ema79
|
hoj,hoj,hoj! No, zdj sm pa jst fasala bolniško! Je bla včerej cela štala. Ponoč me že bolel desno pod trebuhom, ampak ne glih preveč i jst bukselj grem vseen v službo. Le to pa imam 100 km stran in se nas 8 vozi z enim kombijem. In valda me je pol čez dan še bolj začel bolet, jst pa brez prevoza, al pa do pol štirih čakat. Je pol kr moj pršu pome, vmes še ena huda nesreča za piko na i, da je ja vse tok dolg trajal, da bi na konc lahka skor že kr z kombijem dam pršla. Pol pa hitr k moji ginekologinji, kjer ugotovijo, da je z mojim dojenčotom vse OK !!!!!!!! in me pošlje še v porodnišnico na pregled in ugotovijo, da imam najbrž ledvične kamne. In tako se sedaj nalivam z čajčkom in počivam Upam sam, da bo kmal vse v redu, ker se že tok morja veselim, da ne bi rada, da i vse padlo v vodo. Me je pa ful fasciniral v porodnišnici, kok so nosečke, ki pridejo rodit lahka tok skulirane! Ker mene je že zdj mal panika, kok to bo,one pa nč, no, vsaj tak vtis so delale! Drgač pa jst že zelo lepo okrogla, zmerla se še nisem,kilce grejo tud kr gor(7+), se pa sama sebi in mojmu fekst dopadem taka žogica marogica! Vročina me mo enga lepga dneva tud zdelala, sm si za prvo silo kupla ventilator in to kr na daljinca, da mal podpira mojo lenobco. Bi mela klimo, ampak si kej tazga na žalost ne moremo privoščit. Nč, bejbe mejte se vse lepo! P.S. a ni fajn, ku je svetovnega prvenstva v nogometu konc, nam nosečkam pa se je komaj dobro šele začel?
|