princes
|
Dan... Jaz tudi vstajam ponoči, hodim na wc, pa predno vstanem je tudi velik proces.... Pa tko smešno hodim, čisto majhne korake, pa ful počasi... Zdele sem imela dva dni me je vse tako bolelo okoli trebuha, pa take manjše krče sem imela.. Meni tudi trebuh kdaj čisto otrdi... Pomoje sem peveč pretiravala s pospravljanjem hiše, tko da sem rekla da kar nič več pospravljanja... Sem vse pomila po tleh, pa zavese oprala, teraso zrihtala, sem bila tako zmatrana, potem so se pa začele bolečine v trebuhu...Ne bi smela... No včeraj smo se tudi mi v stroške vrgli, smo zapravili... Voziček imava zdaj buzz-a, blue mist....Pa banjico-tako luškano k ma nogice, pa še stojalo sva vzela.., pa flaške, dudike, vse smo kupili za našo ...Kako so luštkane stvari, komaj čakam, da začnem uporabljat... Oblekice sva tudi vzela ene 2- 56, ostalo je vse 62....Tko bodije, mako majčke, žabice, kapice, nogavičke-tako fletne ...Za spančkat pajacke... Rjuhe, podloge za pod rjuho da ne premoči....Ma skratka vse....Vrtiljaček za na postlico, ga že poslušam.... Za nego sem vzela kar ruzaček od Nivea, k maš še previjalno podlogo zraven, če slučajno kam greš, ful fino.... Zdaj pa na delo, prati, jaz tudi ne bom likala, vse v sušilca, pa je... Sem tudi vzela tetra pleničke, za povijanje, pa pamperske... Zdaj samo še komaj čakam, da greva 7.8, na ogled porodnišnice, pa da se zmenim za EA...Potem 8.8, na pregled, da bom videla kako bojo mene naročili... Meni je tudi ful čudno da vas tkole na dolgo naročajo, hhaalloo... Pa na CSD morava še it....Kolko pa ste ve dobile denarja za paketek?? Prav paše, ko se je malo shladilo....Saj dihamo... Pozdravček vsem....
|