|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
1.8.2006 8:52:56   
dolgolaska
tejčica...nič ne bo narobe...kar se tiče tiste krvavitve!
..............dajta bodita malo bolj nežna ko  user posted image , ne pa da skačeta ku norca en po drugem....................pa ne bo problemov (ha-ha)user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image !!!!!!!!!!
..........no dost heca...držim pesti zate in itak da je in da bo vse ok!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.8.2006 10:00:44   
leya
Čaw čaw...no tud jst sem nazaj...sem si vzela včeri dopust,
ker mi je blo tko slabo da se tud iz postle nisem skobacala,
dons je na srečo velikkkkk boljš.

Tejčica...držim pesti.user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.8.2006 10:41:30   
slumpo
oj

me sam zanima ce vas hormoni na področju čustev in jokca kaj dajejo?

jaz bi se ves cas sam muckala in stiskala user posted image z mojim user posted image .
drugi teden greva na dopust pa bo cas za to....na prejsnjem poletnem dopustu sva pa pikico ustvarila bajeuser posted image .

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.8.2006 11:24:45   
dolgolaska
ja,joj,jaz sem tudi tako občutljiva za znort..nihče mi ne sme nič reč...včasih je narobe če mi kdo samo prst pokaže pa mi gre na user posted image ...
ko čitam razne knjige v zvezi z nosečnostjo,ali pa kakšen film....mah...sej itak nič ne vidim,ker cel čas user posted image  ha ha !user posted image
ah upam,da bo kaj kmalu boljše!

AJA!V katerem tednu user posted image  ste bile ko vas je g naročil na prvi pregled?ali ste materinsko knjižico dobile takoj ali kasneje na naslednjem pregledu in ste jo morale plačati ali ste jo dobile ZASTOJN!
saj vem jo moraš baje dobiti zastojn....ampak me vseeno zanima??!!!!user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.8.2006 12:48:57   
tejčica
Pozdravljene punce!

Jaz sem že s pregleda in vse je super!!!user posted image  Pikica lepo raste in meri že 14mm, tudi srček lepo bije. Res mi je odleglo. Dobila sem tudi slikico!!! Pa hvala vsem za lepe besede. Dolgolaska, očitno bo treba res akcijo malo umirit.user posted image

Slumpo, mene hormončki zaenkrat še ne dajejo. No ja, tako rečem jaz, kaj bi pa moj rekel na to je pa drugo.user posted image  Bom še vse nadoknadla.

Dolgolaska, jaz sem bila na prvem pregledu noseča 7t2d. Običajno naročajo za prvi pregled 8-10 teden. Materinske knjižice še nisem dobila, jo bom na drugem pregledu.

Kako je fino ko zunaj dežek pada in se da dihat. Upam da bo tako vsaj par dni, da si naberem malo energije.

Pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 355
1.8.2006 12:51:26   
bibi
Dolgolaska jaz sem bila na prvem pregledu pri 5 t. Naslednji pregled sem imela 14 dni kasneje in sem takrat dobila materinsko knjižico seveda zastonj!

Neposredna povezava do sporočila: 356
1.8.2006 13:18:08   
dolgolaska
glejte kako dobra stran...slikce naljučnih žensk po tednih nosečnosti(mislm kake razlike??!!!)
pregnancy.about.com/cs/pregnancyphotos/l/b/belly1index.htm

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.8.2006 13:40:43   
dolgolaska
še tole da vam javim...
zdejle sem dobila mojo g in me je naročila na pregled 10.8. ,takrat bom nosečka 8t in 2dni!!!
KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.8.2006 14:12:14   
soncicaT
Joj, kolk lepega vas čaka....naš je bil rojen SREČNA 13.3 letos....PDP 21.3.....

Zdaj je že pravi korenjak.user posted image

Vse lepo vam želim v pričakovanju!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.8.2006 14:24:09   
Sibil_
Joooj jaz bi tudi imela že pregled-kje je še 9.8. mater!Grrr.user posted image

Vglavnem sem klicala v Postojno in če hočeš imet posneto NS na CD plačaš vse skupaj 14000, namesto 10000 za samo NS.Imajo vse tam, samo poveš kako in kaj.Tejčica-a ti si boš dala snemat?user posted image

Tu pri nas je sedaj taka lepa lepa nevihta-jaz prav uživam.Pa govejo juhico kuham, bomo potem uživali.user posted image

Počutim se dosti boljše, ko je malo vročina popustila.Joj ko bi bilo še naprej tko hladno-prav paše.

LP,
Sibiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
1.8.2006 14:25:15   
tejčica
Dolgolaska, super. Sedaj pa sledi odštevanje dni. Meni se je takoooooo vleeeeeklo.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.8.2006 14:52:36   
leya
Mene je moja G čist razočarala. Sem bla naročena za jutri
in so me klical, da je šla na dopust in pride šele konec
naslednjega tedna.

Na tale pregled čakam že odkar sem z dopusta, zdej bom pa še bolj živčna.

Neposredna povezava do sporočila: 362
1.8.2006 15:26:15   
tejčica
Sibil, hvala za informacije. Ja, jaz si bom najbrž dala tudi posnet na CD. Kaj CD-ja potem ni potrebno prinesti s seboj?

Tudi name to poslabšanje vremena vpliva pozitivno. Od vsega dežja in grmenja se mi danes niti ne spi.user posted image

Leya, uf, ta je pa kruta. Pa kaj ta tvoja G to vse tako iz danes na jutri splanira.user posted image  Na žalost ti ne preostane drugega kot čakanje.

Naj vsem, ki še čakate na prvi pregled, dnevi čim hitreje minejo.

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.8.2006 15:47:20   
Gio
Živijo!
Jaz sem nova tukaj in baje sem tudi marčevka user posted image . Sem v 8 tednu in jutri imam pregled, ki bo 100% potrdil...malo me je strah, če je vse uredu z malo pikico. Čestitke vsem ostalim marčevkam in veselih ter zdravih 9!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.8.2006 15:57:31   
leya
Tko razmišljam, da bi jo zamenjala, ker je res nikol ni, ko jo rabim.

Sicer pa lep pozrav Gio, dobrodošla...

Neposredna povezava do sporočila: 365
1.8.2006 16:34:51   
thaiss
Ojli pupike, evo me!!!!
Tako sem vesela da je danes tako deževno vreme!!!!, upam da ostane dežek še par dniuser posted image  user posted image
Včeraj sem se naročila na NS- 24.8 sem naročena!!
slumpo: tudi jaz imam non-stop neke grozne misli da je z user posted image  kaj narobe!Nobenih nosečniških znakov nimam, razen zaspanosti in bolečih joškicuser posted image  Vse skupi me še tolko bolj mori, ker so moji znanki v 9t ugozovili, da je plod umrl, ni pa imela nobenih krvavitev itd. Komaj čakam 22.8 da vidim kako je s pikico!!!
sibil: dopust user posted image  user posted image  kaj je to?? Veš jaz dopuste drugim prodajam, tako da zame nič ne ostane!!! Sem malček lenarla te dneve, zato me ni blo nič mimo!!! 
tejčica: user posted image  user posted image  da je vse oki!
leya: user posted image  user posted image  user posted image  dobrodošla v marčevsko čvekalnico!!!
dolgolaska: jaz sem imela prvi pregled v 5t1d, kjer mi je G samo potrdil nosečnost in GV 8mm. Naslednji pregled pa sem imela čez 1 teden, kje je bil viden plod in srček. Krvi in vode še nisem dala, pa tudi materinske še nimam. Verjetno jo dobim na naslednjem pregledu (22.8.), se pa jo v Postojni plača okoli 1.500 sit!!

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.8.2006 21:38:52   
Sibil_
Ne tejčica-nič ni treba imeti s seboj, imajo vse tam.Samo poveš da hočeš posneto in je.user posted image

Thaiss-a si se naročila na NS v Postojno?Poročaj kako in kaj, da bova vedele z Tejčico v kaj greva-hehe.Joj jaz bi kar že jutri šla, pa moram še čakat-a še komu gre tako počasi čas od enega do drugega pregleda?user posted image

Spet dežuje in jaz prav uživam.Upam, da bo čimdlje hladno, ker takooo zelo paše.user posted image

A vozičke in opremo že kaj gledate?Jaz sem šla danes v Babycenter in sem malo pogledala, pa mi sploh ni šlo v glavo da bom ponovno rabila voziček pa tiste male otroške oblekice-jao.Po moje  mi sploh še ni prišlo v podzavest.user posted image

LP pa lahko noč,
Sibiluser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.8.2006 21:41:20   
tejčica
Gio, dobrodošla med marčevkami. Verjamem da komaj čakaš, da vidiš da tvoji mali pikici bije srček. Jutri boš pomirjena.

Thaiss, a si ti tudi pri dr. Reševi naročena za NS? Glede nosečniških znakov pa ne kliči hudiča. Saj zaspanost in boleče prsi so kar dober znak, slabost je pa itak nezaželjena.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.8.2006 22:04:09   
thaiss
`čer punce,

kako lepo zunaj grmi, kr felpo sem si gor navlekla ker me je mraz stresu!! Danes bomo pa lepo pančkali, pa brez klime po dolgem času  user posted image !!
Na NS sem se naročila v PO, k dr. Reševi. A katera ve kakšna je;profesionalnost, prijaznost itd?
Tejčica in Sibil, vama bom poročala kako bo, ker sem vaju prehitela;user posted image Sem se že bala da sem prepozna, ker imate vedve 31.8.; verjetno dajo datum glede na ZM, boouser posted image
Sibil, midva sva si vozeka že izbrala, slikico sem prilepla par dni nazaj; sedež za avto dobiva, postlco pa bova kupla!! Sam kje je še to...drugo leto bomo razmišljali o teh nakupih!!!

Zdej pa grem v postlo,
lahko noč!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.8.2006 8:37:43   
dolgolaska
Dobro jutro user posted image !!!
Ste ful napislae včeraj...jaz pa moram tole zdaj nadoklnadit user posted image !
GIO...dobrodošla me marčevskimi srečkami user posted image !
SIBIL...ti imaš torej pregled en dan pred mano??A si že imela kakega pred tem??Koliko časa pa boš nosečka takrat???
LEYA..mislm,kako pa lahko g naredi kaj takega...mislm groza,že tako komaj čakamo na ta pregled...a jojjjj...da pa potem kr tko nenapovedano gre na dopust...GROZA!
TEJČICA..ja itak ,da si daj NS posnet na cd...pismo to se zgodi samo enkrat,...tok da najbrž bi nam vsem bilo žal,če nebi imele posneto na cd-ju!
THAISS...a nisi prečitala link ki ga je napisala TINAAJA???????
Tam ti lepo piše, da VSAKA NOSEČNICA DOBI MATERINSKO KNJIŽICO Z A S T O N J !!!!!!!!!!

No tako mislim da sem odgovorila vsem..pa se še pol malo kasneje slišmo....o kako lepo je vzunaj...dežek pada in prijetnih 17stopinj je na našem koncu(ha-ha...se da komaj pošteno zadihat!)user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.8.2006 10:02:14   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Vse skupi me še tolko bolj mori, ker so moji znanki v 9t ugozovili, da je plod umrl, ni pa imela nobenih krvavitev itd. Komaj čakam 22.8 da vidim kako je s pikico!!!

pozdravček vsem srečkam nosečkam!  Želela bi le pokomentirati izjavo thaiss. Nič osebnega pa ne razumi narobe ampak....
Ali se vam ne zdi drage nosečke da bi nam bilo lažje čakat na preglede in v miru preživet teh mirnih 9 mesecev ce nebi pripovedovale tragičnih primerov prijateljic.
Poglejte sedaj smo bile nakak pozorne le na krvavitev, ki je lahko usodna lahko pa ni nič posebneha sedaj si pa lahko glede na zgornji komentar thaiss v strahu ves čas če trdi da je plod umru in ni imela nikakršnih znakov. Znaki ob izumrtju so sigurno v to sem prepričana le da niso vse 100% pozorne na znake. pa tudi če trdi da jih ni bilo....poglejte nihče oz nič (plod) ne umre brez razloga. Lahko je bila ona bolana lahko je bilo s plodom kaj narobe skratka če bi bilo vse uredu do tega nebi prišlo.
Zakaj raje ta prijateljica sama ne pride na forum in resnično pove kaj se ji je zgodilo če to želi kakor da se informacije prenašajo in saj veste spreminjajo.
Ne moremo sedaj vse panično čakati zaradi takih primerov na vsak pregled. Strah v nosečnosti res lahko slabo vpliva in se tega skusamo izognit zato je vsaj tukaj prostor za prijetnosti in predvsem tolažbo.

To je sicer moje mnenje...kaj pa ve mislite?

LP

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.8.2006 10:19:28   
Sibil_
Slumpo-ja, po eni strani imaš prav, ampak sama še preveč stvari vem o nosečnosti in se zavedam, da gre lahko marsikaj narobe.In podzavestno je po moje vsako nosečko strah tega.Ampak jaz sem pa prepričana, da je prava doza straha dobra.Jaz sem raje pripravljena na vse, itak več kot toliko ne moreš vplivat na potek dogodkov.Veš koliko stvari lahko gre narobe?Mislim-nešteto.Pa jih velika večina ni odvisna od nas.Zato jaz to sprejemam s pravo mero optimizma, ampak sem realna.Po moje bi to morala bit vsaka nosečnica.user posted image

Dolgolaska-ja imam dan pred tabo prvi pregled, takrat bom noseča 9 tednov in 4 dni, kar pozno.Ampak se bo vsaj lepo videlo na UZ (tako se jaz tolažim in čakam da pride drugi teden).Ah ja, dolga je.user posted image

Vreme je še kar nosečkam prijazno-to mi je všeč.A katera kaj spremlja vremensko napoved za naprej?

Lp,
Sibiluser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.8.2006 10:34:45   
Gio
Pozdravljene!
Danes sem bila na prvem pregledu in sem videla mojo malo pikico. Moja G je bila zelo zadovoljna z njeno velikostjo in vidnim bitjem srčkauser posted image user posted image .  Tako da sem pomirjena in presrečna user posted image . Zdej me čaka še nuhalna v Postojni, jutri kličem...
Uživajte v prijetnem hladu!! user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.8.2006 10:56:48   
dolgolaska
Thaiss...sam res...a nebi raje tukaj čvekale samo o lepih stvareh...slabe že tako prehitro pridejo same!!!
Ko čitam take stvari..potem pa samo mislim na slabo!!
Včeraj sem sanjala da sem začela full krvavet...mislm groza...ampak to pa samo zato ker tukaj berem take stvari,...če tega nebi prebrala...sploh nebi pomislila na to da je lahko kaj narobe!!!
Zato v bodoče raje piši lepe misli in razmišljaj pozitivno ne pa negativno!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.8.2006 11:29:10   
thaiss
Draga Dolgolaska in Slumpo, jaz razmišljam pozitivno ampak je tako kot pravi Sibil!
Poleg tega nisem nič kaj takega napisala da bi zaradi tega imele nočne more, kaj pol sploh televizije ne gledate ker se po svetu dogajajo same grozne stvari?? Dejmo no!!! Dva negativna stavka vas ja ne vržejo iz tira!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?