|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brezžični internet
18.12.2006 17:02:52   
Anonimen
Midva ga imava pa me zanima,če ma še katera,ker kdaj koli zmanjka po eno uro interneta.Sem klicala na kabelsko in je vse v redu.Tudi na arnesu so rekli,da pri njih ni nič narobe pa sem omenila routara pa so rekli,da mogoče to kaj zajebava ker drugi imajo vsi.In kaj lahko storim glede tega??????????Ne razumem se v njega in nevem kaj delat,ko zmanjka.Vsak dan po dvakrat ga ni pa to po eno dve uri.???????????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brezžični internet
18.12.2006 18:15:43   
1Tanya
Smo imeli isti primer, pa so nam svetovali naj preverimo na telekomu, če ni kaj narobe s telefonsko centralo in glej ga zlomka, res je bilo tako, ampak so problem kar tam na Telekomu poštimal. Prej smo pa tud poslušal vse živo, da je kriv router in bla, bla.

Sam mi imamo Siol pa wireless tko da ne vem, če si imela v mislih isti brezžični internet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brezžični internet
18.12.2006 20:07:55   
Anonimen
Mi imamo kabelskega.Ampak res,da modem od kabelske dela kot treba.Imajo naši nad nami tudi kabelskega ia njim dela normalno nam pa ne.Sem ravno danes zvala na kabelsko,ko ga ni bilo in so preverili takrat lahko,če ga nimaš preverijo pa je bila dobra veza tako,da nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1Tanya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brezžični internet
18.12.2006 22:21:03   
manca79
Baje je precej odvisno od oddaljenosti routerja od računalnika. Menda lahko motijo razne žičke; v glavnem, meni so rekli da je treba imeti router kar se da na odprtem; ne nekje v računalniški mizici ampak če se da, na vrhu.
Sicer pa si lahko hitrost interneta preveriš sama in sicer www.speedtest.si


_____________________________

lp
M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Brezžični internet
19.12.2006 12:53:38   
Afnica
Zmanjka ti lahko res zaradi prevelike oddaljenosti od routerja. Tudi jaz imam brezžičnega, mami je vezana na istega. In jaz ga imam vedno, brez problema. Njej včasih nagaja. Sicer pa moč signala lahko preveriš. jaz imam ikonico spodaj desno, tam zraven ure. (piše brezžična povezava ta in ta, hitrost toliko in toliko in moč signala : IZVRSTNO). Pomaga, če na novo računalnik išče brezžične povezave in se na novo povežeš. Lahko tudi izklopiš in vklopiš nazaj router. Probaš, pa vidiš kaj pomaga.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Brezžični internet
19.12.2006 21:23:43   
eya
Tudi pri nas imamo wireless, vmes pa en štuk in včasih zašteka. No, takrat vedno pomaga, če grem izklopi in nazaj priklopit routeruser posted image  No, k sreči se to ne dogaja prepogosto.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Brezžični internet
19.12.2006 21:35:40   
Katrin
Tudi midva imava brezžični internet in zaenkrat dela, tako kot je treba user posted image

lp, katrin

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Brezžični internet
20.12.2006 17:59:07   
Anonimen
Router imava tri metre stran od računalnika.Signal je vedno izvrsten tudi,ko interneta niuser posted image user posted image user posted image Mogoče je pa narobe to,da ga imava na okenski polici??????????

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Brezžični internet
22.12.2006 13:59:01   
markoh
Takole na daljavo je praktično nemogoče ugotoviti, kaj bi lahko bilo narobe. Če ti kaže povezavo tudi, ko ni interneta, najverjetneje ni nič narobe z brezžično povezavo, lahko pa tudi. Kje je napaka, lahko samo ugibamo. Potrebno bo dobiti nekoga, ki se na to spozna, da bo malo pogledal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Brezžični internet
23.12.2006 21:29:33   
Anonimen
jaz imam tudi brezžičnega,pa mi tudi nagaja. sem klicala na voljo,ker sem mislila,da tam kaj delajo,da ne morem mejla poslat,pa je blo vse ok,tudi na siolu je vse delalo. potem mi je tip na siolu rekel,da lahko zeza brezžični,naj ga izklopim in spet priklopim in to pomaga.
drugače mi pa skoraj vsak dan zmanjka za kako uro...
potem so mi še eni fantje razložili,da se mi lahko kdo vrine in priklopi na moj net,ker dobi moj signal in ga vzame meni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu markoh)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Brezžični internet
25.12.2006 19:25:15   
Anonimen
Jaz sem ugotovila,da res zajebava router.Pa to vsak dan zmanjka in vedno pogosteje.Pa sem klicala na kabelsko vse v redu potem arnes tudi v redu.Res drugo ni peostalo kot rutar.Zdaj  pa ko ga zmanjka grem pod povezavo jo prekinem in znova vspostavim.Nebom rekl,da vedno deluje večinoma pa.
Glede tega,da ti nišče ne more priti v tvoj routar je pa takole.Nama je en naštimal routara na geslo,ki ga veva samo midva in nišče se ne more povezat na najino omrežje,če neve gesla.Da,če bi se že hotel kdo povezat bi moral vpisat geslo tako,da si daj to narediti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...
Poznate ta počitniški raj?
Tu se otroci krasno zabavajo, starši pa si v miru odpočijejo. Da, Terme Dolenjske Toplice so idealna izbira za krajše dr...




ime???
retacek

katero ime???

franc (6%)

lojze (2%)

matic (28%)

rene (12%)

jaka (21%)

nič od tega (32%)


Število vseh glasov: 608

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!