|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuno vročina
12.5.2006 16:32:10   
wawa
Moj 6mesečnik ima že dva dni od četrtka zjutraj, 38.3 vročino, včraj je cel dan nisva zbila, ponoči je imel celo 39, potem pa dopoldne 37 zdaj pa spet 38,5. Drugače ni z njim NIČ DRUGEGA narobe, a je imela katera že tak primer, kaj bi lahko bilo??????????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 16:49:43   
ona
Najbolje,da greš do zdravnika,da otroku vzamejo kri in vodo,če ni drugega nič narobe razen vročine!Naša je imela pri 6 mesecih tudi vročino brez vzroka in potem so ugotovili ful bakterij na vodi in je mogla bbit v bolnici,ker je dobial uroinfekt.Če je vročina je verjetno nekaj narobe,kar brezveze ne zakuhajo!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 17:43:50   
Aja32
Po mojem so zboje - če se drugače počuti v redu in ti poje normalno. Vseeno pa pojdi k zdravniku, že za to, da boš mirno spala...

Čau A

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 17:43:59   
POKPOK
Kaj pa zobki? So zatečene dlesni?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 17:44:27   
Aja32
Sorry - tiskarski škrat - ZOBJE sem hotela napisati... user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 17:47:09   
Primoza
Ušesa? Najbolje se je iti pokazati pediatru, za zobke je značilna krajša vročina in viden rezultat (zob).

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 17:56:45   
NinaŠ
Tina (6 mesecev) ima tud od srede že vročino - 39 (brez ostalih bolezenskih znakov), pa se je pravtako ne moreva otresti - svečka pomaga za 4 ure, potem pa spet naraste na 39 (niti malo višje ali nižje). Bili sva pri pediatrinji, pa ni ugotovila nič... ...osumljeno imamo 6. bolezen (jutri bi morala vročina pasti in se pojaviti izpuščaji), samo vkolikor vročina jutri ne pade, se greva še 1x pokazat k P.

Ti pa le pojdi do P, četudi ni nič "konkretnega" narobe, da boš vsaj mirno spala.

Upam, da se vsi čimprej pozdravimo!

LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 18:25:32   
cmokec
Mi smo imeli pred dvema tednoma isto. Bili smo v bolnici, ker se je vročina vlekla 10 dni. Diagnoza: Šesta bolezen.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 21:22:23   
sjug
Pri nas se je noricam pridružila vročina 40 stopinj. Po 10 dneh ni padla, svečke so držale le nekaj ur. Sprvaje P mislila, da je zaradi noric. Pol je druga P mislila, da zaradi noric. Da skrajšam. Bila je grda pljučnica in šest dneve počitnice na infekcijski kliniki. Zato takoj k P in na pregled krvi in urina! Pa hitro ozdravitev želim.

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 21:52:57   
sasa
se nasa izkusnja. par tednov nazaj smo imeli vrocino do 38 dva dni, tako da nismo niti zbijali, tretji dan zjutraj 39, 2 in po zlicki calpola je padla in ostalo je pri tem. poleg vrocine cisto nobenega drugega znaka, se jedla je normalno, spala nic vec kot sicer in bila dobre volje kot ponavadi. no, mi smo imeli tako in tako redni pregled pri pediatru dva dni kasneje, kjer so rekli, da je bila najbrz kaka viroza.

sa



(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nuno vročina
12.5.2006 22:50:44   
poliloni
Mi smo imeli enak problem konec aprila!!! In ker se po nekaj dneh ni izboljšalo smo odšli k zdravniku (dežurni je bil v soboto samo na pediatriji in sva morala čez noč ostati tam). Ves čas so nama merili temp., ki pa se nikakor ni spustila pod 38,3; sicer pa je bilo s ta malim vse o.k. 2x so mu vzeli kri, vodo; a so bili rezultati popolnoma o.k. Naslednji dan pa je popoldne zdravnica rekla, da je vseeno, če greva domov, saj je najbrž kak virus. Po še enem dnevu pa je vročina popolnoma izginila, naslednji dan pa je imel po trebuhu pikice - posledica vročine in to je bilo to!
Je pa vseeno dobro, če pokličeš k zdravniku, da ne gre za kak uroinfekt (na to so pomislili pri nas, a se je izkazalo, da ni)!

(odgovor članu sasa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Utrujeni starši: kako se naspati v le neka...
Mnogokrat je dan prekratek, preden zaključimo z delom, je že pozno v noč. Kako funkcionirati po neprespani noči, pa zago...




Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?