|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čevlji za ozko nogico
30.5.2011 11:00:56   
martita
Naša pupa ima zelo, ampak res zelo ozko nogico in iskanje čevljev zanjo je prava nočna mora. Še posebej poletne sandalce in podobno.

Za v vrtec smo premerili vse možne copate in dobili ene od Elefantna, zatem pa sem kupila 3 enake, sam večje številke. Sandalci npr. 23 od lani ji stojijo na nogi, prsti že malce ven lezejo, 24 , isti model, pa ji binglja okoli gležnjev! Bili smo v Cicibanu. Iz cele trgovine ji eni ne stojijo na nogi!?

Ima  še katera podobne izkušnje? Kje naj iščem? Znamka, model?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čevlji za ozko nogico
30.5.2011 11:31:37   
**Tinkara78**
Mi smo kupovali Superfit... sandale pa Teva

http://www.superge.si/Teva/toachi-k-chocolate-pink-7284558/




< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 30.5.2011 11:32:41 >

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čevlji za ozko nogico
30.5.2011 11:42:30   
martita
Oboje preširoko. Superfit sploh!
Če nima za regulirat tudi spodaj, na nartu, ni varjante. Pri vseh čevljih na ježke moramo tolk zategnit, da tisti trakci za zategnit visijo skor 2 cm stran od spodnjega dela.user posted image
Hvala za namig.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čevlji za ozko nogico
31.5.2011 0:23:25   
massylou
Tudi mi imamo pri tastarejši enak problem. Je nogica tako izka, da je, v primerjavi z nogico tamlajše, prac hecno videt. Bi mogla skoraj tafine salonarje nosit.

Lani sem dobila krasne platnene supergice zanjo, Roberto Cavalli. Model je bil izredno ozek, ampak ok. Mogoče ima tudi poletne sandale...
Letos ima sandalčke naslednje: KID (ne vem, iz katere trgovine so, je babi kupila), tadrugi so Happy Hoppers, tudi zelo lepi in so ji ok, pa izredno ozki. Taprvi omenjeni pa so fajn za zapet, se lahko ježka zelo zategne. Lani je imela tudi Livie&Luca sandalce (najdeš na spletu); ti so malo širši, ampak je čevelj tako fajn in kvaliteten, da ji ni nogica čisto nič opletala. Letos je dobila tudi ene Tevice Hurricane, pa se s paščki super regulirajo.
Dobro so ji stali tudi DeFonseca-penasti in Cicibanke, tiste, ki so bolj zaprt model, v stilu nekdanjih Mass in Yellow cab poletnih čevljev (ne vem kako naj opišem: kot bi bili prepleteni; zelo klasičen in vsakdanji model, med prepleti je sicer luft, ampak je pokrit tako nart, kot tudi prstki in zadaj peta... kompliciram user posted image ).

Upam, da sem ti kaj pomagala.

_____________________________

... da so največje življenjske napake: ljubezen, ki je nismo podarili, sposobnosti, ki jih nismo uporabili in sebična preudarnost, zaradi katere nismo ničesar tvegali.

M. Cholmondeley

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čevlji za ozko nogico
31.5.2011 9:52:04   
livia
Mi imamo enake probleme. Sedaj ima nogo 30, pa še nisem našla rešitve. Baje so v italiji bolj ozki modeli, samo še nismo šli tja v shoping.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čevlji za ozko nogico
1.6.2011 14:51:53   
martita
massylou, hvala za vse namige, bom poggoglala. ampak kaj ko brez pomerit, ne morem nič kupit!

livia, glede na modele od chicco, v katere bi lahko naša dala obe nogi v en čevelj, dvomim, da so ožji. tudi Primigi niso ravno ozki.

jah,bo treba si en dan vzet in spet sam po trgovinah hodit!  sam kaj ko se temala naveliča že po 3 poskusih!

včasih, vsaj pri sandalcih, rešim tako, da kupim čevelj, kjer ima prstke že čisto na koncu, ji pa vsaj stoji na nogi. hvala bogu, da ji nogica počasi raste!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čevlji za ozko nogico
14.6.2011 16:21:03   
martita
No, ene super smo našli.
Mogoče pa še komu prav pride namig:
http://www.teva.com/productdetails.aspx?g=t&productID=6096T&model=Tirra%20Girls

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?