|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevleka za voziček
7.3.2009 20:18:51   
blaža
Lep pozdrav!user posted image


Eno vprašanje. kaj obstaja kakšna prevleka za športen voziček?

Mi imamo še od ta starejšega voziček od Peg perega - Pliko, je pa starejši model, če kdo pozna rumene in temnomodre barve.

in je prevleka že zelo uničena. še posebaj se je strgalo tam kjer ima nogice, ko se da dat tudi dol( se opravičujem, ne znam drugače opisat), da ko je manjši, da so nogice gor, pol spustiš, pa so nogice dol, ko ma daljše in je večji.

No do sedaj sem imela za zimo lepo prevleko, ki se je nataknila zgoraj in je imela vrečo. je bla res fajn, ker je bil na toplem in še lepo je bilo za videt. no zdej, spomladi, jo bomo pa sneli in bi si želela kako prevleko, seveda brez vreče za noge, samo za nekako pokrit voziček.

kaj obstaja taka prevleka? jo ima mogoče kdo za prodat? Lahko je kakeršne koli barve, ki gre na rumeno in temno modro, lahko tudi iz jeansa.user posted image

Če ne bo druge, si bom nekako dala zašit kej. No drugače je voziček še vedno ful dober in ne nameravamo kupit novega.

Hvala za odgovore.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevleka za voziček
7.3.2009 20:24:19   
Anonimen
Hmmm ... ja jaz si jo bom sama sešila ... sicer je naš voziček nov, samo vem, da ko bebica začne kaj grizljat in to v vozičku, se hitro umaže, pa bom naredila tako jogi rjuho varianto, ki se bo samo nataknila na sedež. Če to tvoj sedež omogoča, probaj še ti kaj takega naredit.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prevleka za voziček
7.3.2009 20:28:22   
blaža
Ja sej če ne bo druge bom, ma bi rabla kej močnejšega, ker je spodaj strgano in če ne ne drži gor nogic. In bi moralo bit iz platna.

malos em razočarana, da sem naletela na tak voziček, ki se nam je to hitro srgalo. materjal je bil kot neko umetno usnje spodaj in se je strgalo in še na prehodu ko se stika modra z rumeno, se je kar sparalo.user posted image Pa to ful hitro že pri ta prvem otroku, čeprav jaz prisegam na Peg perego.user posted image

No bom vidla, če se še kara javi. hvala ti za odgovor.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mladinske sobe Magnet
Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo z...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?