|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
7.7.2006 10:54:16   
Goldy
Sam tolk se javim,  M je definitvno prišla. Gremo v drugi krog. Zvenim kot na kakšni tekmi!

Uživajte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.7.2006 12:53:01   
Špelček
Hello! Res nas je ze veliko user posted image .... čeprav ne vem glih, če je to tok super...da nas je vedno več takih, ki ne moremo zanositi... user posted image   Upam namreč, da bomo kmalu vse prešaltale v forum nosečnic user posted image . Do takrat se bomo pa spodbujale in navijale (Glody res kot da bi bile na tekmi user posted image  )...

Ninika1 tud jst sem kot tempirana bomba....dobro da je moj dragi tako potrpežljiv, ker sem zeeeeelllooo "občutljiva" in tečna... Glede na to da sta oba ok bi bilo pa mogoče priporočljivo piti čaj smrdljičke... pila naj bi ga oba (vsak dan po eno skodelico hladnega čaja).  Naj bi se tako uskladila vajina kri...  user posted image  Jst sicer še nisem probala...

Blaboma tud jst ne vem kdaj pričakovat menstruacijo. Kot sem že poročala nisem imela nobenih znakov/stranski učinkov in šele danes (19 dan) čutim en pritisk v sp. delu trebuha... Ne verjamem da bi bla to O...pričakujem da bom spet dobila menstro zelo zgodaj.... Mah...bo že enkrat...

Goldy ti sam lepo uživaj na dopustu in ne razmišljat o user posted image . Navijam zate user posted image  (in seveda za vse ostale).

Lep in ploden vikend....pa čim več user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.7.2006 13:26:53   
Ninika1
Špelček sma pila tudi to samo sam kratek čas, ker moj mož ne mara takih čudnih okusov. Ampak razmišljam, da ga bom skuhala zdaj vsak dan en lavor...mogoče pa bo potem res končno ratalo user posted image

Lep vikend vsem user posted image
Ninika

Ninika

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.7.2006 15:05:18   
Špelček
Držim pesti Ninika1 da bo kej pomagalo!! user posted image

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.7.2006 16:51:29   
VITA74
Ojla punce

moje Muser posted image   kr ni in ni user posted image user posted image user posted image  in jaz postajam vsak dn bolj zamorjena user posted image  ...Rešuje me samo misel, da jutri pride moj škratek domov z morja, da se bova lahko cartala user posted image

Ninika1 pa po en lavor še za RR-jevke user posted image  pa mora da pomaga user posted image user posted image user posted image

Drage moje lep vikend vam želim in veliko user posted image

srečna

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.7.2006 22:41:27   
ANDREJA*
Sam tolk se javim, M je definitvno prišla. Gremo v drugi krog.
...............ja goldy jaz tudi........kar obupala bom...........ampak držmo se!!ha jest sem dobilauser posted image že 22. dan.a mislite,da klomifen povzroča user posted image user posted image user posted image ...no ja upam, da bo naslednji mesec kaj bolje.hja kopanje je priporočljivo v tej vročini...vsaj umit si  a ne Ninika1!?.....mrbit bo dobro še zakajuser posted image ....mal heca!!

lepo se imejte!!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.7.2006 22:50:47   
ANDREJA*
ha nasapot jaz si tudi merim bazalno pa mi ni nič jasno............ker sem imela ovulacijo prej kakor bi moral prijeti klomifen..........pa hvala,ker si tako pridna in urejaš sezname!!user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.7.2006 7:27:17   
VITA74
Končno je prišla user posted image M in sedaj grem v drugi krog klomifena... Med tem gremo na morje in upam da bosta dopust in morje in morski zrak pomagala do pluska user posted image  Pravijo možgane na off user posted image  in.... user posted image  Danes sem nekoliko bolj pozitivne volje, se mi pozna da me je škratek čez vikend pocartal user posted image  

Srečno dekleta user posted image

srečna

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.7.2006 10:16:14   
pot
Blaboma, tako cartanje, si pa le večkrat privošči. user posted image
Sploh ne boš porajtala, če pride M.

Lep pozdrav vsem klomifenkam user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.7.2006 14:27:05   
tajči84_
No v soboto pa se je pri meni končno pojavila user posted image , brez sprožanja s tabletami.
Nažalost pa danes ne smem začet s klomifenom ker je moj ginekolog na dopustu in mi po petih dneh jemanja nima kdo naredit  UZ. user posted image user posted image

Moram čakat naslednji ciklus, ki pa upam da ne bo zamujal kot ta.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.7.2006 15:38:59   
ANDREJA*
a ja tejči men je moja g. samo predpisala klomifen in me ni nič naročila na uz!!??tako, da ne vem, če je razlog, da ne ješ klomifena, da je g,. na dopustu.
lp

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.7.2006 21:26:43   
tajči84_
Ja moj pa me je prav posebej opozoril da naj ne jemljem ko ga ni ker baje mora naredit UZ, da vidimo če bo kaj foliklov....tko da bom raje malo počakala...če sem že eno leto in toliko bom še en mesec....hvala vseeno

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.7.2006 7:33:22   
Goldy
Pozdravljene!
ANDREJA* tudi mene moja G tudi ni naročila na UZ. Naredila mi ga je, ker sem bila slučajno pri njej zaradi spermiograma. Tako, da je lahko praksa takšna ali drugačna. Sigurno pa je fajn, če vidi, ali sploh reagiraš na K. Jaz sem. Zanimivo - pri tebi je M prišla prej, pri meni pa kasneje (celih 10 dni).

Tajči84_- super, da si dobila M brez sprožanja. Tudi ta mesec bo hitro minil.

Vsem pa user posted image . Čao!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.7.2006 7:45:11   
VITA74
Ojla

tudi mene ni moj G nič naročil na UZ, tko da nimam pojma ali je kakšna reakcija ali je ni..jaz mislim da je meni dal klomifen čez poletje, tko da probamo, če pa ne bo nič pa bo kaj bolj resnega pogledal....
Imam napotnico za pregled hormona v krvi in mož za spermiogram, a to naju čaka septembra.
Danes vstopam v drugi krog klomifena user posted image  čer dobrih 10dni gremo na morje user posted image  in srčno upam da pridemo nazaj štirje user posted image  

Ja nasapot bile je prijetno in res hitreje mine čas..... tolk je zlat ko me carta in vem da se nebo več dolgo...do takrat pa moram izkoristiti user posted image

Lep dan vsem skupaj user posted image

srečna

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.7.2006 8:25:16   
Ninika1
Lep pozdrav dekleta,
danes zjutraj sem delala test in spet - . user posted image  bom dobila 13.07. imam tudi že vse znake in mičkeno mičkeno že rjavega izcedka kar definitivo potrjuje prihod user posted image .

Moji prihodnji dnevi bodo spet user posted image user posted image .
Ne morem niti biti več optimistična in odklopiti. Za čas odklopim, da pa bi čisto odklopila pa enostavno ne gre :-(

Lp,
Nuser posted image

Ninika

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.7.2006 10:25:19   
Špelček
Hello!
Tud jst nisem čisto nič optimistična... Že cel ciklus nimam nobenih znakov O in dvomim da bi se kej prijelo... ANDREJA* tud jst sem po 1. krogu klomifena dobila user posted image  22.dan... Je prou smotan, ker si ne morem izračunati.... danes je namreč glih 22.dan ampak ni nobenih znakov da bi kej prišlo... user posted image  

Blaboma drugače je pa moj ginekolog men prav to rekel... Dal mi je 3 škatle klomifena in je rekel, da če ne rata naj pridem po poletju, da gremo na nadaljne raziskave. U bistvu bi pa rada vedla, če sploh reagiram in sm ga klicala....pa je sestra rekla, da lahko samo samoplačniško... mah... 

Držte se punce!! Možgane na pašo in se prepustite uživanju na sončku!! Upam da bo vsem dopust plodno koristil... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.7.2006 11:15:55   
VITA74
Špelček iz tvojih ust saj veš kam user posted image user posted image user posted image

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.7.2006 12:27:24   
pot
Punce, ne preveč pesimistično, bo že ratalo, ko bo pravi čas.

Upajmo, da bo poletje res plodno, kot je ponavadi pri drugih parih. Če ne ta cikel, bo pa naslednji. Ne se obremenjevat, če ne rata. Mejte to bolj kot srečo ali priložnost, da ste končno dobile M, da lahko znova poizkusite. Prej pride, prej lahko začnete. A se strinjate? user posted image  Nič jokat, boste raje potem jokale od sreče, ko bo + ali kakšna odvečna user posted image  na testerju.

Mejte se v lepem, vročem vremenu, hladite se v senci in pijte kaj osvežilnega, crkljajte se s svojimi user posted image ...

Pa se spet kaj oglasite.
pa pa

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.7.2006 9:27:30   
pot
Kje pa ste vse, a uživate na user posted image ?
Zanima, me, če imate tudi ve ˝vročinske vale˝, ko je enkrat grozno vroče (pa ne zaradi vročine) in spet drugič mrzlo?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.7.2006 10:49:07   
Goldy
Hojla!
Nasapot jaz še nisem na morju, bo pa dopust kmalu. Komaj čakam. user posted image

"Vročinske vale" sem imela pa včeraj, a mrzlo mi pa ni bilo. Samo enkrat mi je bilo vroče, drugič pa še bolj vroče.

Tebi in vsem ostalim pa en klomifenski pozdrav!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.7.2006 11:15:36   
casandra
Po prvem c s klomienom je prišla user posted image user posted image user posted image
Kok sem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.7.2006 11:24:20   
ily
Pozdravljene vse skupaj!

Ja, jaz tudi nimam vročinskih valov, imam pa vse ostalo user posted image - glava me boli, napeta sem, pa ful me špika v predelu jajčnikov. Ni nič kaj prijetno. Me pa tudi zdaj, od kar sem na Klomifenu, tako noge bolijo; včasih kot krči, včasih samo bolečina.... Samo med stranskimi učinki na navodilih tablet tega nisem zasledila, tako da nisem čisto prepričana, če je to posledica jemanja Klomifena user posted image  . Ali pač? Ima katera od vas kaj podobnega?

Drugače pa pri nas vse po starem. O naj bi bila v teh dneh - danes, jutri user posted image  . Danes zjutraj mi F-test še ni kazal ´plodnega dneva´ user posted image , so se pa tisti krogci malo ˝raztegnili˝, tako da računamo na jutri.

Dopust pa bo pri nas šele v začetku septembra, do takrat pa, na žalost user posted image  , razen kakšnega bazena, nič!! Ah, saj bo hitro prišlo, bo pa potem ´poletje v glavi´ skoraj do novega leta. In to mi je tak užitek!!!

No, vse, ki ste na user posted image , uživajte maksimalno in čim več nazaj v ´dvojini´al´ pa ´množini´, tudi prav! Kar upam tudi zase! Se kaj beremo!

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.7.2006 16:41:39   
Špelček
Hojla!

Tud moj dopust je še daleč....konec augusta.... user posted image  Ampak grem vsak vikend na morje in se tam "sproščam"... user posted image  Upam, da kej rata (user posted image ) še pred pravim dopustom, sam pol ta odpade...ampak mi je vseeno... user posted image  

Jst mam tud vročinske vale, ampak sam to... Kot sem že poročala ta ciklus sploh nisem imela nobenih stranskih učinkov, le zadnje dni so me začele ful bradavičke bolet.... Me ful moti ker ne vem kdaj naj pričakujem user posted image ... 1. sem jo dobila že 22. dan, sedaj sem pa v 25....user posted image ? Joj, ko bi vsaj kej blo....
Drgač Ily so pa mene v 1. krogu jemanja klomifena tud bolele noge in sm mela kot ene krče....verjetno je res to od tabletk...

Casandra kr optimistično naprej... Kot pravi nasapot..."imej to bolj kot srečo ali priložnost, da si končno dobila M, da lahko znova poizkusiš".... Držim pesti, da bo 2. krog tisti "pravi"...user posted image

Kmalu bo vikend....juhu....uživajte!! 

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.7.2006 22:19:59   
ANDREJA*
živijo!

Nasapot hoooj ,jaz bi bla  zdele najrajš tam na plaži.Joj, Špelček jaz sem tudi v prvem krogu  s klomifenom dobila menstruacijo 22. dan------------a kej veš zakaj se to zgodi? drugače pa sem prav danes pojedla zadnjo tabletko v drugem krogu.....sedaj pa user posted image user posted image ........ali kaj?? Drgač pa nimam nič vročinskih težav.......loh rečem, da po klomifenu se počutim fantastično...name deluje, kot poživilo!

lp

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.7.2006 8:04:30   
VITA74
Še jaz tukaj user posted image

Ily in Špelček tudi jaz imam vročinske vale in predvsem bolečine v nogah... Uf sploh nisem pomislila da bi bilo lahko od klomifena user posted image   sedaj sem v drugem krogu in po treh dneh jemanja tablet.... O naj bi bila rabno na dopustu user posted image  komaj čakam, dopust seveda user posted image

Pridne bodite in lp user posted image

srečna

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?