piscancek
|
DObro jutro! Mi smo bli pa včeraj že na pol poti v Rim, sam smo se v Trstu ustavli . Ja, včeraj mislim da sem imela še zadnji daljši izlet pred porodom. Že zjutraj ob 6-ih sva odrinla proti Trstu, sva šla po auspuh za mopi, pa v center Giulia sva šla mal prečekirat, kam drugam pa ne, ker je blo fuuuullll vroče. Pol sva se ustavla še v Luciji pri enmu kolegu, ki je upravnik v Mežiškem domu, pa v Koper sva šla v Muellerja. Se mi je čist zmešalo, nisem še bla nikol v Muellerju, pa se mi je zdelo, da sem Ameriko odkrila , najbližji nam je v LJ. No, sem si kupila njihov zelo opevan modrc za dojenje, so mi ga dovolili probat kr v skladišču, pa robčke, pa njihove pleničke, pa brisačko, pa par drobnarij sem kupla, je pa res noro poceni. Upam, da je kvalitetno kljub norim cenam. Modrc pa res ni nek sexi, mi je pa važno, da je bombažen in da mi bo za dojenje vredu služil. Itak pa ne maram čipkastih modrcev. No, pol sva se šla pa v Lucijo na plažo kopat. BOŽANSKO . Men je ful pasalo, voda je prav topla, ampak se mi zdi da me je ful osvežilo in res mi je prijalo. Ka bi dala, da imam morje pred nosom. No, pol pa nazaj h kolegu, ki nama je za večerjo pripravil eno ogromno skledo škampov , ki sva jih zmazala ko dva velka , oba jih obožujeva. Pol sva se pa nazaj grede ustavla še v City-u, pol pa proti domu. Zelo fajn dan, nisem bila utrujena, sploh ne vem od kod mi vsa ta energija. Domov sva pa prišla ob 10:30. Pol pa hitr pod tuš in hop v posteljo. Sem pa dans zato zbita, ko bi me P celo noč z enim kolom tepu po hrbtu , dans pa spet na piknik, od moje mame tip ima 40. let. Tako, da bo kr pestro. Vidim, da ste ble pridne včeraj in ste veliko napisale, bom pol vse prebrala, obljubim. Lep dan vsem, pa čim manj bolečin in utrujenosti