|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
20.7.2006 12:53:52   
Anonimen
Punce hvala vam vam za vsa izrecena sozalja,...user posted image user posted image user posted image , kaj se je zgodilo,...odpoved srca user posted image user posted image , kr tako, pri tako mlademu cloveku,...pa saj ni za verjet,...user posted image ,...zdaj zivim za najino bitjece, pikico na katero je bil tako ponosen in katero je ze zdaj ko je bila se v trebuscku nadvse obozeval,...user posted image ,...ena punca je rekla nekaj glede ocetovstva,...vse sem ze skoraj uredila, ce bo potrebno bomo uporabili shranjena tkiva za dokazovanje DNK. Upam, da nam kljub vsemu ne bo treba se cez to,...ker je samo po sebi ze vse skupaj dovolj hudo,...zdaj zivim med vzponi in padci,...zgledam mocno, cez cas pa se v trenutku dobesedno zlomim in me morajo sestavljati nazaj po kosckih, kajti misel na to, da ga nikoli vec ne bom videla, slisala njegovih besed, cutila njegovih dotikov me popolnoma unicujeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

PS> upam, da bom kmalu imela doma internet in bom lahko ve; na RR,

do takrat LP
Mateja

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.7.2006 9:39:48   
Monika79
Matejka, kar trga se mi srce, ko te berem, težko mi je sedaj karkoli napisati in ti rečti, ker sta bolečina in izguba preveliki, zato, če boš kaj rabila, veš kje smo, pa samo toliko, da izliješ svojo žalost tukaj, pa te bomo poslušale.

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.7.2006 11:36:02   
alja01
Ja res žalostno, da se morajo tud take reči dogajat na tem ljubem svetu. Matejka upam, da bo tvoja življenjska pot od sedaj naprej samo polna vzponov in nič več tako hudih padcev.

No, jst sem bla pa danes pri pri moji G in me je vprašala če grem kaj na dopust. user posted image Ja seveda, sam če mi boste dovolil, sem rekla. Pol mi je pa zaželela lep dopus in svetovala glede sonca in kopanja, pa še svojo telefonsko mi je dala če bo kaj nujnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tko, da sem kr mal potolažena, mi je pa še rekla, da daljši dopust ( z daljšo vožnjo) ponavadi odsvetujejo samo kadar je rizična nosečnost in 2 meseca pred rojstvom. Tko, zdaj pa pripravam na dopust naproti.user posted image user posted image user posted image
Pa srček smo tud poslušaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa neki me je z metrom merila po trebuščku in je vse OK.
Se kaj beremo, lp.user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.7.2006 12:29:24   
urška76
Ojla user posted image !
matejka drži se. Vidi se da si obkrožena z ljudmi, ki te imajo radi in ki ti bodo pomagali skozi najhujše. Misli na vajino pikico.
Mi smo se pa včeraj potepali, smo bili v Beli krajini. Smo šli enega malega dojenčka pogledat. Pa je tako zelo majhen. Se mi zdi, da se je naš že rodil večji. Kok se to hitro pozabi. Sicer je fantek res tri tedne prezgodaj rojen, vendar je tudi že dober mesec star. Naš mali bi ga kar stiskal. Sem morala zelo pazit, da ga ni preveč. Pa tako lepo nežno ga je božal. Bomo videli kako bo novembra. Danes me pa čaka pakiranje, potem pa jutri na dopust. Glede na napovedane temperature sem prav srečna da ne gremo na morje ampak na Roglo, kjer je malo hladneje.
Lep dan vam želim vsem.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.7.2006 9:08:25   
viv_
Jutro punce!

Včeraj je pa bil dan, a? Vročina za crknit... Ampak, vsaj čez noč se malo shladi, da se prezrači. Z Mirno sva šle že ob pol 8 v trgovino po kruh in je bilo prav prijetno. Škoda, ker se bo spet segrelo čez dan... No, upam na kakšno kapljico dežja!

Urška, uživaj na Rogli. Mi v soboto šibamo v tople kraje user posted image  Ampak, vseeno imam raje +30 kot pa -20.

Mejte se punce!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.7.2006 22:13:49   
MALINČICA
Meni je bilo pa danes taaakooo vroče, da me je že ipika grabila!
Nikakor se ni hotelo shladiti!

Še zdaj je vroče, sem bila celo uro zunaj s psinami, pa mi je še kar vroče.
Uboga moja kužija, vsak dan jih peljemo kopat, pa še zvečer jih stuširava, da ne trpita preveč, mi jih je kar težko poslušati kako zasoplo dihajo.

Moj ligenjček pa se mi zdi, da se je zadnje dni malo umiril, ne brce več toliko, kot je prej, se mi zdi da bolj spi, mogoče mu je vroče, kot meniuser posted image .
Vseeno pa dobim kako konkretno brco, da vem, da je vse ok!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.7.2006 14:11:44   
aljaneva
Pozdravljene punce!

Jaz sem se pa včeraj vrnila z morja.
Smo bili na cresu v enem kampu. Zdej se paa vidi da nisem več tako okretna.
Sem bila ene parkratkar ornk zasopihana, pa še tok vroče je.

Zdaj se pa hvala bogu v klimi hladim sem prec bolša.
Aja pa zgaga me je začela tok pečt da komaj zdržim.bljak.

Lepo se imejte.user posted image

PDP:22.11.2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.7.2006 18:06:23   
krfjolca
Naj še jaz malo pozdravim, me že lep čas ni bilo na spregled ... user posted image
Se je preveč stvari dogajalo.
Zdaj sem gospa user posted image

Pikica pridno raste, trebuha pa še kar od nikoder. Zdaj sem že malo jezna. Bi že rada, da bi se vsaj malo poznalo. Mi nihče ne verjame, da sem noseča, kaj šele, da sem konec 6. meseca user posted image
No ja - poročna obleka mi je bila pa le prav.

Kako ste kaj s kilogramčki, punce? Jaz sem pridobila 4 kg, 2 od tega na račun poročnega all inclusive potovanja user posted image  ....

PS: Matejka, tudi od mene še enkrat iskreno sožalje; ne mine dan, da ne bi pomislila nate. Bodi močna in upam, da boš kmalu spet srečna - s svojo Zalo.

(odgovor članu aljaneva)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
25.7.2006 11:16:34   
majas
Joj tudi jaz umiram od vročine... se stanovanje je prevroce...kako bi pasala klima!!!!
sem pa cez vikend imela tasci in tasta na obisko pa smo se imeli res super...sem se nakopala... ohladila pa vseeno nic...

Mi pa niso bolniške podaljšali...moj G,pa na dopustu...mi je osebni zdravnik svetoval naj pritožbo napišem in opišem res VSE kako me delodajalci psihično uničujejo...upam da jo bodo upoštevali!
user posted image

tudi moja pikica malo manj brca in več spi...saj tudi jaz mislim  da je tudi njej vroče!

nič nam ne paše kaj ko je mrzlo stokamo ko je vroče jokamo user posted image hihi tako pač je... še prehitro bo prišla spet tista dolga mrzla zima...

Uživajte vse ki greste na dopust...lp***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
25.7.2006 11:55:36   
Višnja
jooojjj...kako je vroče......jaz še komaj diham
majas_ kdaj ti poteče bolniška...naš ginekolog se vrača naslednji teden iz dopusta, tako da...
zgleda, da so vse user posted image  na dopustu in uživajo na morju....jaz samo še ta teden in potem malo oddiha in lenarjenja...komaj čakam.....

lepo se mejte kje v senčki

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
25.7.2006 13:33:54   
viv_
Midve s tamalo sva ta teden že doma, na dopust pa odrinemo v soboto. Danes sva šli v Bohinj, pa naju je pregnala nevihta... Voda je pa super!

Zaenkrat me tale vročina še ne uničuje tako zelo... Zvečer me pa čaka likanje, to me pa uničuje user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
25.7.2006 14:38:35   
Luni
Ojla, user posted image !

Mi pa v petek ponovno odrinemo za 10 dni na user posted image , smo bili čez vikend (od čet do ned) pa je bilo res super! Noge mi niso čisto nič zatekale, naplavala sem se, križ se je umiril, zdaj je pa spet vse po starem: noge kot hlebec, križ boli kot user posted image . Tudi jaz drugače vročino kar dobro prenašam.
user posted image , v bistvu lahko že počasi odštevamo delovne dneve do porodniške: še tri dni, pa tri tedne dopusta, pa en teden in tri dni v službi, pa dva dni dopusta, pa tri tedne in en dan v službi; nato pa 9 dni dopusta in PORODNIŠKA. Ha! Pa sem tam!

Pa-pa

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.7.2006 7:35:18   
majas
alo višnja!

ja mi je potekla bolniška že 16.7, mi je zdravnik spt poslal na konzili pa so zavrnili ker ni pripisal datuma pregleda! Zdaj pa mi je svetoval naj lepo kar pritožbo napišem...zdaj pa bom videla.
Jaz pa imam v torek pregled, takoj po dopusto..oh joj to bo gužvauser posted image kdaj pa ga imaš ti?

danes pa sva dobila klimo v stanovanjeuser posted image so nama jo posodili ker sem jaz že res umirala od vročine!!!! user posted image

zdaj pa grem malo pospravit potem pa se grem danes spet malo kopat...da razmigam trebušček user posted image

lep dan vsem, papa***

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.7.2006 9:14:02   
viv_
Ojla punce!

Jaz imam pa jutri pregled, še pred dopustom, tako da mi potrdi, da je vse OK in da grem pomirjena user posted image . Komaj čakam! Sicer se pa tale ligenjček fletno čuti vsak dan, tako da ni dileme!

A je brez komisije 30 delovnih a 30 navadnih dni bolniške?

LP in uživajte v poletju! Imam raje tole kot pa -25 user posted image

Matejka, kako se ti držiš?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.7.2006 18:35:01   
andreja 07
pozdravljene
no mi smo imeli danes tudi G in ta nam je nardila UZ kjer je sine zvedel,dase mu ne bo izpolnila želja ,da bi dobil sestrico torej bomo imeli še 2user posted image user posted image user posted image user posted image ,namreč za enega so govoili da bo punčka pa mu je v 1 mesecu zrastel lulček in sedaj zbiramo predloge imen za 2 fanta.
Seveda dobrodošla tudi vaša mnenja in predlogi.
Sicer je z dvojčki vse ok nič posebnega imamo pa drugo sredo 2.8. zopet UZ da vidimo kaj se dogaja.(tokrat v LJ pri prim.Cerarju.)edina bojazen ki me tare je to da sedaj oba ležita prečno čeprav sta že bila oba na glavici.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.7.2006 11:02:15   
viv_
Dan punce!

Še manj kot 100 dni do konca! user posted image user posted image user posted image  Po eni strani me je pa kar groza, ker še nič ni pripravljeno...

Danes sem imela pregled in je vse OK, dete lepo zapakirano, vse zaprto. G je rekla, naj kar grem in uživam! Da če se dobro počutim ne vidi razloga, zakaj ne bi potovala okrog user posted image  Ta moja dohtarca je meni tok fajn, ker nič ne komplicira in ne straši! user posted image  Tako da grem pakirat!

Uživajte punce in naj vam ne bo preveč vroče!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.7.2006 13:58:18   
majas
VIV čimbolj uživaj na dopustu... in si odpočij...
dnevi pa res hitijo jaz še tudi nimam ni...bomo septembra ko ta vročina popusti!

zdaj pa je kar grozno, mi že nismo imeli 2meseca dežja!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.7.2006 18:41:21   
MALINČICA
Oj, novembrke!!!
Nekam malo se oglašamo na tej temi, se mi zdi, da vas je kar preveč na dopustu.
Ja nič, uživajte, božajte svoje migajoče trebuščke in se hladite....

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.7.2006 22:26:22   
viv_
Punce,

lepo se imejte in pazite nase! Konec avgusta se pa spet kaj oglasim, polna energije user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.7.2006 9:16:26   
Aja1
Pozdravljene!

Najprej izrekam iskreno sožalje Matejki81....kar ne morem verjeti, da se lahko kaj takega zgodi user posted image user posted image user posted image . Bodi močna. Če si boš zaželela pogovora, pa veš, kje nas najdeš...tukaj bomo zate.

Jaz sem pa ravno z dopusta...bilo je fino, ampak še bolje bi bilo,če bi blo za 5 stopinj hladneje. So se tudi ponoči kuhali. Morje je bilo pa super... Mi je pa kar slabo ob misli na to, da bo treba v ponedeljek spet v službo.... pa še vsa sem prehlajena....ampak se počasi izboljšuje.

Tiste, ki odhajate na morje, pa uživajte!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.7.2006 15:54:56   
majas
Pozdravljena Aja iz dopusta..kako gre čas hitro ne? dopust pa tako ali tako prehitro mine...
Danes ponoči je pri nas po dveh mesecih padel dežek....tako sem spala vso noč kot angelček ke r se je prijetno ohladilo. Le grmenja me je bilo malo strah heheuser posted image
zdaj pa se moram spet halditi z klimo, danes zvečer pa na Kopersko noč oz.zdaj se ji reče rumena noč...pa ognjemet...upam da bo za kaj.
Pa malo na plažo če se bo seveda mojemu dalo...
Lepo se imejte...in uživajte,papa*

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.7.2006 16:58:19   
Anonimen
Zanima me sem edina novembrka, ki tako težko prenaša vročino? Nisem med najbolj okroglimi, imam 60 kg pa se mi zdi, da še komaj diham od te vročine, naj povem, da čez dan niti ven ne grem, ker mi je bilo že konkretno slabo zarad tega sonca,...na morju nisem občutila te vročine na tak način,...user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.7.2006 21:43:42   
***pika***
Matejka81, najprej iskreno sožalje. user posted image Življenje res ni vedno pošteno.

Vročino pa tudi jaz večkrat težko prenašam - ponavadi del najtoplejšega dela dneva kar prespim (pa še takrat švicam), potem pa zvečer oživim in grem na kak sprehod ali pa me prime kaka delovna mrzlica in se lotim česa v stanovanju.
Mi gre pa malo na jetra, ker vse stvari že počenjam počasneje, pa težje diham in noge na sprehodu tudi hitreje težje ratajo.

Ampak, kaj bi človek jamral zdaj, saj bomo naslednji mesec še bolj okrogle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.7.2006 14:18:38   
majas
Sem tudi jaz ena med tistimi ki koooomajj prenaša vročino...kar težko diham zunaj na soncu. Se zato zadržujem v stanovanju zvečer pa tudi jaz ponavadi likam in pospravljam ker je čez dan neznosno!!!
Brez klime očitno ne bo več šlo!
Včeraj bila v Kopru, gledala ognjemet... taka gužva da sem bila tako nervozna da se je vsak drugi zaletel v mene., sem morala prav paziti na trebušček. Ognjemt pa je bil še kar!
Sva prišla po dooolgem času pozno domov in sem spala do 13ih danes, me je skoraj kap ko sem se zbudila..ah kaj čmo! Zaspanci ni kaj... zdaj pa grem komaj kosila kuhat...sem dobila dostop do rač, ker je na tv formulauser posted image
lepo nedeljo in papa***

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.7.2006 15:40:44   
Anonimen
mogoče še kateri otekajo noge?user posted image user posted image user posted image user posted image
saj ni tako hudo je pa motečeuser posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?