tiasha77
|
Hojla čveke ! Busybee - če imaš visok pritisk, jej manj slane hrane (tud konzerve spadajo sem), pa pij veliko tekočine in počivaj; še zmeraj pa je možno, da si mela samo pri zdravnici višji pritisk (sindrom bele halje) Na začetku se je men tud dogajalo, da sem mela kao višje meritve (okol 130), ker sem komaj prisopihala po stopnicah v 3. nadstropje, pol pa mi je sestra takoj talk merla . kar se tiče čokoladne torte, si jo pa kar privošči, to ti ne bo tolk zvišalo pritiska, da bi bil problem. Sej ni panike, ravnaj se po navodilih G. Hruska - držim pesti, da bo tvoja bebica v redu rastla naprej, probi več počivat, pa se čim manj sekirat, pa ne iskat preveč informacij, pol je samo panika Andrejaz - hvala za informacije o papirologiji, ki je potrebna po rojstvu, za zzzs kartico sem vedla, za vse ostalo pa se mi niti ne bi sanjalo, da je potrebno uredit se bo treba navadit mislit še na otročka, a ne? Piscancek - svaka ti čast, da greš v Trst, men se zdejle ne bi luštalo vozit tako daleč, pa pol še hodit naokrog; sva bla v torek v Bauhausu, pa sem mela po eni uri že vsega dost, saj že ful težko stojim na mestu. Pa sej vem, če gre za naše , vse potrpimo. Upam, da boš nabavla, kar rabiš. Punce uživajte, danes je vendar petek!T
|