|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
20.7.2006 12:39:49   
Anonimen
No takole pa mi je uspelo zlikat, zdaj grem p amalo počivat.

Ko imate že glih debato o finančni pomoči. Sem se pozanimala kaj, če sploh kaj, daruje občina Slovenj Gradec. No na naši občini dobiš samo neke kocke, ki ti jih podarijo žže kar v porodnišnici.
Moje mnenje: Sramota! Že v marsikateri občini podarijo nekaj denarja. V našem razvitem kraju dobimo pa kocke.

MOram vprašat še na zavarovalnico Generali, če tam kaj dajo.

KAj pa ste kuhale kaj danes?

Midva bova imela kar veliko skledo paradižnikove solate in tople sendviče. Bomo zvečer imeli malo praznovanja in boma pekla pico, tako da lačni ne bomo.

lp

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
20.7.2006 13:12:43   
stuhica
Ohohoj!

no evo ste pridne vidm mam spet kej za prebrat! Rodit ni šla očitno še nobena ! Lepo da se držite vrste in da ne prehitevateuser posted image user posted image user posted image !

Gorenjke_ kar se tiče kofetka ( beri zame vode navadneuser posted image , ker drugega ne smem) mislim da ne bo problema! Obenem pa mislim da  Sandra prav tako lahko pride na en čvek! Več nas bo več bomo imele kaj za govort!

Sem pa že razmišljala kako se bomo spoznale! Prosim če vsaka prinese s seboj svoj trebušček!Obvezno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest ponavad sicer rada zamujam, sploh k sem počasna k strela predvsem zjutri k sem še zaspana  ampak se bom potrudla biti vsaj približno z akademskih 15 točnaOK!?

Ptica midva z mojih bušijem boava imela za kosilo pečeno postrv, sem čist zmešana na ribe, je pa dobr ker mam pol ful nizek cukr k jih jem, ker je lahka prehrana! Še dobr da jih imam rada!
Sem pa včeri zvečer imela mal vročine, dons mal le še malo zabasano grlo in nos, brez vročine  tko da upam dam preživela!Rada bi se pozdravla tega prehlada preden rodim!

Opozorilo za gorenjke!Mi je kolega ki dela na Gorenjski banki rekel da v porodnišnici jesenice dajejo  bončke za 20 eur za novorojenčke, če mu odpreš račun pri GB!user posted image Tko da če ga slučajno ne boste dobile morte kr rečt, ker se baje tud to zgodi da pozabijo!?user posted image

Sem se pa pozanimala na svoji  Ljubljanski banki pa so mi rekli da sicer denarno ne prispevajo nič ampak dobiš pa baje eno praktično darilce! Za odprtje računčkov za naše bodoče navihančke pa rabimo DŠ in pa kopijo rojstnega lista!

Aja  a kter ave kako je s temi dokumenti za otroka  ko se rodi!?Kdaj dobiš oz. a moraš kam iskat DŠ, kaj pa zavarovanje , mislim kako to poteka!? user posted image user posted image  Tiste k ste že mamce že veste pa lahk mal našišete!user posted image

A je res da se obrazci za otroški dodatek ne rabijo več nosit v firmo izpolnjevat glede plač ampak jih izpolneš sam in itak z podpisom jamčiš za pravilnost in točnost podatkov!? Baje se vse prepiše z dohodnine dol! Zanimivo vsaj cajt ti je pršparan anede!?

Nč grem počas se slišimo še zvelčer kaj da v idim kaj se dogaja!A vas kej že špika!
Čav bav!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.7.2006 13:14:44   
miši
Sandra, ja, seveda, PRIDI! Zvečer še počekiraj forum, če se sploh dobimo, jaz in andrejaz sva za, hruska še sporoči, stuhica pa še ni javila. Morda pa nam uspe priklicat malo oblakov in dežjauser posted image .

huh, jaz pa bi kar naprej spala, na hrbtu vedno manj, na levem boku pa zelo veliko, me še nič ne boli, tudi v križu ne, upam, da ne bo kar naenkrat zarezalo v križ.
tiasha, a ti kaj pomaga, če te kdo masira? menda enim ful, ene pa sploh ne prenašajo masaže. poskusi.

zdaj sem prišla s kofetka (že spet) s kolegico in že imam buhteljčke okrog gležnjev, tako da moram malo počit, potem pa na juriš na vrt po solato pa še ribez moram pobrat, predno pade dol, domači so na dopustu, tako da morava z mojim malo skrbet za okolico.

punce, danes je pa res zelo vroče, a se meni samo zdi?

počivajte in uživajte
čaw

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.7.2006 13:18:32   
stuhica
Ojla miši sva bile istočasno na forumu ko sva pisale!Sem se javla in sem za čveka!

v glavnem se še slišimo! Kaj pa ostale dolenke pa štajerke, primorke in vse ostale  kje se kaj podite in a se kej skup dobite!mal pište da vidmo kakšne čveki okrog  tavajo, sam da navte preveč dežja priklicale!! Pazte jutr bo na gorenjskem zihr dež zjutri padov!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.7.2006 13:42:38   
miši
stuhica, o pa res, si online, fino. no super da se vidimo, ja pol pa sam še Hruška potrdi, upam,da bo lahko prišla.
juhu!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.7.2006 14:11:40   
tiasha77
Takole, sem se malo spočila in je prec boljše razpoloženjeuser posted image . Miši hvala za nasvet, bom probala tud z masažo, če bom še mela težave, sam zdej mojga do sobote niuser posted image .

Hej, Gorenjke, sej bi se vam pridružla na kofetku, sam je vseeno malo predaleč. Počvekajte še malo za nas ostale, zdej ful paše čvek s sotrpinkami, ki jih mučijo isti problemi, a ne?

Grem neki pojest, pol pa čist zares torbo spakiratuser posted image ! T

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.7.2006 14:55:45   
miši
v zasebnih albumih sem objavila nekaj fotk z vadbe za nosečke (posneto konec maja), sem kar pomanjšala slike, upam,da se bo kaj videlo.
če katero zanima....geslo:mišika.
lp

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.7.2006 16:01:47   
piscancek
helow

danes je zunaj prava vročina, v stanovanju pa prijetno hladnouser posted image
Sem bla na ctg-ju danes, pa vse normalno, vse še zaprto, itak mam pa še mesec cajta po pdp-ju. Dobila pa sem napotnico za v porodnišnico in za rešilca, ctg imam pa čez 14 dni pri nadomestni G.

Ptica, sem se že pozanimala pri Generali, pa ne dajo nič. Če pa želiš pa še sama vpraši. Js mam vse zavarovano pri njih, moj ZA pa je G. Plazovnik, verjetno tudi tvoj.Kar se pa občine tiče, sem pa js še vedno v Mislinji prijavljena, tam pa dajo za novorojenčka 25.000,00 sit, boljš ko nič. Res pa sramota za Sguser posted image

js sem pa dans kofetkala z *ribico*, ona je pa med julijkami, še 8 dni do PDP-ja ima. Včeraj pa user posted image  KLM (z drugega foruma) pravi, da je imela pregled in da ima dva pdp-ja. Prvega 27.7., drugega 3.8., ampak ji je še včeri reku G, da naj na prvi pdp kar pozabi, in da bo avgustovka. No, prej ko sva z ribico kofetkali, pa kliče KLM, da je že v "zeleni sobi" in da ima popadke na 4 minuser posted image . Pol pa še verjem dohtarjemuser posted image

Eno vprašanje še imam in sicer a sta Muller, pa Pikapolonica v Lj tam ko je Rutar (na Rudniku)? Zdi se mi , nisem pa prepričana. 

lep dan

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.7.2006 18:22:18   
Anonimen
Piščanček sem tudi jz vprašala na Generale pa so rekl, da nič ne dajouser posted image . Naj kar si mislijo, da bom otroka zavarovala pr njih. Moj agent ni Plazovnik, ker sem imela to zavarovanje sklenjeno že pred preselitvijo na Koroško.

Ja Gorenjke jaz bi se vam tudi pridružila pa je kar malo daleč. NA dopust pa nič ne grem v kratkem na Gorenjsko.

Piščanček zakaj nisi nič omenla, da se kaj nosečke skup dobite. Mogoče bi še celo jz prlezla zram, odvisn od počutja.

Stuhica za otroški dodatek neseš papirje na CSD. Izpolneš jih pa kar sama. Vsaj tako so men rekl na CSD. Kar se tiče ostalih papirjev pa ne vem kak že to gre. Mislim, da bomo še pravi čas zvedele. Za računček za malčka, mi je pa stric obljubil, da bo poskrbel, samo papirje mu moram priskrbet. On bo pa račun odprl in seveda kaj gor nakazu, da bodo lahko ostali člani, ki ne bodo vedeli kaj otroku prnest, kr denar nakazal. A nimam vredu strica?user posted image user posted image user posted image

Tale vročina je pa spet nora. PA še zdaleč nič po dežu ne smrdi. Kvečjemu kje gor v hribih, pa mogoče jutr na gorenjskem, ko bodo GOrenjke imele svoj čvekuser posted image !

No seedaj pa počasi odhajam, ker pričakujem obisk in moram iti počasi nadaljevat z mojo pico. Gostje so si zaželeli pico. Men je tud všeč, ker je malo dela z njo, pa še dragi mi bo pomagu. Rada imam goste, ki mi povedo kaj jim naj pripravim.user posted image user posted image

Lep in malo hladnješi večer.

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.7.2006 20:43:51   
Busybee
Piščanček: pri Rutarju je samo Piakpolonica, Muller je pa v BTC zraven BC.

Jaz sem šla danes še k frizerju, da mi je naredila pramena in me postrigla. Zdaj sem dobra za naslednje 3 mesece.

Košaro za dojenčka imam tudi zgotovljeno in posteljnino za zraven.

Zdaj pa samo še čakamo. Samo glede na to, da imam že vse pripravljeno, bom šla sigurno čez rok. Jutri imam G in mi bo naredila tudi CTG, pa bomo videli.

A ima mogoče ša katera posteljico spredaj? Me zanima, če so to kakšne posebnosti glede poroda, ali to nima nobenega pomena?

Gorenjke: želim vam prijeten in zabaven čvek.

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.7.2006 21:17:35   
miši
punce gorenjke, se vidimo jutri ob 9h v Prešernu, upam,da se nam Hruska pridruži, vsaj za kratek čas.
čaw
se vidimo!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.7.2006 21:27:12   
Splet.Ka
Ojla lastnice velikih trebuhov, zatečenih gležnjev, bolečih križev, podočnjakovuser posted image .

Kako ste kaj?

Jaz sem tako-tako. Moj user posted image  je precej majhen - noseča sem polnih 35 tednov, dojenček pa tehta okoli dva kilograma. To in obseg glavice (ne vem, kolk je) po besedah G ustreza 31-32 tednov nosečnosti. Od zadnjega pregleda pred tremi tedni je zelo malo napredka v rastiuser posted image .

Je to preverila še ena bolj izkušena G in je rekla, da je plodovnice še dovolj, posteljica je ok, tako da je verjetno zato tako malo dete, ker sem tudi jaz bolj pri tamalih, moj user posted image  pa tudi ne sodi med velikane. Imam pa za vsak slučaj čez en teden pregled, da pogledajo, ali user posted image  še raste ali je kaj bolj resnega. Upam, da je ta majhnost res posledica moje konstrukcije in da je vse ok. Itak sem šla takoj brat k Pušenjaku in zdaj o tem vem preveč, kar NI OKuser posted image .

No, drug teden imam tudi CTG, ga ne bi imela, če ne bi omenila, da imam trebuh zelo pogosto trd in da zjutraj in zvečer to postane tudi boleče. Pa odprta sem že malo, ampak to sem itak že dolgo časa.

stuhica, miši, andrejaz in sandra: Jutri predvidoma pridem v Prešerna, ne takoj ob devetih, ampak malo čez, prav?

Vse ostale pa: vam bomo poročale, če bomo kaj novega izumile, ok?

Grem pod tuš, potem pa vodoravno in noge v luft, da spet najdem svoje gležnjeuser posted image .

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.7.2006 21:34:38   
Sandra*
Ojla!

No, pol velja ob 9h. mene sicer neki čudn meče dons popoldne, ko bi šla saj kmal rodit. Prj sem mela prov čuden rjav izcedek, no zdj je sicer ok, ampak me pa kr eni krči v podplatih dajejo. Upam da je dete na poti, čeprav je zjutraj ginekologinja rekla, da še nič ne kaže!

Lp, vsem

GORENJKE, SE PA VIDMO JUTRI!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.7.2006 22:13:30   
andrejaz
Pozdravljene user posted image

Gorenjke - jaz se že tudi veselim jutrišnjega srečanja.

Miši – zadnjič ko sem bila na CTG naj bi 2 rojevale, ker mi je sestra rekla, da so eni odklopili CTG, da so ga meni naredili (imajo samo 2 aparaturi CTG). Slišalo pa se ni popolnoma nič. Tudi v prvi nosečnosti nisem nikoli nič slišala.  Se pa baje če je katera zelo glasna pri rojevanju sliši v tisto sobo kjer delajo CTG – mi je to ena pripovedovala, ki je imela ravno takrat CTG in da ji je bilo kar grozno to poslušati

Ptica – res imam G drugje kot na Jesenicah. Na napotnico mi je G napisala, da prosi za spremljanje nosečnosti v zadnjem mesecu in za eventuelno pripravo na carski rez. Take napotnice se res naj ne bi izdajale, ampak naj bi k svoji G hodil do konca nosečnosti. Ker sem imela jaz v prvo že carski rez zaradi velikosti otroka,….in ker bo sedaj tudi zelo velik otrok je zelo velika verjetnost ponovnega CR, pa takrat na pregledih sem imela bolj nizek pritisk, pa malo zatekanja, …. pa mi je potem G napisala napotnico. Sem se pa prej glede tega pozanimala v porodnišnici , vendar ko sem prišla na pregled z napotnico sem morala ponovno razlagati, da je poglavitni razlog za napotnico napovedani carski rez s strani moje G.

Stuhica – tale bon od Gorenjske banke se je 2 leti nazaj nahajal v škatli, ki si jo dobil v porodnišnici Jesenice. V tej škatli je bilo polno reklam, ena knjigica Igre z dojenčkom, ena tanka knjigica pravljic, pa nekaj malega vzorčkov kozmetike, pa bon iz gorenjske banke. Izpolniti pa moraš nek obrazec da si prevzel paket in s katerim dovoljuješ da uporabijo tvoje podatke. In nato se začne – na osnovi tega te nekaj časa kar naprej nadlegujejo iz zavarovalnice Slovenica, še posebej pa so nadležni iz cicikluba.
Se pa ne morem spomniti, kje sem takrat dobila kupon od Ljubljanske banke – skratka dobila sem bel body z dolgimi rokavi v poslovalnici na Jesenicah

EMŠO otroka se nahaja na rojstnem listu, davčno številko ti avtomatično pošljejo iz davčne na dom. Za zavarovanje pa mora tisti od staršev po katerem bo otrok zavarovan poslati kopijo rojstnega lista v služno in prositi, da otroka zavarujejo po njem. Nato dobiš njegovo zdravstveno kartico na dom. Do 1 meseca starosti dojenčka se tudi za njega uporablja tvoja zdravstvena kartica.

Sem pa danes spet čisto zabluzila in spet nisem pripravila torbe. Sem bila dopoldan na Jesenicah, popoldan pa v Kranju. Smo uspeli nabavili kolo kot darilo za mojega sinka, ki bo imel čez dober mesec rojstni dan (imel bo že 2 leti), pa malo sem bila v Pikapolonici, pa v Baby centru, ….skratka čisto sem zabluzila.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
21.7.2006 8:25:12   
miši
juhu! še malo pa se vidimo user posted image
čaw

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
21.7.2006 10:02:11   
piscancek
Dobro jutro user posted image

Ptica, nisem nč omenjala kofetka, ko si pa zadnjič rekla da kr bol počivaš, pol sem pa mislila da itak ne bi šla zraven .Dobima se pa z ribico in sicer v Ravnah, ko imam js preglede gor. Če pa bi vseeno šla zraven, pa kr povej, veš da bi blo fajn.

Busybee, hvala za informacijo. Greva zdaj enkrat v Trst, pa bova še mimogrede skočla v Muellerja, ker sem brala, da imajo fajne modrce za dojenje, pa pleničke za enkratno uporabo so baje njihove ful fajneuser posted image  Na začetku bomo kombinirali, da se mal privadimo, pa še kake malenkosti bom ziher našla.

Hruška, drži se, na koncu je vedno vse vredu.
Gorenjke, vas je pa kr neki na kupu, prav fajn vam je ko zdajle že veselo čvekate. Js bi tuuuud!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
21.7.2006 11:14:39   
Anonimen
En vročinski pozdrav!

Sem šla v trgovino po časopis, pa sem mislila da me bo kar kap, tako je že vroče zunaj. :potem pa še preberem na prvi strani cajtnga, da nas v desetih dneh čaka čez 40 stopinj. Sitore me, ki bomo v tem času rojevale ali pa se po polžje premikale s svojimi velikimi trebuhi.

Piščanček ni panike. Sem mislila, če se dobite kje v SG. Ravne so pa kar malo daleč zame. Boma pa v ponedeljek pri dežurnemu v bolnici. Mislim, da se bom v trej vročini res nahajala kar doma v senci.

Ene pravite, da ste že odprte, mene do zdaj še nikoli ni pogledala G, kakšno je stanje tam spodaj. No mogoče me bodo pa zdaj.

Andrejaz men je tudi G na napotnico napisala, če me lahko spremljajo do konca nosečnosti, zaradi previsokega pritiska in otečenosti. Upam, da mi ne bodo komplicirali.

Hruška drži se. Vse se bo uredilo.

Danes pa res nimam v planu nič posebnega. Edino, če bo stara mama še v bolnici, jo bom šla obiskat. Pripravim kosilo in to je vse kar bom delala.

Gorenjke fajn se na čvekajte!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1367
21.7.2006 13:00:53   
Busybee
Bila sem pri G. Čist me je vrgla s tira. Jaz se odlično počutim, ona pa meni o previsokem pristisku. Tako da moram od sedaj naprej bolj počivat, se izogibat vročini in se tuširat z bolj hladno vodo. Če mi pa pritisk pride čez 140, pa naj grem takoj v porodnišnico.

Drugače mi pa ni nič naredila. Zvagala, vodo pregledala, pritisk izmerila in srček poslušala, aja pa trebuh premerila in ugotovila, da ustreza mojim dopolnjenim 37. tednom. Do CTG sploh ne pridem. Rekla, je tudi nobene preslane hrane. Ne vem pa kam cuker paše - bi full zdele pojedla eno dobro čokoladno torto.

Ptica: kakšnih 40 stopinj user posted image . Saj se nam bo zmešalo. Očitno Gorenjke na kavi ne čvekajo dovolj user posted image user posted image user posted image .

Piščanček: plenice so boljše kvalitete tudi v Italiji, tako da ti jih ni treba v Mullerju kupovat, če greš potem naprej v Trst.

LP Vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
21.7.2006 14:11:51   
tiasha77
Hojla čveke user posted image !

Busybee - če imaš visok pritisk, jej manj slane hrane (tud konzerve spadajo sem), pa pij veliko tekočine in počivaj; še zmeraj pa je možno, da si mela samo pri zdravnici višji pritisk (sindrom bele halje)user posted image  Na začetku se je men tud dogajalo, da sem mela kao višje meritve (okol 130), ker sem komaj prisopihala po stopnicah v 3. nadstropje, pol pa mi je sestra takoj talk merlauser posted image . kar se tiče čokoladne torte, si jo pa kar privošči, to ti ne bo tolk zvišalo pritiska, da bi bil problem. Sej ni panike, ravnaj se po navodilih G.

Hruska - držim pesti, da bo tvoja bebica v redu rastla naprej, probi več počivat, pa se čim manj sekirat, pa ne iskat preveč informacij, pol je samo panika

Andrejaz - hvala za informacije o papirologiji, ki je potrebna po rojstvu, za zzzs kartico sem vedla, za vse ostalo pa se mi niti ne bi sanjalo, da je potrebno uredituser posted image  se bo treba navadit mislit še na otročka, a ne?

Piscancek - svaka ti čast, da greš v Trst, men se zdejle ne bi luštalo vozit tako daleč, pa pol še hodit naokrog; sva bla v torek v Bauhausu, pa sem mela po eni uri že vsega dost, saj že ful težko stojim na mestu. Pa sej vem, če gre za naše user posted image , vse potrpimo. Upam, da boš nabavla, kar rabiš.

Punce uživajte, danes je vendar petek!T

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
21.7.2006 14:52:16   
piscancek
ojla,

V TRST ne greva nabavljat za detece, ker imava razen kozmetike že vse. Greva po "auspuh" za motor od mojga user posted image . Pol pa se bova pa mogoče še pri kolegu v Luciji oglasila, pa mal osvežila v morju. Tak je plan v moji glavi, kako se bo pa odvijalo , bomo pa še videli.
Busybee, katere pleničke si mislila, a pampers? Pa za vsak slučaj, če poznaš kako tako trgovino v Trstu povej kje majo take stvari.
Včeri mi je sestra na CTG-JU rekla, da se mi je že trebuh spustil nižje. Sam a sploh nisem opazila, res sem se pa pol začela tipati pod prsmi in opazila, da imam zg. del trebuh ful mehak in ni več tako napeto, kot je blo prej.

lp

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
21.7.2006 16:08:33   
Busybee
Na via carducci (nisem prepričana glede črkovanje), malo naprej gor od Godine, je Chicco.

Ja mislila sem pamperske.

Drugače se pa meni zdi najbolj priročen shopping center Tori d`Europa - tam je prenetal, pa še dve trgovini z otroškimi stvarmi, spodaj je pa Coop - kao naš mercator in tam imajo vse te plenice.

LP Vsem!

< Sporočilo je popravil Busybee -- 21.7.2006 16:09:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1371
21.7.2006 19:40:49   
piscancek
BUSYBEE hvala ti, upam da bova našla vse to, če ne kaj druga, tolk da si oči mal napasem.

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
21.7.2006 20:08:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1373
21.7.2006 21:31:46   
Samoyedka
Pozdravljene punce/sotrpinke v vročini!
Nisem bila en čas tu gor, vseh 50 strani se mi pa po pravici povedano ne da brat, ker je še zdaj ob pol desetih zvečer pasja vročina v bajti (kljub klimi!!!).
Ptica, ne vem a ste se to že menile- v Dravogradu da občina 50 jurjev, v Ravnah pa knjigo o otroških boleznih, pa mislim, da v Mislinji tut neki dnar dajo. Si ne bi mislila, da so v SG tak škrti.
A ste ostale tudi na neslani dieti zdaj, skoraj pred koncem? Jaz nimam več idej, kaj naj kuham, ker brez soli ni nič za jest- razen ocvrtih reči hehe. Pa sadni dan tut ubija- bolj jem, bolj sem lačna user posted image . Pa po novem (v mojem jedilniku vsaj) sladoled spada med sadje user posted image
Neki sem mislila vprašat, če slučajno ima katera izkušnje z e-bayem, pa z napravico Angelsounds, za poslušanje otrokovega srčka? Sem zadnjič na CTG-ju buljila v reklamo, pa je zgledalo zanimivo (čeprav verjetno čisto nepotrebno), preverila ceno in pri nas stane 16.000, na e-bayu pa sem našla za okoli 40 EUR s poštnino vred. Šestnajst jurjev ne bi dala za mašinco, če pa bi jo dobla za 40 EUR, bi pa verjetno razmislila. Če katera že kaj kupuje prek e-baya- mi lahko malo razloži, prosim.
Uživajte, kolikor se pač da v tej vročini.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
21.7.2006 22:05:51   
Sandra*
Ojla sotrpinke v tej vročini!

No, gorenjke smo se danes kar dobro načvekale, ampak, verjetno ne dovolj da bi priklicale dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav jaz vseeno upam da bo kaj.

No, križ me še vedno tako boli, da komaj hodim in seveda komaj čakam da naše dete prijoka na svet! Upam da bo kmaluuser posted image user posted image user posted image

Samoyedka: glede tele napravice za poslušanje otrokovega srčka: pomoje je to ok, sam mislim, da se ti na koncu nosečnosti ne splača to kupovat, ne vem to je moje mnenje. Se pa da tudi otrokov srček baje poslušati tudi z navadno naprvico za poslušanje srca (ne vem sicer kako se pravilno reče, mogoče stetoskop-upam, da nism kšno čudno izjavla). Glede kupovanja preko e-baya pa ti ne vem povedati nič.

Lep pozdravček vsem in čimbolj hladno, s čimanj obiski wc preživeto nočko!

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?