega, dobli potrdila za "spremstvo" in to je blo to... Js sm celo prvo predavanje izpustila in potem "dodala" podpis še tja...

Ok, na telovadbi so nam pokazali, kak se diha... pa vaje, ki naj bi jih delale... Js do kakšnih keglovih še pridem, ostalo se mi pa res ne ljubi...

Lp,
T

Neposredna povezava do sporočila: 1073
   [Brisano sporočilo]
2.8.2006 16:58:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.8.2006 20:48:12   
yennika
Se strinjam glede nahrbtnika, se res ne splača. Bomo pa v drug navaden nahrbtnik nadevali stvari, ko bomo šli kam na obiska.Itak pa ne mislim na začetku kupovati kaj drugega kot pa milo in mleko ali olje za telo. na začetku-pred kopanjem pa je tak za male bebice voda najboljša. Pregibe bom pa tak z jekodermom mazala. Mmmmmm, ko pa pol tak lepo dišijo!

Danes sem bila na prvem ctg-ju. Bilo tak fajn poslušat srčeka, da sem se verjetno smejala do ušes.Nori občutek. Malemu pa zleda ni pasalo, je kar nekaj rital sem in tja.user posted image Naslednjega imam jutri teden, torej od zdaj naprej me naroča enkrat na teden.Ne vem zakaj je tako, do pdp-ja imam še dobrih 5 tednov. In tudi uz meritev dolžine materničnega vratu mi ni pokazala, da mi grozi prezgodnji porod. Sicer meni tak paše, raje vsak teden kot pa da mesec ne veš kak je z otročekom. Sploh zdaj proti koncu, ko še bolj opazujemo vsako spremembo, šraufanje, bolečine v križu, otrdevanje...in imamo kup vprašanj.
Ctg je pokazal, da je vse ok. Nič popadkov na vidiku-hvala bogu, naj se detece kar lepo v miru razvija in raste. MV je tudi popolnoma zaprt, plodovi utripi okoli 150/min, skratka vse kot mora bit!user posted image

Zdaj pa sem pridna in perem cotke za našega sončeka. Se bom lepo zorganizirala in vsak dan nekaj malega postorila. Nočem nekaj norit in divjat potem zadnje dneve, saj bo detece čist utrujeno prijokalo na svet.

Še vedno pa iščem garniturco za domov iz porodnišnice, pa nikjer še nimajo pliša. Bomo še malo počakali in potem sredi meseca prečekirali okoli.

Glede MŠ pa tole, pri nas si prišel, poslušal in šel. Nič obvezno!Podpisali smo se samo zaradi njihove evidence!Vse skupaj smo imeli 5 obiskov, 1x na teden. Nismo zvedeli pa nič novega, mogoče samo kako pametno izkušnjo in nasvet sestre iz prve roke. Pri naslednjem otroku definitivno ne grem več. Raje izkoristim ta čas zase.

Sma se prej z mojo žlahtnico menli-je avgustovka tu na forumu in pravi, da jo že nekaj matra in šraufa...torej sem v veselem pričakovanju, da kaj pokliče. Zato sem pa dobila tako energijo za pospravljanje in pranje zdaj na večer.Sicer ima še 14 dni do pdp-ja, ampak nikoli se ne ve. Nama ne bo ratalo izpolnit najinega načrta. Sma se zmenli, da ona zavlačuje 14 dni, jaz pa pohitim za 14 dni in tako skupaj rodimo na sosednjih posteljah z ponosnima očkoma, ki sta bratranca. A ne bi bilo noro. Ampak mati narava bo že poskrbela, da bo tako kot mora biti.

Uživajte, jutri zopet napovedujejo sončeka. In če sem čisto poštena me ta dež in nizek pritisk zunaj bolj mučita kot pa sopara!Pa vas?

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......