prevleka za voziček (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


blaža -> prevleka za voziček (7.3.2009 20:18:51)

Lep pozdrav![sm=smiley1.gif]


Eno vprašanje. kaj obstaja kakšna prevleka za športen voziček?

Mi imamo še od ta starejšega voziček od Peg perega - Pliko, je pa starejši model, če kdo pozna rumene in temnomodre barve.

in je prevleka že zelo uničena. še posebaj se je strgalo tam kjer ima nogice, ko se da dat tudi dol( se opravičujem, ne znam drugače opisat), da ko je manjši, da so nogice gor, pol spustiš, pa so nogice dol, ko ma daljše in je večji.

No do sedaj sem imela za zimo lepo prevleko, ki se je nataknila zgoraj in je imela vrečo. je bla res fajn, ker je bil na toplem in še lepo je bilo za videt. no zdej, spomladi, jo bomo pa sneli in bi si želela kako prevleko, seveda brez vreče za noge, samo za nekako pokrit voziček.

kaj obstaja taka prevleka? jo ima mogoče kdo za prodat? Lahko je kakeršne koli barve, ki gre na rumeno in temno modro, lahko tudi iz jeansa.[sm=smiley1.gif]

Če ne bo druge, si bom nekako dala zašit kej. No drugače je voziček še vedno ful dober in ne nameravamo kupit novega.

Hvala za odgovore.




Anonimen -> RE: prevleka za voziček (7.3.2009 20:24:19)

Hmmm ... ja jaz si jo bom sama sešila ... sicer je naš voziček nov, samo vem, da ko bebica začne kaj grizljat in to v vozičku, se hitro umaže, pa bom naredila tako jogi rjuho varianto, ki se bo samo nataknila na sedež. Če to tvoj sedež omogoča, probaj še ti kaj takega naredit.




blaža -> RE: prevleka za voziček (7.3.2009 20:28:22)

Ja sej če ne bo druge bom, ma bi rabla kej močnejšega, ker je spodaj strgano in če ne ne drži gor nogic. In bi moralo bit iz platna.

malos em razočarana, da sem naletela na tak voziček, ki se nam je to hitro srgalo. materjal je bil kot neko umetno usnje spodaj in se je strgalo in še na prehodu ko se stika modra z rumeno, se je kar sparalo.[sm=zmeden.gif] Pa to ful hitro že pri ta prvem otroku, čeprav jaz prisegam na Peg perego.[sm=smiley13.gif]

No bom vidla, če se še kara javi. hvala ti za odgovor.[sm=smiley1.gif]




Stran: [1]