|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
26.7.2006 12:07:22   
yennika
Sem se malo špilala in dala FOTKO -modrc iz kataloga v moj album, geslo je modrc!

OPIS:MODRČEK ZA DOJENJE "PASSFIT".MLADOSTEN IN MODEN ZARADI KONTRASTNIH NITI. KOŠARICE SE LAHKO POSAMEZNO ODPREJO. UDOBEN MATERIAL ZARADI 95% BOMBAŽA IN 5%ELASTANA.
BARVE:bela/svetlomodra(17), bela/pink(69).

219/991JH koš B
vel.75,80,85,90,95                               1.990

219/994JH koš. C
vel.80,85,90,95                                     1.990

220/051JH koš. D
vel. 80,85,90,95                                    1.990

PREKO SPLETA SE JIH LAHKO NAROČI, VENDAR FOTKE NE PRILOŽI!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.7.2006 12:26:35   
Billi
X_srečka_x, meni je tudi čudno.user posted image Zadnjič sem imela pregled in mi je dala napotnico za sprejem v porodnišnico in za rešilca. Za naslednjič so me naročili pa 5 dni pred rokom!!! Nisem imela niti enega vaginalnega pregleda. Nazadnje je samo srček poslušala. En dan pred pregledom moram dati pa kri za tokso in hepatitis. Ne vem kaj mi bi koristilo, če bi 5 dni pred rokom izvedela, da sem (bognedaj) za tokso in hepatitis pozitivna. Zdaj pa res ne vem, a so se sestre zmotile, ker so me tako pozno naročile al kako. user posted image Že od samega začetka me naročajo na 5 tednov.
Jaz se tudi počutim zanič v tej vročini. Dobro, da vas berem, ker sem dobila že ful slabo vest, da sem lena in da ni nič od mene. Pa vidim, da smo precej na istem user posted image Komaj čakam, da popusti ta vročina.
Aja, pa še nekaj! Kako veste kje so rokice in nogice? Jaz kolcanje vedno čutim pri mehurju. Brcik pa ni več takih kot prej, ampak se kar cela prekucava. Moj trebuh takrat izgleda tako, kot bi imela velikanskega črva, ki bi se zvijal notri.user posted image
LP!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.7.2006 12:42:00   
x_srečka_x
BILLI pol sva pa zlo na istem user posted image  Meni se to tudi zdi čudno zakaj me naroča na zadnji pregled 10dni pred rokom, pa še ne vem če se tud za to sestra ni zmotila moja G dela namreč samo v trokih in popodne ona me je pa naročila v sredo popodne user posted image  saj bom videla.
NIKAK G imam pa v Šk.Loki v ZD pa sem prej imela drugo G pa mi enkat sam dajo listek da mi zamenjujejo G user posted image  In od takrat sem pri tej, ki mi ni čisto nič v redu, v naslednji nosečnosti menjam G user posted image
ROSE DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image

Meni pa noge ne zatekajo veliko, malo mi ne pa veliko to vidim samo ker me staren nogavice tiščijo user posted image  Čevlji so mi pa še vsi prav.
Sem dobila pa veliko strij in celulita ampak zanimivo niti ene strije nimam na trebuhu ampak vse po stegnih, bokih in riti-po trebušku pa nobene user posted image

Lepo se imejte user posted image user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
   [Brisano sporočilo]
26.7.2006 18:15:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
26.7.2006 19:26:45   
x_srečka_x
SONCICA jaz pa ti lahko povem da imamo v ZD CTG user posted image  No vsaj nekaj, samo jaz mislim da ga ne bom uporabila nikoli user posted image  Sem včeraj videla so nosečke hodile na CTG...
Pa še nekaj je novega v ZD....imajo klimo user posted image  Sm bila presenečena sem mislila da se bom spet kuhala v čakalnici pa pridem je bilo pa tako prijetno hladno user posted image
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
26.7.2006 19:33:18   
Tejcha
Yennika, kk si ti fajna, :) Hvala za fotko, verjetno je še katero drugo premamilo, :)

Mene je tolk razjezilo, da sem poiskala, kje se ta reč naroči. Bom počakala, da mi pošljejo katalog, da vidim, če bi mi blo še kaj drugega všeč, potem pa zihr naročim.

Sončica, js sm tud dans mela akcijo za modrčki Alisa, sem hotela videt, kako izgleda zadeva v živo. Na netu so kar solidni in sem zato šla v Ariel, kjer naj bi jih imeli...vendar zaradi tega, ker je trgovina v malo bolj oddaljenem kraju... ne držijo njihove znamke. Bo že.
Me pa res zanima, zakaj so vsi ti modrci brez kosti. S košarice C sem sedaj prešaltala na D in... res nimam ok občutka, če mi vse nekam leze. Kost naj ne bi bila ok, ker "naj bi pritiskala na žleze" in ko sem to omenila ginekologinji je malo manjkalo, da ni padla s stola - od smeha.
A sem res edina, ki bi imela tak modrc s kostjo? Čist jasno mi je, da recimo pri košarici A mogoče ni take razlike, sam pri mojih "mlekarnah" se pa ful pozna... Poleg tega sem pa danes šla v akcijo za blazinicami za dojenje, ker sem začela spušat...
Pa v lekarno sem šla po nasvet, kaj naj naredim z otečenimi gležnji, mi je pa tetka najprej rekla, da nič in da če slučajn vem, od česa bi lahk imela zatečene... HALOOO??? glih tolk, da ji nisem trebuha porinila na drugo stran pulta, ona pa čist mirno...  In potem mi je dala nek rogozin čaj, kao za odvajanje vode - in to naj bi bilo to. Bomo vidl, če bo kej pomagalo...

LP, T in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1031
26.7.2006 21:09:11   
x_srečka_x
TEJCHA ne nisi edina, ki ima modrce s kostjo jaz jih imam tudi in si sploh ne morem predstavljati da bi imela brez kosti user posted image
Kaj pa bi moje prsi brez opore si še predtsvljat ne morem user posted image  Bi se tako čudn počutila da bi bilo brez kosti in bi bile proste user posted image
No ne vem...mogoče sem pa samo jaz čudna user posted image

LP

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
26.7.2006 22:05:37   
rose22
aloha.Spet jaz.Kar se tice stvari jaz kupujem v baby centru.Sem bla pa zadnjic v gradcu pa sem posteljnino dobla za 10eur.Cunjce pa tam od 5eur naprej.Drgac pa PDP imam 19.9. Imela bom user posted image rodit grem pa v SG.Trebuha skor nc nimam.Se moja tamala se kar skriva,brca na veliko sploh zvecer okrog 22h,vroce mi je pa kot v peklu

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.7.2006 9:40:05   
Billi
Yennika, meni so tud všeč modrčki sem že naročila. Drugač pa moje mlekarne še nič ne spuščajo, upam da bojo začele delat, takrat ko bo treba user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 11:35:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.7.2006 14:41:26   
princes
Ola user posted image ...

Za znoret je vroče...

Ja tole naročanje par dni pred porodom je pa čisto adijo, jaz bi to kar vprašala, kaj jim je???
Zakaj nista kar tam vprašali, zakaj tako pozno...user posted image
Bom videla, sedaj mene naroča na tri tedne, zdaj imam pregled 8.8. pa ni moje G., je na dopustu, bo ena druga...Pa bom videla, kdaj me bo naročila...user posted image

Yennika, teli modrčki so pa res luštni, ostali so mi taki mama modrčki... Ja jaz imam tudi modrce s kostmi, si ne predstavljam brez njih, tudi za doma ne...user posted image

Moji tašči se je pa strgalo in nama kar vsak dan nekaj kupi..
Čakava previjalno,bi jo dobila na posodo... jo je kar ona kupila, pa pojstlclo sva rekla, da bova mojo prebarvala, pa jo je kar pripeljala včeraj...
danes zjutraj me kliče, da naj pridem v pikapolonco v Kranj, da je videla en voziček...In da nama ga bo kupila...
Je bila čisto navdušena, meni je bil pa ful grd...Ker midva že veva da bova buzz-a kupila...Je bil pa tudi buzz tam, sem pa kar rekla da nama je pa tale všeč...
Je bila pa kar malo užaljena....user posted image Pomoje ji zdaj kar ni več, da bi nama voziček kupila...
ja kaj naj jaz naredim...Voziček mi je pa res pomemben...Ona je pa hotla unga že kar uzet, pa da bi mi ga pripeljala bi me kar kap zadela...user posted image
Katasrofa, sem bila čisto jezna prej..Se je že začelo...user posted image

Midva sva tudi v ikei dala čist mal za posteljnino, pomoje tud tam pri 10 EUR...
Tukaj so pa ful drage...
Če sva dala za najino novo spalnico za postelnjino v ikei 35 EUR, tukaj so pa po 40.000 sit, a so ****neni...Nisem mogla verjet k sem v rutarju videla to ceno....

Zdaj si grem pa nohtke polepšat...

lep dan....

Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 17:07:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
27.7.2006 18:50:54   
Tejcha
Urskamravlja,

js sm zadnjič na obeh straneh (po moji in po fantovi) povedala, da je ful glupo, ker eni kolegici, ki je rodila mesec nazaj vsi nosijo neke reči, ki jih al že ma, al pa se ji zdijo totalno brezvezne... in da zlaga v škatlo zadeve, ki jih sploh ne misli uporabljat... in da se mi zdi fuuuul škoda, da se folk tolk matra z izbiranjem daril, potem pa je vse skup sama vljudnost... in da se mi velik bolj zdijo praktični darilni boni... in da prosim, da če bo kdo spraševal, kaj potrebujeva oziroma, kaj naj prinesejo, naj (lepo prosim), če že mislijo, prinesejo slednje in da bova že potem sama izbrala tiste reči, ki jih potrebujeva in ki nama bodo všeč... pa je bilo z obeh strani to sprejeto z navdušenjem in pohvalo... Pa me je kr malo skrbelo, kak bo odziv...

Neposredna povezava do sporočila: 1038
27.7.2006 21:13:26   
Billi
X_srečka_x, sem na temi nosečnost in porod ostale RR-jevke vprašala kaj mislijo o naročanju na preglede. Bomo vidle kaj bojo povedale. Ful se mi zdi butasto težit pri G. Sej načeloma jaz najraje čim manj hodim okol zdravnikov, če ni potrebno user posted image . Mogoče bo pa user posted image prehitel ene 5 dni in me odrešil vsakršnega pregleda user posted image .

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
27.7.2006 21:55:01   
x_srečka_x
BILLI mogoče pa moja user posted image  tudi pohiti in mi na ta pregled sploh ne bo treba user posted image
Ja saj meni tud ni fajn okol zdravnikov letat, ampak za user posted image  pa vse user posted image  Bom pogledala če so kaj napisali.

LP

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.7.2006 9:37:38   
Billi
x_srečka_x, a si dobila vsaj napotnico za sprejem in rešilca??? user posted image Če ne si vsaj to zrihtaj. user posted image Meni so vsaj to dali, mogoče se me pa res hočejo čim prej znebit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.7.2006 11:09:19   
x_srečka_x
BILLI napostnico sem dobila ja...a so mi rekli da jo mopram nasednjič s sabo prnest user posted image  ne vem zakaj, nisem pa dobila za rešilca user posted image  Zdaj pa res upam da me ne bo prej kaj zagrablo in bom prej rodila user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.7.2006 12:23:32   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax, melodija user posted image (Maribor
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha, Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa 37 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 8 user posted image  in 9 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla mamike!user posted image Zdej me pa cel mesec ni blo tu na RR. Sem vas pogrešala. Pa dela sem tud mela, da sem vse tole za nazaj prebrala, da sem vsaj približno na tekočem.user posted image Nama je šla matična plošča na računalniku, tko da sva zdej brez, pa na morju sva bla vmes, zdaj sem pa par dni na Vrhniki, ker so starši na morju in imam vsaj tu dostop do interneta, pa se vam mal javljam.user posted image

Rose, dobrodošla med septemberkami user posted image  in čestitkeuser posted image ! Smo te že dali na seznam.
No, na zadnjem pregledu je blo vse ok. Mali se je obrnil na glavouser posted image , tehtal je že skoraj 2 kg in na UZ se je vidlo že, da mu mal laski rastejouser posted image . Zdaj ga mal drugače čutim in samo upam, da se ni lump nazaj obrnil, ker potem bo treba v porodnišnico, da ga probajo obrnit.user posted image Naslednji pregled imam pa 8. avgusta. Moram pa tud gibe štet in si jih pisat. Tudi jaz sem dobila napotnico za porodnišnico, za rešilnega pa ne.user posted image

Se pa še vedno nisem spravila na predporodni tečaj.user posted image Zdaj se mi začne 7.8. v Ljubljani. Pa glede na to, da ste že večinoma bile, a je sploh kakšna mamica brez očka al so vsi očki zraven? Ker moj bo pol predavanj izpustil, ker ima glih neko delo.user posted image Pa še to me zanima... za ogled porodnišnice se je tudi treba posebej prijavit al kako?

S tem naročanjem je pa tole že mal hecno. A ni to tko, da najprej te na en mesec naročajo, zadnji mesec na 14 dni, če gre pa čez rok pa enkrat na teden?user posted image Bom vidla kdaj bo mene naročila.

A to veste, da baje zdaj po novem nam zavarovalnica krije samo 2 ultrazvoka in ne več tri?user posted image To mi je zadnjič povedala moja G. Ampak jaz sem si ga kar sama plačala. Boljše dat 5.000 kot pa da bi si kasneje kaj očitala. Samo so pa pravi packi.user posted image Že tako je pravi luksuz imet otroka, pol pa ga še s takimi sračkajo.

Rose, kje v Grazu si pa nabavljala? Midva se še vedno nisva spravila.user posted image Imava pa namen it v Ikeo in pa v Toys'r'us. Se mi je kar zdelo, da se še vedno splača it v Avstrijo kupovat.

Takole, mal sem se vam oglasila... Naj vam bo čimmanj vroče in pobožajte svoje bušije.user posted image Še mal, pa jih ne bomo več božale, ampak bomo te naše zakladke že imele ob sebi.user posted image

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.7.2006 18:19:27   
Zvezdica32
Ojla user posted image ,

no prejšni teden sem šla tudi sama v Ikeo nabavljat postelnino, kovteček, rjuhce in je res ful ceneje kot v Sloveniji. Zelo lušna otroška posteljnina je okoli 10 eur, tu pri nas pa nisem našla nič pametnega in lepega. Pa še vse je nad 5000 sit za eno "cunjico".

Voziček (Quinny 3XL Comfort) sem pa kr prek sončka naročila in so mi ga kar naslednji dan dostavili user posted image user posted image . Sedaj pa "treniram" vožnjo kar doma user posted image user posted image user posted image .

Za user posted image  mi manjka samo še kozmetika, potem pa sem z nakupi fertik user posted image user posted image . No ja verjetno me bo še kaj premamilo, predvsem kakšna jesenska kolekcija cotic.

Berem, da ste vse v akciji "nakup" modrca. Tudi mene le-to še čaka, in najverjetneje kar s kostjo saj si tudi jaz ne prestavljam mojih "big bubbies" tam nekje pri popku user posted image user posted image .

Prvi teden dopusta je zelo hitro minil in komaj čakam na nedeljo, ko gremo na morje, ta vroičina mi gre že počasi na živceuser posted image  in čakam, da spet namočim rito v "mrzlem" morju....

A ja, a je šla že katera na dekompresijo???

No uživajte maksimalno....

Zvezdica32

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.7.2006 18:53:30   
Tejcha

Js sm pa dans spet mela mal akcije v zvezi z modrčki... in sem se odločla, da bom improvizirala. Kupla bom udoben bombažen modrc s kostjo od Triumpha in bom odrezala naramnice in tam prišila gumbka oziroma netka. Konc štorije! Ni hudič, da ne bi funkcioniralo...
 Vse prodajalke me gledajo, kot da sm z lune padla, ko omenim, da bi mela nedrček za dojenje s kostjo... Zdej mam pa tega dost!

Zdej grem pa plenice zlikat, da bom vsej neki koristnega naredla dans...

LP,
T

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   [Brisano sporočilo]
28.7.2006 20:49:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.7.2006 0:17:31   
rose22
Jaz sem v Gradcu kupovala v teh vecjih centrih.Cunjce v A&C pa v ikei sem bla pa kiki pa toys'r'us tam sem pa potovalno posteljico kupla k je bla pocen pa velik lepsa pa boljsa k pa kjerkoli pri nas.Je bla pa 90 eur.G imam pa 2.8. Sem bla pa pri eni k dela samoplacniski UZ.Sam je ful dober k ti nardi 3D pa posname na cd

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.7.2006 10:31:12   
yennika
No danes pa je lažje dihat, ko potegne vetrček je prav hladno zunaj.Ponoči je blo pa za znoret, je dež vse soparo not potisnil.

Rose, kam pa hodiš k G?

A mamike ve že perete in likate pleničke in cotke?Kak ste pridne.Jaz pa čakam na povijalno, da bom lahko potem kar notr zložla vse stvari za bebico.
Zadnjič sem bila v A po nakupih in nakupla še stvari briačke, dudice, flaške, ščetko za čiščenje flašk, aspirator za noseka, igračke...
Kupila sem tudi nekaj potiskanih pleničk z raznimi medvedki, vlakci...So mi ble tak všeč in nisem mogla mimo.
Me pa zanima kakšne pleničke za enkratno boste kupile za začetek-glede na to, da še ne vemo kak težki bojo naši lumpi. Pamperske imajo kar nekaj različnih modelov New baby glede na kilažo, ki pa ne vem v čem se razlikujejo.

Jaz pa sem si naročila modrc pri neckermannu.Bomo videli, morda bo čisto zanč, lahk pa da bo prav super. Saj ne veš, dokler ne dobiš stvari v roke!

Tejcha-kak imaš lepo fotko, to so bebice iz marcipana,a?

lp

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
31.7.2006 12:02:55   
yennika
JA A STE ME VSE ZAPUSTILE???????????

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
31.7.2006 13:17:43   
Tejcha
js nism... :)

Se pa včasih tud vprašam, če ni mogoč že katera šla rodit, k se tolk časa ne javi... :) Drgač mam pa dans pregled in me je kr mal strah... se mi je v tem mesecu uspelo zredit za 4kg, pa s  hrano nism neki pretiravala. Je pa res, da mi ful noge zatekajo, tk da je verjetno nekaj tud od tega. Bomo vidli. Drgač sm pa zdej na +7, pa na začetku sem šla najprej 3kg dol. Upam, da me ne bo prevč nahrulila, :)

Se pa trudim, da grem vsak dan proti večeru vsaj za eno uro na sprehod, da vsaj neki naredim zase. Včeraj sem oprala cotke in plenice. A mislite ve vse plenice likat? Men se zdi mal butast, ker jih je ful in se ful hitr ponucajo... 20 jih bom prelikala za štart, ostale pa ne... Sušit sem itak dala v sušilca, tk da so zadeve ful mehke... me bo ktera napadla, da ni prav? Prosim za kak nasvet glede tega, sem čist frišna... :) A mate velik pajackov? js imam ene 12 plišastih št. 56 (no, sej niso samo pajaci, so tud kompletki vmes)... Sam ne vem, če ne bi blo pametn še kej bolj lahkega nabavit... Sploh se ne morm spomnit, kakšno vreme je septembra, vem sam, da sm oktobra na faks hodila v poletnih cotah in jopici... mi pa vsi razlagajo, da kk morm imet na zalogi ful toplih stvari in me zalagajo z zimskimi pajacki in rokavičkami. In kar naprej poslušam, da bo to zimski dojenček... Halooo? Rok imam 19.9. Zima? ne vem, no.... Kaj pa vem, kaj bo našmu čmrlju prav novembra, decembra...

grrr... se kr nakuham....

Kaj pa ve mislite?

Lp,
T  

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......