MALINČICA
|
Oprosti karin412, ampak tudi jaz se ne strinjam s tabo. Se mi celo zdi zelo grdo od tebe, da sploh tako razmišljaš... Jaz vem, da bom od mojih staršev dobila posteljico za dojenčka, ker jo pač moj oči želi narediti sam in jo je tudi moji sestri naredil, ko je rodila. Pa sem v bistvu itak želela otroka imeti v tisti posteljici, v kateri sem jaz spala, ampak ker se oči dost ukvarja z lesom in mu pač dosti pomeni, da bo vnuček spal v postelji, ki jo je on napravil, potem sem se tudi jaz strinjala, pa še ljubko se mi zdi. Sem pa tudi rekla, da naj ne kupujejo jogija, ker v bistvu je to moj otrok in vse stvari, ki jih otrok rabi so odgovornost mene in partnerja, da mu jih nudiva in priskrbiva, zato ne pričakujem od nikogar nič! Samo, da bodo v otrokovem življenju in da ga bo čimveč ljudi imelo rado.To si pa res želim!!!! Vem pa, da so navade take, da še vsak prinese neko malenkost, tako sem bila tudi vzgojena in tudi jaz vsakič odnesem kakšen kompletek novi družinici. Glede njegove družine pa jaz kaj takega ne bi zmogla reči svojemu partnerju, pa se njegova družina res ne zmeni zame, še sedaj, po petih letih se nismo uradno spoznali, me ne pozdravijo, še nisem bila pri njih v hiši in me nasploh ne priznajo in želijo. Torej bi imela kakšen razlog več, da mu kaj grdega rečem na račun njegove družine, pa mu ne! Ker so to vseeno njegovi starši in ker jaz nisem z njim zato, da bom imela korist od njegovih ali pa zato, da bi me oni imeli radi, ampak zato ker njega ljubim in mi je z njim lepo. Pa so tudi oni bolj premožni, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi razmišljala, da bi zato morali dati več, kot kdo drug. Pa še nekaj- ti si nosila otroka, to je tvoj otrok in ti si njegov starš, kako (mogoče sem napačno razumela) lahko NAROČIŠ svoji mami, da naj da zraven za voziček??? Meni se zdi, da si še nekako preveč materialistična. Najbolj srečna bom, če bo otrok zdrav, da mu bom lahko nudila dovolj ljubezni in stvari, ki jih potrebuje in da bo ljubljen tudi od ostalih ljudi, ki bodo v njegovem življenju!!!!