|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trenirka hlace, st.92
14.11.2011 18:22:02   
malaMravljica
zanima me, kje oz katere znamke spodnjih delov trenirk kupujete od st 92 dalje. Rada bi vzela nekaj, da bo 100 % bombaz, kvalitetno, ne sv. modra barva, da se pere na 60 je verjetno ze znanstvena fantastika. Pa se za fantka je kar se otezi zadevo.

Do sedaj sem mu kupovala od Esprit, tisti model s siroko elestiko, gre sedaj pozimi tako lepo gor, da hrbet ne gleda ven, materjal dober, po 1 letu uporabe je se vedno ista, pere se na 60 st. Sam ta model sicer delajo do st 92, ki pa je itak vedno razprodana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trenirka hlace, st.92
14.11.2011 18:24:25   
Anonimen
Jaz sem zdajle tamali kupila eno trenirko in ene hlače od trenirke v Idexe in moram rečt, da so prav fajn. Fajn material pa fajn se pere, pa za razliko od večine hlač, so v pasu dovolj ozke, da tamali ostanejo na riti user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: trenirka hlace, st.92
14.11.2011 18:34:45   
malaMravljica
Ja, tudi to ja, da nekako vsaj gor na riti mu ostane, ker nu tudi jaz ene dvojne hlace na kolenih lovim.
Otika, je to trgovina ali znamka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: trenirka hlace, st.92
14.11.2011 18:43:14   
Anonimen
Oboje je user posted image
Drugače se pa ravno sedaj spet pripravljam, da na Nextu par spodnjih delov trenirkic nabavim, ker imajo res tak fajn kroj za našo suhljo pa še za pozimi so fine iz pliša. Sem pa pred kratkim na http://www.clothingattesco.com ene nabavile, ki so sicer iz ful fajnega materiala, samo so pa tako široke v pasu, da bi dve naši flenči vanje spravila user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: trenirka hlace, st.92
14.11.2011 19:15:09   
Katy78
V Sparu in Mercatorju se da dobiti precej kvalitetne sp. dele trenirk, ampak je treba res fajn pogledat, saj imajo različne znamke. Drugače so pa meni fajn tudi Clar, pri nas jih imajo v BC.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?